Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"De a lényeg hogy így jó a dolog, nincs fehér és fekete, úgymint sokszor az ezelőtti Falloutoknál". + SE (ez a szó kimaradt)
Így se lett sokkal értelmesebb, de talán már érthetőbb. Pont hogy ott se volt, és ez a jó.
sry
Vivid Fallout - All in One - Ezt esetleg megpróbálhatod, letöltések között fentről lefelé haladva (Best Choice - Best Performance - 1K) egyre kisebb textúrák vannak a packban. Próbáld meg az elsőt, ha rosszul fut tőle a játék töröld le és tedd fel a másodikat, ha az sem akkor marad az 1K verzió ami a legkisebb.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Btw elsore en Institute-os befejezest hoztam ossze (nem azt akartam ugyan) es sztem az a legfaszabb mert abba lehet belekepzelned a legtobbet, igy utolag az tetszik a legjobban.
Az vhogy nekem sem stimmel amugy h a f1-2ben mi volt annyira ketpolosuan fekete-feher de folos belemennunk igazabol.
Es egy kis osszefoglalo a Horizon-rol eddig (wall of text, ahoy):
Alapvetoen otletes cucc ahogy kvazi minden mindennel osszefugg vagy vmire epul. Eleg sokaig tart osszehozni igy egy alapfelszerelest ill elegge fontos szerepet kapnak ezaltal a telepulesek mert egy ido utan fel lehet huzni oket annyira h a kajara, piara tobbet ne legyen gondja az embernek de idovel akar h szinte semmire ne legyen gondja. Itt meg nem tartok ofc de latom a potencialt elottem. Viszont amig idaig eljut az ember addig masszivan kell porszivoznia minden szart amit meglat mert nagyon keves dolog van ami nem kell vhova vagy ne lehetne csinalni belole vmi hasznosat. Az atvarialt sulylimit miatt sztem tobb mindent tudunk magunkkal cipelni ugyan de meg lvl18an ahol most jarok is rendszeres h kifutok vmibol ami pedig erosen kellene. (Keramia, adv circuitry, etc) szoval alapvetoen jo ez a szisztem de talan picit tul van tolva mivel eleg sokaig kell magadnak csinalni repetativan a dolgokat annak ellenere h peonjaid is termel(het)nek neked boszen. (H egy peldat mondjak: a kajahoz viszonylag sok hus kell amit az ember vadaszik kalandozas kozben; ahhoz viszont h ebbol rendes fott cuccot csinaljon kell meg egy rahedli zoldseg is. namost az elejen konnyen lehet paradicsomot szervalni de ami a legtobb dologhoz kell az a repa ill kukorica. Ebbol viszont nem sok van szal erdemes neked elultetni majd idonkent visszanezni es leszuretelned majd ujraultetned h biztosits egy allando alapot a peonok altal. csakhogy mikor magad szureteled akkor kb 20-30%od van h egy zoldseget kapj a tobbire meg rohadt vackot ami egyedul a komposztba jo. (Amibol idovel fertilizer lesz ami meg feltolja az eselyt 40-50%ra) szal jo ez a szisztem de az elejen masszivan kell nekunk is szuretelnunk pluszba amitol ismetlodo lesz ez a resz es hamar unalmas. (Merthogy azert neha nem art kajat is csinalni ezekbol h ne haljunk ehen/szomjan.) A vadaszat soran meg sztem rohejesen keves hus jon egy par szaz kilos radstag vagy mirelurk-bol meg akkor is ha raksz az ezt erosito skillre.
Ebbol az egeszbol adodik is h onellatonak erdemes menni mert kb minden aranyaron van ha venni akarod. (Mert igazan keves dolog lesz amit valoban el is lehet adni mert nem fogod hasznalni) igy viszont a gazdasagi resz pont ugyanolyan hasztalan lesz mint az alapjateke. (ott soha nem koltottem semmire) es itt bizony jol jonne ha lehetne toltenyt venni de eddig senkinel sem lattam olyat amit en hasznalok. (308/.50/5.56, shoti, plazma) szoval allandoan arra vagyok szorulva h szetszedjem a folos toltenyeket h abbol gyartsak magamnak ami kell. Viszont sosincs annyi h csak ugy durrogtassak a nagyvilagba. Mert pl az automata fegyverek baromi taposak de iszonyat zabaljak a skulot viszont ha az ember varatlan belefut egy mythic deathclaw-ba akkor nem kezd el filozofalgatni h lojjon-e vagy sem hanem csak igyekszik az ellenen tartani a celkeresztet.
