11630
-
Although #10427 Nem értelmetlen öldöklés. Pont nem értitek. Maxson-t a legtöbben hitből követik. Az intézet egy új apokalipszist jelent rosszabbat mint az atombomba. A szint életforma Maxson elgondolása szerint egy nap a mi világunk végét jelenti. Ezért kell meghalnia Danse. És ezt ő valahol meg is értette.
És ebben a háborúban nincs középút. Nem tudom mennyire értitek az angol nyelvet de szerintem nem elégé. -
Kroki105 #10426 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Belegondolva ebbe az Intézetis dologba, ahogy írod. Szerintem ha én vagyok a vezető, a vasutat se feltétlen kéne elpusztítani. Ugye nincs több emberszinth gyártás, nincs kit megmenteni, ők se veszély többé, meg hát iismerem őket, a nagy karizmámmal tudok rájuk hatni. Aki menni akar szinth, csá csumi, de épeszű nem akar elmenni (végleg) az intézetből szerintem. Persze a robotgyártást nem állítanám le 0-ra, mégis jobb ha ők szolgálják föl a zabát....
Ez is megoldható lett volna, miért ne? BoS-nál csak Maxon-t kéne likvidálni, (vagy akár kicserélni, bár az elég nyilvánvaló lenne ha hirtelen megszelídülne), és máris van hadseregem is. Ők sem őrültek mind, csak követik, mert mégis biztonságos, jobb mint egyedül kolbászolni a szutyokban. Máris béke van, aki nem kattant, vagy ártatlan életben marad, és lehet építeni az új világot. Simán lehetett volna egy opció a végén az X másik mellett. Nincs értelmetlen öldöklés, és azok kedvét sem szegi, akiknek az nem tetszik. -
Kroki105 #10425 Mondjuk a pontozásomnál erősen jóindulatot mutattam a 6-al, ott hirtelen ezt -6nak éreztem. De, valóban, csak a fősztori miatt, amúgy egyetértek az értékeléseddel.
A beleképzeléssel nekem csak egy bajom van, hogy ennyi erővel játszhatnék a micsodámmal is, beleképzelve hogy a kezem most épp Cait. Ha már megcsinálják, ne kelljen már képzelegni ahhoz, hogy jól szórakozzunk.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De sajna tényleg csak az "odaképzeléssel" lesz jó a játék (vége), szerintem ez baj.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.10.25. 14:03:01 -
Although #10424 Miről beszélünk? A fallout 3-ba egy fősztori szál volt full lineáris, a skyrim full lineráis. Ti teljesen más cégről írtok mint a Beth. Ez a cég a Morrowind óta nem írt nívós történetet. Főleg nem olyat amiben 4 frakció van meg élő társak. -
Andule #10423 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megertem a frusztraciodat es igazad van abban h az irok elegge trehany munkat vegeztek/vagy nem hagytak nekik sok teret kibontakozni. (ez mar a 4 opcios, rejtett "parbeszedekbol" kiderult sajna) Az egesz fosztori ugy gany ahogy van imho, semmi koze a Fallout univerzumhoz, mar maga az institute egy netto baromsag amit tovabbfejelnek teleportalassal meg synth-ekkel. (fajo volt latni h ennek mar a F3ban megagyaztak amugy) miutan az egesz jatek elment fps-be ezert vhol logikus h a vege az h lojj le mindenkit a francba de h semmi beleszolasod nincs az valoban ilyen gagyi csojatekka degradalja le, min elkelt volna egy olyan vegkifejlet amikor mindenkinek beintessz h "na sracok nekem ennyi eleg volt a szarsagaitokbol, innentol oldjatok meg magatok, sok szerencset a totalis haborutokhoz ... nyazsgem". ez a vkihez KELL csatlakoznod, vkikkel meg KELL epittetned a tp-s cuccot, vkikkel veget KELL vess a veluk ellenseges frakcioknak megoldas ez gaz, szuklatokoru es marhara eroltetett, szimplan az jon le h ezek kozul egyik sem lenne kepes nelkuled vegigvinni holott ezek a F4 szerint onallo, eros frakciok mind. (hahaha RR vagy MM)
en mikor elsore toltam detto csatlakoztam mindenkihez es csinaltam kuldiket mindenkinek amig lehetett. Az jott le h a RR egy joszandeku banda maroknyi rendes taggal akik maroknyi izenek segitenek, MM egy onszervezodo milicia a vegnapjain amit neked kell vegigpatyolgatnod a "helyreallitasa" soran es ket fuszalat nem tudnak arrebbrakni maguktol, BoS ... a rendes BoS egy szakadar aga akiknek megis kifogyhatatlan eroforrasa van hala a jatek spawnrendszerenek meg egy kuldetes nelkul sebezhetetlen leghajonak :/ , Inst meg a szuperhightech mumus akik amugy barmire kepesek lehetnenek -nelkuled is- a jatek logikaja szerint.
