Dark Souls III
← ElőzőOldal 66 / 66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval a stamina nem számít... mondjuk ez kibaszott nagy FAIL! Kurvára stresszelni akarok, nem pedig kipeckelni a kontrollert...milyen idiótaság ez már?!
Ez a gyorsabb harc annyira nem tesz jót... kicsit Hack&Slash szaga van a dolognak (lásd: B😎
nem tetszik...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.17. 14:18:12
Ez a gyorsabb harc annyira nem tesz jót... kicsit Hack&Slash szaga van a dolognak (lásd: B😎
nem tetszik...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.17. 14:18:12
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Miyazakit a Famitsu is mikrofonvégre kapta, aki elárult pár érdekességet a játék designjáról. A sötét, komor téma ezúttal is visszatér, közel áll majd a Dark Souls II-höz. A "praktikus dolgokat" megtartják, de néhány elemet - például a menürendszert - továbbfejlesztik majd.
A harc gyorsabb lesz, mint az előző játékokban, bizonyára a Bloodborne hatására döntöttek így, de azért nem ugyanazt a rendszert kapjuk majd. Karakterünk fejlesztésére is több opció lesz és kibővülnek a taktikai lehetőségeink, anélkül, hogy feláldoznák a megszokott hangulatot. Az új támadások elsősorban a játék RPG-érzetét erősítik majd.
Gyorsabban lőhetünk az íjjal, a gyaloglás és az elgurulás animációja sokkal simább lesz. Korábban gyorsan kifulladt a hősünk a megerőltető mozgástól, s ez addig így volt, míg nem tornásztuk fel a statisztikánkat. Emiatt már nem kell annyit stresszelnünk a folytatásban.
A játékban "valamivel kevesebb" térkép lesz, mint a Dark Souls II-ben, de mindegyik sokkal nagyobbnak ígérkezik.
Sajnos, ingame videót még nem láttunk a Dark Souls III-ból, reméljük, már nem kell sokat várnunk rá. A játék 2016 elején érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.-GK
Megint mehet majd a vita, hogy könnyebb lett a játék...
A harc gyorsabb lesz, mint az előző játékokban, bizonyára a Bloodborne hatására döntöttek így, de azért nem ugyanazt a rendszert kapjuk majd. Karakterünk fejlesztésére is több opció lesz és kibővülnek a taktikai lehetőségeink, anélkül, hogy feláldoznák a megszokott hangulatot. Az új támadások elsősorban a játék RPG-érzetét erősítik majd.
Gyorsabban lőhetünk az íjjal, a gyaloglás és az elgurulás animációja sokkal simább lesz. Korábban gyorsan kifulladt a hősünk a megerőltető mozgástól, s ez addig így volt, míg nem tornásztuk fel a statisztikánkat. Emiatt már nem kell annyit stresszelnünk a folytatásban.
A játékban "valamivel kevesebb" térkép lesz, mint a Dark Souls II-ben, de mindegyik sokkal nagyobbnak ígérkezik.
