11630
-
R0GUE #1052 Ahogy írtam itt ott...:)
Mindenesetre randábbnak sem randa, csak a 60 fps miatt írtam hogy ennek a látványnak azért ne várjunk csodagépigényt meg középkategórián fullgrafon 60 fps-t.... -
#1051 Más engine, más világ, rossz hasonlítási alap. Betöltöttem a FC4-et gyorsan, hogy ne az idő által megszépített emlékek beszéljenek belőlem, szvsz nem mondanám hogy a F4 szebb ennél...jellegében is más persze, ilyen élővilágú táj nem igen lesz a F4-ben. Ami miatt a F4 jobban nézhet ki itt-ott, az a Physically Based Rendering és az ömagában nem egy rettentően teljesítmény gyilkos feature, de az összhatáson jelentősen dob. Nem lesz itt OMG gépigény, akármennyire riogatnak a masszívan túllőtt gyári ajánlott gépigénnyel...az optimális valahol a minimum és az ajánlott között lehet félúton, az pedig nem egy érvágás. A gyári ajánlott az kb. a 4K @ 30 FPS lesz... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
#1049: Gondolom kapcsolható lesz, hogy mikor jelenjen meg, ha esetleg gyárilag nem is, akkor moddal nagyon hamar... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.11.01. 14:05:35 -
Evoluti0N #1050 A képek nagy részén nem látszik az AP csík, a HP meg egyik képen sincs tele. Szóval valszeg tele HP-nál eltűnik a csík, ahogy az AP is, amikor nem vagy harcban. -
#1049 Észrevettétek, hogy a Skyrimmal ellentétben itt a HUD nem tűnik el? Ugye ott úgy volt, hogy harc alatt volt HUD ( a 3 bar) harc végével eltűntek és csak a radar maradt a kép tetején. Végül is teljesen felesleges exploration alatt. -
#1048 Egész korrekt a grafika. Bár a gépigényt még mindig túlzásnak érzem. -
R0GUE #1047 Kötvehiszem, egy Far Cry 4-nél látványosan szebbnek tűnik itt ott, az beton 60 egy középgépen?:) -
#1046 :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Evoluti0N #1045 Hát, az állítólagos ajánlott gépigény elég érdekes a grafikát nézve, de majd kiderül, hogy mennyire valós, amit megadtak. -
#1044 Ezzel a külcsínnel inkább beton 60, egy tisztességes középkategóriás pc-vel is... :) -
Paranoia #1043 pc-s?
én sehova se írtam,h csak pcsek jöhetnek ide vagy konzolosok
nekem nincs pcm,sírhatok a framedrop miatt brühühü -
Evoluti0N #1042 Haha! Az nem olyan biztos. :D Sose lehet tudni, hogy mi fog törpénni. :D -
#1041 Ja, ez a PC topik :) sry, itt nem lesz gond a frame -el
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.01. 10:28:18 -
#1040 grafikában akár az is benne lehet, hogy minek strapálják magukat, miért tömjenek csomó időt, energiát, erőforrást a megfelelő textúrákba, ha megjelenés után 1-2 hónappal már úgy is tele a net mindenféle ultra-HD modokkal, függetlenül attól, hogy mennyi időt fecéreltek bele
-
#1039 Jó ez a garfika, már csak egy nem frame hibás beton 30 kell és oké. Ellenben, ha ez is valami DaS3 frame problémás genyósság, felgyújtom az egészet!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.01. 10:19:40 -
#1038 Butasag is lett volna, mikor mar a trailer utani elso interjuban elmondtak, hogy kenyszerbol a grafikan "sporoltak", hogy minden mas ficsornek jusson "eroforras". :) Rendben van ez igy, bar a tavoli targyak arnyekai tovabbra is neccesek, de ez mar csak ilyen, a motor ezt tudja.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.01. 10:17:17 -
Evoluti0N #1037 Nem egy Witcher 3, ha már idei open world játékhoz hasonlítjuk grafikailag, de ha a többi része jó lesz, akkor nem fogok panaszkodni. Bethesda játéktól nem is számítottam korszakalkotó grafikára. -
Paranoia #1036 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Paranoia #1035
szép ez! vagy csak én vagyok elfogult,de szerintem teljesen rendben van -
#1034 Jöttek normális png minőségű PS4es képek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.01. 01:52:12 -
#1033 Az, hogy egy játék alkalmazza a gameworks-t nem jelenti automatikusan azt, hogy hairworks is jelen van.
