11630
  • ratgab
    Kb 5-6 alkalommal vásároltam. Eddig még nem volt vele gond.
  • Voltan
    A Steam-en amúgy mikor aktiválódik a játék? A szokásos este 7 órás váltásnál, vagy már lehet tolni éjféltől?
  • Voltan
    Az InstantGaming is teljesen legit, megbízható. Én is ott vettem, és most megy a preload.
    Viszont érdemes megjegyeznem,hogy tegnap vettem meg és csak 15 perce jött meg a kulcs, gonolom, sok a preorder.
    Próbáld direkt kártyafizetéssel.
  • jarlaxxe
    Felesleges egy Bethesda játéknál azt hibának felróni, hogy a story olyan, amilyen, náluk valszeg nyugdijas csipkeverők írják ezeket.
    Legyen felfedezni való nagy térkép és sok tenni való ennyi elég tölük.
  • mike01010101
    Hipay-en keresztül megy a fizetés, megnéztem.
  • Sheltem
    Ez megbízható legit nem úgy mint a G2a? Azonnal megkapom a kulcsot tudom előtölteni steamről ha innen veszem? Köszi
  • mike01010101
    Én direkt fizetési módot választottam ugyanott és úgy fizettem. Ahhoz van valami fizetős oldal, a paypalhez hasonló és a paypal +2€-t felszámol ez viszont nem.
  • ratgab
    Gamekeys4all-ról szoktam vásárolni.
  • wedge31
    Ugy legyen, mármint, hogy lesz javitás bőven.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A lot of the franchise's signature problems have carried over directly into Fallout 4, but all of its charms have come along for the ride as well. It manages to do a whole lot right, but the story drags at times, and glitches...glitches never change.
  • Sheltem
    Nem fogadta el a telefonszámomat. Mivel először vásárolok ott paypallal telefonos autentikáció. Sehol nem volt még ilyen...
  • Voltan
    Nekem is volt már ott ilyen egyszer, vártam pár órát, és működött, ha jól emlékszem.
  • Sheltem
    Najó sikerült is letiltani.
    Másik hely instant-gaming.com on kívül ahol 40 euró körül van és nem g2a.com, valaki ?
  • PiszkosFred
    Az app fele infot koszi, ezzel akkor valaszt is kaptam eyg korabban feltett kerdesemre, miszerint hogy fog szinkronizalni a jatek allapota es az app.
  • Bandicoot
    Felpattintva,nem bírtam várni. Gtx 680-al ultrán 45-60 fps között ugrál amikor tömegjelenet van,amúgy hibátlanul fut. Pip-Boy applikáció a telefonokra Wifihálózaton keresztül működik,ha be van kapcsolva a játékban akkor a telefon látja a számítógépet és rákapcsolódik. Eddig nagyon baba viszont a lentebb linkelt "mod" (sweetfx beállítás) jól jön mert nincs semmiféle kontraszt vagy egyéb állítás a játékban és "fakó" a kép....A vaultban az elején vagyok,ott például ahol sötétnek kéne lenni egyszerűen olyan mintha alul lenne kontrasztolva. Úgyhogy megy fel a sweetfx.

Illetve ami még zavart, intro alatt hiába volt beállítva minden felirat ON-ra, ott nem volt felirat, vagyis aki hallás alapján nem tud jól angolul az pisloghat mert nincs írva semmi ott.
    Eddig amúgy nagyon ott van a hangulat,de a tipikus Bethesda gyengeségek,például a mozgásanimáció bénázása azért jelen van.:)
  • Sheltem
    Rohadtul nem tudom megvenni https://www.instant-gaming.com on a játékot mert paypalnál kér telefonos autentikációt és hiába adom meg a telefonszámomat :"an error occured".
    Fizettem már kb 20 helyen paypallal sose volt gond...
  • Voltan
    Nekem 4 gigás 770-em van, i7-tel, meg 16 giga rammal, nem nagyon félek, hogy ne futna jól. Ha nem is teljesen ultrán, sok csili-vili szar van, ami nekem nem kell :)
  • DonPedro22
    Igen. Már nagyon be vagyok zsongva
  • PiszkosFred
    A regi jo kis bugok, ezekre en is emlekszem (bele is futottam mindkettobe).
    FO3-nal a proci miatt volt, nem birta/ja a jatek a tobb magos procikat. De szerencsere siman megoldhato volt, csak a szokasos ini-t kellett picit baszogatni, es siman futott/fut akar a mostani csoda masinakon is.
    Az Oblivion pedig a targyak ID-je, illetve annak nyilvantartasa miatt bolondult meg anno, es hiaba adtak ki ra peccset, szart sem ert, a jo oreg modder kozosseg oldotta meg vegul :)
  • oneal1
    semmi , csak "bunkóztam" kicsit :D

annyira részletesen leírtad a tervet :D
  • ratgab
    Jogos! Félreolvastam.....Az szerintem driver gond lehet elsősorban.