A harc amugy sztem alapvetoen konyebb, legalabbis megbocsajtobb a nagyobb hp pool-nak koszonhetoen ami sztem hiba. Nem surun volt h hirtelen, egy mozdulattal vegzett volna vmi velem es akkor is a kulonbozo negativ effektek es a mar alaposan megapadt eletero kombinacioja volt a dolog mogott. De ha az ember eljutott odaig h kepes rendszeresen kotszert csinalni maganak es meg radaway-t is akkor onnantol mar csak a tobb hp-t erzekeli es h emiatt a harcok kevesbe halalosak. (Inkabb az a ciki amikor mar skulo szinte semmi szal kotelezo eltalalni a telepules elott feltuno es megtamado stingway-eket vagy nagy szarba kerulsz)
Azt amugy nem tudom h a black boatfly vagy a mirelurk es haszonszoru tarsaik mergezeset visszavette-e a keszito de szinte viccesen semmit nem sebeznek. (Mint ahogy egy tankbot raketai sem voltak instakill mint ahogy szamitottam ra ... igaz mara eleg jo lett a vertem lehet az fogta meg ennyire (mondjuk nem is fullba kaptam hanem csak mellem robbant egy-ket szerelembomba). Meg nem is hasznalom az armorsmith extended igazitott verzioja altal nyujtotta dolgokat es mar van 145/150 ballistic/energy armorom. (Ami sztem sok)
A mod mondjuk ugy be~/visszahozza a hasznalati alapon fejlodo skillrendszert is amikre "erosen" ra lehet segiteni a szintelepeskori perk-ekkel. azert az idezojel mert par skill fejlodik annyira magatol h sztem folosse teszi perk-bol kolteni ra, legjobb peldaja a zarnyitas vagy a felfedezes. (ez ahhoz jarul hozza h nagyobb esellyel talalj ertelmes cuccokat ladakban)
tobb craftolhato cucc kapott egy elerendo skill minimumot is amitol valoban lehet erezni amikor a karakter vmihez el kezd erteni es vegre le tud gyartani eletmento orvossagokat, jobb felszerelest, stb. megmaradt persze az alap rendszerbol is par dolog, pl a hightech kutyukhoz tobbnyire tovabbra is kell a science perk + vmi masik es egy science skill limit, (peldaul a powerarmor javitas, upgrade-eleshez kell magas skill, min 3as perk es meg az armorsimth-bol is egy 3as perk).
kezdeskor nem 21 pontbol gazdalkodunk hanem 29bol es szintenkent ugyanugy egy pontot tudunk szetdobni mint alapbol ... lvl5ig legalabbis amikor megnyilik az opcio (egy max 10esre huzhato) perk-hez ami ad 5 pontot azonnal ha rakunk ra. Ezzel akarta kompenzalni a jatekosokat a sokkal lassabb, tobb mint duplajara elnyujtott szintlepeshez a keszito. (cserebe ha nem hasznaljuk ki ezt akkor lassan ugyan de no a sebzesunk ami ha jol remlik vegul sok szint utan +10%on megall) {es mellesleg ezzel magyarazta a nagyobb eletero dolgot is}
mint irtam a telepulesek fontosabba valtak az alapanyagok vegett mint voltak az alapban de hala ha az ember nem akarja akkor nem kell orakat "elbasznia" a kialakitasukkal csak legyen eleg peon akit be lehet fogni dolgozni a frissen ledobott femgyujtobe vagy besorozni az ortoronyhoz (amibol pl tudunk lerakni olyat ami a telepulesfejlesztesekkel egyutt pimpelodik, ezaltal kapva extra lovegtornyokat es nagyobb vedelmi erteket). a mod a teljesitett kuldikert sokszor ad a mail rendszeren keresztul vmi hasznosat, pl azonnal toborozhato embereket vagy pl skillfejleszto magazint.
