11630
  • PTW
    De legalább azt meg lehetne csinálni, hogy kitöltse az ablakot teljesen? Ótvarul néz ki ezzel a kék kerettel
  • broman191
    A háttér szerintem jó ahogy van egyelőre, majd ha a játékból lő valaki jobbat, akkor legyen más... Azok a tájképek nem fórumháttérnek lettek kitalálva, a mostaninak legalább az összetétele megfelel, mindkét szereplő jól látható oldalt és pont a szövegdobozra néznek... :))
  • Kandurex
    Kicsit rontja az összképet a sárga szöveg..n
  • Myselor
    örülök hogy tetszik srácok:)
    hátteret meg szerintem rakhatnánk be ezek közül.f4
  • PTW
    YASS! gyönyör

Már csak a háttérrel kellene kezdeni valamit. Nálam így fest és elég randa (senkit nem akarok megbántani :) )

Háttér
    Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.11.04. 20:38:23
  • DonPedro22
    Nekem tetszik
  • Count Adyn
    tökéletes hasonlat:D
  • broman191
    Ja, jön a leegyszerűsítés, általánosítás, utána meg a 'nigga moment', a fórumok fele értelmetlen egymás mellett elbeszélős veszekedéssel van tele...és sajnos nem csak az interneten megy...

#1204: F*cking amazing!
  • Myselor
    mit szóltok hozzá srácok?:) hogyha tetszik berakhatnánk felülre
  • PTW
    Pontosan! MIndenki elfelejti, hoyg a Gameworks moduláris, rengeteg elemből áll. Rengeteg játék használja amiről az emberek többsége tudomást sem vesz, mivel az alap modulokat használják, legtöbb esetben post processing részeit és ezeket nem szokták külön nagydobra verni úgy mint egy Hairworks-t pl.

Batmant az interactive smoke és a rain modulok vágták hanyatt (meg az hogy egy kókler brigád portolta)
    Ha ezeket kikapcsolja az ember semmi baja sincs a játéknak.

Az a legnagyobb baj hoyg az emberek elképesztő tudatlanak és birka módjára ugranak a többiek után bizonyos uszításokra, kulcsszavakra ahelyett, hogy megállnának fél másodperce, majd az értelmetlenül megszólalás helyett inkább utánaolvasna a dolgoknak.

Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.11.04. 18:53:17
  • broman191
    Nem, nem...a Batman azért sz4r mert egy konzolra optimalizált kódról próbálnak PC-re optimalizálni és az ilyesmi alapvetően hatalmas öntökönrúgás. Látni is az utóbbi hónapok eredményeképpen, miként szerencsétlenkednek nyár óta gőzerővel és annak eredményeképpen nem sok érdemi eredménnyel találkozhatunk...szörnyűséges a memóriakezelés, konzolon jól működik, de PC-n ugyanaz csak - minden más játék számára általában - felesleges többlet RAM-mal és VRAM-mal megy...és azzal a gépigénnyel még mindig csak a konzolos futásteljesítmény érhető el egy átlagos PC-n, bizonyos effektek pedig nem is léteznek, vagy kiveszik, mert elismerik egyszerűen nem tudnak mit kezdeni az erőforrások kezelésével...időlegesen, vagy véglegesen, majd kiderül...nyáron mondtam kissé szarkasztikusan, hogy majd mire esik a hó biztosan remek élményt ad a PC-s verzió, de ma már azt sem merném - fapofán, komolyan - feltételezni, hogy a Batman-ből valaha élvezhető játék lesz PC-n...legalábbis az éven esélyesen nem, a meghosszabbított refund 15' végéig alá is támasztja a feltevést...
    Amiből sz0pás van a Works modulok miatt az sokszor a HairWorks, lásd a Witcher 3 túlburjánzó tesszellációs baja. Viszont itt nem lesz, hanem csak valami alternatív megoldás hálistennek', ami elvileg nem az nVidia háza tájáról érkezett. Rengeteg általános korszerű fícsört emlegetnek, amely nem az nVidia-hoz köthető...kivétel esetleg a 'god rays', de az eddig soha nem volt fő ludas semmiféle játéknál a begyilkolt teljesítmény témában. Szvsz nincs mitől félni - de egy bika videokari el fog kélni, ha mindenféle opciót szeretne bekapcsolni az ember...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.11.04. 18:46:00
  • PiszkosFred
    Build tervezgeto a maradek 5 napra (ha volt mar, sry)
  • Evoluti0N
    A Batman kivétel és nem szabály. Legtöbb játékban kikapcsolod az effektusokat, játszol, örülsz.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.11.04. 18:35:39
  • silverchain
    Jaj ne, ez is gamework -ös, két-három hónap lesz, mire kigyomlálják. Bár ez a Batman esetében nem sikerült.
  • Paranoia
    én még akkor rendeltem elő amikor poló járt hozzá.Bár sejtem nem lesz Mes így valakivel szívesen elcsencselem majd
  • DonPedro22
    ohh igen... valóban :) köszi azért
  • PiszkosFred
    Ha akkor, amikor leadtad a rendelest meg volt cd meg zseton, akkor te is kapsz.
    De, valoszinuleg idokozben elfogytak ezek a kis aprosagok (hiaba, a keszlet ereje is veges) es aki most rendeli meg, annak mar nem jut.
  • broman191
    A W3 PC-n ja, konzolos userek képein nem annyira, lásd NeoGAF. Bizonyos helyszíneken mintha más játék lenne, éves különbséggel. Itt viszont kisebbnek hat a különbség a platformok között az eddigi anyagok alapján, de majd megnő idővel és modokkal, hiába van modolhatósági átjárás... :)
  • DonPedro22
    Előrendeltem a játékot a CD Galaxis oldalán és azt írták eddig, hogy jár hozzá ajándék poszter, egy bevásároló kocsi érme és egy zenei válogatás a játék zenéiből, meg meg azt írták a játék leírásába, hogy csak a poszter jár hozzá az érme és a lemez nem. Most ilyenkor mi van?
  • Although
    Továbbra se értem fényképek alapján, hogy lehet teljesen biztosan megítélni a grafikát.
    Így volt a W3-nál is milyen szar lesz majd. Aztán meg csili-vili az egész.
    Ez is jól néz ki.
  • Jóózsf István #1192
    Azt azért tisztázzuk, hogy a tíz pengős szízön passzért messze nem kapod meg automatikusan az összes letölthető tartalmat!
  • broman191
    Van itt eyecandy-sítő tech bőven, minden eddiginél jobb alap lesz a modolásra...ha a textúrák részletességét is helyre teszik, akkor örülünk Vincent. Mert legyük őszinték, az összhatás elég ütős, de egyik kép sem igazán közeli objektumokat mutat a cikkben és jobban megnézve emitt-amott látszódnak a középszerű részletességű textúrák. Másrészt ezek gondolom 4K -> 1080p ds bullshotok, így az ilyen szinten élsimított kép nem feltétlen mutatkozik majd meg az átlag gamernél...mindenesetre nem ronda az biztos, de vannak hiányosságai, amelyek idővel eltűnnek majd, sőt... :)

ui.: Egyébként a listázott grafikus fícsörök közül, vajon melyik nem fut a konzolos verzión vagy ha fut is, milyen szinten legyilkolt mintavételezéssel...mert sok köztük elég komoly teljesítmény gyilkolás...de ha a hivatalos ajánlott konfigok hozzák a 60 FPS-t 1080p-ben minden ami a csövön kifér beállításokkal, akkor tudnak valamit... :)
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.11.04. 16:55:14
  • Evoluti0N
    Én már fejlesztői screenshotoknak nem hiszek. Túl sokszor vannak feltupírozva. És most nem erre a játékra gondolok csak, hanem úgy általában mindegyikre.
  • PTW
    Valóban ronda a játék...

The Graphics Technology of Fallout 4

a powerrmoros képet nem is kommentálom, mert épp az államat keresgélem
  • kissssss
    ez inkább szomorú....
  • lwb
    Ajjaj, dehogynem. Ez itt off, de pl. a démoninvázió, ami a kutyát nem érdekli, akár évekig elcseszheted az időt gombaszedegetéssel (vö. Fallout 1, ahol a water chipre időkorlátod volt). Ráadásul senkit nem is érdekelt: ott ovlt kint a nyomorult a oblivion gate, de mindenki a sz.ros kis hülyeségeivel volt elfoglalva, küldtek fetch questekre meg patkányt írtani valakinek a pincéjébe, mint a harcos céh tagja, ahelyett hogy nem tudom, a VILÁGVÉGÉVEL förődnének mondjuk.
    De Obliviont leginkább a level scaling ölte meg. Minden encounter és loot level scaled volt. Mod nélkül nem is tudtam végigvinni, egyszerűen a felfedezés örömét ölte meg.

