11630
  • krisztinv
    Az nem lehet, hogy a folyamatos alt tab miatt csinálja? Mert sokat csinálom.. Mostmár ehez a hsz hez is inkább kiléptem. :)
  • krisztinv
    Mellesleg ez a tuning kártyakezelő progi szereti eltüntetni az nvidia kezelőfelelületet úgyhogy egyre kevésbé szimpatizálok vele. Volna egy hatalmas off kérdésem is ha nem válaszoltok elmegyek vele prohardverre de megtisztenétek vele. A revo uninstaller megmaradt fájlok keresésnél a pirosat is le lehet törölni? Mert azt én nem merem.
  • krisztinv
    Egy asus Strixgamin 1070 ről van szó amúgy. Soha többé nem veszek asust.. Nem az első problémám vele... Azt mindenki isteníti
  • krisztinv
    Az egyik legszomorúbb dolog illetve idegesítőbb dolog történt meg velem. Kilépett csak úgy az asztalra a game... Nekiálltam uninstallálgatni mivel szoftverre gyanakszom... Bár a napokban történt egy kis baki igaz már azelőtt is lépett ki.. Bekapcsolom a gépet erre mint az őrült valamelyik ventilátorom nekiáll zúgni. Azonnal előkapta az Asus xtreme g kezelőfelületet és leszabályoztam a kártyát zúg tovább... Akkor már valamiért biztos voltam benne, hogy táp. Ezért leszedtem a gép oldalát és okosan rácsaptam a tápra kettőt hármat. Mert hát onnan jött a zaj, legalábbis én úgy hallottam a vidcsikártya kizárása után. Erre beleakad a kezem a viveokártya első ventijébe a 3 közül. egy propeller le is esett róla hurrá. Driver felrakása után valamiért mekiálta pörgetni az első venitit 100% on. Mivel kizárt, hogy ez garanciális hiba. leragasztottam A mezavarodott ventilátort mert ha valahogy sikerülne szabályoznom a sebességét akkor is mosmát berezonál ugye... Másik két bentilátort pedig fixen beállítottam. Nagyon ritkán láp ki amúgy de ez Survivor be felér egy 200 as vérnyomással. :) Hálistennek pont előtte tértem vissza egy nagyobb útról adával pszochobuffal buffouttal, hogy elbírjam a jobbnál jobb lootokat hazáig. Ha akkor lépett volna ki elsírom magam. Ugyanis a Sentry leg is a csomiba volt amit már nagyon vártam. Most nbekiálltam uninstallálgatni remélve, hogy ez szoftveres gond. Amúgy szinte biztos vagyok benne... Szerintetek milyern óvintézkedéseket kéne tennem, hogy ez minél ritkábban illetve egyáltalán ne foirduljon elő. Vírusirtóval fizetőssel fel vagyok szereleve még vpn pc tune up meg sentijnel is van a gépen mindegyik müsoros a játékkal együtt ami egyébként rezzenéstelenül müködik. Az elméletem, hogy leszedem a legujabb nv drivert meg ezt az asus kontroll tuning progit és rakok helyette MSI burnert meg A gyértó oldalán található drivert...
  • Although
    Ami nyert abban az évben az volt jobb az pedig a W3. És még talán volt egy az meg a Pillars of Eternity. Nem abba az évbe jött ki, de az ME4 futottak még kategória az F4hez képest.
  • Although
    Az ME4 az F4-et? :) Erősen kétlem.
  • krisztinv
    Ja igen. Fontos! Nem főzőcskézzetek koszos vízzel mert a kútból tisztát vesz le!
  • krisztinv
    Bocs a kevés kis off ért.
  • krisztinv
    Drop volt ja. :) Nem tettem még a kocka dühre. Annak ellenére, hogy túlélő egész jól boldogul a kari. Max intellecttel cipekedős erő azt hiszem az is 5 vagy 6 pont mellette lévőre raktam hatot meg az agility kapott ennyit kb az elején Intellectet főleg fejlődés és nem kocka düh miatt. tárgyszétbontás alkudozás fegyvermester. nyilván strong back páncélos zárfeltörés hack. Az alkudozás ugy csak töltényvásárlás miatt kellett. Mivel van két nagyon pöpec fegyverem az is esett. Mák... 50% emberek ellen géppuska valamint 25 %-al gyorsabb 10 mm es. ehez egyértelmű a két autómata fejlesztés valamint a jobb lábamat kivéve már mind1ik 51d 2 a fusion core os perkre természetesen közben pedig legelőször felépítettem az endurancet ugye a futás miatt. Hozzá kell tegyem ez már második surviveres karim mert az elsőből inkább csak tapasztalatot merítettem. Talán ő is boldogulna, de ez így nagyon erős. Adával megyek. Amint lehetett megszereztem, pedig beadott egy olyan trükköt a kutyusra, ha kiirta, hogy nem bír többet ujra kellett raknom a nyakörvét és a második kattintásnál már szedte is tovább a cuccot. Jelenleg ragasztóanyag és alumínium parám van úgyhogy bármennyire is sajnálom kell még egy perk az alkura és kell venne diamond citibe ezt a két szállítmányt mivel szó szerint mindenhez kell. Természetesen amint lehet rakom is az erőt tovább az erőt steady aim jó perk amúgy? Mellesleg nagyon élvezem jó lett ez a kari. ugye lassítás drogok és ide oda sprintelve kivégzek mindenkit apt inkább sprintre használom ha több ellenfél van azt imádom a legjobban amikor direkt nem mentek mert megfigyeltem ha ilyen egy órákat alszol bajod lesz tőle betegség leginkább álmatlanság. A tömör gyönyör amikor ilyenkor menedékdomb előtt összefutok egy halálfejel robotokkal és legendary devilekkel spékelt csapatba.. :) Sajnos adát nem lehet otthagyni ha már nekiállt had szóljon.... :) Imádom ezt a gémet. Megkockáztatom csak a mass effect 4 üti bár azt még nem próbáltam de jó pár kellemes órát töltöttem a 3 al. Dishonored kettő is itt csücsül a gépemen meg a maffia. De F4 beszippantott pedig szerintem dishonored jó lett nagyon. Dying Light... De számomra a legjobb az Alien Isolation volt. Csak hát ugye az rövid az-az egy problémája van.. Jó lenne kitalálnának egy Alien Predátoros hasonló cuccot mint az F4 nagyon bele tudnám élni magamat. :))
  • Sunsetjoy
    A Martyr! effekt olyan, hogy ha valamiért nem csak egy cuccodon van rajta, akkor hibázhat a játék, és a több martyr effekt miatt "kikapcsolódik". Írnak ilyen fajta hibáról.
    Plusz, ha a kocka düh maximumon van, az is felülírja a Martyr! effektet.