maga az epitkezes, craftolas kevesebb xp-t general ami nekem tetszik mert vhol rohejes volt azert szintet lepni 90+on mert kiepitettem egy elhetonek tuno bazist a helyi idiotaknak akik egy pokrocot nem csinalnanak maguktol ... viszont mivel sokkal hangsulyosabb a 'csinald magad mozgalom' (eloalapanyagok, stb) ezert abbol meg igy is jon eleg. (peldan keresztul: a fullosan tiszta vizhez kell pl szurot csinalni, clean bottles-t majd vegul a vizet magat. a legtobb levesnek ez az alapja de kell bele vmi hus is amit sokszor elotte le kell daralni {itt probalja kompenzalni amugy a mod a radstagbol 2 husi esik dolgot azzal h egy adag szarvasbol lesz 4 daralt porcio mig egy csotanybol egy} es csak ezutan keszul el a husleves. minden egyes megallo ugyan csak 1 xp immar de a vegere igy is kijohet az eredeti osszeg)
Ha ez igy bonyolultnak hangzik akkor meg lehet nyugodni h amig nem latjuk at addig az is lesz, plane mikor az elejen meg semmihez nem ertunk es csak vakarjuk a fejunket azon h survival 60as skill kell h krealjunk vmit ami legalabb egy 100assal lentebb viszi a sugarfertozottsegunket.
Lettek beepitett kenyelmi funkciok is, pl fast travel telepulesek kozott, gyarthato mentesi opcio (amit direkt nem hasznalok csak h konnybelabadjon a szemem ha 3 oras etap veszik el mikor szo szerint belefutok egy alpha deathclaw es albino dc cicaharcaba), hivhato robot ami elviszi a folos loot-ot,stb de mindegyikhez van vmi minimalis megkotes is (3as vagy nagyobb populacio az utazashoz vagy ritkabb/ertekesebb alkatreszek a tobbihez mint pl stealthboy) ami szvsz jogos.
Osszegezve a benyomasaim alapvetoen tetszetos igy h szepen ujra kellett tanulni a jatekot megha ezaltal nehol monoton is vagy konnyu de hala masban pont h domborit ez az overhaul. (Pl a toltenyhiany miatt sokszor bocsatkozom kozelharcba, fokepp ghoul-ok ellen mert nekik tobbnyire nem kell sok utes; viszont ha elhibazom oket es elernek akkor garantalt a durva rad mergezes is amitol ezek az osszeutkozesek kivaltkepp izgalmasak es veszelyesek is lesznek. A kezdo kuldik is erosen kurvanyad kategoriaba tudnak kerulni villamgyorsan kezdve pl a BoS-szal
Tapasztalataim ugy alakultak ki h csak a kutyaval megyek (tok franko taktikakat lehet kialakitani vele anelkul h akar egy masodpercre is tap lenne), nem hasznalom a +5 skillpoint-os perk-et es a vats-ot.
Amiket megpróbálhatsz:
- Boston FPS Fix
- FAR - Faraway Area Reform
- Optimized Vanilla Textures vagy Texture Optimization Project (utóbbi a méretéből adódóan talán több textúrát foglal magában)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.18. 14:44:25
Elméletileg (ha nem vesszük az esetlegesen vándorló szupermutikat), akkor utánpótlás nélkül (sterilek, tehát nem szaporodnak, nincs hozzáférésük a FEV vírushoz, hogy létrehozzanak újakat, stb.) kitakaríthatóak lennének a környékről, mivel nincs már innen utánpótlásuk.
Strong is az ő kreálmányuk, meg még Swann behemótja is, csak még a háború előttről...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
az Institud nekem a legszimpatikusabb
oké kinyírtak néhány falut régebben meg embereket rabolnak
de olyan technológiájuk van amivel tényleg újra élhetővé lehetne tenni a világot
az is faszság szerintem, hogy bármelyik végkifejleted választod nincs befolyással a jövőre
jön az end game animáció aszt kész menj vissza guberálni...
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
De mivel már nem elmosottak a textúráim, megbocsátok <#nevetes1>#nevetes1>
Vagy itt pl a Cabot ház, bár ott azért nyilvánvaló lett ki a hunyó.
De ha most nem csak a fősztorikat nézed, mellékküldikben is előfordul ez a dolog, gondolom ott is.
A választás, az így is úgy is megszívja valaki, erre is gondolok.
F3NV-ben mi volt fehér meg fekete?
4 végkimenetel volt: NCR, Caesar, House, Meg jómagad világ ura. Egyik sem fehér vagy fekete 😄
Battletag: coolpet#2467
Nézzük sorba, Minuteman: olyan hülyék mint a segg, a szomszéd tanyára is a generálisukat küldik tehenet fejni. Azt hiszem több szót nem érdemelnek.