Sajnos, ingame videót még nem láttunk a Dark Souls III-ból, reméljük, már nem kell sokat várnunk rá. A játék 2016 elején érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.-GK
Megint mehet majd a vita, hogy könnyebb lett a játék...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Igen kell több,Falllout 4,Dishonored 2,Deus ex 4.A DS 3 szerencsére nem az utolsó lesz E3 2015 - nem a Dark Souls 3 az utolsó rész a sorozatban
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Még egy kis jóság. 😊
klikk
Úgy néz ki visszatér a régi Soul Level alapú PvP és Co-op. Bye-bye Soul Memory! 😊
klikk
Úgy néz ki visszatér a régi Soul Level alapú PvP és Co-op. Bye-bye Soul Memory! 😊
Nem akarom teljesen szétoffolni a topikot de a Shenmue Sega Dreamcastre jelent meg annó 1999-ben és 2001-ben a 2. rész(ezek miatt vettem meg a Sega masinát). Műfajteremtő játékok. Sajnos a Sega csődje után úgy tűnt soha nem fog befejeződni a sztori (asszem 4-5 részesre tervezték). Azóta is vártuk a folytatást. Most végre megkapjuk. Úgy tudom fél nap alatt új Kickstarter rekordot állított fel. 😊
Nézd meg a Youtube-on a gametrailerses srácok reakcióját mikor meglátták a beharangozót. Michael Huber hatalmas Shenmue fan. Kis híján elbőgte magát. 😊
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.06.16. 15:47:33
Nézd meg a Youtube-on a gametrailerses srácok reakcióját mikor meglátták a beharangozót. Michael Huber hatalmas Shenmue fan. Kis híján elbőgte magát. 😊
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.06.16. 15:47:33
csak az utolsó 2 koncepciós rajz az első 2 screenshot 😄 amúgy ez a shenmue mi a fene?életembe nem hallottam róla 😊 ja amúgy kell nekem a kingdom hearts 3 ^^
Gyögyörű koncepciós rajzok. Ha csak fele ilyen szép lesz a végtermék, az már maga a kánaán. 😊
Az idei E3 egy új mérföldkő: FF VII remake, Shenmue III (14 év hosszú várakozás ért most véget), és Dark Souls III. Kell ezeknél több? 😊
Az idei E3 egy új mérföldkő: FF VII remake, Shenmue III (14 év hosszú várakozás ért most véget), és Dark Souls III. Kell ezeknél több? 😊
hát igen,mondjuk felőlem is kimaradhat .biztos lesz sok változás most a bloodborne után is,bár nemtudom.a pálya design biztosan.na várjunk türelemmel ,ami nagyon nehéz most 😄
Az elsőben legalább annyi értelme biztos volt neki, hogy megnövelte az item discoveryt. Bár ott tényleg nem volt nagy hátrány, ha hollow formában maradtál.
hát,lehetséges bár nekem jobban bejött a humanitys mint az effigy baromság.az biztos hogy itt többet fognak mesélni mutatni a történetből a 60percnyi videóval ami benne lesz.
Sztem úgy volna jó, ha lenne egy adott hely ahol újra emberré változhatsz majd, mint a 2-ben a Rise Of the Dead. Ki lehetne/kellene iktatni végre a humanity/effigy rendszert.
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.06.16. 11:55:57
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.06.16. 11:55:57
szerintem csak a demo miatt volt le addolva annyi 😄 tesztelték.nemtudni még mi lesz.érdekes hogy eltűnt a humanity de a hud ugyanaz mint az első részben.kíváncsi vagyok 😊 remélem ma vagy holnap lesz valami gameplay
Bakker, az ott valóban 99 db Sunlight Blade? LOL! 😮
Csak nem megvásárolható/farmolható cucc lesz a 3-ban? jó lenne, mert a többi buffhoz képest nevetségesen keveset lehet használni. Pedig a kedvencem. 😊
A pálya és karakterdizájn nagyon hasonlít az első részhez.
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.06.16. 11:54:25
Csak nem megvásárolható/farmolható cucc lesz a 3-ban? jó lenne, mert a többi buffhoz képest nevetségesen keveset lehet használni. Pedig a kedvencem. 😊
A pálya és karakterdizájn nagyon hasonlít az első részhez.
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.06.16. 11:54:25
hát igazad lehet,belátom 😊 mondjuk tényleg nagyon borús nyomasztó lett ez a fekete és sárga,nem úgy tűnik mintha bármi is élne.talán eddig a leghalottabb hangulatú rész lesz .az első az elég olyan volt de után a a másikod rész kb hello kitty kalandjai ez pedig újra nyomasztó.bár nem hiszem hogy hozza a demon's soul hangulatát de ez is nagyon jónak tűnik .😊
"Now only embers remain…
As fires fade and the world falls into ruin, developer FROMSOFTWARE and director Hidetaka Miyazaki continue their critically-acclaimed and genre-defining series with Dark Souls III. "
Ebből is elég egyértelműnek tűnik nekem, hogy ez bizony folytatás/lezárás lesz.
