11630
  • AnarchoiD
    Hello nepek, ugydontottem, megveszem a F4-et es nezem online boltban es azt latom hogy a 60euros steamos helyett 12 rongyert adjak, viszont aztis irjak 30gigat le kell cuppantani, akkor ez a bolti 12k-s fallout valojaban egy olcsobb steamos vagy hogy miez ?
  • morcosqtya
    PITYU. :)
  • Evoluti0N
    Szegény fickót mindenki "Isztvánnak" szólítja a videókban, ahol a játékról beszélnek. Nem lennék meglepődve, ha ő se tudná, hogyan kell helyesen ejtenie a nevét. :D
  • kissssss
    értem én hogy mire gondolsz :) nekem is fura volt ez az új irány a szupermutánsoknál.

én is jobban kedvelem a mutiknak a régebbi kinézetét(1. 2.) mint az új dizájnt.
  • PTW
    jogos, de érted hoyg értem :)
    az alapkoncepció teljesen más (és rossz) volt
  • R0GUE
    +1....
    Amikor F3-ban először találkoztam velük néztem hogy mig ezek a World of earcraft orkok...
  • kissssss
    szerencsére azért new vegasban újra lehetett látni a régi supermutikat.... Marcus és társai.

a fogsor villantást azért már az első két részben is lehetett látni. kép
  • broman191
  • CalebJoe
    Kiejtéséből lejön hogy csak a neve magyar de a Amerikai születésű a csávó amúgy.
    "Istvan Pely is the lead artist and technician lead of Fallout 3 and Fallout 4 at Bethesda Softworks. He was born in the USA."

• broman191
    Csak nem magyar származású a Lead Artist? :)
  • PTW
    Szerintem semmi baj a mutánsok dizájnjával.
    A fallout 3 baszta el azzal, hogy teljesen elrugaszkodott az eredeti vonaltól és mutáns emberek helyett orkoknak ábrázolta őket.
    Eredeti falloutokban a szupermutánsok feje teljesen emberi (leginkább Hulk-hoz hasonlítanak), csak éppen akkorák mint 2 szekrény.
    Az F3 vicsorgó, fogsoros orkjai borzalmas votlak...
  • xido
    Mintha bejött volna nekik néhol a Bioshock:Infinite világa..ami nem baj,mert nekem is bejött :)
  • Ryder62
    Ti mit gondoltok az új dizájnról? Megnéztem amit a kolléga linkelt 3-al alább. Egy dolog tűnt fel, a Fallout 3/New Vegas elemei közül szinte egy sincs, minden máshogy nézz ki. A Sentry Bot elég durva. Super Mutánsok nekem pl nem tetszenek, olyan emberszerűek. Viszont minden más elég jó, sőt kicsit fantázia dúsabb, néhol nekem a 70-es évek ugrottak be róla.
  • PTW
    Bekaphatjak, hogy nem tartalmazza a gyujtoi 40 ezer forintert.. :(
  • MrStokes
    Piszok jol neznek ki ezek a desing-ok, mar csak ez miatt meg fogom venni a jatekot! :D
  • PiszkosFred
    Kis vizuális jóság a hype jegyében.
  • PTW
  • oneal1
    köszi!
  • PTW
    Steam, local timeban szamol vissza
  • oneal1
    na így már egyértelmű
  • Dzsini
    Akkor az ő gépén számol vissza, és 13:18-kor írta...
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.10.28. 13:54:33
  • oneal1
    az én gépemen nem számol vissza....

nemtudom honnan szedted az időzítést, ezért kérdeztem ember....
  • Dzsini
    Szerinted ha a te gépeden visszaszámol, akkor... ?
  • oneal1
    az oké, de ez GMT? :D
  • PTW
    "This game will unlock in approximately 1 week, 5 days and 20 hours"

Számold ki ;)
  • oneal1
    Arrol van valami info hogy a megjelenes napjan hany oratol lehet inditani?
  • Moby
    Olyan szintű már a one lemaradása*, hogy valszeg már nincs olyan ps4-es játék, ami ne verné el eladásokban bármelyik one exkluzívot.

*a gêpeladásokban
  • Paranoia
    eladási számokra gondoltam.
    mivel a fo4 mindkét platformos, így nyilván nagyobb számokat ér el értelem szerűen
    Az meg hogy a májkroszofton belül melyik fog jobban fogyni...azt mondanak amit akarnak,bár nyilván a exklúzívjukat preferálják.
  • R0GUE
    Lara pc-s változata.:)
  • Moby
    Azért aggódjon mégjobban, mert ps4-re is megjelenik a fo4?
    Ennek azért fuss neki mégegyszer :D
  • Paranoia
    epppf...
    ráadásul lara xbox exkluzív,míg a fallout mind két konzolra érkezik.én aggódnék :D
  • morcosqtya
    Az mi az?
  • R0GUE
    Vagy csak simán kivárja a 2016 elején érkező definitív változatot...:)
  • PiszkosFred
    Nem valószínű, maximum most halloween környékén pár %-os preorder akció ha esetleg van, de nagyobb akcióra nem számítanék. De ki tudja, a Bethesdánál (mint kiadó) ravasz emberkék ülnek, bármi kitelik tőlük...
  • morcosqtya
    FO4 gondolom esélytelen, hogy karácsonykor legyen valami akciója mi? Túl közel van....
  • PiszkosFred
    ...vagy van annyi esze, hogy felismerje, ha ket jatekkal nem tud egy idoben jatszani, akkor az egyiket pihenteti par hetig/honapig.
  • morcosqtya
    Aki a Fallout-ra vár évek óta az kb leszarja szegény Larát ezek után is...
  • Sheltem
    Nem lesz demó

"A Fallout 4 november 10-én jelenik meg Xbox One-ra, PlayStation 4-re, PC-re, egy napon a Rise of The Tomb Raiderrel, ám a Microsoft nem aggódik emiatt, szerintük Lara kalandja megállja majd a helyét Bethesda akció-RPG-jével szemben."

Jó szelet hozzá Microsoft!
  • Jóózsf István #934
    "Jó hír viszont, hogy már napokkal a hivatalos, november 10-i premier előtt letölthető lesz minden korábban bejelentett platformra a program."

Na ezt akartam "hallani"!
  • Zozo0122 #933
    Lol A mai napon egyelőre ez a kedvenc hozzászólásom bármelyik témában :D