11630
  • mike01010101
    A steam-ben a felső "Játékok" menüben "Termék aktiválása a steamen" menüpontnál beírod a dobozban lévő kódot.
  • PiszkosFred
    A dobozban csak egy ures dvd lesz, benne egy kulccsal, amelyet a steames fiokodhoz kell hozzadni. Ennyi. Mar most csinald meg a fiokot, ha nem lenne, jegyezd meg jol az adatokat, titkos jelszot, stb. aztan holnap aktivalod a jatekot es mehet a letoltes.
  • Gilmoor
    Sziasztok, volna egy kérdésem, talán tudtok segíteni. Holnap átveszem a fallout 4 fizikai verzióját, de nincs dvd lejátszó a gépemben. Hogy tudom steam ről telepíteni, ha nem találok olyan opciót, hogy letöltés és majd aztán add meg a kulcsot ... stb. Csak nekem nem áll össze a kép ezzel az előre letölthető tartalommal, vagy nem is létezik úgy ahogyan azt én képzelem?
  • PTW
    Istenkém, elmorzsolok egy könycseppet komolyan! Akkor van esély látni a játékban végre zsírpacva kopasz shady bartendert, vagy egy nyikhaj, rozoga gépészt?

• Myselor
    igen lehet mind3 félét mostmár dagadt emberek is lehetnek :D kicsit amúgy simsesek szerintem a karakterek sims4es
  • PTW
    -For the first time in a Bethesda game you can create a Skinny, Muscular, or Fat character.

Nanebassz! Ezt megnézem magamnak! Ha ez így ebben a formában igaz, akkor az egyik "álmom" valóra válik amit kb oblivion óta szeretnék, hoyg megvalósuljon.
  • ratgab
    Most váltottam szervert. Megnézzük így. Maala leírta már....Tehát november 10-től elérhető...Azaz éjfél körül unlockolódik.
  • Maala
    Elérhető: november 10.
    A játék feloldásáig körülbelül 7 óra van hátra.

Köszi a válaszokat.
  • Voltan
    Igen, mint írtam, én is tegnap este rendeltem meg IG-ről, és csak most este jött meg a kód.
    Viszont a preload már kész is, nekem 10 mb/sec-cel jött végig.

Mikor lehet majd indítani Steamen? Már éjféltől, vagy itt is meg kell várni a holnapi szokásos esti 7 órai váltást?
  • PeeTeR
    ezersok jateknal fellelheto, egy "injector" illetve "shader pack" amivel "post-process" effekteket lehet a jatekhoz adni/modositani finomitani. javitja az eredeti kepvilagot uzw
  • mike01010101
    Vannak a játékban föld alatti részek, alagút, metró, csatorna stb? Valaki jutott esetleg már addig?
  • Bandicoot
    Változtathat a színen, adhat extra élsimítást,etra élesítést,extra DOF-ot....Minden attól függ hogyan van beállítva a játékhoz a SFX konfig fájlja.
    Hasznos, egy kis színjátékkal, élesítgetéssel,AA-val iszonyatos látványt ki lehet hozni.:)
    Gondolom ehhez is lesz kismillió beállítás amúgy nem egy ördöngősség ha sajátmagad akarod állítgatni csak pepecselős. átírsz egy paramétert,mented...Megnézed a játékban tetszik-e...És így tovább.
    A lentebbi beállítás még nem az igazi, igaz a fakóságot kiveszi a sötét helyekről,de a színek el vannak túlozva szerintem.
  • Terawatt
    Shadereket buzerál meg vannak már egyéb ficsőrök a sweet fx+reshadeben