en a legelejetol fogva ruhelltem a synth szalat es szvsz az az Inst legfobb baja is, nelkuluk a vilaggal baratsagosabb lenne a viszonyuk, nem lennenek elrablasok, lecserelesek kvazi kilephetnenek a "reflektorfenybe" h valodi fejlodest nyujtsanak a regionak (kb egy szegregalo, enyhen fasisztoid rendszerkent tudnam elkepzelni mint anno Vault city volt a 2ben) igy a radiouzenetben en is erosen atfogalmaztam az uzenetet es onnantol azt kepzeltem a sztori MOGE h mint a vezeto azonnal leepitem a synth reszleget es a masik 3 kutatasi agukat tolom eloterbe h valodi alternativat adjunk a muti problemara, a radioaktiv kajara/piara/elovilagra es mindezt vmi ertelmes fegyverrendszerrel. (az alapban rohejesek az institute fegyverei). Es ebbe a celba valoban nem fert bele a RR a synth segitesevel, (a zome a bagazsnak amugy is az) vagy a radikalis BoS az oljunk le mindenkit aki mas es eloskodjunk a tulelokon politikajaval (klasszik raider mentalitas btw), mig a MM-el jo viszonyban maradtam ami a jovo tekinteteben kifejezetten elonyos az arculatvaltozas legkommunikalasa szempontjabol. Szoval en ezt kepzeltem el a jatek folytatasanak, ebbe eltem bele magam es ezert erzem azt h ez egy "jo" vegkifejlet igy. Ehhez kepest a tobbi frakcio celja/jovoje meg fajdalmasabban ketdimenzios. (free the synth, fuckyeah/ kill all except the whit ... khm ... except the people; because we need them to feed us/ a few new useless retards need your help ... on the other side of the map, ofc)
Ez az en velemenyem es jatekfelfogasom ofc.
A 6/10et akkor erzem jogosnak ha a sztorirol beszelunk (a mellekkuldik fel tudjak ennyire huzni sztem is) vagy mint Fallout jatekkent (ekkor meg boven sok is az), ha kepesek vagyunk onalloan nezni es kezelni (ami irto nehez tud lenni alairom) akkor az elvezeti faktora alapjan en mondanek 7/10et, jo modokkal egyutt 7,5/10et :)
-
Kroki105 #10422 Látom nem sikerült teljesen megérteni, nem (csak) az egyéni szimpátiával van a legnagyobb problémám. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hanem hogy le kell ölnöm a barátaim, lehentelni akik elmesélik a titkaikat, bíznak bennem, talán szeretnek is. Csak mert a főhülyéknek ez a heppje, nincs békés megoldás. (Ja és ezt úgy hogy én vagyok a játékban az isten, 1500 killel (muszáj killek, ők támadtak, csak sokat toltam a gémet ), csicskulnom kell nekik, ahogy elfingják magukat. Ez tényleg komoly cucc, főleg az 1500 szoros gyilkosság teszi végtelenül komollyá) Ha olyan kurva komoly lenne, lenne mondjuk békés opció is. Ez szerinted normális? Te ölöd a barátaid? Tényleg marha komoly sztori az ahol szét kell hentelni a másikat, mert ez a vége, és nincs más megoldás. Ennél komolyabbat még sosem láttam, valóban példátlan. Ölni, ölni, ölni, a komolyságot ez adja szerinted? Ha jól emlékszem, pl Haylen sem rajong az erőszakért, csak csatlakozott hogy ne dögöljön meg a pusztában, de szerinted dögöljön meg, mert ez egy komoly cucc, itt meg kell dögleni, mert a komolyságot ez adja.