Rengeteg modulból áll, lehet hogy csak a fizikát használja belőle pl.
-
#1032 +1 -
R0GUE #1031 Igen egy rádió jópofa lett volna például,de ez hogy tegyem bele a telefonom...Értelmetlen...Polcon meg így szarul mutat.... -
#1030 Vagy ha vasból lenne a pipboy és lenne benne rádió, radar, gps, napló, naptár, óra, iGo.... -
R0GUE #1029 Én lemondtam a gyüjtőit, ez a pipboy annyira gagyi kínai hatású műanyag a dobozzal együtt, nem ér meg 40ezret, még ha 15-20 lenne a game + mellé a pakk akkor talán,de még inkább annyit se....Egyszerűen gagyi... -
#1028 De az -
#1027 A GayWorks fícsöröket kikapcsolva biztosan játszható lesz mindenfelé egy manapség értékelhető géppel... :) -
Paranoia #1026 Nekem ez így teljesen megfelel!
Csak ne legyen fosfrém,ha átmegyek az erdőközepén...tócsán vagy folyón... :/ -
#1025 Majd csinálnak szép és kevésbé teljesítmény gyilkos alternetívát a modderek... :)) -
Evoluti0N #1024 Elméletileg lesz a játékban Nvidia Gameworks, amiben általában Hairworks is van. Szóval lesz ott szőr, csak megesz minden kártyát, ami nem felső kategóriás Geforce. :D -
#1023 Bőven jó, főleg ha ráképzel az ember egy majdani színesítő SweetFX profilt és magasabb felbontású textúrákat...és valami szőrösítő modot DogMeat-nek, mert ebben a formában elég viaszbábu...de legalább k*rva okosan tud nézni. :D
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.10.31. 15:03:30 -
Paranoia #1022 Képek a játékból!Egy kicsit megnyugodtam...nem is olyan szörnyű ahhoz képes,h ps4 shotok
-
Lengyel2 #1021 Szerintem édi. :)) Mit akartok, ez ál-50-es évekbeli design, akkor minden ilyen gagyi műanyagnak nézett ki. Az emberek nájlonruhában jártak, és minden háztartási kisgépet ilyen bumszli műanyagbevonat borított.
Mondjuk csak úgy a polcra nem venném meg, de poénból, munkába járni talán igen. Azt lehet vele csinálni, hogy a kollégák megkérdezik, mi az a karodon, és te szemrebbenés nélkül közlöd, hogy a Pip-Boy 3000-resed. És élvezed, hogy milyen képet vágnak. -
haxoror #1020 Ez gondolom már végleges:
-
Paranoia #1019 Okostelefont bele lehet rakni,lesz hozzá app.lehet vele bohóckodni... -
#1018 Na asszem lesz egy at nem vett ce a galaxisban... Ez uber gagyi! -
bundaskenyerrrr #1017 egyébként mire jó ez a pip boy? lehet vele valamit csinálni? -
Paranoia #1016 engem se nyert meg -
#1015 Szerintem ez nagyon gagyi... :(( -
Paranoia #1014 PiP-Boy edition unboxed
(xbox verzió) KÉPEK -
#1013 Kozolokszervize-ben van elvileg pipboy edition.nagyon gondolkodok rajta.túlságosan nagy a fallout posztapok rajongásom és a pipboy jól mutatna a polcon.