"ReShade is an advanced, fully generic post-processing injector, a graphics modification for games or alike. Imagine your favorite game with ambient occlusion, high quality bokeh depth of field, color correction and more"
  • hellboy4591
    Hát nagyon remélem hogy nem fogad majd olyan e-mail mint a Mad Max-nél, hogy sajnos elfogytak a kódok. Majdnem 2 hetet vártam mire visszaküldték az árát, de mondjuk az a G2A.com volt, innen Instant-ról eddig mindent megkaptam rendesen. :)
  • PTW
    Dióhéjban: Különböző effekteket lehet pakolni a játékra. Élesítést,színkorekciót kiskutyafaszát stb.
  • Bandicoot
    Itt azért van vastagon tartalom a DLC-ktől függetlenül úgyhogy megéri. Jelenleg csak rohangálok mert nem tudom hogy a mentést használhatom-e majd az eredetivel...:)
    A Craftolási rendszer nagyon tetszik,végre tényleg minden kacatnak van értelme. A szó legszorosabb értelmében, az imént épp egy írógépet használta fel fegyverfejlesztéshez...:D
  • Maala
    Már Witcher3 esetáben is láttam ezt a SweetFX-t, mi ennek a lényege, felhomályosítanál?
  • ratgab
    Gondolom elfogyhattak az első körben kiosztott kódok úgyhogy várják a következő adagot. Igen, pontosan azt jelenti amit írtál.
  • ratgab
    De nem ám!
  • mike01010101
    Nekem már tegnap este elküldték. Nemsokára meg kell kapnod neked is.
  • Carlos
    Igen, mindig beszoptam... Fallout 3 CE, aztán megvettem a GOTY-ot is az összes kieggel. MV már csak CE volt, a kiegek meg warez. Kapják be! :)
  • hellboy4591
    Tölteni akarom már én is, de a kötshög Instant-gaming nem küldi a kódomat. :D "Expected delivery between November 09 afternoon and November 10 23h59." Ez gondolom azt jelentené, hogy ma délután és holnap éjszaka között bármikor megjöhet, tehát nem kell aggódnom?!
  • Zozo0122 #1590
    Az a baj, hogy mióta ez a DLC mánia van, csak úgy éri meg játékot venni, ha utolsó patchel és az összes DLC-vel együtt veszed :( Na mind1.
  • Sheltem
    Persze hogy azzal. Nem fogadta el.
  • Terawatt
    "It could've been any number of reasons, but Fallout 4 is a markedly more difficult game than either Fallout 3 or New Vegas ever were. We noticed that throughout the game there is less ammo initially and a plethora of high-level creatures. Characters that don't go Macho Man Randy Savage strength and endurance in the beginning of the game are at risk of getting their freshly defrosted butts handed to them."

Ez nem hangzik rosszul :)
  • Carlos
    +1
    Szintén.
    Lesz egy CE a galaxisban extrába, mert a gagyi műanyag vacak nem kell...
  • mike01010101
    Igen, biztos, mert másként nem ment volna, de már annyira nem emlékszem. De nem volt gond az biztos.
  • Zozo0122 #1585
    Bárhol vásárolsz, szinte biztos, hogy igen. Jah bocs, azt hittem ezt kérdezed, hogy úgy kell e :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.09. 19:06:37
  • Zozo0122 #1584
    Nekem már települ, majd írok, hogy mi a helyzet GTX970 OC-ről. Remélem meg sem röccen és a játékmenet is fasza. Zsákbamacskát én nem veszek, persze ha jó a "demo", akkor buy :)
  • Caliph
    ugye a telószámot nem 06 al kezdted hanem +36 al ? :)
  • ratgab
    És akkor is megadtad a kártyaadataidat?
  • mike01010101
    Igazából másodszor, a Max Max-et is innen vettem pár hónapja.
  • mike01010101
    Gondoltam nem várok holnapig, leszedem a torrentről (is), de most az is annyira lassú, hogy megőrülök.
  • ratgab
    És ezt most használtad először? Mert én is eljutottam odáig, de nem mertem továbbmenni.
  • ratgab
    Hullára van terhelve mindkét rendszer valószínűleg.
  • Carlos
    Virágboltból se jön gyorsabban... nem is értem. :(
  • mike01010101
    Igen. Ez ugyanolyan fizetőrendszer mint a paypal. Én elég sokat vásárolok a neten évek óta, de soha nem volt még rossz tapasztalatom. Persze nem ész nélkül csinálom:)
  • ratgab
    Csak úgy száguld a letöltés 80 kb/seccel....XD
  • ratgab
    Közben megvettem én is a játékot és elindítottam az előtöltést.
  • ratgab
    És ott megadtad a kártyaadataidat simán? Én nem szivesen adom meg sehol.