A szervezetek, meg a világnézeteik. Maxon egy háborodott fasz, ölj, ölj, ölj...(és nem csak a szinteket), megadja a kellő komolyságot BoS-nak.
A Faternál mindenkit ki kell nyírni, ez is hihetetlen világnézet. És komolyan is vehető, persze...Az ő technológiájukkal már virágzana az egész szájbarúgott Boston, de ők csak ölnek, más opció nincs.
Még a mutánsok a leghitelesebbek, ők azért ölnek, mert éhesek, na meg agyhalottak.
A tipikus, ötlet fasza, a kivitelezés fos fősztori.
A világban található küldiket, történeteket viszont szeretem, ez menti meg nálam a játékot. (Na meg az építés)
De a lényeg hogy komolyabb a skyrimnél, már nem 6 éveseknek van, hanem 8, mindenképpen fejlődés,igazad van. Amúgy ki a picsát érdekel a hülye skyrim? Állandóan ezt hozod példának. -
Although #10421 Nem a te egyéni szimpátiádra építették a játékot és mondható skyrim 6 éves szintű sztorijához képest ez azért komolyabb. Ezek az emberek szervezetek saját világnézettel rendelkeznek és nem a te egyéni szimpátiádtól teszik függővé mit csinálnak. Maxson gyűlöli a szintiket. Pestisnek tartja őket rosszabbnak mint az atombomba. Az intézet vezető meg világmegváltó jelem. A brotherhood megjelenése neki a legrosszabb de a szinti mentő bolondokért sem rajong.
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.10.25. 10:41:30 -
Irgum76 #10420 én is rühellem a végjátékot de van viszonylag békés befejezés is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én nemrég tudtam meg, hogy az Institute-al is végig lehet vinni legszívesebben őket preferáltam volna a jövő szempontjából bennük látok értelmes világképet
de ott mindenkit le kell darálni a Railroadot azért mert ősellenség a Brotherhood azért mert túl fejlett a technikájuk (WTF)
na mindegy én lavíroztam a 4 frakció között és ha a Minutemant választod miközben a Railroaddal lezsíroztad, hogy először evakuálod a jófejeket akkor ők boldogok lesznek és nem mennek a Brotherhood ellen és kéz a kézben nézitek ahogy az Institute felrobban
így csak a jövő zálogának lesz gatter...
ja és a poén: Shone, kinyírod a vér szerinti fiad, hogy egy droid pinokkióval helyettesítsd... WTF
a másik meg az, hogy innen hova és minek lébecolsz a világban
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.10.25. 10:24:17 -
#10419 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajnos így van valahogy.
Ha az Institute oldalt választod a végén, akkor annyi a Railroadnak (illetve félig mentheted őket) meg a Brotherhoodnak.
Ha a Railroadot, akkor az Institute és a Brotherhood megy a levesbe (ők mindenképp).
Ha a Brotherhoodot, akkor az Institute és a Railroad megy a levesbe (ők mindenképp).
Ha a Minutemant, akkor az Institute és elvileg a Brotherhood.
A Minuteman ellen senki se harcol, ők pedig békén hagyják a Railroadot.
-
Kroki105 #10418 Hát nem tudom... Elértem a végére a fősztorinak, vagyis majdnem, de nagyon leesett a 10/10 nálam egy 6osra kb(vagy alá). A spoilerbe le is írom miért, ha érdekel valakit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olyan érzésem van, mintha hülyének lennék nézve az írók részéről. Adják a lehetőséget hogy megismerjük a világot, a frakciókat, segítsük őket, barátságot kössünk a "társakkal". Erre mi a vége? ÖLJ MEG mindenkit büdös paraszt! Első végigjátszásra szerintem nagy százalékunk úgy játszik, úgy dönt, ahogy azt a józan paraszti eszével tenné. Nem választ az elején oldalt, mindent megismer szépen.
