11630
  • Paranoia
    badass
  • R0GUE
    Átlòban rohan. Skyrimben hegyeket kerülve 15 perc ugyanez. Abszolút nem kevés, csak a grafika fikázás után kellett valami új.

Ha azt veszed itt csak gyalogolsz futsz és 11 perc. Gta V ahol kocsival mész, körbemenni ennyi idő azon a bődületnagy térképen...
    Fallout 3 is kisebb amint felrakod a running modot és nem abban az agyfasz sétatempòban kell keresztbemenni...
  • morcosqtya
    Miért csodálkozol? A kutya meg teleportál... :)
  • Kandurex
    a paci felmászott a falon?

• morcosqtya
    Vagy egy Mékó. :)
  • PiszkosFred
    Skyrim tele volt hegyekkel, amelyeket gyalog kerulgethettel (mert megmaszni csak a fizikat leszaro lovak tudtak) :)

• Dzsini
    Így van, ezért töredék méretű bejárhatóságban a Morrowind, Oblivion, Skyrim térkép a Daggerfallhoz képest (elvileg Skyrim földrajzilag nagyobb, mint a Daggerfall térkép), mégis sokkal több minden "történik" benne. Mert mindent kézzel gyártottak le.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.11.06. 09:28:02
  • morcosqtya
    Majd ha egyszer a Falloutból is MMORPG lesz akkor nyilván készítenek akkora teret mint a WoW-ban..
    Bár nem biztos, hogy azt mi akarjuk.
    Nem lenne jó a Mojave ha hemzsegnének benne a karakterek..
    Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.06. 09:23:54
  • Dzsini
    Opsz, négyzetmérföld, bocsánat.
  • Evoluti0N
    Én azt mondom, hogy az számít, mennyi tartalommal és milyen tartalommal van megtöltve a térkép. Nem sokat ér, ha nagy, aztán lófaszt se lehet csinálni. Berakhatnának egy 1000x1000 méretű üres sivatagot. Nem lesz ez kicsi.
  • Dzsini
    *generálták :) a térkép, a települések és az npc-k túlnyomó része egy seed alapján készült, a dungeon térképeket modulokból generálták véletlenszerűen... hatalmas nagy, de a kézzel készült rész elenyészően kevés benne (sztori szereplők, dungeonök).
  • morcosqtya
    de van kutya.
  • morcosqtya
    Jézusom, ezt mire leprogramozták, megírták...
  • Dzsini
    Daggerfall, kb. 2 Nagy-Britannia mérettel, 15 ezer településsel, közel 1 millió névvel és tulajdonságokkal felszerelt NPC-vel. 62 ezer négyzetkilométer, a Fallout 3 15 (tizenöt).
    néhány térképösszehasonlítós kép
    Viszont a Skyrim gyakorlatilag "2D", míg az F4 - mivel városi környezet - 3D, sok nagy épület több emelet magas, stb. - a bejárható alapterület valószínűleg sokkal nagyobb.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.11.06. 09:16:58
  • Kandurex
    jó persze,

...de míg a Skyrim -be bő két óra átsétálni a térképet, itt 11 perc futva, ha feltételezzük, hogy a séta ~2X lassabb, mint a futás, a Fallout 4 -hez képest 5X! akkora

ez egy pinduri kis Fallout világ...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.06. 09:14:13
  • Evoluti0N
    Minecraft. Nem tudom a Föld hányszorosa. Talán nyolcszorosa. Azonban az procedurálisan generált.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.11.06. 09:12:06
  • morcosqtya
    Melyik játékban van a legnagyobb játéktér?
  • Dzsini
    A skyrim egy két órás séta nagyrészt úton átlósan át a térképen - azt ha lefordítanánk ~12 kilométer lenne :)

Nem túl hasznos valós számokkal összehasonlítani a dolgokat, kb. a Daggerfall óta nem szórakoztak 1:1 térképpel és haladási sebességgel.
  • Kandurex
    csak a viszonyítás kedvéért írtam :)

...és attól még áll.
  • morcosqtya
    IRL milyen faszán nagyra megírt világban élünk... :)
    Csak kevés a bottlecap..
    Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.06. 09:04:03
  • morcosqtya
    :)
    Gondold el ha Föld méretű lenne a játéktér...
    2150-ben is ezzel játszanának..
  • Kandurex
    jó értem, persze,...de ha most kimegyek az irodából és futok 11 percig, hát...nem sokáig jutnék...szóval
  • SötétBarom
    Még mindig nagyobb, mint az F3...