As fires fade and the world falls into ruin, developer FROMSOFTWARE and director Hidetaka Miyazaki continue their critically-acclaimed and genre-defining series with Dark Souls III. "
Ebből is elég egyértelműnek tűnik nekem, hogy ez bizony folytatás/lezárás lesz.
Álmodjunk csak. 😊 Ezért nem szeretem ezeket a teasereknek szánt CGI demókat. Semmilyen végső képet nem mutatnak semmiről. Nyálcsorgatónak jó, de hát ez is a cél. 😊
Miyazaki visszatérésének meg nagyon örülök, elvégre is ő a sorozat szülőatyja.Ez már egy bíztató kezdet.
Sztem még a Gian Lordot sem erősítették meg, csak spekulálgatnak (szokás szerint semmi nem derült ki a trailerből), a korona nekem úgy tűnik Vendrické, de mintha igencsak meg lenne kopva, tehát símán játszódhat a távoli jövőben, amikor már mindent elpuszított az átok, SZVSZ az logikusabb is lenne.
Apropó,ha már feltámadás.Az Old Dragonslayer Heidében? Ott sem volt kis hasonlóság a nagy előddel. 😊
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.06.16. 11:39:40
Miyazaki visszatérésének meg nagyon örülök, elvégre is ő a sorozat szülőatyja.Ez már egy bíztató kezdet.
Sztem még a Gian Lordot sem erősítették meg, csak spekulálgatnak (szokás szerint semmi nem derült ki a trailerből), a korona nekem úgy tűnik Vendrické, de mintha igencsak meg lenne kopva, tehát símán játszódhat a távoli jövőben, amikor már mindent elpuszított az átok, SZVSZ az logikusabb is lenne.
Apropó,ha már feltámadás.Az Old Dragonslayer Heidében? Ott sem volt kis hasonlóság a nagy előddel. 😊
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.06.16. 11:39:40
azt mondják hogy az első 2 között mivel a giant lord van a videóban,ez csak úgy lehetséges,fel nem támadtak az óriások gondolom.
Vagy pedig utánuk. 😉 A trailerből sok nem derült ki, de mivel minden romokban, gyanítom itt már Drangleic is rég az enyészeté lett.
Atomszar trailer 😄 Amúgy én egyetlen dolgot várok a 3. résztől: NE legyen a bossok 75%-a páncélos lovag...
és elvileg az utolsó souls játék lesz :C ez mondjuk nem jó de akkor folytatják a bloodborne-t meg biztos kitalálnak valami újat 😊
Jön PC-re is, ez a lényeg!! 😉
Például így akkor megtörtént a hivatalos bejelentés. Mit kellett volna első alkalommal, PowerPoint prezentációt?
Ásít,...
Komolyan ki nem szar torkon egy CGI trailert? Annyira nincs semmi, de semmi értelme.
Komolyan ki nem szar torkon egy CGI trailert? Annyira nincs semmi, de semmi értelme.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Korán lesz jövőre a karácsony. 😊
Nem gond csak dolgozzanak rajta.Adunk időt😊
Tényleg eszméletlen lesz ha Bloodborne-t beépítik DS-ba.Szerintem nagyon tudnak From-nál.Hihetetlen érzékük van az ilyen világ megalkotásához.
PC-n ráadásul 60FPS-el hmm,mindent alázna😊
Tényleg eszméletlen lesz ha Bloodborne-t beépítik DS-ba.Szerintem nagyon tudnak From-nál.Hihetetlen érzékük van az ilyen világ megalkotásához.
PC-n ráadásul 60FPS-el hmm,mindent alázna😊
Nagyon bíztatóak az első képek amik kikerültek. 😊
Azt már eldöntöttem, hogyha a PC-s verzió kiadása elmarad, akkor tuti beszerzek egy PS4-et (márcsak a Bloodborne végett is).
Azt már eldöntöttem, hogyha a PC-s verzió kiadása elmarad, akkor tuti beszerzek egy PS4-et (márcsak a Bloodborne végett is).
Kissé tartva attól,hogy PC-re esetleg nem jelenik meg de megnyitom a Topikot Dark Souls nevü játéknak ami immáron 3.résszel lep meg minket.