Értem én hogy ezek ellenlábas frakciók, de ez mi...? Kezdjük sorba, ameddig elértem a történetben. Maxon főbödöngyökér rájön hogy Danse szinth, és mi a reakció erre? ÖLD MEG!! Danse harcol az oldalán, kivételes katona, sok BoS-os köszönheti az életét neki, de ezt leszarja, ÖLD MEG!! Természetesen nem öltem meg, és BoS itt kiírta magát a történetből nálam. Persze eszem ágában nem volt kinyírni mindet, de a játék kényszerít rá később.
A fúziós küldinél Institute ágat választottam ezért, de ott van még mindig az RR. Aztán valahogy kezdett tetszeni az Intézet, föleg mikor vezetőként elmondtam a rádióbeszédet, pozitívan, segítünk az embereknek, ne parázzatok, stb... Aztán jön a következő, az Atya benyögi hogy ÖLD MEG az egész vasút csürhét, ez parancs!! De baszd meg fiam, az előbb rádióztam világgá, hogy jó arcok leszünk, ez valahogy nem egyeztethető össze, az első cselekedetemmel megszegném a szavam. Büdös kölke!
Ott álltam Desdemona előtt, féleszű vagy kislányom, de ezért nem érdemelsz halált. Ha nem így döntök, Deacon barátomat is mészárolhattam volna le. Mert ám az emberek a barátaikat leöldösik, ez a normális errefelé. Melléjük álltam, pont betört a BoS, daráltam őket lefelé, Brandissal az élen, akivel hát magas karizmámnak köszönhetően annyira összehaverkodtam anno, hogy nekem adta a kedvenc puskáját. De ÖLD MEG, mert ez a Fallout 4 végjáték, nincs választásod...
Vasutasok kitalálták hogy akkor most vagy soha, robbantsuk szét a léghajót. Persze hogy ki kell nyírni mindenkit, először a rendőrörsön. Jött szembe az a pöcs, akinek rossz volt a modora, miközben küldözgetett az ismétlő küldikre. Kinyírtam. Az épületben Haylen felcserirnoknő ront rám a puskájával (jó pár katonával együtt), kénytelen voltam arcon lőni hogy éljek. Érted, két küldivel előbb remegve könyörgött, hogy ne nyírjam ki Danse-t , csak ha tényleg muszáj,(és hálálkodott mikor biztosítottam erről) most meg KÖTELEZŐ megölnöm. Danse is mesélte hogy nagyszerű ember, szóval eszem ágában sincs bántani. Semmi olyan, hogy esetleg szólok neki, hogy tűnjön el, vagy akármi, bármit kitalálhattak volna. pl. Páncélban bemegyek (nem ismernek fel), és azt hazudom neki, hogy Danse kint várja egy sikátorban, máris megmenthettem volna. Nem vagyok egy író, de nem lenne ez olyan nehéz... Csak ÖLJ, csak ÖLJ.... faszkalapok... nagyon felkúrt a dolog, a mentést, amit még Andule tanácsa után csináltam, ahol még nem kezdődött az összevisszaság visszatöltöttem, és elmentem felfedezni tovább...
Ja és persze az Institute-ot is fel kéne robbantani később (gondolom), teli egy rakás kölyökkel. De ha a humánus részét kihagyjuk a dolognak, akkor sem logikus döntés, épeszű inkább elfoglalná, tele van tudással. De gondolom ott is csak ÖLNI lehet majd.
Szabad döntés a játékban... szabadon dönthetsz hogy kicsi tömeggyilkos leszel, nagy tömeggyilkos leszel, esetleg kurvanagy tömeggyilkos leszel. Hát nem nagyszerű?
