11630
  • PiszkosFred
    Hagyjuk, nem erted, sose nem is ertetted. (gyk: nem a velemenyeddel van/volt/lesz a baj sosem).
  • lwb
    A Skyrim pedig nagy előrelépés volt lore és story szintjén is a botrányos Oblivionhoz képest. De amúgy én értelek, hogy mit mondasz, sokan vannak ezzel így. A Beth játékokat egyébként inkább hiking simulatornak szokták nevezni, persze viccesen. Nekem bejön ez a stílus, ez is rpg, akárcsak a Diablo (action rpg) vagy az EOB-ok (dungeon crawlerek). Egy jó, sztorialapú rpg-t én is többre becsülök, ezért a W3 és a ME sorozatot ez soha nem fogja tudni megközelíteni, de azért el lehet vel bohóckodni. Ez egyéni preferencia.

Beth Morrowind után nagyon gyenge lett sztoriban és lore-ban. A mélypont az oblivion - alap F3 volt, a Skyrim már egy tétova lépés a jó írányba. A F4-től csodát nem várok, nem hiszem, hogy valódi fallout játék lesz, inkább az f3 felturbózott változata, ami jó ökörködésre, de azt az atmoszférát a Beth képtelen lesz visszaadni, amit az F1 adott. Az FNV megközelítette, de az F3 messze nem. A Beth-nek a szebb csilivili helyett inkább jobb írókat kellett volna alkalmaznia. Nem tudom, ez megtörtént-e a F4 esetében, meglátjuk. Én mindenesetre várom a játékot, ez is rpg, csak másfajta. A legrosszabb esetben kapok egy current gen f3-at, ami bohóckodásra jó lesz.

Az év játéka nekem már amúgy is megvan, esélytelen hogy bármi megközelítse, sajnos ahogy látszik még jövőre sem, nemhogy idén.
  • Although
    Ez az egész megvétel előtti topic rész arról szól, mi szól mellette mi ellene. Eddig zömmel pozitív volt amit írtam. Ezért nincs is igazad. De személy szerint nem rohanok megvenni. És ez nagyrészt a skyrim miatt van. Lehet kisebbségi álláspont, de ettől még ez egy álláspont.
    És lehet nem vagyok vele egyedül. Kevés az info eddig, a karakter tulajdonságok videok nagyon jópofa volt, de nem látom még, hogy valósították meg. Egy normális oldalon mindenki leírja mi szól mellette mi ellene. Azért sincs igazad mert eddig egy negatív véleményt nem írtam ez se közvetlenül az F4-re vonatkozik hanem a Beth sztori szintű hozzáállásáról szól, ami még az Oblivion idején is jobb volt. Erre lehet mondani, hogy nem lényeges, persze. De ettől ez még sok ideírónak, ha rendesen olvastad a topicot, láthatod fontos szempont.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.04. 06:53:27
  • Although
    Helyzet az ti személyeskedtek, leírtam valamit, ami nem én véleményem kérdés, mert nem tudod megcáfolni, max azt mondod téged nem érdekel, amit kérdeztem arra nem válaszoltok simán jó magyar szokás szerint gyalázkodtok, mert te meg a veled ralizok ezt tudják. Megjegyzem jó pár topik van, volt még ezen az sg-n ahol téged is elküldtek már a picsába nem kevesen. Szóval ezzel ne gyere. A téma amit felvetettem nem troll téma. Mit nevezünk jó rpgnek erre yesname haverod letámadó stílusba jött mert azt gondolta személyében éri sértés vagy nem tudom. Igenis lehet nekem is elvárásom nevezheted kinyilatkoztatásnak de nem az, konkrétumot írtam és erre vártam volna választ lehet e egy elvileg nívós cégtől elvárni ne a moderek javítsák a logikai hibákat a játékba. Azt csak remélem ebben már nem lesz ilyen. Persze én vagyok a hülye amiért elolvasom és zavar ugye?
  • PTW
    Én szerencsére igen korán megtanultam ignorálni :D
  • PiszkosFred
    Bar csak kettonk kozott lenne, akkor konnyen veget lehetne vetni az egesznek.
  • Zozo0122 #1166
    Érdekesség: Most veszem észre, ez a háború köztetek legalább 4 éves már :D Mikor a Skyrim megjelent, már akkor is ez ment :)
  • PiszkosFred
    Te nezel mindenkit hulyenek, aki nem ert egyet a kinyilatkoztatasaiddal. De ehhez jogod van, nincs ezzel gond, csak ne lepodj meg, ha mas is igy tesz.