Még a 970 is olyan erős kártya, hogy kizárt, hogy ne menjen 60 fps felett akár izomból is a játék (ám lentebb pont van egy teszt 970-el ahol 40-60 fps-el szalad a játék) még akár ultrán is. Jó biztosan nem 4k felbontásban, de full hd-ban tuti elmegy.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.09. 18:04:35
  • DonPedro22
    Mármint mi után?
  • ratgab
    Nálam annó Fallout 3 rendszeresen csinálta. Oblivion meg pár száz óra játék után készült mentésnél.
  • Voltan
    Nem 10-et... tizen-körüliRE!
  • PTW
    Akkor en szerencses kivetel voltam, sose voltak ilyen bajaim vanilla jatekkal :)

• ratgab
    Kérdés, hogy mennyiről esik 10-et...Nem mindegy :-).
  • ratgab
    Azért Fallout 3-ban a rendszeres fagyogatás betöltéskor elég bosszantó volt, viszont még így is is játszottuk mint az őrültek :-D.
  • oneal1
    utána mit fogsz csinálni?
  • ratgab
    Hatalmas nyilt világú játékokat a legritkább esetben lehet bugmentesen kiadni. Még a Witcher 3-nál is volt mit kigyomlálni, pedig az egy egész jól sikerült játék volt már megjelenéskor is.

Bethesda műveit, meg a játékaik megjelenéskori állapotát szerintem nem kell bemutatni. Nem kell csodát várni lesz benne bug bőven, de jönnek is majd hozzá a javítások dögivel.

Én azt mondom amíg nem gamebreaking a bug addig nincs baj. Előbb-utóbb az apróságokat úgyis kigyomlálják majd.
  • CalebJoe
    NfoHump fórumról ezzel egyet kell értenem, meg a karok, kezek kidolgozottsága sem az igazi.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"looks crappy as well, imo. the whole hud does as well. crosshair looks like a 30 second MS paint job"
  • ratgab
    Bevált szokás ez a nagy kiadóknál. Sokan telepakolnák a fórumokat, youtube-ot a játékkal kapcsolatos dolgokkal, ami talán nem tenne jót az eladásoknak....Valószínű a hype része lehet, hogy korlátozzák a kiszivárgó információ mennyiségét (felkorbácsolják az ember vágyát, hogy megvegye a játékot ). Tehát szerintem simán marketing okai vannak, hogy visszatartják az infó egy részét.

Szerintem a bug mennyiséghez az ég adta világon semmi köze nincs az embargónak.
  • PTW
    Koszi!

@Fred

Nem, csak weben nezem... Nem is ertem
  • DonPedro22
    Előrendeltem a játékot és a barátnőm fogja holnap átvenni mert én Svájcban vagyok és az extrák miatt otthoni üzletből rendeltem, mondtam neki az első dolga az lesz hogy készít egy képet és átküldni nekem arról, hogy fogja a kezében de nem bonthatja ki... csak én :D pénteken már kézbe foghatom én is de játszani csak jövő hétvégén tudok... addig az ujjaim is lerágom... a napokban erősen vissza kell fognom magam, hogy ne nézzek streamet ahogy játszanak vagy más gameplayt.
  • PeeTeR
  • kill3r21
    R9 290 4GB , 51 minimum, 62 average , oké megnyugodtam :)
  • Evoluti0N
    Hohohohó! Nem lesz itt gond. Szuperfaszakirályság. Ebből alighanem még egy Ultra is összejön.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.11.09. 16:57:42
  • Csokis
    Win 7/8/8.1 64bit, Win 10 64bit
  • Csokis
    Teszt van már kettő is.

PCGamesHardware és GamersNexus
  • PiszkosFred
    A GExperience kliensen belul is nezted, vagy csak weben?
  • kill3r21
    Nemsokára lesz :D
  • Evoluti0N
    Olyan tesztet, vagy véleményezést talált valaki valahol, netán esetleg videót, ahol valaki AMD kártyán játszik?