11630
  • Although
    Természetesen Ray Muzyka, nekem egy szürke Gandalf. Greggel együtt. Ki lesz aki pótolja őket. Egyenlőre a régiónkból látszik csak :)
  • Although
    Nem mindig a tömeg számít. :) Nyilván találgatni se kell mivel már a könyveket se veszik elő.
    A mass effect egy hanyatló cég utolsó nagybetűje ahogy a DA2 is nyomokba emlékeztet rá ez az a cég ahol Grey Mazurka lába járt :) El se merem olvasni a listát akik az NW 2002-es győztes játékát nyomták és a Beth mégis tudott újat mutatni :) Most meg már más idők vannak.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.05. 20:44:30
  • yesname #1290
    Szerintem egyértelmű volt milyen tekintetben hasonlítottam össze őket abból, hogy mire reagáltam és mit írtam. Úgy tűnik mégsem. Meg sem lepődöm rajta. Vajon miért? Oh, wait... :D
    (Idő elteltével melyiket fogják százalékos arányban elővenni az adott játékot kedvelők közül. Ha esetleg nem esett volna le még mindig.)
  • Although
  • PiszkosFred
    Szerintem teljesen felesleges a kettot osszehasonlitani, mert embere valogatja. Lesz aki egy ev mulva is aFO4 vilagaban fog maszkanlni es ott eli a mindennapjait, mint egy mmoban, csak epp egyedul. Mas 2-3 honap mulva abbahagyja, mas jatekkal fog jatszani, aztan majd visszater es kezdi elolrol. (ne felejtsd el, hogy a FO sorozatra ugyanugy ervenyes a "Skyrim ciklus"). Lesz, aki sosem veszi elo tobbet. Meg a fene tudja, ezen kivul ki hogyan reagal.

Ujrajatszashoz annyit, hogy a Mass Effect sorozat meg annyira sem "szabad", mint barmilyen elobb emlitett jatek (meg ha az elso resz latszolag kotetlenebb, ott is megvan azert a "cso"), de megis legalabb 1-2 evente en speciel vegigjatszom, most mar triologiakent, mert egyszeruen olyan, mint az ember kedvenc filmje. Jo elovenni es megnezni meg akkor is, ha jobban tudod a szovegkonyvet, mint anno a szinesz vagy a rendezo :)
  • jarlaxxe
    A magad nevében beszélj kollega...
  • yesname #1286
    Nagyon jól látod. Pontosan így van és pedig azért lesz az F4 elő véve még 4-5 év múlva is (amikor a W3 rég el lesz felejtve napi játék szintjén kb. 1 év múlva), mert az F4 igazi szerepjáték. A játékos azt alakít benne akit akar, azt csinál amit akar és akkor amikor akarja. A W3 pedig drótón rángatott, szűk körű RPG ahol minden adott, eltervezett. Ettől függetlenül zseniális játék, megérdemli az év RPG-je címet.
  • broman191
    Tőlem is kapott időnként a grafika témában a játék, de aki PS3-as színvonalat emleget, az tényleg vizsgáltassa meg magát, mert jöhet az új szemüveg... :D A Fallout 3-at is be kellene tölteni gyorsan, modolatlanul annak, aki akkora baromságot mer állítani, hogy ez alig szebb annál...az idő szépíti az emlékeket mindig, na de ennyire, nigga plz... :D
  • Terawatt
  • Dzsini
    A Skyrim megjelenésekor ugyanez ment (keresgélték a lowres textúrákat mindenhol), az F3 megjelenésekor ugyanez ment (lásd: "Oblivion with guns") - az internet így működik, nem érzi jól magát, ha nem nyivákolhat valami miatt. Most az F4 miatt, mert az jelenik meg. Ha majd jön a Deus Ex, akkor majd amiatt.
  • R0GUE
    Egyébként függetlenül attól hogy én is csodálkozom hogy ezt a lentebbi jólteleszart búvárruhát a greenpeace aktivisták még nem tuszkolták be a tengerbe, ebben a videóban (már amennyi értettem ebből a fröcsögő beszédből) igaza van.... Szánalmas amit egyesek leművelnek az elmúlt hetekben azért hogy a játékot lejárassák. Másról sem szólnak a netes fórumok a normálisan tárgyaló játékot váró emberek mellett,mint grafikafikázás olyan szinten hogy egyesek még azt is képesek leírni meg bizonygatni hogy ez a látvány playstation 3-as szint meg szinte alig szebb a Fallout 3-nál... Megy a vergődés (szinte alaptalanul) a grafika miatt, most meg megy a vergődés amiatt mert valaki 11 perc alatt átrohant a térképen keresztbe... Hogy a játék milyen lesz,mennyi tartalom lesz benne, az tökre mindegy... A grafika egyszarfos,és aligszebb a F3-nál.. Szánalmas...
  • Although
    Mindig nagy dolog lesz szerintem. Hogy 2002-ben képesek voltak több helyen megverni a fénykorában levő Bioware-t és az NW-t mégha a hardcore 50% fölött szavazott is az NW-re. Nagyon nagy teljesítmény volt tőlük. Akkoriban rajtuk kívül csak az Obsidianosok voltak versenybe. Ma meg ez már nem nagy dicsőség :) Sajnos. Szóval úgy látom akinek ez jól fog futni nem fog csalódni talán jobb lesz mint az F3 :)
  • PTW
    Persze, morrowindet ebbe nem értem bele. Neki speciális helye van a szívemben :)
  • Although
    Úgy-úgy! Lehet én is befizetek rá hiába 14e. De lehet ez nem csak a motor váltás ára :)
    Azért a Morrowind mindig etalon lesz, különösen a Tribunal, nekem. Az öreggel együtt ők nagy dolgokra voltak képesek.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.05. 18:30:48
  • CalebJoe
    A wikin felsorolnak néhányat na meg a nagy páncél.

