• Malachit
    Nálam semmi baja. 110+-on vagyok és messze még a végétől. Az elejétől survivalon tolom. Feldobtam pár hangulatjavító/grafikai modot. De, hogy a játékot meg nem könnyítő (inkább nehezítő true storms, stb.) modok miatt ne kapjak acsit az nem igazán tetszett, így feldobtam az acsi unlokkolót is. Annyit csinálok, hogy 5-10 szintenként, vagy kulcspont mentéseknél egy külön gyűjtő könyvtárba másolatot csinálok az aktuális utolsó mentésről és az alkönyvtár nevével utalok a mentett állás szintjére, vagy eseményére. Ha gebasz lenne vissza tudjam pakolni, de eddig semmi nem volt. Fagyni is csak FH-ban fagyott párszor mikor a sűrű ködben VATS-al bezoomoltam és bemakkant a rendszer a füsteffektbe.

FH-t még mindig utálom a radköd miatt. Mellék küldetések nagy részét letudtam a jelenlegi pontig. A csillagviszgálóban szöszöltem utoljára az ottaniakkal. Most adott pár lehetőséget (bújjak ládába és hallgatózzak, vagy törjek föl terminált infókért, stb.) Mivel megint nem volt kedvem fő sztorizni, elmentem felfedezni a délkeleti szigeteket (hunter island és környéke). Ebből egy irl 2,5 órás túra lett. Találtam vicces melléksztori szálat (nem küldetés), meg tonnányi kacatot. Persze a VIM gyárba már megint nem tudtam eljutni, mivel én is meg ADA is fullra ki van terhelve és kocoghatok át a szigeten a kikötőbe megint lepakolni, ami elég unalmas 20 perc fussunk a ködben, vagy ússzunk versenyt a döglött halakkal event...

A radködtől agybajt kapok!!! :D Karakter nem használ PA-t, max dísznek szoktam gyűjteni, vagy végszükség esetére tárolom őket. Eddig, ha 3x kellettek.