3294
-
Ez patkányság! Kedvezni akar a kiadó? Rendben. Adjon nekik beta hozzáférést, előzetes bármit! De ne majd 3 héttel a megjelenés előtt a teljes játékot! Ez milyen már? Gusztustalan!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.03.28. 22:26:50 -
Igen, az irigység ilyen:) Engem nem zavar, bőven el tudom foglalni magamat amíg megjelenik:) -
Pio #687 Már csak a játéknak kell megjönnie... :D
Redditet nézegetve eléggé ki van borulva a közönség ezen, hogy a streamerek már rég NG+-t tolnak.
Én eleve csak minden DLCvel akarok majd nekiesni, úgyhogy nem zavar és a spoiler se, de totál megértem azt, akit igen. 1-2 nagy streamer (EpicNameBro, Lobos) úgy tudom szolidarítanak és bele se kezdenek amíg meg nem jelenik hivatalosan.
Rettentően elbaltázott marketingstratégia az a Namco Bandai részéről. Nembaj, cserébe a játék állítólag nagyon király, kábé mindenki, aki végigvitte és fanja a sorozatnak a legjobb souls játéknak rangsorolja. Lehet még a hype is bennevan, de azt azért mindenképp le lehet vonni ebből, hogy jó lett a cucc. -
VÉGRE! Már nagyon vártam :D -
Megjött az NV driver a játékhoz. -
Újrakiadásban az egy bug volt. Alapból extrém ritka volt hogy eltört bármilyen cuccom is -
nyugi nem.első rész szintű -
mans #682 Remélem most nem 5 perc alatt kopik el egy fegyver,a második részben siralmas volt. -
lehet:) amúgy elvileg nem az lesz -
PC -n szerintem csak a YT "sztároknak" van meg.. -
Most olvasom, hogy az xbone-os angol verzió, amit már sokan tolnak kis csalással... szóval az a verzió még nincs patchelve, a játék gyakorlatilag EASY modeban fut. Szóval aki nem bírta kivárni, az most jól elbassza magának a DS3 élményt. Megérdemlik.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.03.26. 22:43:07 -
amúgy csodálkozom valami.vannak már akik PC-n tolják.jópáran.tehát beszerezhető.h-h nincs még belőle törés?talán ez is denuvos? -
aliens nekem elég volt pár percig.unom a sunnyogást másból sem áll.AC meg rég nem jön már be :D és szarul is futott rendesen így nem érdekelt mégjobban.Pillars of Eternity jó játék volt.de abba tényeg ne most kezdj bele :D -
Alien isolationt nyomogatom, meg a syndicatehez jött még az utolsó maharadzsa dlc. Ez elég lesz 16 napra, Pillars of Eternitybe nem most kezdek bele :DD -
hát én úgy vagyok hogy eléggé válogatós vagyok.és persze előfordul hogy valami kimaradt a múlt évekből és pótolom de ilyen is volt sok az évben már.nincs olyan játék ami érdekelne tényleg.ez a fallout 4dlc se érdekel.robot meg az anyám kínja xd DaS III-at most 
komolyabban pedig szerintem se kezdj bele 100órás játékba :D csak ilyen pár órás casual gamekbe.16 nap sok.de mégse annyira hogy egy hosszú játékot kiélvezz:) én a DaS 2-vel szórakozgatok addig letolom 1-2x -
Nem feltétlenül az idei évből gondoltam. Pontosabban főleg nem. Be vagyok sózva én is, de nagyon óvatosan kell válogatnom, hogy valami olyanba kezdjek bele, aminek 16 nap alatt a seggére verek. -
őszintén?nincs.lehet hogy hihetetlen számodra.de mindent letoltam eddig az évben amit akartam.mostanában meg tényleg semmi nem jelenik meg ami érdekelne.UC4en kívül de ps4em még mindig nincs:) azt meg ne is említsem hogy bevagyok sózva mint egy kisgyerek és akarom azonnal a játékot.tehát amúgyse érdekelne más ha még lenne is :D -
Nem értelek. Nincs mivel játszani? Nekem épp az a gondom, hogy sokszor jön olyan játék, amit nem tudok megállni, hogy ne toljam day1, pedig nem lenne szabad, mert csak hízik a "megvettemésjátszanikénevele" lista :( -
az szép.ha több esze lett volna akkor csak boxot kellett volna venni a játékkal együtt :D de amúgy rohadékok tényleg.hát hogy lehet ezt csinálni az emberrel komolyan :| már kínomban a 2-t játszom és nézem a végigjátszásokat a 3ból... 16nap még jó édes isten. -
Egyik streamer akit szoktam nézni PC-re vette meg. Aztán nem tudott bírni magával így megvette a japós ps4et. Ott csak a hang volt angol, feliratot nem lehetett rá csalni, így vett egy boxot csak ezért...
