11630
  • Zozo0122 #1652
    Amúgy nagyon apró játékmechanikai spoiler:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az akciópontjainkból sprintelünk.
  • Zozo0122 #1651
    Első komoly negatívum: úgy látom, hogy nem lehet kilőni a DoF-et, csak low meg ultra van belőle. Ez máris egy ok arra, hogy moddoljunk, mert rohadt idegesítő. Illetve, nálam nem működik a régi sweetfx profilom, talán új verziót kell letölteni?
  • Zozo0122 #1650
    Menet közben lehet nehézséget váltani. De nyugi, szerintem reális lesz később a survival, mert 2. szinten is 1-2 ütésesek pl. a moleratek vagy a kutyák. Sajnos a survivalban sincs étel/ital igény.
  • Paranoia
    az hiszem nekem elég lesz hard is...persze aztán majd kiderül.
    talán ki lehet nyújtani a 40óra main quest időt :S
  • PTW
    Tudtommal nincs, csak annyi, hogy ott nem regenerálódik a HP alvással...

Ez az egyik legnagyobb bajom a bethesda féle difficultyval, hogy kb ez annyit tesz náluk hogy bullet sponge lesz atz összes enemíből.

Habár ez amost bevezetett "több elit ellenfél spawnol, és uniqe epic fegyvereket dobhatnak" dolgo egész jól hangzik
  • PiszkosFred
    Pedig jo volt az a hardcore mode FNV-ben, adott nemi varazst a dolgoknak, meg akkor is, ha kesobb mar rutinbol megoldottad az alvast, evest, ivast, stb. EN ugy vagoyk vele, hogy ha lud (survival mode), akkor legyen kover (megorokolt hardcore mode elemek) :)
  • ratgab
    Nvidia tulajok el ne felejtsék a játékhoz kiadott driver csomagot telepíteni. Geforce experience már kijelezte a meglétét. Egyébként Star Wars Battlefronthoz és Starcraft 2 Legacy of the Void-hoz is tartalmaz bejegyzéseket (ha esetleg mást is érdekelne a 2 játék rajtam kívül).
  • Kandurex
    Mi? Hát remélem nem!
  • PiszkosFred
    Survival modban nincs veletlenul a kaja/pia stb. szukseglet is?
  • ratgab
    Az a gyáva módszer....
  • Bandicoot
    Ha nem megy leveheti menet közben a nehézséget.:)
  • ratgab
    Szerintem az elsőre vért huggyantós lesz...Biztos vagy benne, hogy kell ez neked?
  • Bandicoot
    Ó nem sétagalopp, hardon rámrontott 5 molerat,ha nincs ott a kutya ledarálnak....
  • Bandicoot
    Lehet megnéztem simán átváltod ment a játék és megy tovább más nehézségen.
  • Kandurex
    Nem is tudom, érdekelne ez a survival nehézség. Nem szeretném ha sétagalopp lenne és simán le call of duty -iznám (igen a cod szitok szó).
  • ratgab
    Kizártnak tartom, hogy erre ne készítsen valaki modot.
  • PeeTeR
    Titties van, minden jo.
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.11.09. 20:31:14
  • ratgab
    Pedig Oblivion és Fallout 3, de néha a New Vegas is allergiás volt rá. Még Skyrim is gondolt néha egyet-egyet és CTD-zett tőle.
  • Evoluti0N
    Ezeket a neveket tudja kimondani Codsworth.
  • kill3r21
    Van az optionsba nehézség, szal szerintem igen :)