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.10.25. 01:39:23 -
#10417 Már sikerült felraknom ssd-re a játékot, de még meg kell várnom az új amd kártyámat, utána kipróbálom :) -
Although #10416 Beth ini modal elemenként tesztelheted mikor fut jól a játék neked. med vagy high vagy low. Főleg a shadow tekintetében. Nem részletezem játszani kell vele. Részletesen be lehet lőni ezt a szar nvidia által megvett cég játékát. Szerencsére még nem herélték ki az ini részt. Csak ha nem értesz hozzá ez a mod segít. -
Although #10415 Oké akinek gondja van működésileg, a Bethini mod meg a settings a AMD vezérlő által. Szigorúan ha amd kártyád van a kettővel eszméletlen jól be lehet lőni a játékot tegnap ezzel játszottam és hihetetlen eredményt produkált. Szóval futtatod az amd vezérlőt és onnan indítod az F4Se-t.
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.10.23. 19:47:39 -
Kroki105 #10414 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legyek rövidtávon patkány, hogy utána én lehessek a megváltó...
Mindenestre megfogadom a tanácsot, elteszem a mentést. Csak fordítva, majd egyszer lejátszom az intézettel is. -
Andule #10413 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze bele kell kepzelned a dolgokat de ahogy olvasom azzal nem lesz gond ... a lenyeg h sztem valoban az Inst-el lehet a "legjobb" befejezest elerni mert valoban te leszel ott a fonok es nem csak vmi mondvacsinalt vki akit ugraltatnak jobbra-balra, kvazi mindenfele piszlicsare miatt. (mint a MM-nel). a helyedben mentenek egy jot es vegigvinnem veluk csak h lasd mirol dumalok :) (max visszatoltod ha nem tetszik) -
Kroki105 #10412 Most komolyan? (Ez itt spoileres, azért írtam spoilerbe, mert spoilert tartalmaz.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az az Intézet egyik ismétlődő küldije, hogy elfogott szintheket kell kiszabadítanunk.Ez a kedvesarcú mikrobi egy drogoslepratelep második emeletén volt fogva tartva raiderek által. Vajon mi célból térdepeltették le a rablók, és kötözték meg a kezeit? Váltságdíj az Intézettől? Az se tudják hogy hol van. Vagy hogy fogták el? Add meg magad te piszok szinth, vagy átküldelek a másvilágra? Jaj ne bánts, te galád rabló, mindenem neked adom, csak hagyd meg nyomorult életem. Robotokat kötözgetnek a drogos állatok, akik magukról se nagyon tudnak, jó ég..
Az volt a tervem, hogy az x6-os companiont is maxra húzom a trait miatt, de rá kellett jönnöm hogy elmehet az anyjába. Csak az intézeti questek növelik a lojalitását, de annyit a franc se fog megcsinálni. Meg a páncél kibeszállásnak is örül a marhája. A nagyobb marha persze én voltam, mert elkezdtem páncélkbeszállogatni 2 óra alvással kombinálva. 41ig felment, aztán már nem nagyon, és kaptam egy CTD-t is.
A magyarázat, hogy kellett volna a traitje (aztán megnéztem mi az, inkább hagyom), de az Institute nagyon nem szimpatikus, és ugye nem úgy játszom hogy eleve oldalválasztva.
A másik ismétlődő küldinél egy családapát kell meglátogatni egy telepen, hogy ültessen el valami gazt. Szint volt, az igazit elrabolták, megkínozták, kiszedtek belőle mindent, és kicserélték. Volt ott egy kis bonyodalom, az egyik telepes ráfogta a stukkert, hogy a pacák nem ember. Ki kellett nyírni, hogy megvédjem a szinthet, mert a rábeszélés nem működött. Ez nagyon nem jön be, hagyni fogom az intézetet a francba. (Persze a halottról is kiderült egy levélből, hogy egy szarzsák, némileg megnyugtatva a lelkiismeretem.)