BoS: látszólag ők a faszagyerekek, lenyomják a mutikat, vadgoulokat, raidereket, robotokat. Ad victoriam, anyám kínja... Ezért respect, de jön a DE: aki nem ember, azt ki akarják nyírni. Hancock, Daisy, Strong, Curie stb... egész jó arcok, akik hirtelen beugrottak névről. Őket most miért kéne bántani? Emellett persze kutatják a technikát, dokumentumokat kell nekik hordani. Teljesen logikus, pl. megölik a 200 éves ghoult, aki mesélhetne amennyit csak akarnak a régmúltról (esetleg találhatnának egy ragyás atomfizikust is, ha szerencséjük van) és még csak kínozni se kéne, pár kupak és lökné a rizsát. Takarodjanak ezek is...
Vasút: félkegyelmű banda, robotokat mentegetnek, mert hogy azok szenvednek... Ok, legyen, még talán egyet is értek, annyira élethűek a szintek, és én is félkegyelmű leszek. De megint itt a De: úgy menti meg, hogy új személyazanosságot ad, és kitörli az emlékeit. Ezt most megint logikusan végiggondolva, ha nekem kitörlik az agyam, és más emlékeket kapok, akkor gyakorlatilag megszűnök létezni. Mintha megölnének. Akkor az egésznek mégis mi értelme?
Az Intézet meg elég érdekes hely. Kívülről ők a rohadékok, nyírják az embereket, belül paradicsom, idill. A vén faszi jól tudja kábítani az embert a dumájával, meg hát mégis csak a kölkünk. Persze még nagyon odabent nem tudom a felállást, még csak épp bejutottam és körbenéztem. Viszon hatalmas kompjútertudásomnak segítségével bejutottam ide oda, megtaláltam Virgil laborját. Most akkor ezek a gyökerek gyártják a mutikat is?
Vasútéknak dolgoztam eddig, de parázok, hogy ha folytatom a melót nekik, a Intézeték kitagadnak, pedig ott is biztos vannak érdekes dolgok.
Legszívesebben mindenkit elküldenék a francba, és alapítanék saját frakciót. <#nevetes1>#nevetes1>
De a lényeg hogy így jó a dolog, nincs fehér és fekete, úgymint sokszor az ezelőtti Falloutoknál.
építkezős, dekorációs modok érdekelnének
illetve a Place Everywhere-hez hasonló valami az nagyon kéne
és valami klafa időjárás mod
de nincs az az isten, hogy megszokjam a kontrolleres irányítást
mire megtalálom mit is szeretnék csinálni hatszor fejbe lőnek
és xboxra rendeltem meg a 76 is...
ehh
Legendary enemy is jön elég, legutóbb egy mutánstanya kifüstölésénél rögtön kettő is egyszerre. De a többi se mezei muti, ilyen atomparancsnokkiképzőjanicsártábornokizé nevű brutál förmedvények. Olyan visszavonulást még nem látott a világ, mint amit ott levágtam.
A végén azért beadták a kulcsot, de mikor pörög a gatling többfelől, meg rakéták jönnek, az szép tud lenni egynek. Nagy a sansz, survin meghóttam volna, így se sokon múlt. S így utólag jobb érzés volt épp túlélni, mint épp meghalni lett volna. <#vigyor>#vigyor>
Szerintem ne akard elrontani a legendary gyakoriságát. Ha folyton azok potyognak, elveszik az értékük. (próbáltam olyan modot, nincs értelme <#nezze>#nezze>)
A lényeg, hogy legyen nálad elég víz, azzal gyorsan visszatölti a HP-dat.
De igen, sokszor tényleg nyűg az is hogy ha túlterhelem magam eltörik a lábam 😊
Én csak a mentés részt használom belőle, minden mást meghagytam úgy ahogy a survival-ban lenne. Ez a csak ágyban lehet menteni szerintem is baromság, főleg hogy sz@rá modolt játéknál nem garantált a CTD mentesség, volt 1x így is hogy vagy 45 percnyi játékom ment kárba mert elfelejtettem menteni aztán egyszer csak kivágott a játék egy helyen. A quick travel kikapcsolása amúgy sokat dob az élményen, feltéve ha használsz pl. Traveling NPCs modot, amivel ugye szinte bárhol összefuthatsz baráttal vagy ellenséggel és nem csak a kietlen pusztaságban kell kutyagolni tudván hogy úgysem nagyon találkozhatsz senkivel sem. Az evést - ivást néha én is nyűgnek érzem, főleg hogy ugye hogy survivalon ha stimpaket használsz akkor éhes és szomjas is leszel miatta, ugyanúgy radaway, jet, psycho használata után is.