2560x1440p Igaz csak full az eleje, de eddig fix 60fps :D
  • Bandicoot
    Ez gondolom fegyvertől is függ,például a neten ami videókat láttam szaros meggymagköpködővel lőtték a raidereket,aminél egy alap 10mm-es is nagyobbat sebez - és upgradelni nem nehéz.:)
  • Kandurex
    Menet közben lehet nehézséget váltani?
  • Bandicoot
    Dettó....Alttabozok folyamatosan és 2 órája tolom crash nélkül.
    A játék gyönyörű a külső helyek nagyon komolyan néznek ki,egyedül a belső terek hagynak néhol némi kívánnivalót.
  • Madi92
    Akkor lenne jó pedig, ha reális sebzés lenne, nem kéne 20 tár egy valamibe, cserébe te is hamar megmurdelsz.
  • Evoluti0N
    Hnnnnggg!!!! Én holnapután reggel tudom majd csak elkezdeni. De aznap egész nap, mert nem fogok dolgozni (nem a FO4 miatt, annyira kocka nem vok :D).
  • Zozo0122 #1627
    Stabilnak tűnik amúgy, az alttabot is jól bírja.
  • ratgab
    Ez is jól hangzik! Ausztriai szerverről szépen csorog most lefelé a játék.
  • Zozo0122 #1625

Ja, amúgy konkrétan bármilyen színre be lehet állítani a HUD-ot meg a pipboyt, mert meg van adva a 3 színskála csúszkával :)

+ A játék jól bírja az Alt+tabolást.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.09. 20:24:27
  • ratgab
    Lesznek itt asszem jó sztorik a survival móddal kapcsolatban! :-)
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.09. 20:22:27
  • Zozo0122 #1623
    Na, a játék szerintem nagyon jó, elégedettek leszünk :) Van survival nehézség, elég hamar meg is tapasztaltam, hogy az mit is jelent :) Elméletben minden nagyobbat sebez, és keményebb ellenfelek spawnolnak. Na, spoiler nélkül pár dolog:

- GTX970 OC, majdnem konstans 60 fps, ultrán.
    - A mozgás kicsit esetlen, nehézkesnek tűnik, de úgyis hamar megszokjuk.
    - Grafikailag kicsit fakónak tűnik, kell rá a sweetfx, mindjárt fel is pakolom. Illetve a DoF-ot is ki fogom kapcsolni, mert utálom. Kinn vagyok a vaultból és futottam pár kört, amúgy gyönyörű a játék.
    - Csak survival módban indítsátok el a gamet! Az előbb, konkrétan a vaulttól kb. 10 perc sétára egy Yao Guai-ra akadtam, egy parkolóban keresgélt. Felugrottam egy teherautó tetejére, és pisztollyal kezdtem lőni - kb. 2-3% életeket szedtem le róla, aztán 2-3 ütésből kiütötte a kutyámat. Mondom anyádat, elkezdtem felé futni egy vascsővel - egyetlen csapással tépte le a lábamat és borított bele az árokba
  • Terawatt
    Lehet Pentium 4el tolják.
  • Evoluti0N
    A Steamen alig van még értékelés, mert csak pár helyen lehet még játszani, de a nagy része pozitív. A negatívok arról szólnak, hogy crashel a játék. Vagy induláskor, vagy 15 percenként. Nem tudom, hogy ezeknél az embereknél mi van. :D
  • Bandicoot
    A 680-ashoz (ugyan az mint a 770) a legújabb drivert pattintottam amit a játékhoz dobott ki a vidia. Jobb a framerate mint az előző whql drivernél.
  • Terawatt
    Survival fokozatba bele néztem twitch-en és hát...Baromi sok kell egy sima raider-be is.
  • Voltan
    Kepler kártyákhoz (gtx 770) milyen drivert ajánlotok?
  • DonPedro22
    Agyvérzést kapok mire kijön :D már nem bírok magammal...
  • Maala
    A kód beírása után bent lesz a könyvtáradban a többi steames játékod között, és onnantól kezdve fogod tudni letölteni.

U.i.: Tényleg van új driver. Thx.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.11.09. 20:04:00
  • hellboy4591
    Megjött az én kódom is!!! Hell yeah :D
  • Gilmoor
    Van számos steam játékom már, most akkor megnézem mit nem vettem észre eddig. Ha a kulcsot hozzá lehet adni majd valahogy, akkor annak a lehetőségét már most kellene látnom. Ez lenne az első ilyen, bocs a bénaságomért :)

Kezd világossá válni, termék aktiválása steam-en. Oké, akkor nem tudom előre letölteni, az vélhetőleg csak azoknak lehetséges, akik steam-en vásárolják meg.
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.11.09. 19:48:06
  • Myselor
    lehetséges :D