Egy harmadiknál a köcsög DC polgármester jelentseit kell az intézetbe hordani. Ugye spoiler a spoilerban, az is egy szinth. A Komót ghouljairól volt szó, de most akkor azokat ledózerolják majd, vagy mi? De nem mondhattam nemet, velem volt az x6-os is, az álca még mindig megvan, vasúték számítanak rám. Gyors építettem a ghouloknak még pár lézerágyút, hátha segít.
De ahogy arról már volt szó, itt se fehér és fekete a sztori. Az intézetbe kolbászolva néha pofáznak az npc-k egymással. Pl hogy túlórázik a pacák, nem vigyázna e a másik a kölykére, mire a másik azzal jön, hogy de szívesen, úgyis jó barátok az ő kölykeivel. Tehát normál arcok, melóznak, zabálnak, dugnak, és a kedves pszichopata kisfiam miatt ezeket is ki kell nyírnom majd? Meg arról diskuráltak, hogy ezek szinthek lehet álmodnak, lehet "lelkük" is van. Egyre érdekesebb.
Az jutott az eszembe, hogy ha már engem tesz meg vezetővé (odáig jutottam eddig), akkor nem változtathatnám e meg az egész hely célját? Van egy brutál atombombabiztos powerarmorom, akinek nem tetszik ott a pofám, azt kinyírom, és úgymond jóirányba lehetne folytatni a dolgokat. Jó, drasztikus lépés, de 1. ez a Fallout, mindenki öl mindenkit, 2. mégse kellene az összes embert kinyírni. Ráadásul ahogy eddig megy a dolog, még szimpatizánsaim is lennének odabent.
Jó ez a játék, és nem csak a legózás miatt. -
#10411 ...működik! :)
köszönöm! -
#10410 Limitáld a framerate-t 60 FPS-re, vagy kapcsold be a VSync-et.
-
#10409 Sziasztok!
Most ismerkedek a játékkal, de olyan problémába ütköztem amivel egyelőre nem tudok mit kezdeni. Olyan érzésem van, mint ha a játék fel lenne gyorsítva, mint ha egy régi burleszk filmet néznék, ahol a karakterek felgyorsítva lépkednek. A beszéd animáció is gyorsabb mint maga a szöveg, amit a játék próbálja lekövetni és ilyenkor a karakterek szinte egyszerre beszélnek.
Találkozott más is hasonló problémával, és ha igen van rá megoldás? -
SaGa #10408 Ez nekem nem probléma és nem is akarok tovább könnyíteni rajta, elég, hogy a beépített funkció megkímél, ha minden feltétele megvan annak, hogy félholtan, de túléled. Fel kell gyógyítani magad, kiesel a tervezett menetedből… Ahogy az életben is, ha belemászol olyan adok-kapokba, ahol esélytelen vagy, de nem végez ki, ha vesztesz, csak nagyon megszenveded.
Az, hogy oda dob, ahol nincs fedezék? Belefér, próbálok elbújni, ahogy a valóságban is tenném. És ha nem sikerül, így jártam… -
Andule #10407 Bevallom en szeretem azt a survivor feature-t h ha meghalsz vege, szivsz. Meg ugy is h siman 3-4 orakat megyek mentes nelkul. (Nem hasznalom a mobil mentesi opciot sem) kilepek a jatekbol lenyugodni mikor egy ilyen etap vegen vmi baromsag miatt meghalok? (legutobb aknara leptem a vilagitotorony melletti kistelepnel ... nuke mine-t raktak le ...) Ki biza. De ez adja meg a sava borsat h megy a lecsoba sok ido es ne adj isten sok trukkos megoldas amivel leoltem egy csomo nalam erosebb dogot. (Mit ossze szaladgaltam mig bear trap-pel meg egy kiskessel felapritottam azt a 4-5 glowing mirelurk-ot es pereputtyukat mert toltenyem mar alig volt) igy meg ott a tudat h nem veszik el kvazi semmi.