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.11.05. 18:29:18
  • PTW
    Végre megnéztem énis a launch trailert. Konkrétan hiperventillálok.
    Ez a 3 perc esküszöm érdekesebb, izgalmasabb, eredetibb volt, mint az eddigi játékaik összetéve.
  • Myselor
    csomó ruhát láthattunk már.pl az összes ruha megszerezhető amit láttunk a karaktereken :D ha mondjuk nem néztél videókat akkor lehet neked új lesz minden :D
  • broman191
    Még mindig jobban illik a játék éledező világához, mint anno a Fallout 3 savanyú, színtelen lepusztultságához... :)
  • CalebJoe
    Vágom hogy nem akarják lelőni a ruhák kinézetét ezért mutogatják mindig a kék kezeslábas pizsamát csak fura egy kicsit.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.11.05. 18:10:24
  • broman191
    Ööö...meddig is tart majd megtalálni az első jobb ruhát? Fél óra? :D

#1272: Elő lesz véve évek múlva is persze, csak addig le lesz téve az expansion-ök után, mert nincs benne semmi gameplay fícsör, ami miatt tolná az ember napi 1-2 órát, ha már minden küldetés megoldott...én legalábbis nem látom, mit csinálhatnék benne, nincs semmiféle Skyrim-féle radiant jellegű küldetés kreálás vagy bármi... :)
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.11.05. 18:09:52
  • Although
    Naa nyugdíjas napjaimban is elő fogom venni! Félek ez a szintű sztori írás kiveszőben lesz, nyugat már rég nem hozza. A lengyelek viszik a zászlót most. Oké Gaider tavaly még letette a névjegyét. Komolyan agyaltam rajta, hogy össze rakjam a történetét. De úgy néz ki az EA félre akarja állítani és a Bio se tudja már megvédeni. Szóval nem aggódok leszünk jó sokan akik évtized múltán is elővesszük majd ha lesz rá esély :) Az arányok látszanak 6-8M a : 25-35M :) De ez még jó :) És azt nem is részletezem a 6-8M-ból mennyi aki a sztori miatt nyomja :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.05. 18:08:50
  • CalebJoe
    Valahogy nekem még mindig nem illik a tájképbe ez a kék jumpsuit a karakteren, de a female karakter nem rossz dat ass befigyel.
  • broman191
    Szerintem az év fejlesztője biztosan a CD Projekt lesz és az év RPG-je is a Witcher 3...ha azon az alapon nézzük, hogy mennyit fejlődtek és mára hozzák bőven a 'nyugati színvonalat', akkor megérdemelten kapják a díjakat. A Bethesda pedig nem veszít hatalmasat, ha a 2. helyre szorulnak, nekik nincs akkora szükségük a támogatásra, mint a lengyeleknek. Bár jobban belegondolva egyiküknek sincs, mindkét csapat tehetséges, színvonalas munkát végeznek, az eladások és kritikusok igazolják, kit érdekel mi van a vitrinben... Engem általában hidegen hagy az év akármilye díjazás, ezeregy indokkal lehet vagy nem lehet valami nyerő, annyira szubjektív...és ugye borítékolható, hogy amikor a Witcher 3-mal már senki sem fog játszani, a Fallout 4-et még tömegek fogják tolni többek között a modok miatt... :)
  • Overburner
  • PiszkosFred
    A Golden Joystick ami igazan mervado, az mar lezajlott, ha jol emlekszem a W3 ellenfel nelkul gyozott. A Spike fele VGA/VGX meg lehuzta a rolot sajnos, vagyis - ahogy az Oscarnal is szokas -, a megjelenesi datumok miatt nem nagyon fognak komolyabb versenyen osszefutni. Az, hogy a decemberi egyes gamer portalok es magazinok kit es mit szavaznak meg, az kb olyan, mint a Bodaszoloi falunapon szepsegversenyt nyerni :) Dij, dij, de nagyjabol annyit is er, mint amennyinek hangzik. (nem megbantva a bodaszolosi kedves baratokat)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.05. 17:55:03
  • Although
    Naaa ez így van!