De kerdezem en, nem lehetne, hogy egyszer az eletben, egyszer egy jatek megjelenese nem arrol szolna, hogy Although mantrajat kelljen a topikban olvasni arrol, hogy mekkora szar a Bethesda es mekkora hulye, aki ezt nem latja? Mert oke, a k* anyjat a Bethesdanak, pont, ezt mindenki erti. Nem lehetne, hogy magadtol tavozol, mielott elmergesedik a helyzet es kitilt a moderator/hazigazda? Tenyleg minden egyes premierkor ezt vegig kell jatszani? Csak december vegeig kerek idot, aztan felolem folytathatod, de addig itt inkabb beszeljunk a jatekrol, az ujdonsagokrol, erdekessegekrol, barmirol csak ne a te rogeszmedet kelljen ujra es ujra es ujra es ujra olvasni vampirokrol meg a fasztudjaeppenmikrol.

Megtisztelnel vele, ha ezuttal megkimelnel egy topikot attol, ami mashol mar ezerszer megtortent. Nagyon szepen koszonom elore is a megtisztelo kedvessegedet, es ne, kerlek erre ne reagalj, csak tedd azt, ami a kozossegnek a legjobb!
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.03. 23:00:23
  • Although
    Ez a módi kevés, személyeskedés a gyengeség jele, Fredre és a többiekre is vonatkozik. Ezt nálam nem látjátok. Ok téged nem érdekel mászkálás közben, de ha egy cég a saját lore szintjét is leszarja, mint amit idéztem a vámpíros résszel, az nem változik. Ez legfeljebb az igényszint változását jelzi. Edit: Megint a kérdés lehet e jó rpg az ahol a saját történet elemeit is leszarja a cég? És nem kiválóról beszélek. Mikor erőlködés nélkül látod nem is foglalkozik vele.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.03. 21:30:29
  • Zozo0122 #1163
    Ööö...mi? Ez egy fél éves videó, csak a trailer szövege van fordítva.
  • bfbc2
    Hát mégicsak nekiálltak!!!

Kö-sz-önj-ü-k S-zé-pen!!bethesda!
    Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2015.11.03. 20:26:33
  • Evoluti0N
    Azt írja nálam, hogy 6 nap és 6 óra. Most nem tudom, hogy azt az órát felfelé vagy lefelé kerekítik-e. Ez alapján 10-én fog megjelenni éjjel 1-kor vagy 2-kor a mi időnk szerint.
  • broman191
    Tetszik, már csak egy full game leak kell hétvégére demózgatni...vagy ha még durvábban haladunk a kiszivárgásokkal talán még a héten megjelentetik?
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.11.03. 20:05:34
  • PTW
    Hoppácska!

Steam store page "Available: 9 November"

1 nappal előrehozták a megjelenést. Úgy tűnik bekeményítenek a leakelő újságírókkal szemben mi pedig profitálunk :)

Háttérinfo: a sajtó embargó november 9-ig tart, így viszont, mivel már a public is hozzájuthat 9én, feldughatják a megjelenés elött cikkelő újságok maguknak

Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.11.03. 20:04:40
  • Paranoia
    van akinek sikerül lefoglalnia magát... lego
  • PTW
    De, angliában
  • broman191
    A Nuka Cola már nem elég jó, van sör is?
  • DonPedro22
    Európában nem is lehet majd kapni Fallout-os sört?
  • PiszkosFred
    Illetve, remelhetoleg ezeken felul konnyu lesz oket menedzselni (inventory, gear, utasitasok, stb.). Nem mondom, hogy egy Dragon Age Origins fele script/programozott AI-t lehessen beallitani nekik (mert olyan ugysem lesz, bar lenne...), de azert legyen nemi beleszolasunk abba, hogy mit csinaljon, ha mar velunk jon.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.03. 16:53:28
  • PTW
    Nekem is ez a param vele, de mar eldontottem, hogy kicsit felpimpelem utolag. Festes, koptatas, mattlak es csodas lesz.
  • Voltan
    Megnéztem pár kicsomagoló vidit a PIP Boy editionről, hát egyre gagyibbnak tűnik, az a helyzet. Csillogó, vacak bazári műanyag, ormótlan, túl nagy, már-már röhejes szerintem.