Ha van még pár ilyen ember akkor csak jól jártak.
-
szar hogy rengeteg youtube gamer pc-n tolja már napok óta a játékot.mi pedig még várhatunk 16 napot.nagyon nagy szemétség ez.meg a konzolosok is már hivatalosan bárki játszhat.nagy fasz dolog volt ez a régió buzulás és a megjelenést nagyon elbaszták.van aki türelmetlen és ezekkel nagyon kibasztak most.velem is -
Zozo0122 #668 Akkor tényleg igazad volt :) -
nekem volt igazam :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abyss watchers = Artorias.megkapod a kardját a lelkéből csak itt még first watcher és wolf knight.hatalmas farkas is van :D -
de az 5 milkós TV -nél van különbség a 300k -hoz képest....itt nincs, semmi,.-...szal
mindegy, várjuk meg a sima gyűjtőit... -
Drágább, nagyobb:) TV-ből is van 5 milliós példány, ami semmivel sem tud többet a 300 ezresnél. Sok cégnek van presztízs terméke. Mert van aki megveszi:) Pure business. Nem kell foglalkozni velük.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.24. 19:02:50 -
Értem amit mondasz, de....pontosan mitől különbözik ez Prestige bármely más hasonlóan igényesebb gyűjtőitől? Hol a gyémánt berakásos rész? -
Bandicoot #663 Az rendben van, csak a Prestige név mellé valami kirívót is be kellett volna tenni amit más játékfejlesztő nem lőtt el 40.000 forintért.
Tényleg érdemes összevetni a Witcher 3 gyüjtőivel ami közel negyedennyibe került... Jelen esetben szó sincs "gyémántberakásról".... -
Jó, hagyjuk már. Mindenki tudja hogy From Software történetmesélésből egyest kapott a suliban. Nem ezért játsszuk. -
Mondjuk a havi 8-10e dolcsit keresőknek nem nagy kiadás. -
"Prestige" -> gazdagok, rajongók, támogatók. Mint a gyémántberakásos telefon tok. Költekezés, adakozás, pénzmosás. -
Bandicoot #659 Gyakorlatilag nemigen értem hogy a Witcher 3 Collectors's hoz képest amiben hasonlóan böszme méretű és kidolgozottásgú szobor, ugyan így könyv, fém mdeál és egyebek voltak, mi adja a +90ezres árkülönbözetet....
-
nevetséges:) -
Prestige Edition Unboxing....nem érzem, hogy megért volna ez több, mint 130 000 Ft -ot!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.03.24. 15:51:55 -
Was #656 "Turn off game's AA and blur." -
igen, tény,...sőt, lehet kockáztatni, hogy a gamer világ legtehetségtelenebb programozói ülnek ott a fromsoft -nál....
....viszont a grafikus designereik a legászabbak! -
A from játékokat senki se a bravuros techno miatt szereti... -
Ha ennyire nem skálázható egy graf akkor ott szar az engine, szvsz. -
Igen, én nem is értem mert azért legalább a texturánál kellene látható különbségnek lennie de gyak nincs semmi, egyedül a vizes ficsöröknél láttam különbséget. -
ez alapján nem sok szükség van a max beállításra, semmi különbséget nem láttam a high -hoz képest....és ne felejtsük el, hogy max -on az IGN szerint? GTX 980TI is szaggat, beesik a frame....szal....HIGH
-