11630
-
#1532 Dogoljek meg en csak nov 4.-i drivert latok. .87-est
Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.11.09. 16:46:20 -
Madi92 #1531 Mindig lesznek olyanok, akinek a 15 fps is élvezhető. -
#1530 -
#1529 Nvidia is tud idoziteni ;)
-
#1528 Valaki meg steamen olyanokat ír, hogy egy 750 Ti-al játszik ultrán. Igaz, felbontásról nincs szó.. -
#1527 Optimalizacirol aggaszto dolgokat mond..
980-on 10 koruli fpsre eses is elofordul?? -
#1526 Izzik a tenyér, izzik :D -
#1525 Es mar befutott az elso mod is a jatekhoz ;)
Enhanced Wasteland Mod
nexusmods
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.09. 16:00:56 -
#1524 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na igen, viszont a Nextgen konzolok...siralmas. még a 28-30 fps re nem is mondanék semmit (konzolon) de itt jópárszor 22-24 et is láttam fél szemmel.
Munkatársam mindig azt mondja (Xbox volt neki mindig, sima, 360 most one) hogy nem akar "szopni" a pc vel itt 1 gombos minden.
Hát én inkább szopok vele, mint hogy 22-24 fps el játsszak. -
mike01010101 #1523 Ez bőven rendben van.
-
Evoluti0N #1522 Úgy tűnik, hogy nem lesz gond itt az optimizálással számítógépen. Egy alsó kategóriás gépen, konzolhoz hasonlító grafikán, ott van az FPS minimum 40-en általában.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.11.09. 15:23:22 -
#1521 Inkább egy almát mint azt a szart:)
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.11.09. 15:11:24 -
#1520 Hat en lehet nemvarok holnapig ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fallout 4-CODEX
csipsz bekeszit ;)
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.09. 15:09:55 -
#1519 Spoiler free review akit erdekel, foleg technikai szempontokat figyelembe veve:
-
#1518 Fo kuldetesnel nem nyilt ki az ajto Esbern (az utolso Blades egyike) rejtekhelyen es megallt a fokuldetes. De nagyon :) -
#1517 Vagesz hogy buhosak voltak csak nekem nem remlik (lehet szerencses voltam) hogy game breaking bogarakba futottam volna.
Volt minden mint a bucsuban, de sosem fekudt meg a jatekom olyan szinten, hogy mentest kellett volna kukaznom, vagy hivatalos peccsre kellett volna varnom.
-
#1516 Sose nyitotta ki a cella ajtaját, és ezzel gyakorlatilag a főszál elakadt :)
Nem csak a Bethesdára vonatkozik, az elődökre is, a régi Falloutok és Scrolls játékok is bugosak voltak megjelenéskor, a Daggerfallban az utolsó hivatalos patchben is van még néhány szórakoztató :) Ilyen szempontból illő, hogy egy kézbe kerültek :) -
#1515 Mivoltaz? Igy hirtelen fejbol nincs meg. :) -
#1514 Isten ments, hogy engem barki is igazoljon, foleg ne a metacritic, mert ha valamit jobban ruhellek az ostoba embernel, az a sok ostoba ember egy helyen :)
Esbern bug Skyrim, az necces volt nagyon. -
#1513 Soha egyik bethesda jatekban nem talalkoztam olyan buggal ami egy rohogesen kivul barmi bosszalkodasra adott volna okott.
A komolyabb gondokat meg lehet oldani konzolbol.