    De belegondoltam nem lesz egyszerű az év rpg kategória. Persze az ínséges esztendőkben ez látszott mert láttad a tervben levő projekteket és vártad az időt :) Most benne vagyunk és még jön majd a Cyberpunk is a CD projekt által 1-2 éven belül:D
    Jön a tourment és talán lesz PoE 2 is. Soha rosszabbat.
  • SötétBarom
    Oh. Oké.
  • PiszkosFred
    Ne ertsd felre, de ki nem szarja le oket vagy akar a lengyeleket, most komolyan? :D Inkabb magadnak orulnel (en azt teszem), mert ket jo jatek is erkezik/zett iden, csak ez szamit. Jovore meg erkezik az XCOM 2 az ev elejen, utana az uj Deus Ex, szal reszemrol a folytatas is kivaloan alakul. A tobbi miatt meg fajjon az adott ceg penzugyi osztaly vezetoje es/vagy a pr osztaly vezetoje, en speciel pont leszarom :)
  • Dzsini
    Az első bemutatónál beszéltek róla - ez egy lefagyasztós vault, hibernációban töltött pár száz évet.
    link a fallout wikire a Vault 111-ről
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.11.05. 17:45:52
  • Although
    Lehet a végén még sajnálni fogom őket, amiért most jött ki a W3. Persze úgy is lehet nézni 2011-ben nekik volt szerencséjük most talán a lengyeleknek lesz, megérdemlik. Nagy maflás lesz, ha a Bionak kell majd tőlük tanulni.
  • Myselor
    egyetértek,beszélni nem tud.többre nem képes ennél így akar kitünni gratulálok azoknak akik ezt támogatják:)
  • PiszkosFred
    Piros betus unnep lesz a jatekos tarsadalom szamara az a nap, amikor ezt a kretent elviszi a szive, mert hala isten egyre csak hizik, egyre kevesebbet mozog es szinte latszik, ahogy a sarkon integet az infarktus. Persze, egyuttal minden tiszteletem is az ove, mert sikerult folyamatosan szidva mindent es mindenkit komoly osszegeket keresnie, ez pedig bizony megsuvegelendo teljesitmeny.
  • kissssss
    jajj ne, már megint ez a kövér zsírdisznó.....
  • Although
    Még annyit fűznék hozzá, ha ez olyan lesz mint látom akkor hozzák ami elvárható tőlük. Míg ugye gyerekkorunk legendájára ez már rég nem igaz. Így is lehet nézni. Ők sose voltak etalon a hardcore réteg számára.
  • SötétBarom
    Amit még mindig nem tudok összerakni, hogy a karakterünk hogy élhet a háború előtt.. Az eddigi részek alapján a vaultokat generációkon át nem nyitották ki..
  • R0GUE
    +1

De annyit fűznék hozzá:

"nem nextgen grafika"

De,sandboxhoz meg az elődökhöz képest az. A külterek kifejezetten szépen jópár helyen. És nem,sokkal többet nem bírnak a csodás nextgen masinák.:)
    Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.11.05. 17:25:58
  • GLIPX
  • Although
    Csodát nem kell várni. A sok millió ember várja tőlük azt amit eddig is kapott. Nincsenek világhírű íróik. A kis olasz már a morrowind kiegek óta van. Ennyi idő elég kell legyen, tudni mire képes. Tehát a feelingben és történetbe hozza a Fallout 3 szintjét esetleg a Bio párbeszéd rendszerhez párosul egy-két élő kompanion is, a video alapján lehet remélni, akkor az a max amit elvárhatsz egy már nem rétegjáték készítő cégtől. Már a launch video is messze ígéretesebb mint a Skyrimé volt ez nekem bizakodásra ad okot, úgy néz ki a nexus közönség két kívánsága teljesül. Lesznek frakciók, és talán a questek színvonala is jó lesz ha nem is Obsidian. De okos ember nem vár el lehetetlent ha már felmérte mire képes a felelős aki a Bethnél van. Mindenkitől a legjobbat kell elvárni amit tud és nem többet.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.05. 17:19:20
  • PTW
    Olyanok akik nem vesznek el az atmoszferaban, nem tatott szajjal barangolnak elveszve, hanem a pixeleket szamoljak a kepernyon keresik mibe lehet belekotni.
  • PTW
    +1