Olvasd el ezt:

http://www.rpgcodex.net/content.php?id=129
  • Count Adyn
    Hamár szóba került:D
  • Voltan
    Köszi, hát igen, valami ilyesmi volt a prekoncepcióm :)
  • SötétBarom
    A 3-hoz meg a New Vegashoz is volt 5-5 darab, én nem aggódnék.. Engem az zavar a DLC-zésben, hogy mire kijönnek, már nem érdekel a játék, addigra megunom.. Ellenben 3 évvel később, amikor újra előveszem, tök jó ha van ultimate edition, ami tartalmaz mindent. :D
  • PiszkosFred
    Hogy mire szamits: 5 perc leak video, fps mod, spoileres zarfeltores/kodfejtes mokaval, stb. Sajnos esti felvetel streamrol, vagyis szart sem lehet latni, de azert mutatja, hogy mire szamits "akcio" teren.
  • Although
    Ez komoly? Oblivion mint gyengébb? Az mechanikailag volt rosszabb sokkal több mindent nyomtak bele és nem volt idejük. Ebből tanultak a skyrimra. De mint történet? Az oblivon történetében nem voltak ellentmondások, hibák.

Fallout 4 mindenképp érdekes lehet, még a legelején kijött egy video amiben egy néger csávó egy questjét mutaták be. Ami tömény szöveget tartalmazott. Ott úgy láttam mintha úgy döntöttek volna a Bio quest szöveg rendszerét átveszik. És ha jól applikálják, tartalom szinten, akkor még jobbak is lehetnek ennél a eaware verziónál. De bemondásra már semmit nem hiszek el. Meglátom a mérvadó, nekem mérvadó oldalak mit írnak róla. És utána esetleg. Egyébként pont ezért lepett meg, mert az új rajongóik jelentős része klikkelős vitéz, gyors ütemben nyomja át a szöveget. Így ez érdekes lesz.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.04. 11:53:54
  • Kandurex
    ...aztán lesz 1 db

... fél órás
  • morcosqtya
    Baresz.
  • SötétBarom
    Az összes jövőben megjelenő DLC-t.
  • morcosqtya
    Ez a Season Pass kiegészítő mit takar? Mit ad 10ezerért?
  • yesname #1177
    Ismét nem vagy hajlandó értelmezni és visszaolvasni mire mit írtam és Te arra mit is (semmi köze ahhoz, amire írtad).
    "Ok téged nem érdekel mászkálás közben": Mutasd hol mondtam én ezt. Mindenkinek a szájába adsz olyan dolgokat, amelyek el sem hangzottak tőle. Elmondtam, hogy nincs prioritás, nincsenek kiemelt dolgok egy játéknál. Keresd csak vissza és próbáld azt látni ami oda van írva, értelmezni stb. Nem fog menni, képtelen vagy rá, már bizonyítottad kismilliószor.
  • PiszkosFred
    Meg annal is jobban.
    Fallout 4 doesn’t shy away from statistics and dice-rolling —it remains an RPG first and foremost, says Howard— but one of Bethesda’s goals was to “make it feel great as an action game.” If you’re good at aiming, says Howard, you can compensate somewhat for lower stats. But not entirely, as Fallout’s myriad systems are layered on top of the improved action.
  • Voltan
    :D:D:D
  • morcosqtya
    Viszont olyan dolgokat tehetsz meg a F4-ben amit a való életben nem...
    Pl. lehet saját házad stb.
    :)
  • Voltan
    " A mélypont az oblivion - alap F3 volt, a Skyrim már egy tétova lépés a jó írányba. A F4-től csodát nem várok, nem hiszem, hogy valódi fallout játék lesz, inkább az f3 felturbózott változata, ami jó ökörködésre, de azt az atmoszférát a Beth képtelen lesz visszaadni, amit az F1 adott. Az FNV megközelítette, de az F3 messze nem."

Baszod, szóról szóra én is írhattam volna :) Pontosan így gondolom én is.

A F4-től pedig én is félek kicsit, a pár videó alapján nekem nagyon akció orientáltnak tűnik, még inkább, mint a F3...
    Ha a New Vegas által kitaposott irányt vinnék, akkor boldog lennék (nem véletlenül dolgozott rajta pár ember az eredeti gárdából), de sajnos erre nem sok esélyt látok.

Nyilván meg lesz véve a F4 is, de kivárok bár véleményt róla óvatosan :)