5896
-
#1086 Ja az irányítás, meg sok dolog visszaköszön, de ez a kitérés, ez inkább Das szerű. :D -
#1085 Nagyon sok dolgot kölcsönzött látvány terén a BB-től, kezelőfelület is kb hasonló, nekem eddig nagyon bejön. -
#1084 Ja durványos, és barón is néz ki minden hely, a BB óta valami iszonyat mekkorát fejlődtek pályadizájn terén.
Nekem most elég mára, 4,5 óra a számláló alapján!
2 Boss kivégezve.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most bóklászom a faluban, 3 útvonalat találtam, meg kell egyenként néznem mi van a végükön. :D -
#1083 Jó a játék :D Első boss megvan, most megyek össze-vissza a "safehouse"-ban.. :D Tiszta Hunter's Dream, még a csaj is, akinél lehet fejlődni :D -
#1082 :D -
#1081 Jó tudom, de más ok nem jutott eszembe. :D -
#1080 Hát szerinted. :D -
#1079 Ja akkor próbálgathatom én napestig. :D -
#1078 LOL
Bocsánat, de ez LOL :)
Old-school, illetve normál RPG beidegződés, ne is törődj vele. Ami a karakteren van páncél, és a fegyver-pajzs számít, a többi nem.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.12. 22:40:33 -
SlickAdam #1077 de csak amit magadra öltesz, kezedben van, ... TEEEE gyogyi :D -
#1076 Nem minden mobra alkalmazható (ahogy egyik fromjátékban sem). -
LBandi77 #1075 Hát srácok most olyan helyen vagyok,kontroller törés vérhugyozás lesz a vége sokaknál szerintem. -
#1074 a backstab amúgy nagyon könnyű szerintem -
#1073 Na 4. Boss halott! véééégre :D -
#1072 Ja akkor jol gyanítottam, csak nem adja még be.
Köszike.
A vasvillásnál nem adja meg, ott nem áll a kezemre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.12. 22:28:35 -
#1071 Nekem az elején az a bizonyos minibossféle az epic, és beleég az agyamba, de a mostani 2 boss nekem hamar a feledésbe fog veszni. -
#1070 Ahogy minden das-ban: jol időzítve eltéríted a támadást a pajzsoddal(L2). Meglepően jó hatásfokkal megy a backstab is. Bőven 50% feletti a successratem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.12. 22:27:28 -
#1069 Ja igen, a mozgás: a mozgás fantasztikus. Egész más, mint amit a netstresstestben láttam. Valami esszenciális elegye a dasoknak és a bloodborne-nak. Úgy maradt az egész das, hogy közben minden jót áthozott a bb-ből (eddig). Nagyon lassan fogok menni, hogy minden pixelét felszippanthassam, és egyenként értelmezhessem. -
#1068 A parry-t azért valaki elmondhatná itt ebben hogyan kell. -
#1067 Hát nekem ps4-en fasza de télleg, egy helyen a 2. bossnál kriminális a frame....de játszhatatlan szinte, ezért is haltam párszor. -
#1066 Ott a pont....:D
Amíg lehet szalmakalap üzemmódba megyek. :D
-
#1065 Mivel számít a súly...ba+ még ugrani sem tudok. :D -
#1064 ? -
#1063 -
#1062 Nabazzeg, meghaltam nála 3x Egy köcsög tutorialbossnál...el is dobtam véletlen nála a tüskéshátúból kiesett pontokat. De ilyenekre má nem is adok.
Egyszerűen csodálatos az egész. Tényleg. A látvány, az irányítás, a ui, minden akkorát ugrott...hibátlan minden. Semmi rosszat nem tudok róla elmondani az eddigiek alapján. Éshát ömlikfolyikminden ultrán. Fantasztikus. DS4-el tolom, és az is fantasztikus.
Imádolom.(pedig hogy fogom utálni még, ajajajjjj :D) -
#1061 -
#1060 amúgy akiknek nem ment elsőre gundyr és a mini boss.azok mit csinálnak?szokásos das körözés taktika beválik.gundyr meg sem tudott sebezni .szamuráj meg lepottyant kicsaltam a peremre xd -
#1059 Nice. Én elmentem opcionálisakat ölni 1 már meg is van. 4. boss valamiert nem megy 2. fázisba :\ Bár nekem is 11 óra 30 perc van már benne. Kiégtem mára. :D -
SlickAdam #1058 meg a multkori day -1 Fallout 4 videoim miatt köcsög YT nem enged sajat kiskepet videokhoz, szoval megy szpojlerbe...
2. boss vidi (Vordt <--- ha ez szpojlernek minosul szoljatok, de sztem ez igy nemsokat mond :)). elsöre levert a csuuuuunya. szegyellem is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.12. 21:17:51 -
#1057 4 boss down 12 óra játék alatt szerintem mára pihi, folyik ki a szemem meg kiszáradt a szám a sok anyázástól... -
SlickAdam #1056 -
#1055 Ott van mellette a rövidítés. Boss előtt nem árt mindig körülnézni :) -
Ulthane #1054 Nahh, ujabb boss.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vordt of the boreal valley
Egyszer mentem neki, dele hpt levettem. Hosszu volt az ut hozza, kelleni fog shortcut, kulonben tokon szurom magam. -
Ulthane #1053 harom es fel ora utan meg csak egy bossal talalkoztam. Oke, farmoltam is kicsit, de akkor is. Jo labirintus. :)
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.12. 20:32:12 -
#1052 Ezzel tényleg gondja lesz.
Fent van a magas falon, a játék írja is, hogy time for firebomb, de mivel semmit nem használ, széttárt farpofával megy a tetőre.... -
#1051 Azt láttam, ledob minden.....MINDEN! itemet a ládába...
bátor! -
#1050 hiába tudja azt is mi mire való :D ő csak gyűjti őket használni nem fogja mert nem akarja -
#1049 Meg itt annyi item van azt se tudja mikre jók jó nagy bajban lesz. Angol tudás nélkül a játék felét kb kihagyja. -
#1048 A kámzsás lovagokat farmoltam mikor kellett 20k soul :) Szívósak az tuti. De lehet őket backstabelni. -
#1047 Szegény darksector, nézem a twitchet,...
Összetalálkozott egy kámzsás lovaggal..1db-al....nem egy nagy dolog, lesz majd belőle egyszerre három is...na nem is ez a lényeg, hanem...
...szárazon dugta darkot, minden előjáték nélkül...
Pedig hát jól mozog dark, tényleg egy ugrabugra művész, de semmilyen harctechnikát nem használ, se stab, se parry, se launch attack, se jump attack, se blokkolás pajzzsal...szóval semmi...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.12. 19:56:39