Ez a baj a collectors editionökkel, hogy nem nagyon van lehetőséged előre meggyőződni a minőségről.
  • morcosqtya
    NV-ben pedig igen hasznos volt a sniper meg a droid is.
  • Kandurex
    nem, nem, nekem azzal lenne bajom, ha állandóan vinni kell magammal valakit, a többik az OK
  • Evoluti0N
    Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesznek kidolgozva a társak. Ha jól megírt karakterek lesznek, összetett jelemmel, akikkel el lehet csevegni, megismerkedni velük, esetleg küldetés is fog hozzájuk tartozni, akkor magammal fogom vinni őket. Van is olyan perk, hogy két társat vihess magaddal. Meglátjuk. Habár a Bethesdától nem várok Bioware szintű csapattársakat.
  • Kandurex
    ZSÍR!
  • Zozo0122 #1147
    Nem kötelező, van asszem a karizmánál egy olyan perk is, hogy bónuszt kapsz valamire, ha nem viszel társat. Lone Wanderer asszem.
  • Kandurex
    jó lenne, ha nem kötelező a dögöt magunkkal vinni....leszarnám...nem kell kolonc társ!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.03. 13:14:08
  • Kandurex
    remélem robban még atom, ha jól emlékszem a 3. részben is volt valami ilyen rész ingame...!
  • morcosqtya
    Thats my dog!
    Ilyen egy hűséges társ. :)
  • Evoluti0N
    Nem tudom, hogy mennyire lesz jó az AI, de pár videóban láttam, hogy a kutya elég idétlen, ami a többi karakterrel kapcsolatban se jelent túl jót. Egy videóban tűzharc, robbanás után kigyulladt és gondolom, hogy sebződött azért, de állt csak ott, mint akinek semmi baja, ahelyett, hogy lett volna valami reakciója. Emellett egy másik videóban a játékos valami toronyba ment fel és a kutya egyfolytában lezuhant. Aztán minden alkalommal vissza felkerült, mert gondolom, hogy itt is úgy van megoldva, hogyha egy társ túl messzire kerül tőled, akkor odateleportálja a játék. Szóval odateleportált, ment a játékossal egy darabig, lezuhant, odateleportált, ment a játékossal egy darabig, lezuhant.
  • R0GUE
    Csak a konzolnál szebb látványhoz- jobb futáshoz a megjelenés òta elég ha egy i3 + 750ti- nèl erősebb a gépet kell összepattintani, az meg nem épp highend...
  • CalebJoe
    Bár elég kaki így 360p-be, de így is szembetűnőek a gyenge textúrák, meg hogy gyakorlatilag nincs árnyéka semminek, remélem ez nem a véglegesből van.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.11.03. 12:29:15
  • Paranoia
    legközelebb spoiler tag közé linkeld kérlek! én pl egy képkockát se többet akarok már látni belőle. köszi!
  • Zozo0122 #1139
    Tetszetős :D Az első percek. Külön bejönnek a hangeffektek, elég para amikor robban az atom :D

• Zozo0122 #1138
    Teljesen jó ez. Egyből beállítgatok neki egy SweetFx profilt, + idővel egy hd textúra csomag és tökéletes.
  • wedge31
    Az a durva valóság, hogy a pc-n való kinézet a játékosok 90%-át nem érinti mert nem azon játszik, ha viszont konzolon fosul néz ki akkor ugy is az lesz elkönyvelve, hogy ronda és nem az, hogy egy highend pc-n milyen szép.

• jarlaxxe
    Pont annyira retardáld mint aki azt mondja, hogy ez szép...arról már nem is beszélve nehogy már egy atomerőmü melett leadott teljesitmény legyen a mérvadó.
  • PTW
    *arnyektavolsag
    *szuper

Mobilrol gepeles....
  • PTW
    Kurvajol neznek ki! A vilagitas vegre olyam amilyennek mindig isz szerettem volna, az atnyektavilsag, ahogy Fred is irta szur, a friss szinpaletta pedig kulon orim, vegre!

Es akkor ez meg meg sincs tolva sr inibol, se enb se semmi.
    Komolyan aki erre a jatekra azt mondja, hogy ronda es ugy nez ki mint a 3 az nem csak vak, de retardalt is.
  • Evoluti0N
    Nem lennék meglepve, ha a végén kiderülne, hogy nincs is benne semmilyen Gameworks. Egy oldalon megírták, aztán még pár átvette, de tudtommal se a Bethesda, se az Nvidia részéről nem volt se hivatalos bejelentés, valamint a pletykát se erősítették meg. Azért a Gameworksös játékoknál nem csak, hogy bejelentik hivatalosan, hanem ilyen közel a megjelenéshez már nagyban szokták mutogatni videókban az exkluzív grafikai fícsöröket.