3294
banner
  • Voltan
    Kiderül jövő héten.
  • Myselor
    akkor elvileg nem lesz sokkal nagyobb a gépigénye mint a 2 scholar of the first sin-nek?leírás alapján kb akkora gépet igényel
  • Voltan
    Dark Souls 3 GTX 950-en, maxon.

Na, ez ígéretes.
  • sirdond
    nem hiszem, hogy az én véleményem kompetens lenne ebben a témában, ugyanis világ életemben bill+egér párossal játszottam, de egy Logitech F310 volt előtte, annál jobban tetszik annyi bizonyos. egyébként szerintem elég nagy előnye a steam controllern-nek, hogy viszonylag jól programozható egy-egy játékhoz. nem muszáj ugyanúgy használnod,mint másnak, ha neked az "nem áll kézre".
  • Kandurex
    Más controllerhez képest milyen?
  • sirdond
    eu-n belülről küldték,nem kellett semmi plusz költséget fizetni, és ha jól rémlik egész gyorsan ideírt.
    őszintén szólva alig pár játékot próbáltam (DaS-t egyiket sem,de még a 3 előtt kipróbálom,hogy milyen),nem azért mert szar, hanem egyrészt alig játszottam bármi játékkal is, másrészt,amivel igen, ott már billentyűzethez voltam szokva. egyébként nekem tetszik, a d pad lehetne kicsit jobb, meg linux-on eleinte elég bugos volt,de az már azóta javítva lett,ahogy észrevettem (még megjelenéskor vettem a controllert).
  • Tatyla
    Facebookon csináltam egy Dark Souls 3 Hungary csoportot ha érdekel valakit
  • Pio
    Korábbi DS-t próbáltad már vele? Milyen egy hagyományos controllerhez képest?

Aullah, köszi, ezekszerint EU-n belülről jön, ez jó hír.
  • sirdond
    én is steam kontrolleren fogom játszani, nekem már megvan :)
  • Fpocok
    7 fontot kell fizetni kiszállításra ide UKba. Luxemburgból jön.
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.02. 08:41:43
  • Pio
    Na arról majd mindenképp írj egy kis beszámolót, én is nagyon gondolkodom egy vásárláson, viszont nagyon ellentmondóak a vélemények.
    Illetve majd a hozzájutásról is írhatsz, EUból küldik-e vagy kell áfát fizetni, stb...
  • Fpocok
    Na, behúztam. Remélhetőleg addigra megjön a Steam controller is és akkor kipróbálom vele.
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.02. 08:25:54
  • Mr_no_NaMe
    Hát nekem mondhatná :D Viszont lágytojás..mintha én tennék szívességet, hogy alkalmazhat :D

Soha nem fogom ezeket megérteni. Tréning? Adja le a jegyzetet, megtanulom, és aszerint látom el a kiszabott feladatot. Őszintén szólva agyamra megy ez az amerikásodás. Ez is csak lehúzás..bocs, hogy most itt fakadok ki, de ez nevetséges.

Ds3 oszt kész. Csapatépítés. Mindenki fel tímszpíkre, oszt kezdődhet a játszma :D
  • Pio
    Április elsejei trailer:

• MerlinW
    Erre mondják, hogy semmi sem kötelező. Ott dolgozni sem :) Tehát mondjuk úgy, ajánlott részt venni ezeken:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.01. 23:17:06
  • Voltan
    Nyilván nem kötelező - bár a tréning igen, ha nem mész el, csengethetsz zsét.

A tímbilding meg hát ugye erősen ajánlott kategória.
  • sirdond
    mióta a főnök azt mondja :D

amúgy a tréninget én is skippelném, de a csapatépítőt biztos,hogy nem.
  • Mr_no_NaMe
    Csapatépítés alatt a sárga földig tartó sörözést érted? :D

Mond le a francba. Csak nem sértődnek már meg.

Sry boss...Its ds3 time.

Konkrétan ő fog elnézést kérni. Ennyi.

Amúgy is, a tréning meg ezek a szarok mióta kötelezőek egy munkahelyen? :D
  • Myselor
    mond nekik hogy nem érsz rá jön a das3 sry
  • Voltan
    Hát nem betettek egy csapatépítést 12-én estére, 13-án meg nem egész napos tréningem van estig??????
    KURVANNYÁT!
  • MerlinW
    Tudom, tudom, de akkor is :) Van története. Jó története:)
  • Myselor
    és nem is spoilerezik el az első lord utáni részeket.van egy japó köcsög aki igen de ő is csak a bossokat.ennyi
  • Fpocok
    Szerencsére a játék nem olyan, amit nagyon el lehet spoilerezni. Története nincs, bossok nevével nem tudok mit kezdeni és ha nem nézek videót róluk, akkor nem tudom, mit tudnak.
  • wedge31
    Nagyon elkéstek már ezzel.
  • Fpocok
    Bandai-Namco is now asking streamers to not release any new content until April 11th...
  • Moby
  • wedge31
    Jól néz ki.

Azért valszeg maradok g2 verziónál...
  • Kandurex
    nem spoiler, csak egy animációs cucc...de elég fasza!

• Terawatt
    (kis túlzással persze. NTSC 30fps 720x480, PAL 25 fps 720x576 volt)
  • Terawatt
    98ban a 800x600 volt a mostani 4k ;P
  • Moby
    Ne is legyen. Régen volt már 1998 :)
  • mans
    Legkönnyebb :) hát legalább játszható,első részt ahogy portolták siralmas,1280x1024-es felbontást meg kihagyták mindkét részből,háromban se lesz szerintem.
  • Myselor
    lehetne több kitartásod tanulható a játék belejössz és menni fog .kezd a 2-vel az a legkönyebb:)
  • mans
    Fel,de mindig újrakezdtem,majd valamikor megint,de most megnézem meddig jutok a háromba.
  • Kandurex
    Edge vélemény: "írása szerint a játék “megdöbbentően csinos”, azonban kicsit hiányzik belőle a “Myazakira és a From-ra jellemző komplexitás”

Ostoba H&S BB,...hogy a fasz ütötte volna ki Myazakirának a szemét amikor elkezdte egyszerűsíteni! Ide is betalál.
  • Myselor
    mert?utána feladtad?
  • Kandurex
    Legyütt az nv új DaS3 -ra is optimákolt drivere. Lassan minden készen áll
  • mans
    Akkor örülni fogok ha eljutok a második pályára,többi résznél is kb addig tartott a játék.
  • Myselor
    az biztos hogy egy rohadt nehéz játék lesz.nagyon sok és geci mob van.és a bossok 2 fázisa.hát jó nagy szopató tud lenni :)
    nagyon nem lesz gond ezzel a játékkal.és tuti még nehezítik később
  • Terawatt
    Én már nem izgatom magam rajta. Liriket néztem ahogy tolja hajnalba be is fejezte és bár a végét láttam annyira nem izgat hogy 40-50 (saccra) órából láttam ötöt

Ebből egyik bossnál 37x meghalt szóval azzal sok idő elment. Mindezt úgy hogy szerintem nem egy szar játékos a srác.

Bonfire/shortcut mennyiség eléggé ds2, cserébe a mobok szemetebbek. Eleget láttam hogy már rendíthetetlenül day1 vétel legyen.