11630
-
#1492 Oke, sok sikertl Nagyjabol masfel ora mulva lejar az NDA es lesz istenelen sok rivju, jobb ha kikapcsolod az internetet holnapig :D -
#1491 I.must.resist.
Megallom inkabb :) -
#1490 na, kaptam értesítést a futártól, holnap itt a cucc -
#1489 Biztos van benne nemi spolier a helyszineket illetoen, de szerintem nem veszes. Rad bizom, holnapig mar ki lehet birni, ha megsem nezed meg. :) -
Paranoia #1488 HÉTFŐŐŐŐ
-
#1487 Mennyire spoileresek ezek? Meg merjem nezni? -
#1486 nagyon szép képek akkor végülis már megjelent valahol?:) -
#1485 Egy par sweetfx kepecske forras: erre -
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.09. 10:15:22 -
#1483 Meg 2 ora es az ujzelandiak hivatalosan belecsaphatnak a lecsoba
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.09. 09:56:15 -
Jóózsf István #1482 Egy dolog kellemesen érintett a videokat nézegetve. Külön vették a gránátdobálást. Egyszerre lehet használni egy lőfegyverrel. Mindig tele volt zsebem gránátokkal, mert lusta voltam használni őket. (pipboy-tárgyak-fegyverek-gránát-pipboy eldobálás, majd ugyanez vissza. Brrrr!)
A Halálkarom tényleg utálatos féreg, de egyszer sikerült a kőfejtőben irdatlan messziről (ahonnan már épp beadta) fejbelőnöm egy aapuska + robbanó lőszer kombinációval (módosítás nélkül) úgy, hogy a kölkei is belepusztultak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De általában a lábukra célzok! Fájós lábbal szaladjon felém a köcsög, ha tud?!?!?!? -
xido #1481 aki szereti az ilyet...hangolódhat ráfele :)
-
kissssss #1480 ezek már túlságosan is hasonlítanak a warhammer40k láncfűrészes darabolóira.... nekem nem tetszenek.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.11.09. 02:17:26 -
haxoror #1479 Muhahahahaha
-
#1478 ha a deathclaw közel és akkor már mindegy mivel lövöd xd amúgyis undorító egy dög :D alig lehet sebezni ha közel ér akkor max 1ütést bírsz ki a második halálos -
#1477 Szóval te is a kézi harcot preferálod a Falloutokban? :)
(Amúgy viccen kívül én az 1-2ben mindig pusztakezes karakterrel kezdtem, akit később átképeztem plazmára, annyira OP volt.) -
#1476 Csodálkozol? Ez is sniperrel rohangál, és megvárja míg 1 centi távolságra lesz az ellenfél és akkor kezd el lőni rá... sniperrel... 1 centi távolságról.
