11630
-
#1732 -
#1731 Mert annyira szar. -
#1730 jaja találtam tetkót is :D tök jó.az első bólogatós figura is megvan már -
#1729 Miért kávéfőzős? -
#1728 jeh...megjött a kávéfőzős példányom (PS4) -
#1727 Kutyázni tökéletes lenne. -
#1726 Ez indigós kék, az eredeti meg inkább kobalt kék (lásd jobbra). -
#1725 Miert panaszkodnak egyesek a grafikara, szep, a jatek atmoszferaja hangulatos, nem kell atomeromu se hozza. A sweetfxet mondjuk lehet, en is felteszem.
Reggel 8kor mar ket oldalnyi mod volt hozza nexuson :,D -
#1724 Enyim
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.11.10. 11:05:26 -
Paranoia #1723 Hát én nem hordanék kék "búvár"ruhát,de kinek mi...:D -
#1722 Igen de nem pont ilyet. Nézd meg jobbra ez milyen, hol varrott stb. PONT ILYEN KELL! :) -
vfrtom1 #1721 overall
Mi használunk ilyeneket. Lehet hozok egyet haza.
Utoljára szerkesztette: vfrtom1, 2015.11.10. 10:39:45 -
#1720 Par ezer forintert barmilyen munkaruhazati boltban lehet venni kezeslabas munkaruhat, aztan mar csak ra kell varrni/himezni a 111-est (vagy a sajat vaultodnak a szamat) :) -
#1719 A frankó az lenne ha ilyen kék vault 111 kezeslábas járna a játékhoz. :) -
Paranoia #1718 Gameshopban megint fejetlenség van...pólókat még nem kaptak...játékot viszont viheted.
Kispapíron vezetve....:D
Na mind1 kezemben a játék!fákjeee -
Evoluti0N #1717 Lesz. Sőt, olvastam, hogy vannak a játékban magazinok, amikkel új frizurákat lehet feloldani. Azt mondjuk nem tudom, hogy magazinok nélkül is vannak a fodrásznál újak, amik a játék elején nem elérhetőek, vagy alapból csak azok vannak nála, amik a játék elején is. -
Lengyel2 #1716 "A Fallout 3 is hasonlóan indult. Ott mondjuk zseniális volt az apa felépítése, a gyerekkor. Nagyon pöpec volt" - Hát nekem ez most az első pici csalódás az induláskor: én hiányolom, hogy nem tettek annyi energiát a tutorial pálya sztorijába, mint az F3-ban. - Persze ezt kompenzálhatják más dolgokkal, ha kiérek a felszínre. Cserébe egy órát töltöttem el azzal, hogy csak azért is minden computer log-ot elolvastam a vaultban, szóról szóra. :P -
#1715 én talán majd másodszorra játszom csajjal most jó ez így :D
tetszik különben hogy végre nem kell a console-ba nyúlkálni a karakter haj vagy egyéb megváltoztatása miatt.van végre fodrász ha jól írta a játék:) majd meglesem -
#1714 hát majd meglátjuk :) -
#1713 khmm
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezert jon ki jol, hogy en csajjal tolom ;) (nemtudom ti hogyvagytok vele, de ha kulso nezetbol nezem, nem egy ferfi hatsojat akarom bamulni... ;) )
amugy elejen feltem a power armort tul konnyen megkapja az ember , de a core -ok vadaszata elvezetesse teszi a dolgot ;)
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.10. 09:53:32 -
Although #1712 Na oké :) Indulás az még nem minden ebből még lehet epic is :) Sőt ahogy láttam a kevés infot, szerintem az is lesz :)
A Fallout 3 is hasonlóan indult. Ott mondjuk zseniális volt az apa felépítése, a gyerekkor. Nagyon pöpec volt.
Edit: Oké mondjuk már a skyrimnál is éreztem ezt, mintha kezdene kifogyni az ötletekből a kis olaszunk, lehet kellene mellé egy kis vérfrissítés :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.10. 09:48:17 -
#1711 gondolom a történetre gondolsz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!simán elrabolták a gyerekünket,és menjünk keressük meg na ez annyira nem vonz még ha az asszony is élne akkor kicsit jobban de lehetne valami komolyabb dolog:) a többi mind nagyon jó -
Although #1710 Azért írhatnád miért van ez ? :) Engem érdekel ?Az ign azt írta nagyon jó. Persze nem készpénz, de mi a gondod vele?
