11630
  • StrikeFor
    Na szép
  • R0GUE
    Mostanában egyre ritkább...Battlefront is drágább, ez is... És a vicc hogy sok helyen úgy hirdet a G2A hogy "save 17%"...
    Kivan rakva áthúzva a 65 dolcsi...És alá van b*szarintva az új takarékos ár ami alaphangon még mindig egy ezressel drágább mintha lemmennék a boltba.. Nem beszélve arról hogy hol 65 dollár eredetileg egy játék...:)
  • SötétBarom
    Ami tuti, hogy a map FOSSA magából a hangulatot. :D
  • StrikeFor
    Meg se néztem a boltiz mert G2A szokott a legolcsóbb lenni
  • R0GUE
    Nagy üzlet, boltból 12990..... És még ajándékot is pattintanak mellé...
    Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.11.06. 18:27:28
  • StrikeFor
    G2A-n 14100ft a digital preorder
  • Terawatt
    Ajánlom srácok a Világ a város alatt c. műsort.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.06. 18:00:10
  • PiszkosFred
    A 11 perces futas, ha mar ennyit komment volt rola:
    1. resz
    2. resz
  • mike01010101
    A méretről még annyit, hogy a föld alatti részekről, metro, alagút stb még nem is láttunk semmit. Gondolom bostonban van metro.
  • PiszkosFred
    Digitalis preorder elvileg ma mar totlheti, legalabbis kollegam azt mondta delutan, hogy kapott mailt a gmgtol. Hozzam kedden jon a GLS, remelem max savon le tudom kapni meg meloban a klienst :), hogy otthon ennyivel elorebb legyek.
  • mike01010101
    Kedden meglátjuk. Félek hogy a steam túlterheltség miatt lassan fog lejönni a 30GB. Délelött veszem át a Polus 576-nál. A gyerekek még suliban vannak, nem lesznek sokan:)
  • R0GUE
    Gta v, just cause autòjra van hegyezve szép lenne ha sétálva lenne 11 perc. Ráadásul a map nagy része semmi mindkettőnél vízzel, bejárhatatlan objektumokkal.
    Skyrimnél nem tudsz keresztbemenni a hegyek miatt felkaptatni rájuk meg sok idő. Hegykerüléssel 15 perc átszelni nem pont saroktòl sarokig, hegyre SÉTÁLVA 2 òra valòban. Fallout 3-ban és New vegasban nincs futás csak lassú szötyögés. Running moddal futva 6-8 percek.
    Problem??
    Ja igen Witcher 3 14 perc...
    Abszolút nem gáz 11 perc alatt keresztül FUTNI egy olyan játékban amiben csak gyalogolsz.
  • mike01010101
    Igen, én ezt csak viszonyításnak akartam. Soha egy játékban sem mértem az időt, így kiváncsi voltam, hogy a tizenegy perc mit is jelent valójában. Ettől függetlenül a 11 perc nekem kevésnek tünik. Több lesz az.
  • Atilorn
    Azt a 11 percet végigrohanta nem gyalogolt.
  • Evoluti0N
    Ott azért van még egy hatalmas map, két kisebb és egy pirinyi. Szóval az a 16 perc ott többször 16. :)
  • mike01010101
    Most direkt kipróbáltam a Witcher 3 -ban a térkép jobb felső sarkától (Felső malom, új hely a DLC-vel jött) elfutottam (sima alap futás) a roncsok partjáig (bal széle a tengernél) és 16 perc volt. Egyébként én is jobban kedvelem a szellősebb pályákat. illuzióromboló ha túl közel vannak egymáshoz a dolgok.
  • Evoluti0N
    Jah. Azért az én is erős túlzásnak éreztem Oblivionban, hogy minden négyzetméteren barlang volt. Ugyanakkor a Fallout 4 esetében mondjuk, ha bemégy egy városba, akkor logikus, hogy minden négyzetméteren házak vannak. :D
  • PiszkosFred
    Kedden tobbet latunk. Az biztos, hogy a leak videok alapjan rengeteg az objektum/POI, amelyekbe/amelyek ala le lehet menni. Picit tartok is tole, mert en - alfoldi paraszt leven - szeretem a nagy sik teruleteket :), es ez most megint ugy nez ki, mint anno az Oblivion terkepe, ahol ha kijottel egy rombol, beleestel egy kriptaba, amibol kijovet a feny elvakitott, es igy lefelejtel egy ayleid romhoz tartozo oszlopot (ertsd: minden fuszal alatt volt valami, mar-mar irrealisan zsufoltan egy adott teruleten)
  • Ryder62
    És mi a helyzet a New Vegassal? Azt mennyi idő keresztül járni? Mert az nem volt olyan nagy.