From Software legutóbbi alakítása a Bloodborne játék volt ami nagyon mély nyomot hagyott bennem.Fantasztikusan jóra sikerült viszont csak konzolon elérhető.
Na de itt lesz nekünk a 3.rész ami remélhetőleg DS és BB játékok "egyesítésével" készül el!
Júniusi E3-an többet tudunk majd meg.
"Magáról a játékról az derült ki, hogy összesen 10 kaszt közül választhatunk, rögtön a játék elején, és nem számítva az előző játékokból visszatérő elemeket, 45 ellenség, 15 boss, 100 fegyver és 40 páncél áll előttünk. A térkép 12 zónára tagolódik, a kalandot pedig egyedül vagy három társunkkal teljesíthetjük.
A játékmenet egyik nagy változása, hogy a bossharcok terén bemutatkozik a Heat Up mechanizmus, ami valamilyen módon megváltoztatja a harc folyamát, vélhetőbben nehezebbé téve azt. Ezen felül változik az is, hogyan lépünk kapcsolatba a többi játékossal, jön ugyanis a Sacrifice Ceremonies, amivel bizonyos helyen rituálisan feláldozva egy testet a másik játékos világába teleportálunk, ahol azonnal vérdíj kerül a fejünk fölé, cserébe viszont a saját világunkban egy mentéspont keletkezik ott, ahol az áldozatot elvégeztük.
Újdonság a Sword Fighting Arts is, amiről egyelőre keveset tudunk, de nagyon úgy hangzik, hogy tanulható különleges mozdulatok lesznek. Az eddig megismertek közül a Rush Innel nekiugorhatunk a célpontunknak, ami sebződéssel jár, de egyúttal egy böhömnagy csapást vihetünk be, míg a másik, a Circle valamilyenféle kitérő mozdulat lehet.
Érdekesség még, hogy változik a fényforrások és az ellenfelek elhelyezkedése, illetve ezúttal összesen 60 percnyi átvezető videót kapunk, aminek nagy része játékon belüli lesz."

Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2015.06.07. 22:34:39
From Software legutóbbi alakítása a Bloodborne játék volt ami nagyon mély nyomot hagyott bennem.Fantasztikusan jóra sikerült viszont csak konzolon elérhető.
Na de itt lesz nekünk a 3.rész ami remélhetőleg DS és BB játékok "egyesítésével" készül el!
Júniusi E3-an többet tudunk majd meg.
"Magáról a játékról az derült ki, hogy összesen 10 kaszt közül választhatunk, rögtön a játék elején, és nem számítva az előző játékokból visszatérő elemeket, 45 ellenség, 15 boss, 100 fegyver és 40 páncél áll előttünk. A térkép 12 zónára tagolódik, a kalandot pedig egyedül vagy három társunkkal teljesíthetjük.
A játékmenet egyik nagy változása, hogy a bossharcok terén bemutatkozik a Heat Up mechanizmus, ami valamilyen módon megváltoztatja a harc folyamát, vélhetőbben nehezebbé téve azt. Ezen felül változik az is, hogyan lépünk kapcsolatba a többi játékossal, jön ugyanis a Sacrifice Ceremonies, amivel bizonyos helyen rituálisan feláldozva egy testet a másik játékos világába teleportálunk, ahol azonnal vérdíj kerül a fejünk fölé, cserébe viszont a saját világunkban egy mentéspont keletkezik ott, ahol az áldozatot elvégeztük.
Újdonság a Sword Fighting Arts is, amiről egyelőre keveset tudunk, de nagyon úgy hangzik, hogy tanulható különleges mozdulatok lesznek. Az eddig megismertek közül a Rush Innel nekiugorhatunk a célpontunknak, ami sebződéssel jár, de egyúttal egy böhömnagy csapást vihetünk be, míg a másik, a Circle valamilyenféle kitérő mozdulat lehet.
Érdekesség még, hogy változik a fényforrások és az ellenfelek elhelyezkedése, illetve ezúttal összesen 60 percnyi átvezető videót kapunk, aminek nagy része játékon belüli lesz."

Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2015.06.07. 22:34:39
← ElőzőOldal 66 / 66