• Kroki105
    Köszi, persze hogy használok. A várat pl már régen építettem egy előző játékba, csak most beraktam ebbe is.
    Gondolkoztam én is hogy felrakom a nexusra, de egy rakás mod kell ahhoz, hogy ugyanígy nézzen ki. Aztán úgy nem tuti hogy kellene a népnek. Alap cuccokból ez nem gáz, ott csak a saját hülyesége miatt ronthatja el. Meg a sok jajgatás a topicban hogy miért nem jó... Ez azért elgondolkoztatja az embert, annyira én se vágom hogy épp mi miért rossz.. Pl a vár fölépítése közben ugrott be egy hiba, a 2479. elem letételekor hogy megállt az építés. Hát mondom kösz, altf4, újra próbáltam, megint beakadt, és ugyanott. A vendoros modnál volt valami, mert az egyik áruspultot nem akarta lerakni. Megint altf4, lestem a neten, mi lehet, hogy lehet, persze semmit se találtam. Na jól van, utolsó próba, persze 2479nél megáll, hibát ír, de semmi tovább. Most nem léptem ki, találomra elgyorsutaztam a vénasszonyhoz meg a drogos kölykéhez a büfébe, ott van egy köpésre. És láss csodát, folytatódott az építés. Szaladtam vissza gyalog a mozihoz, és siker lett. De totál random dolog miatt, nem tudtam hogy ettől megjavul... Aztán persze hibás volt pár építő elem, azokat javítottam, az áramot újra kellett húzni pl., de a vége oké lett.
    A tenpines-i cuccnak is egy rég mentett játékból van a fele. Ezeken kívül még 4 van megépítve, Oberland, Abernathy, a Red Rocket, meg a látványsziget, ja meg persze a minutemen kastély, akkor 5. Majd azokat is körbefotózom .