Nem érdemes a perk mellé ilyet felvenni, talán csak alacsonyabb szinten, mert azért még páncélnak egész remek.
    Ha jól számolom, akkor a páncél a kockadüh első két szintjén még jó alternatíva, de a harmadik szinten a perk jobb, mert még életet is tölthet vissza. De csak a lassítás miatt nem opció megvenni a páncélt - persze ha ingyen jött, az jó:)
  • aemus
    Ha a karakteredet alsógatyában szeretnéd a PA-ba tenni akkor tedd, nagy hatással nem lesz a játékmenetre..) Kétféle fő karatkert lehet csinálni az eddigi tapasztalatok szerint : lopakodós sunnyogósat magas kritikal lövésekkel és baltás gyilkost erős mele skillekkel, Power Armorral. Elöbbihez közelharci beállítottságú kísérő ajánlott aki tankol, utóbbihoz pedig egy távolsági sunnyogós kísérő ajánlott.
  • krisztinv
    Bocsássatok meg, hogy ennyit érdeklődök felfele. :) De esett egy ilyen, hogy mártír lábas és tul. képpen ugyanazt adja (kicsit kevesebbet) mint a kocka düh ergo 20% tól időt lassít. nos szerintem ez egy igen jó cucc. De ha ki van rakva mert véletlenül pont 10 intellectes a karim, akkor duplán belassítja vajon az időt, vagy tovább tart? Vagy egyszerűen kocka düh mellé nem érdemes ilyen cuccot felvenni.
  • krisztinv
    Thx! Még egy borzalmasan noob kérdésem volna mentségemre legyen nem rég játszom bár természetesen összehasonlítgattam dolgokat csak nem hiszek a szememnek. Abszolut semmit nem számítanak a csillagos cuccok meg az armor srb ami az elsődleges ruházaton szerepel. Ergo ha nem akarsz annyi súlyt és tudod hogy úgy is van fusion core bőven akkor elég egy alsógatya a power armorba? :)
  • Andule
    Mikor leraknad ugyanazt az epuletet/~elemet megegyszer akkor irja alul. (Ergo epitomod bekapcsolva)
    Csak az adott telepulesre ervenyes ez is.
  • krisztinv
    Mellesleg a mass efect 3 al vetekedve 4 ről nem tudok nyilatkozni.. Biztos über ez a legjobb játék. Survivorban nagyon leköt. Írt valaki, hogy van hozzá mód amivel talán mégérdekesebb. Melyek azok? Sajnos ha mods ra klikkelek kirak a win be. De gondolom meg lehet azt szerezni játékon kívül.
  • krisztinv
    Már hol mutatja. Mert a piros nyavalyában nem láttam. Megnyomod a v t és alá írja? Vagy hol írja?? Bocsánat de komolyan nem látom pedig tuti igazatok van.
  • Sunsetjoy
    Pontosan így van, ha egy építményt vonsz vissza, akkor magát az építményt rakja el, és ha legközelebb olyat akarsz építeni, akkor a listában alul mutatja, hogy hány darab van már belőle "kész". Bár szerintem az nem a TAB gombra csinálja.