GCM moddal pedig asszem az éhséget és szomjúságot is ki lehet kapcsolni, meg egy csomó mást testre szabni. Ezt én még személy szerint nem próbáltam, de mivel olvastam hogy még a legendary enemyk gyakoriságát is meg lehet növelni vele lehet felrakom kipróbálni 😄
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.14. 01:51:30
Ezzel a játékmenettel így jó ha végigviszed a főszálat, és utána büszkén lehet mellett verni, és szétfikázni hogy ez egy nagy szar volt. Pedig a lényeg a részletekben rejlik, a sok-sok apró sztoriban, amiket nem biztos hogy felfedezel, ha azon fosol hogy "húúú, két órája aludtam bazmeg, csak meg ne dögöljek!"
Pl most a vasúttal haverkodok, küldenek folyton ide-oda, föl-alá, kersztül-kasul a térképen, ha azt mind le kéne gyalogolni... hát anyád <#mf2>#mf2>
Na meg a állandó zabálás, ivás is csak nyűg egy idő után.
Persze ez az én véleményem, aztán mindenkinek megvan a sajátja.
Azért a very hardot hagyd meg, survi után a normál bohózat lenne. De még mindig úgy gondolom, csak a szintet vedd vissza egyel, aztán majd belenősz a puskázásba. Ha folyton újrakezded, tényleg nem érsz el DC-be soha.<#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként Power Armort tervezek majd. És nem survi lesz hanem normal.
Survi is jó volt de van amikor hiába kapálózol és kerülsz 2 Km-t hogy ne fingasanak ki, valahol felbukkan egy black bloatfly a semmiből és kivéreztet. Szomorú dolog amikor 2+ óra játékot kezdhetsz előlről az utolsó alvás óta.
Tudom, Cigi meg kazetta mód, de akkor is. Van hogy az ember elfelejti.
Agi 10, Perc 10, ezzel nagyon jó vagy kezdésnek. Azért figyeld hogy ne engedd közel túlságosan a dögöket. Én Luckot szoktam még maxra egy idő után, crit töltő gyorsan teli lesz, ha még a crit banker perket is felveszed, az már nagyon üt. Ha vats-olsz, a perception 10ese jó még, minden ugyarra nyomott lövés növeli 10-15-el a pontosságot. Ez akár az első perk is lehet, nagyon könnyít a célzáson. A vats csík visszatöltő perk is jól jön.
Jó, survi más kicsit, ott a hp-ra is figyelni kell, de ha meghal mielőtt észrevenne, nem gáz ha kevés.
Hátrány hogy kicsit gyenge leszel cucc hordásilag, főleg ha két flintát is viszel. Elején célszerű egyet. Vagy companion, vagy lone wanderer, bár ahhoz nem tom van elég karizma.
Ha az intet 1en hagyod (később azt is felhúzhatod), az idióta tudós perk se rossz, jó eséllyel többszörörs xp-t ad.
10 agi, 3 str, 3 luck, 5 endu?
Perceptionra tegyek? Vagy hogy?
Frankón fölszereljük egymást...<#idiota>#idiota>
EZ lenne egy közelharci darálós
A távcsöves meg: McMillan CS5
Kispityu meg: Officers rifle
Jó kis kombó lenne 😊
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2018.10.13. 14:55:09
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nincs ráhatással másra
Amúgy nem hiszem hogy újat kéne kezdened. Pár szint, és fölhúzod a fegyverperket, az agid gondolom max, az észlelést kell még növeszteni. Fölösleges újat kezdni, túl nagy és hosszú a játék ahhoz, szerintem jobban jársz ha következő néhány szintet a lövészetre áldozod. Tapasztalat ugye, x-edjére végighallgatni ugyanazokat a hülyeségeket uncsi lesz.
Még mindig jobban jársz ha letolsz akár pár ismétlődő questet akár xp-ért, mint egy vadi új gémmel. A fegyvermodot meg lehet menetközben is telepíteni, nem kell új játék hozzá.
Esetleg ha van powerarmorod, és feljebb tudod húzni akár E -ig, az kellő biztonságot ad amíg nem vagy mesterlövész. Kipróbáltam a sugárzó délvidéken, 1 v1 egy fénylőkarommal, egy talált bökővel. Tolta a parasztlengőket, meg hajigált el rendesen, de két db stimpakkot elhasználva szétszurkáltam. (ok, te survin vagy, de sztem survin is vége lett volna a dögnek, csak több stimpakkal) <#nyes>#nyes>
Nem is használom a páncélt, csak ha a sugárzó vidéken van dolgom. Az atombombás vonatos mutihoz is visszamentem, megint megszivatott, az utolsó pillanatban bújt elő pittyegve, csakhogy most magával baszott ki. A bumm után ő szerteszét volt, én meg pár karcolással kiröhögtem.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.10.12. 23:02:05
Lehet felteszem és elkezdem előlről vagy 20adszorra.
