11630
  • Evoluti0N
    Én már nem nézek semmit. Agyonhypeoltam magam az utóbbi hetekben egy csomó videóval. Próbáltam minél spoilerementesebbeket nézni, de most már kész, vége. Most már max, amit nézni fogok, azok kedden a Steames értékelések, hogy eldöntsem, megvegyem-e. :D
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.11.08. 20:48:43
  • Terawatt

Terawatt #1428 ;)
  • kill3r21
    Ez egész kellemes minőség
  • broman191
    +1 óra még akkor
  • Paranoia
    waaaaaÁÁ
    nem akarom nem nézem,nem nem nem
  • Terawatt
    link jöhet :)
  • kill3r21
    Én most találtam egy 50 perces gameplayt, nem bírom bezárni :D
  • Terawatt
    Ez a kutya mindent túlél. Korábbi videóban kocsi robbant fel mellette. :D Már nagyon hypeolt vagyok.

Mentes a spoilerektől
  • Atilorn
    Arról van valami infó, hogy ha teszem azt Max Johnson nevet adok meg, akkor Codsworth mondani fogja az egyiket?
  • Voltan
    • Aaron
    • Alex
    • Alexis
    • Alice
    • Andrew
    • Anna
    • Archer
    • Assface

LOL :D
  • Terawatt
    Nevek amiket Codsworth ki tud mondani eddigi tesztek alapján . Az álmom, hogy kimondják a nevem szerte foszlani látszik... My name is JOHN C...áh nem csak "Motherfucker" :( Ez alapján az nem nyert
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.08. 19:35:20
  • Terawatt
    Hát ebben van valami. Fogjuk arra, hogy szerencsétlen konzolról nyomta. szerk.: ami nem feltétlen segít, mert van egy csomó Destiny videója. :D
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.08. 18:49:39
  • CalebJoe
    Ismerem az Oblivion-ban használtam is modokat onnan.
  • böröczk
    Erre való a nexus, tele csupa király moddal :D
  • CalebJoe
    Aha realisztikus, kicsik az igényeid úgy érzem, az ázsiai mmo jellegű modokat én se csipázom mert nem illenek a játék világába, pedig van belőlük jó néhány.

• PiszkosFred
    Igaz lehet, de tegye fel a kezet, aki tudja/emlekszik, hogy egy-egy NDA-t megszego leak videonal, ki volt a feltolto? :) Foleg, amikor nem egy-ketto van, hanem 30-40?

Mert amikor a zsirdiszno francis kergeti magat horogve az oruletbe, vagy a merges joska kap idegrohamot valami miatt, azt legalabb megjegyzed - meg ha le is szarod azt, amit mond -, de ezek noname alakok, hamis youtube/twitch/vidme usernevvel.
  • szabii98
    Valóban, ezek lehetnek a magyarázatok. Elmondhatják magukról hogy több százan/ezren nézték őket :D
  • Dzsini
    Vagy Andy Warholt átírva: 15 percre mindenki híres lehet.
  • PiszkosFred
    Mert a tiltott gyumolcs mindig a finomabb, hogy eyg ilyen orbitalis kozhellyel valaszoljak :)
  • szabii98
    Twitchen elég szépen bannolják őket ahogy látom. Nem értem miért próbálkoznak
  • PiszkosFred
    Tenyleg katasztrofa itt-ott, de ugy fest, hogy az atlag early acces/press release tulajdonos gamerek mar csak ilyen szerencsetlenek :D nem verprofik, mint az oket nezok tobbsege. De tenyleg, ez valami hagyomany mar, hogy fogja az ember a fejet, hogy miket muvelnek egyesek - mert azert vannak jo videok is.

De valoszinuleg nalunk van a baj, mert olyan lehet ez, mint a foci. Az egesz vilag mesteredzo es/vagy aranylabdas lesz, ha fotelbol/kocsmaban/lelatorol nezi a meccset, de a vasarnapi sormeccsen ket egeszseges egyenest nem tud belerugni a labdaba, vagy ha igen, akkor a szomszed Mari neni cserepei banjak.
  • kissssss
    na ebbe én már nem nézek bele.
  • Ryder62
    Ez a srác eléggé szerencsétlenkedik itt ott. De nem ez az első ilyen videó.
  • Jóózsf István #1429
    Szeretem, amikor hozzánemértők készítenek játék közbeni videókat és még fel is töltik!
    Hála istennek az én fallout-játékstílusom messze különbözik az eddig látottaktól, így csak kevés légterelőbe futok bele.
    Persze én vagyok a hülye, mert: Minek nézem meg? (Ha már volt olyan gyökér, hogy hírzárlat alatt felrakta a jücsübre...MEKKORA DICSŐSÉG!)
  • Terawatt
  • Maala
    Steam elég háklis a VPn-re, én kivárom azt a 14 óra difit. :)
  • broman191
    Elvileg VPN-ezve hétfőn délben már elérhető lehet nálunk is... :)

ui.: NZ rls visszaszámláló
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.11.08. 12:21:36
  • Maala
    Elérhető: november 10.
    A játék feloldásáig körülbelül 1 nap és 14 óra van hátra

Valóban nem engedi korábban.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.11.08. 12:15:10
  • Although
    Szerintem meg a skyrim óta jók benne. Nagyon jó realisztikus karakterek ezek. Persze ha valaki a mangára élvez... :)
  • Terawatt
    Melóba ingyen kiszállítják nekem. Netem jó, szóval amíg megvacsorázok és játszok egy adagot a kutyámmal lejön a game. :) ha 9-10ért lenne a kulcs akkor jobban meggondolnám.