Aztan 1 honappal cretion kit megjelenese utan mar kint is lesz az elso unofficial patch. -
Although #1512 Azért kíváncsian várom a Metacritic kit igazol majd :) Nyilván az lenne a jó ha téged. Mondjuk ahogy nézem az Oblivionnal se volt gond. Meglátjuk. Kicsit változott a világ azóta. -
#1511 Na, ez meg a masik :) -
#1510 Közelre shotgunnal kell menni bugok ellen. :) -
Although #1509 A skyrim volt a legjobb ezen a téren, és igaz amit Fred ír egyébként. Ott már jóval a megjelenés előtt hype volt. Több idő volt a bug mentesítésre. Itt valószínű megint telerakták tartalommal és nem végeztek időre. Kb. Oblivionra számítok :D Mondjuk engem nem zavart a sok bug. Most már lehet kicsit jobban. -
#1508 Bethesdaról beszélünk. Még hogy gyorsan, jó vicc :p -
Bandicoot #1507 Ha van valaki konzolos aki tolja, milyen a pipboy app telefonra (már ha próbálta) ? -
#1506 Nem lenne Fallout / Elder Scrolls, ha nem jó bugosan jelenne meg :) -
#1505 Gamebreaker bug ne legyen benne, a tobbit leszarjak az emberek, mert gyorsan orvosolhato. -
Although #1504 Igen, de ez az egyik amire a tömeg érzékeny. Ez az amit a skyrimra megtanultak meg persze évek alatt már sikerült.
Minden azon múlik mennyi idő alatt és hogyan állnak hozzá. Ha átveszik a CD Projekt stílusát cserébe ingyen dlc meg egyebek akkor jól is kijöhetnek ebből. Sajnos sokan nem gondolják végig ezek javítható dolgok. Mondjuk az is igaz a pénzéért minőséget vár mindegy milyen nehéz egy ilyet hibátlanul összehozni, mintha mmo jönne ki hibamentesen. -
Paranoia #1503 orvosolható dolgok...
bár remélem nem olyan pöcsölés lesz mint wicserrel(PS4en)... -
Evoluti0N #1502 Fallout 4 review thread.
Csupa 9/10 és 4/5.
-
Although #1501 Ha beleolvasol akkor látod töménytelen gikszer van benne. Megálló párbeszédek, objektumon átgyalogolás, stb. Lehet mégis meg kellene várni a GOTY verziót :D
Edit: viszont a vége na igen, erre vagyok kíváncsi ,
"The fact that your decisions stick with you after walking away from the game is a testament to the great storytelling on hand. Fallout 4 is an argument for substance over style, and an excellent addition to the revered open-world series."
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.09. 14:11:31 -
Paranoia #1500 -
Paranoia #1499 jönnek a reviewk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GameSpot - 9 suberb
fallout 4 review -
Although #1498 Igen, sokan nem veszik számításba ez nem az évtizeden keresztül csiszolt 1-es. Lehet erre is lesz pár év mire rendesen fut majd.
Látom többen a pc-st tippelik jobbnak. Szerintem idejük jó részét a konzolos verzióba ölik. Pc-n szerintem csak az ajánlotton nem lesz majd gond. A gépek, régi gépek esetleg minimum konfig ott meg lehet több lesz mint a konzolon. -
#1497 Nem ertek a lovakhoz, de nem vagyok benne biztos, hogy a sajtonak kikuldott/letoltott peldanyok megegyeznek a holnapi/ma esti verzioval, es utobbiak nem e kaptak menet kozben meg egy 0day/prerelease patcht. Mert ha igen, akkor ertheto az NDA, hiszen mar most latni par igen erdekes glithc-t a jatekban, lasd lathatatlan fegyver vagy break dancet nyomo ragdoll effekt, stb :), amelyet inkabb nem mutogatna senki sem, hanem gyorsban javitana rajtuk a premierre. De megegyszer, nem ertek hozza. -
mike01010101 #1496 Már előtöltöttem, készen állok, de engem kifejezettem zavar a Bethesda titkolózása, tiltása, embargója stb. Ha én csinálnék egy nagyon jó játékot és hinnék benne biztos, hogy agyba-főbe mutogatnám, ezzel is vásárlásra serkentve a bizonytalanokat, kétkedőket, károgókat. Aki nem akarja magának elspoilerezni úgysem nézi meg. -
#1495 persze, pl. nalunk (nemetbe) mar veheto.viheto.jatszhato
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.11.09. 13:13:26 -
#1494 Disney Princesses in Fallout :) -
#1493 Kb ezt fogom csinalni.
A steamen topic cimben szandekosan spoilerezo kisgecik vegleg betettek a kertkaput nalam...