• lwb
    A Skyrim pedig nagy előrelépés volt lore és story szintjén is a botrányos Oblivionhoz képest. De amúgy én értelek, hogy mit mondasz, sokan vannak ezzel így. A Beth játékokat egyébként inkább hiking simulatornak szokták nevezni, persze viccesen. Nekem bejön ez a stílus, ez is rpg, akárcsak a Diablo (action rpg) vagy az EOB-ok (dungeon crawlerek). Egy jó, sztorialapú rpg-t én is többre becsülök, ezért a W3 és a ME sorozatot ez soha nem fogja tudni megközelíteni, de azért el lehet vel bohóckodni. Ez egyéni preferencia.

Beth Morrowind után nagyon gyenge lett sztoriban és lore-ban. A mélypont az oblivion - alap F3 volt, a Skyrim már egy tétova lépés a jó írányba. A F4-től csodát nem várok, nem hiszem, hogy valódi fallout játék lesz, inkább az f3 felturbózott változata, ami jó ökörködésre, de azt az atmoszférát a Beth képtelen lesz visszaadni, amit az F1 adott. Az FNV megközelítette, de az F3 messze nem. A Beth-nek a szebb csilivili helyett inkább jobb írókat kellett volna alkalmaznia. Nem tudom, ez megtörtént-e a F4 esetében, meglátjuk. Én mindenesetre várom a játékot, ez is rpg, csak másfajta. A legrosszabb esetben kapok egy current gen f3-at, ami bohóckodásra jó lesz.

Az év játéka nekem már amúgy is megvan, esélytelen hogy bármi megközelítse, sajnos ahogy látszik még jövőre sem, nemhogy idén.