Mondjuk én még szeretem kirakni a kedvenceim a polcra, de aki csak kerülgetné annak mindegy.
  • mike01010101
    Én most töröltem az 576-os dobozos rendelésemet és megvettem az Instant Gaming-en 39,46€-ért, kicsit olcsóbb mint az 576-ban és nem kell utazni, esetleg sorbaállni és ráadásul holnap előtölthetem. Én már kinőttem a poszter ragasztó korból:)
  • Atilorn
    A poén az egészben, hogy hiába preload a Steam nem engedi hamarabb játszani. Egyébként én sem értem miért jó valakinek, hogy kevesebbet vesz több pénzért. Az enyém 12990 és még pólóm is lesz.
  • Sheltem
    14000Ft greenmangamingen, a cdgalaxisban 12990 poszterrel.
    Akkor miért is éri meg a soksok voucher kóddal megvenni drágábban "csak" a kódot mint a boltban dobozos játékot a poszterrel? Mert fél/1 nappal előbb tudok játszani? Én maradok a bolti verziónál.

Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.08. 11:26:39
  • Terawatt
    Szőke herceg és egy Fel orc (warcraftból) szerelmi gyermeke.

On:
    Macskás képek még az apokalipszist is túlélik

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.08. 11:16:36
  • PTW
    Már látom is magam elött az első olyan modot, ami a PC összes létező felvett hangjára rak valami torzító-mélyítő filtert, hogy jobban passzoljon az anyagyilkos kinézetű archoz. :)
  • broman191
    Micsoda félszerzet... :DD
  • PiszkosFred
    Igen, es nem csak allsz egy helyben, legalabbis ha jol lattam a leakelt videokban, akkor kulonfele kamera allasok lesznek a dialogusok kozben, hol a jatekost, hol az NPC-t stb. mutatva, picit cinematic jellege lesz (gondolom ezert is kapott szinkront a fo karakter is) - amit spec nagyon orulok :)
  • PTW
    Dialógusban (ahol számít) pedig végre igen!
  • Tarc
    Srácok nem tudom mennyire szabad linkelni, és gondolom sokan már megvették előre, de hadd osszam meg, hátha segít valakinek, most sikerült digitálisan megvenni és Steam-en preload már tölti is le.

http://www.greenmangaming.com

Nem ismertem, szkeptikus voltam, utánanéztem, full legit oldal. A legjobb amit olvastam, hogy 1) náluk is preload van 2) Steamen lehet aktiválni a gameket mert olyan kulcsot kapsz 3) általában a 24-48 órával a release date előtt megkapja az ember a kulcsot.
    Fallout 4 specifikus dolgokban pedig: 4) a preload már elérhető mindenkinek ma.

Úgyhogy én is így döntöttem, és még 20% vouchert is találtam, ezzel 32 GBP azaz 14ezer forint a végösszeg:
    FALLOU-T20PER-CNTOFF
    SNEEZI-NGDRAG-ONSAVE
    (bármelyik)
    Ezek legit, public voucherek, az oldalon kell használni checkout 2. lépésnél.

Kifizetés után azonnal kaptam mailt a rendelésről, activation key-el, amit a Steam clientben Game menü > Activate a product alatt bedobtam és már tölti is le azonnal.

Mivel erre a fórumra én is úgy találtam pár napja, és olvastam pár hasznos dolgot, gondoltam visszajövök ide és megosztom másokkal.
    Én is a CD Galaxison, 576-on gondolkoztam, de ennél tökéletesebb számomra nincs, alig várom.
    Peace!
    Utoljára szerkesztette: Tarc, 2015.11.08. 11:02:10
  • PiszkosFred
    Jaja. Huh, de boldogunk voltunk, amikor kijott az info, hogy az Oblivionba beleraktak a FaceGen rendszert. Aztan lett pofaraeses, mert konnyebb volt leforditani a Haboru es beket eszkimo nyelvre, mint egy normalis arcot letrehozni azzal :) Sajnos a Falloutokban sem sikerult nagyon jobba tenni ezt a rendszert. De, szerencsere itt most a leakelt videok alapjan egesz korrekt rendszer lesz, jo kis arcokat lehet osszehozni.

...hogy aztan azt az arcot a jatek 90%-ban ne is lasd, hiszen se FPS, se TPS nezetben nincs kepernyon, de hat ez mar csak ilyen :D
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.08. 10:59:55