Már tudom miért butulnak a játékok. Eddig akárhány videót láttam, mindegyikben noobok játszanak. -
#1475 Kérdés az hogy mennyire irreál sok lövés kell ott egy enemybe. Mert azért egy ghoul ne legyen gólyaálló -
#1474 Most eléggé elgondolkodtatott, hogy survival nehézségen kezdjem-e...ha berohanna egy ilyen, egy korai fázisban lévő településemre, még power armor-ral is elég húzós lenne leszedni...tekintettel arra, hogy a random deathclaw sem játék. Persze szabadon bolyongva nem kell mindenhez odafutni, a fősztoriban meg csak nem sz0patnak ilyesmivel egy ideig, abban remélhetőleg csínján bántak a survival-féle gyakrabban spawn-ol egy-egy erősebb enemy szisztémával... :D -
#1473 melkason szúrt és leesett a fejed...seems legit, de ilyesmin nem csodálkozok :D
Alpha gondolom a keményebbik verzió lesz, szóval oda kell majd egy kis dmg. Azt nézném meg, hogy majd az épített bázisra berongyol egy ilyen akkor mi lesz. -
#1472 Daaamn, az alpha deathclaw-t nem árt majd komolyan venni...az emberünk eléggé letegezte.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mike01010101 #1471 Sose csinaltam meg ilyet, de hajnalban fel fogok kelni, kedden a jatek miatt. -
#1470 Nekemis leszedett ma a steam laza 25 gigat:) 30óra még... :D -
empie #1469 -
mike01010101 #1468 Instant Gaming oldalon. Megbizhato, tobbszor vettem mar ott es mindig a legolcsobb. -
#1467 Én is kivárok kicsit, meglássuk milyen lesz a pc változat. Ha jól fut és nincs gond gyengébb gépeken sem akkor megveszem nov közepén, vége felé. -
empie #1466 Hol vetted? -
mike01010101 #1465 Megjott a kod, elkezdtem elotolteni:) -
#1464 Terawatt #1442
Olvassunkmárvissza -
Paranoia #1463 List of names that Codsworth says (133 confirmed names) -
#1462 A szokásos 'cinematic experience'... -
#1461 Pc-n tervezem...Ps4-re egy vagyon jelenleg :D
Igen egyébként reméljük hogy pc-n nem lesz gond :) -
Evoluti0N #1460 Engem nem. Mármint gáz a konzolosoknak és kár, hogy ez van, de a PC verzió esetében ez nem jelent semmit. Nézd meg pl., hogy a Witcher 3-nál is mi volt konzolokon, PC-n meg milyen jól optimizált lett.
Vagy te is konzolon fogod nyomni?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.11.08. 21:13:24 -
#1459 #igazinextgenélmény. Ráadásul úgy, hogy 30 fölé tuti nem fog menni elvileg. -
#1458 Engem kicsit aggaszt hogy a konzolverzióval vannak érdekes fps droppok -
#1457 Gamespotot szoktam nézni és hogy ki írta a cikket, mert az se mindegy. Általánosságban több oldalt megnézek és hogy playerek mit ír az optimizálásról/bugról, mert ha ők már első nap sok bullshitbe futnak az ciki.
Nagyon szeretnek az emberek dobálózni azzal, hogy fizetett cikk meg ilyenek, szóval fene se tudja minek lehet igazán hinni. Ez kb olyan, hogy volt olyan oldal, ahol 9.5 felet kapott az új cod, de a gamespot meg lehúzta 7re. Utóbbinak örülök, mert legalább bevállalták. -
Paranoia #1456 te izgulsz,h milyen lesz pc?! én pses vagyok és vannak problémák rajta amiket írogatnak,kicsit el is vagyok kenődve,de amennyire elfogult vagyok a játékkal kapcsolatban...nekem kell az a feeling amit ad a játék!
Pár helyen írták,h akinek bejött az eddigi az nem fog ebben se csalódni.Nekem ennél nem is kell több. -
#1455 Én már eleget láttam, alkalmanként túl sokat is, a karim is sok-sok szintre előre meg van tervezve...aztán a gyakorlat majd jól felülírja. Mindenesetre az alap elosztható pontok mennyiségét remekül belőtték, szinte tökéletesen körvonalazódott az én stílusomhoz gyakorlatilag mindenféle szempontból megfelelő karakter, már csak szintezni kell, hogy legyen perk pont dögivel... :) -
Evoluti0N #1454 Egy dolog érdekel majd. Milyen lett a PC verzió. Nem lett-e optimizálatlan szar. Nem hiszem, hogy az lesz, de sose lehet tudni.
A videók, előző Bethesda játékok alapján tudom, hogy mit várhatok.
Amúgy, csak kíváncsiságból. Te mi alapján fogod eldönteni, hogy kell-e vagy sem?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.11.08. 20:56:12 -
#1453 Értem, szóval azon a napon amikor megjelenik egy 40-200-300 órás játék már a playerek értékelésével fogod eldönteni, hogy kell-e vagy sem?