Itt-e.
  • Kandurex
    jahh,....OK

más:

"A Bethesda várva-várt poszt-apokaliptikus játéka, a Fallout 4 sem kerülhette el ezt a méricskélést, ugyanis a Reddit egyik felhasználója, egy bizonyos Laxcc rögzítette is, ahogyan 11 perc alatt átrohan a Fallout 4 térképének egyik csücskéből a másikba"

az nem túl kevés?....én értem, hogy a tartalom a lényeg, de így azért elvész a szabadság....
  • Sheltem
    A dátumra írtam a 10et nem az árra.
    Az ár 13k Igen.
  • PiszkosFred
    10-11-15
  • Kandurex
    Mármint 13e, nem?
  • Sheltem
    Én tőlük veszem(ők vannak közel):

cdgalaxis

Itt 10e van.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.06. 07:55:43
  • Myselor
    3 nap 9én jelenik meg
  • Sheltem

Már csak 4 nap srácok.
    Szabit kiírtam 10étől. Pizzákra/kólára félrerakva a soksok bözsi utalvány.
    Fallout 4 + egészségtelen élet Én így szeretem!
  • SötétBarom
    Próbáld nem azt hinni, hogy kizárólag te láttál életedben könyvet, mert csak hülyébbnek tűnsz tőle.
  • PTW
    Van egy olyan gyanum, hogy ezt a trailert csinalta Guillermo Del Toro cege es nem az announcementet.
  • Zozo0122 #1300
    Ez a trailer egyszerűen zseniális :D Tökéletes. Mint anno a Skyrim trailere, azt is visszanéztem vagy 50x. A játékot meg majd meglátjuk :)
  • jarlaxxe
    Rajtad kivül szinte senki se érti miröl beszélsz...
    Sok könyveket verö játék story van: planescape torment, KotOR I-II, DA:O, stb.

Witchereket direkt nem írtam nehogy itt gond legyen belöle.
    Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2015.11.05. 23:00:20
  • yesname #1298
    Ahogy egy regényben is az vagy, de számodra valóban nem közelíti meg. Nem tudhatod miről beszélek. :D
    Annak pedig, hogy Te irányítod a karakter semmi köze a történethez, a környezethez, a karakterekhez, a személyiségekhez, leíráshoz stb.
    Attól nem lesznek ezek jobbak.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.11.05. 22:48:22
  • SötétBarom
    "Olvas (Neked is kéne: egyetlen egy játék karakterei, története stb. még csak meg sem közelíti a jó regények színvonalát)"

De. Sőt. Túlszárnyalja, hiszen Te vagy a főszereplő, veled történik, te harcolsz, stb.
  • oneal1
    jó hát!!

Ha meg megveszi valaki és nem tetszik neki, majd ráér akkor sírni! :D

bár a probléma, az hogy legtöbbször az sír aki meg sem veszi csak letölti
  • morcosqtya
    Jó lesz ez!
  • yesname #1294
    De igen. Nagyon naív vagy. A tömeg számít nagyon sok esetben. Attól, hogy Te elvakult rögeszmés ember vagy, aki szaroz mindent amiben talál kis kivetnivalót saját szájíze és preferenciája miatt én még egyéb dolgokban egyet értek Veled. Csupán Én nem vagyok ilyen rögeszmés. Ha megfog a hangulata valaminek, akkor az jó számomra és nem a hibákat lesem, keresem, aztán meg szarozom. Főleg nem úgy, hogy ha nem annyi van valamiben belőle amit elvárnék, akkor azt kiemelem és szapulom életem végéig.
    Minden topikba szapulni mész és a (számodra negatívumot) hajtogatni.
    Egyébként nem tudom miért nem tűnt fel neked, hogy személyemben folyamatosan olyannak mondasz hasonló rizsákat és baromságokat, aki:
    - Már 25 éve kezdte a szerepjátkozást kockákkal, DM-mel, társaságban, RP partikon
    - Kedvencei és végigjátszotta: Baldurs Gate, Icewind Dale, PLacement: Torment, Shadowruns, Wasteland, Fallout, Neverwinter Nights stb. végtelenségig sorolhatnám játékokat és igen, előbbieket találja abban az értelemben jobbnak, mint amiért értelmetlenül erősködsz
    - Olvas (Neked is kéne: egyetlen egy játék karakterei, története stb. még csak meg sem közelíti a jó regények színvonalát)
    - Egyébként egyetértene más véleményeddel, ha nem lenne elvakult, rögeszmés. Továbbá mondjuk ki: erősen lenéző vagy azokkal szemben (és ez a legirritálóbb probléma), akik kedvelik esetleg bármi miatt azt, amit Te nem egy vagy több részlet miatt és tetszik nekik az, amiben Te kifogásokat találsz, legyenek azok bármilyen picik.

Egyetlen különbség van: nem a hibákat (aprókat, közepeseket, nagyobbakat) keresgélem és emelgetem ki úton-útfélen, hanem játszok és ha megragad a hangulata, akkor az nekem jó.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.11.05. 21:27:02
  • Although
    Telnek az évek de ez az amiért az rp-t kitalálták :)
    Remélem a Beth is megtalálja egy nap! És ez nem leírás! Csak a legendák a Bio oldalán voltak :)