A felvazolt problemadra meg sztem megoldas ha leraksz vmi tuti helyre minden telepen quick travel "kuszobot", sztem halalnal is oda dob.
meghajlok pallerozott zsenid elott :D -
Kroki105 #10406 Mindig sejtettem hogy egy agytröszt vagyok. Miután használtam a netet, megnéztem egy halom oldalt, sikerült megoldanom a problémát. Esetleg ha másnak is hasonló baja lenne, leírom a megoldás menetét:
1. Keresel egy kétórával azelőtti mentést, és betöltöd...
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.10.20. 19:18:09 -
#10405 Valóban. Így tárgytalan a posztom -
SaGa #10404 Elvben vannak mindenféle feltételei a dolognak, de még sosem találkoztam olyan esettel, hogy egyből kinyírt volna. Olyannal viszont sokszor, hogy lerohanták a falut, odamentem segíteni, a túlerő lenyomott, berakott ugyanabba a faluba, a belépési pontra, ahol semmi fedezék, az életerő 10% alatt, mozogni nem tudok, mert a karakter keze-lába eltörve... 4-5 alkalommal végignéztem a karakterem halálát, majd visszatöltés valahonnan jó messziről... -
Kroki105 #10403 Erre van valami megoldás?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az történt hogy az institute adott egy küldit, valami berilium izébizét kellene nekik beszerválni, egy tudós nyanyával. De mikor portálolnék a helyre, kiírja hogy ha mész, innentől a BoS ölni fog. Ok, nemet mondtam, másik része a küldinek, hogy szóljak a BoSnak. Szóltam, Ingram is elküld ugyanoda, ugyanaz a szitu, ha megyek, az Intézet lesz durca.
Csakhogy én nem akarnám ezt egyik oldalról se, institutetal még küldiznék, BoSnál meg ott van Danse küldije, amit jó volna megcsinálni. Nem akarnám megölni.
Mindeközben volt a Li doktor átcsábítása a BoS-hoz küldetés, ami sikerült is, utána Maxon jól letol, hogy nem velük építettem meg a teleportálót és a tervrajzával Ingramhez küld. De itt a bibi, azt nem lehet odaadni, mert az elején felvázolt küldi már aktív, és nem jön be "odaadó" opció. Így meg a Bos lánc megakad , és kénytelen lennék kinyírni Danset....
Néztem a neten a dolgokat ezzel kapcsolatban, de nagyon úgy fest hogy szükségem lenne egy nálam okosabb segítségére.
-
#10402 Van 14 Euro-ért is: Link -
-40% @ Fallout 4 Season Pass
Utoljára szerkesztette: Hyder, 2018.10.20. 14:51:56 -
Andule #10400 Well, ez miert kellett vajh? :/ Kioli az egesz egy rossz lepes es meszeltek erzest az egeszbol.
Izlesek es pofonok ;) szamomra meg a felpucer mangacsajok a vegzetesek :D -
#10399 A módokkal nem élvezetessé szokták tenni a játékokat a végzetes helyett? -
SaGa #10398 A horizonnak van olyanja, hogy amikor meghalsz, eldob a legközelebbi faluba, levon egy halom kupakot, talán xp–t is, meg elég gyér az állapotod, és ha nincs elég gyógyszered, akkor kakukk is lehet a vége.
Ha még egy településed sincs, a Bosoton Airportra esz át, ahol a ghoulok ki is csinálnak gyorsan és végleg... -
Andule #10397 Gyorskerdes: van respawn alapbol benne halal eseten? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szal vmit elbasztam volna a beallitasoknal?Csak mert veletlen elfelejtettem reflexbol betolteni miutan meghuztam Lynn wood-ban a szirenat es a plafonrol egy "bugos pofonnal" elsodort az elet es a megjeleno 2 dc egyike es meg javaban bosszankodtam h ezt igy h falon, plafonon keresztul amikor egyszercsak kidobott a legkozelebbi telepulesemen. -
Kroki105 #10396 Asziszed majd mi lejátszuk helyetted a játékot?!!
Há gondolkozzá má!
Fred:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gőzöm sincs kire gondolsz. Maxon meg Mcready volt az f3-ban kiscsávóként. Ha jól rémlik. Ha nem rájuk, akkor csak Coolpetnek súgd meg.