    Utoljára szerkesztette: Ryder62, 2015.11.06. 16:43:10
  • Kandurex
    szóval 30 gigát még leránt a netről...szép
  • mike01010101
    Megnéztem egy pár játéktér végiggyaloglós videót a nagynak tartott játékokról, GTA V, Skyrim, Just Cause stb és mindegyik legaláb másfél-két óra. Direkt néztem a Skyrimnél, hogy 11 perc után hol jár (azt ismerem elég jól) és ha a Fallout 4 tényleg 11 perc keresztbe az tényleg nem túl nagy függetlenül a bejárható épületek számától. Én nem hiszem, hogy ekkor lesz. A Fallout 3-at nem járom végig 11 perc alatt ez biztos.
  • TBTPumpa
  • Zozo0122 #1350
    :Dddddddd
  • PTW
    Pusztan a marketing kampany ami zajlik millio dollarokban merheto.
  • AnarchoiD
  • StrikeFor
    Hmmm DayZ chernarus mapen nem érsz a tengertől a reptérig ennyi idő alatt.... Pedig az nem olyan nagy map....ennyire kicsi lesz F4?
  • PiszkosFred
    Tipp! Skyrim 90m osszegbol indulva en 120m-re saccolnam, de szerintem ezt max jovore fogjuk megtudni.
  • Evoluti0N
    Ez az. A bejárható épületeket fontos figyelembe venni. Ezért is hülyeség mondjuk a GTA V-höz hasonlítani méretben, ahol az épületek nagy része csak díszlet.
  • Terawatt
    Azért azt se felejtsétek el, hogy rengeteg bejárható épület van több szinten. Nehéz az ilyen belőni, hogy most mekkora lesz a pálya, de a 4 órás cod kampány és társai mellett biztos nem lesz gond. Nem volt infó arról, hogy skyrimhez képest mondjuk mekkora büzsét volt a játékra? kíváncsiságból
  • Kandurex
    [röhög]
  • morcosqtya
  • morcosqtya
    Ezért járnak a barnák lomizni. 1-2 utca és terminátor vagy.
  • Renegade
    Nekem Fallout 3 óta ez a bajom a világgal, túl kicsi és rapid, reggel felkelek az Egressy, Törökőr sarkán, gondolok egyet, hogy el kéne sétálni a Fogarasy úti Tescoba, hát mire átsétáltam, nem egy terminátor lett belőlem, az alatt a 20 perc alatt? ja meg lett egy kutyám.
  • PTW
    Aztaku! Ha ilyen minosegu fejeket lehet kesziteni, akkor azthiszem fel napomat garantaltan bukom ezen a ponton :)
  • Dzsini
    Látod mennyit tesz, hogy más a gyaloglási sebesség és a lépték? :)
  • R0GUE
    A vicc az hogy ahogy lassan fuccsol be a Skyrim állítás, most előkerült hogy a Just Couse 2- ben sétálva több òra keresztülvágni.... Szánalmas tényleg...
  • morcosqtya
    Most kezdtem újra a Fallout New Vegast. Kicsit kevés konkrét helyszín van tényleg de 5 DLC, és több tárgy mint F3-ban.
  • Dzsini
    Itt meg a városi-elővárosi környezet miatt, és a sok bejárható épület miatt lesz bőven barangolnivaló.
  • SötétBarom
    Nem mintha a Skyrim fele nem lenne üres/hegy :D

Amúgy tevékenység/km2 aránya minden falloutnak jó..
  • Dzsini
    A Fallout 3 térképe meglepően picike amúgy, csak a rengeteg metrózás miatt a térkép délkeleti oldala nagynak tűnik.
    New Vegas fele üres