A meele lopakodós karakter nagyon ütős, de ha sentry, vagy assaultronnal találkozik, akkor bukta.
Nincs HP-ja, 1 golyótól meghal. főleg ha egy robotkar fejbevágja 😊
netsh advfirewall firewall add rule name="Block Fallout 4" dir=out action=block program="C:\program\fallout4.exe" enable=yes
Engedélyezés:
netsh advfirewall firewall add rule name="Block Fallout 4" dir=out action=allow program="C:\program\fallout4.exe" enable=yes
A program elérési útját állítsd be.
beleteszed 2 batch fileba, aminél bepipálod hogy adminként fusson le, és kész.
Jó ég... ingyenre még talán rákkatolnék, de azt is csak a gyűjtögető hülyeségem miatt.
Lenne egy kérdés: Ha van több -10% vats cost-os cuccom, azok összeadódnak? (vagy kivonódnak, vagy mi...<#idiota>#idiota>)
Mivel a Skyrim SE es a FO4 esetben is szopatja a nepet az integralt Creation Club, felek, hogy a FO76 sem ussza meg - sanszos, hogy jovore abba is bekerul a mod tamogatas erkezesevel...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.12. 00:20:07
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Állandóan előjön a hiba, hogy a nyomj egy gombot után, ahogy nyomom a gombot, ki is lép. win tűzfalban letiltom a net hozzáférést, akkor is. Feltettem a ZoneAlarm tűzfalát, zsír, pöccre megy a játék. Azonban a legkisebb adatforgalomra akad a gép. Ha megy egy torrent, használhatatlan, nem csak játékok alatt, még egy sd sorozat is akad, az egérmutató is akadozik, 5-10 másodpercekre megáll. Ajánlana valaki valami épkézláb tűzfalat? (Nethúzogatás nem opció, nem fogom az asztalból kiszedegetni a gépet, vagy a másik szobába rohangálni, egy játék elindítása miatt. Ez komolyan. Kritikán aluli. Egy két éves játék, és még mindig egy ilyen bug van benne.)
http://www.freetvmaci.info/
és ennyi volt a válasz, hogy nem bug
(nyáron be is posztoltam ide a képet, hogy DC-ben sem bírják már a kánikulát)
Nem azért lehet, mert nem a legfrissebb a játékverziód?
pl ami nálam is volt, hogy Dimond cityben egy szál golyóállómellényben lófrálnak a rendfenntartók
erre az volt a készítő reakciója, hogy nem bug...
ha nem lenne bugos még használnám is csak arra, hogy a kedvenc keménykalapom kapjon némi tápot
Kiválasztod ami neked szimpatikus, és keresel egy olyat standalone verzióban. Előtte érdemes a fórumán vizsgálódni, nehogy úgy járj, mint én a p-90el, ami egy unbalanced op brutálhent valamire sikerült, semmi optimalizálás.
Ami nekem fent van, és kedvencem: McMillan CS5
.50-es töltényekkel használom, nagyon tetszik. 12 agilytivel 3 lövés a VATS, már ha használod. Jó a hangja, animációja, többbfajta textúra van hozzá ha felrakod.
A másik: kínai rohampuska Fallout 3ba volt. Ebből még legendásom sincs. Szétdarálni aki közeljön, tökéletes rá.
Ezeken kívül a Service rifle, az M60, és egy vadász shoti van fent, de igazából ahogy kezdtem, ezek tök fölöslegesen, mert egyáltalán nem használtam őket a próba után.
Ami még tetszett, bár most nincs fönt: WH-77 Hasonló az M60hoz, de a hangja olyan, hogy már attól meghal az enemy.<#nyes>#nyes>
Ezt raktam fel még legutóbb: miniguns Nagyon jól meg van csinálva, de megint csak fölös, ha van lézergatlinged (bos raktárosfaszi árul), azt nem cseréled le, mert az szétszed egy fénylőhalálkarmot is gond nélkül.
De természetesen úgy csinálod, ahogy jól esik, csak a tapasztalom mondtam el.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.10.11. 16:24:48
Feltettem a 60ast, az se rossz, de még majd vadászom az x-et.