Vagy Danse-re gondolsz? Őt egy géniusz már lelőtte itt olyan egy éve spoiler nélkül. Örök hála neki...
-
#10395 Én általában csak lövöldözök, meg néha építek valamit ha megunom, szóval nekem elmondhatod :)
Én itt olvasgatom a lore-t nem a játékban :D
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2018.10.19. 20:23:00 -
#10394 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ennyire nem ertek hozza es nem kovettem a loret ennyire, de mintha olvastam volna valahol a jatekban, hogy ezeket ugy vedtek ki, hogy egy, a synth elvandorolt uj helyre (lasd vampirok, amikor mar nagyon feltuno, hogy nem oregszenek es lelepnek mashova uj eletet kezdeni addig, amig vissza nem terhetnek 2-3 generacioval kesobb), vagy ketto, x evente uj, az adott szemely koranak megfeleloen oregebb testet kapnak.
Van egy npc a jatekban, aki a kanon szerves es fontos resze, akit gyerekkent is ismertunk ugyahogy es akit fel tudnek hozni peldanak, de spoiler miatt - nem tudom merre es meddig jatszottal -, egyelore nem merem :) -
Kroki105 #10393 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez így egynek ok, de ha nem öregszik, akkor sem lehetnek egy az egyben ugyanazok a szövetei. Kell lennie eltérésnek az összetételben (és nem csak az agybizbasz). Egyszerűen muszáj. Ezt akkor is képtelenségnek tartom. -
#10392 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert a legujabb generacios (gen 3) szintetikusok felepitese teljes egeszeben emberi (sejtszinten azonos), egyetlen egy dolog kulonbozteti meg oket tolunk - az esetleges nagyobb erot leszamitva -, hogy ok mestersegesen lettek krealva es az agyban talalhato egy extra "komponens". Amely komponenst csak akkor talalod meg, ha szetlotted a fejet es belenezel. Na de most akkor ha elkezdesz mindenkit fejbe loni, mert hatha szintetikus, akkor annak nem lesz jo vege... ahogy azt latjuk a jatekban is, nem hiaba paranoid mindenki arrafele :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.19. 16:33:03 -
Kroki105 #10391 Az jutott eszembe, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért nem tudják megkülönböztetni a szinteket az embertől? Ok, ha jön veled szembe, megmondhatatlan. De pl egy vérvizsgálattal nem lehetne kimutatni? Kizártnak tartom hogy a szintetikus vérük egy az egyben ugyanaz, mint az emberé.
DC ben is vannak tudósok, van doki, van plasztikai sebész!, és képtelenek megkülönböztetni őket? Ez mese habbal.
Covenantban is kitalálóst játszottak a vizsgálat helyett.
Még csak nem is öregszenek (legalábbis nekem eddig így jött le), hogy lehetnének egy az egyben ugyanolyanok a szöveteik?
Ok, így találták ki az írók, de ez marhaság. Nem vagyok, biológus, fizikus, kémikus, matekból is csak 3as voltam, de ez büdös nekem.
-
#10390 Nekik mar meszeltek. De, az elet nem all meg, az elso - mikrofos szerinti - botlas utan majd csinalnak a kirugott/kilepett tagok egy uj studiot es megint kezdodik minden elolrol.
-
Although #10389 Jó rá lehet menni egy karakterre, mert az olyan amilyen, pont olyan mint a minutmen maga. Lelkes amatőrök gyülekezete. Jópár jól megírt karakter van. A Fallout 3-ban nem volt túl sok. Bizonyos, hogy hatott az FNV ha az nem lett volna nem ilyen lenne a Fallout 4 sem. Inkább az Obsidian jövője érdekes most ha igaz a microfos megveszi.
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.10.19. 08:37:52 -
#10388 Én mindig azon röhögök, hogy amikor először beszélünk ilyesmiről (vagy az első település után), azt mondja, hogy: "Good...Good! blabla"
És akkor mindig olyan csücsörítve látszik a szája, hogy borzadály, már szinte Mass Effect Andromeda-szintű ott az animáció:)
De csak ott :)