11630
-
#1412 Oblivionos szépségem. Na és ehhez mit szólsz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1411 Sajnos a Bethesdának sosem volt az erőssége a jó karakter modell. -
#1410 Az Oblivion azért durvább volt, mondjuk SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vörös négert sem gyakran látni... -
#1409 "Guys don't worry, you can make really awesome looking characters, look at mine!"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Oblivionba lehetett olyan karaktereket csinálni, hogy sírtam a röhögéstől.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.08. 10:41:42 -
#1408 Oooké, 'lassan beinduló sztori' az egyik szivárogtató állítása szerint, persze, az első 10 perc alapján számomra elég beindultnak tűnik...az első 20 perc. :) -
Lengyel2 #1407 És Nuka Break fan movie? :)
Nuka Break - az első -
#1406 Hát a map sizeról semmi szó nem volt... :) Cikk viszont jó volt ettől függetlenül -
Paranoia #1405 Todd Howard Talks Playtime, Map Size And More [INTERVIEW]
-
Paranoia #1404 hétfő délelőttre lesz egy IGn review is -
Evoluti0N #1403 Lesz a játékból Clueless Gamer epizód. -
R0GUE #1402 Ezt írtam lényegében én is.:) -
#1401 Úristen erre én is emlékszem...az mekkora királyság volt...egyedi karakterek, hozzá tartozó sztorik :D Sokat böngészgettem azt az oldalt anno -
#1400 De, volt ilyen sok-sok eve, az akkori karaktereknek is (skillekkel, hattersztorival, stb), es a Morrowindi "artifact" targyaknak is (jellemzokkel, megtalalhatosagal). Nincs mar meg sajnos, amikor elszallt az erdeti oldalunk jo par eve, akkor ez is vele egyutt megszunt letezni, az ujra meg nem csinaltuk meg. -
Zozo0122 #1399 Bocsáss meg, hogy belekeverlek PiszkosFred, de nem volt neked közöd valaha egy oldalhoz, ahová az emberek feltöltötték a Morrowindes karaktereiket? :) Nincs meg abból még valami? (ha jól emlékszem ugyanott volt, ahonnan anno elmentettem és egyszer elküldtem neked a régi végigjátszásaitokat) Vagy valami hasonló felületet összedobhatna valaki :) Támogatom Myselor ötletét. -
#1398 -
#1397 hát majd valahogy megoldjuk közösen :) -
#1396 nyomogattam kicsit ma a pipboy- appot telefonon, demo résznél azért meg lehet lesni pár dolgot! -
#1395 oké :D -
Thomasovics #1394 ja hétfő* :D
-
#1393 Jó ötlet!!
meg lehet oldani hogy egy helyre felkerüljenek valahogy majd ezek a képek?
így egymást is lehetne segíteni -
Evoluti0N #1392 Jó ötlet. -
#1391 Ez megint aktuális Fred :D
-
#1390 örülök hogy támogatjátok az öltetet -
ratgab #1389 Jó ötlet! -
Paranoia #1388 sztem itt a helye -
#1387 amúgy mit szólnátok valami armoryhoz hogyha nyitnánk külön van jöhetne ide is.midnenki a karakterét felszerelését egyedi fegyvereit házát mutogathatná nagyon jó lenne szerintem én imádnám nézegetni más dolgait.legjobban a házakban lehet kreatívkodni.na?:) -
#1386 kb -
#1385 Hetfo ejfelre gondolt, mert elotte mar toltheti a cuccost az, aki digitalisan vette meg elore, platformtol fuggetlenul.
A tobbiek majd csak kedden a nyitas/futar es 30gb download utan :)
De hat most ez a fel nap ide vagy oda, kit erdekel? Legalabb utoljara meg alszik egy jot az ember kedden, elkoszon a csaladtol reggel a bolt elott, aztan gyorsba megveszi a karacsonyi ajandekokat a boltbol hazafele, megirja az ujevi udvozlo emaileket az install alatt, aztan sanyi, talan husvetkor talalkozunk...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.06. 21:30:31 -
ratgab #1384 Ha futva 11 perc a Fallout 4 területe az meg csak azt jelzi, hogy még nagyobb is mint a New Vegasé volt, amiben ugye nem volt futás . -
#1383 ??
bolti is ugyanúgy megy steam-re, onnantól ,hogy kedden elmész a játékért, otthon beírod a kódot steam-be már szedheted is.
nem gondolod, hogy az indítás külön lesz :D
vagy te nem kedd éjfélre hanem hétfő éjfélre gondolsz :D
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.11.06. 21:25:12 -
R0GUE #1382 Gondolom akkor a running modot sem voltál rest felrakni,csak mert a New Vegasban sincs futás továbbra sem,csak lassú séta illetve valamivel gyorsabb ha elrakod a fegyvert...Míg a 11 perces videó jórésze gyors futás, ránézésre vagy másfél kétszer gyorsabb mint az F3/NW sétálgatása...:) -
Although #1381 Voltam olyan gonosz eljátszottam a verziót ahol felrobbant a bádogváros de töröltem is. Nagyjából ezért :)
-
Although #1380 Én is gondolkodom rajta. Az eddigi infok alapján, ami nekem fontos valamilyen szinten reprezentálva van. És kíváncsi vagyok mennyire él a világ. Látszik folyamatosan nézik merre kell menni, a stronghold modern verziója már megjelent benne ez látszik:) És talán Moira modern verziója is megjelenik. A kis csaj örök kedvenc lesz, ahogy magyaráz ugye nem ölöd meg őket :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.06. 20:21:41 -
#1379 Akkor...lehet, hogy már szerdán....awww yisss
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.11.06. 19:46:45 -
mike01010101 #1378 Nem voltam rest, feltelepítettem a New Vegast és lefutottam a jobb felső sarokból (Nellis bázis) a bal alsó sarokig (Mojave outpost) és pont 15 perc volt. Kb ugyanekkora lesz a Fallout 4 is alapterületre, sokkal több többszintes épülettel. -
#1377 Szerintem a boltival is fognak már kedden 24:00-kor játszani. -
Thomasovics #1376 azzal a plusz egy-két ezressel azt veszed meg, hogy már kedd éjfélkor játszhass vele -
#1375 Elérkezett ami nem hittem hogy elfog, letettem a pip-boy edition-ről.
Más földi javak csábítása elhesegette azt az utópiát, hogy egy 40 ezres műanyag kacatot nézegessek a polcon.
A dobozt sajnálom egyedül, mert az nagyon nagyon tetszik :) -
#1374 CDkeys.com-on a legolcsóbb tudtommal, 5%-os kupont lehet igényelni a fb-oldalukon, úgy egy ezrest lehet kb. spórolni CD Galaxishoz képest. -
#1373 Allkeyshop. Máshol se sokkal jobb
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.06. 19:05:36