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.10. 09:40:41 -
#1709 aki majd steamról kezdi tölteni a dobozost ne aggódjon, max sávszélességgel lehet ölteni a játékot :) -
#1708 eddig játszottam vele 3-4 órát találkoztam nem kevés buggal de ezt leszámítva tetszik:) elég jól is megy,bár néha mondom úgy beakad hogy nézek.de azon kívül jól megy. a játék tetszik nagyon csak még tanulgatni kell a kraftolást a többi maradt a jól bevált módszer.a történet engem sem érdekel őszintén talán először nem érdekel falloutban.de nembaj majd végighaladok azért rajta szép lassan:) -
Although #1707 Open worldhoz nem szoktak olyant nyomni, mint egy csőjátékhoz. Ez alól óriási kivétel a W3. A DA3 is szép, és mégis szaggat ha nem full konfigon nyomod. Szép ez a grafika, tökéletes egy ilyen játékhoz. És ahogy olvasom elég sok gépen szépen fut ennél több nem kell. Kicsit aggódtam, hogy szarnak a pcre mint a skyrim hiressel. De az csak jó ha tévedek. Nem kell über grafika csak azért, hogy néhány gépen legyen élvezhető a játék. -
#1706 Azért a minimum követelményekkel is elég sokat csalnak manapság a játékfejlesztők. -
Although #1705 Mi a gondod vele konkrétan? Mondjuk ennyi idő még kevés, hogy érdemben véleményt tudj mondani.
Azért érdekel, nem túl "sárkányos", nincs shout ?:) Nem szuperhős jelege van. Vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.10. 09:15:05 -
#1704 Ledobalod a foldre es szetkapod olyan teruleten amit mar elfoglaltal es kiirta hogy hasznalhato a workbench.Lehet persze hogy van mas modszer is. -
#1703 Kis ingame help kellene, az megvan hogyan bontok szet fegyot vagy pancelt de a tobbi sima common cuccot hogyan ? (tradernel kiirja melyik targy milyen osszetevoket tartalmaz , de utana hogyan szedem szejjel oket ?) -
paj01 #1702 Kellemes a játék, de objektíven nézve tényleg elavult a grafika, összhatásra mozgásban még jó de a karaktermodellek HL 2 szint ami 2004-es játék. Az is vicc hogy 2015-ben nincs ultrawide támogatás a menüben csak ini fájlban turkálással lehet beállítani.
Legalább a fényeket úgy ahogy rendberakták.
A fő sztori nem tetszik, valszeg kevesen tudják beleélni magukat a fő karakter szerepébe.
Meglátjuk, hogy alakul a kontent, az nekem sem tetszik h rögtön az elején OP cuccokhoz jutunk hozzá.
-
#1701 waistendből :D -
Paranoia #1700 ez inkább úgy néz ki mint,aki most jött ki a westendből... -
#1699 volt róla szó pár napja, hogy a karakterekről csinálhatnánk képeket és fel lehetne tölteni valahova egy helyre -
#1698 nálam csak kicsit akad be néha tölteni,de utána semmi gond nincs teljesen folyamatosan megy mindenhol nem szaggat vagy ilyesmi,pedig gyenge gépem van:) -
#1697 Ugye ezen nem lepődtél meg amikor a minimum system requirementsben 8gb van írva? -
Zozo0122 #1696 Na, ki milyen karaktert alkotott? :) Nálam egyelőre nincs eldöntve, valószínűleg puskák, energiafegyverek, jó karma lesz, de ki tudja :D A szemüveget odalenn találtam, ez közvetlenül a felszínre érkezés után készült. Raktok ti is képet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!El ne felejtsek majd visszamenni a vaultban lezárt energiafegyverért
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.10. 03:24:39 -
GLIPX #1695 Bár én a virágbolti verziót próbáltam, 4 GB rammal el lehet felejteni a játékot.Mindent minimumra véve is iszonyatosan swappel a játék, kvázi játszhatatlan. -
#1694 Nakeremszepen, felinstallaltam 6orakor, belekezdtem es kiesett 7ora az eletembol ;) aaaaaaaaaa ez nagyon jo, hihetetlen nagy ujrajtszasi faktor van benne.... most eszem valamit aztan jatszom ajulasig ;) -
Zozo0122 #1693 Bele is kezdek én is egy komoly karakterbe, nincs itt mitől parázni, elég stabil a játék, reméljük a questekkel is így van ez :D