Van még olyan, amikor mondjuk egy alapból ott lévő ládát, szekrényt, dobozt szedsz szét, amiben van még valami (tehát nem üres). Olyankor is azt mondja, hogy a tartalmat elrakja a műhelybe - de akkor tényleg odakerül :D

rambozo: Talán pont az R gomb az, ami szétkapja alapanyagokra :D
  • Madi92
    "ha tabot nyomsz azt hazudja" hogy én ezen a megfogalmazáson mennyit nevettem most! :D
  • rambozo
    Kérlek vedd figyelembe, hogy nagyon régen nem játszottam a játékkal, és nem is biztos, hogy jól értem a kérdésedet, de legalább erre jártam :
    Azt hiszem ilyenkor nem az alapanyagot adja vissza, hanem elrakja a építményt. Ahhoz, hogy azt adja, újra le kell tenned (jelzi, hogy van már belőle), és lerombolni. Alul írja, hogy melyik gombbal, (halványan) az R-re emlékszem.
  • krisztinv
    Nem tudom, hogy ez bug vagy én nem értem de ugye ha építettél valamit és közbe rájössz, hogy nem kellet volna ugye ha tabot nyomsz azt hazudja, hogy elraktározza a műhelybe. Ok. De mit? Mert, hogy alapanyagot nem az biztos.
  • krisztinv
    Na ez nagy segítség volt köszi! Mindjárt lesz egy t51 d azzal már boldogulok 28 on meg megyek a bankba, :)
  • Sunsetjoy
    - Azt nem tudom, hogy mod nélkül van-e mód változtatni a PA belső színeit.
    - Amúgy a te szintedtől függ, hogy mi a legnagyobb Power Armor, amit találsz, tehát 15. szinten nem is találhattál T-51-nél jobb armort.
    14. szinten megjelennek a T-51 pa spawnhelyek
    21. szinten megjelennek a T-60 pa spawnhelyek
    28. szinten megjelennek az X-01 pa spawnhelyek

In an unmarked building named 35 Court, at the top after an elevator ride. After battling two robots (level dependent) one can access the center chamber containing the full suit of power armor. The armor will spawn X-01 after lvl 28 but may appear to be a lower grade armor (T-45, T-51 or T-60). However, upon suit entry it will become X-01 power armor.
    - Sunsetjoy, nem Sunsetboy.
  • krisztinv
    Köszi Sunsetboy de a kérdés az volt ha belépek a power armorba azt hogy tudom állítani mert most kint fehér a hud lila a pipboy. De ez ha belépsz a Power armorba egyből narancssárgára vált. A legtöbb vizet személy szerint a tárolókból veszem. Volt hogy 30 db volt...

Azóta még egy kérdésem van :) A y t szerint a legerősebb armor a bank tetején van és büszkén mondhatom hogy lvl 15 survivor Lenyomtam mindkét robotot. Viszont ott is csak t51 van. Peccs meg kieg stb után nem tudja valaki hol található a legbikább Power armor?
  • Although
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Milyen kegyetlen vicc vagy képesség megírni ezt, Danse egy synth és nem tudja.

Utoljára szerkesztette: Although, 2017.10.22. 18:21:54
  • Although
    Megértüka Beth jobb lett mint a Bio. Szomorú nap ez.
  • Although
    Perfect ;)
  • Although
    Én is ezt gondoltam. De vannak arcok és lehet átfedés az FNv-vel nyilván ott vannak a skyrimesek akik csak felszínt kapargatják. De van benne potenciál nem FNv nem lesz soha. De a virtuális valóság megvan és tartalommal! Nem üres élettelen npckkel frakciókkal, élő világgal, anno a skyrim idején előtte mondtam jó lenne ha a világ nélküled is élne és te csak belekerülsz. Nem így történt ott tényleg te vagy a középpont. Itt survivalon pár moddal, már nem, rossz helyre lépsz rossz vége lesz. Most próbáltam betörni a hallucinogén épületben a mellékquest területen a jutalomért de +2 hack kell hozzá rábíztam a Rabbitra a dolgot és meghaltak :D És nem tudok közelébe menni mert mérgező. Mondjuk gáz +assault gas maskban sem de ez van :) Hihetetlen, kalandozol, scavenger vagy vagy tudós, vagy bármi élsz benne. És túlélsz. Feeling a sztorik a frakciók, Danse, a kis drogos lány, Max, és a többiek. Lehetne jobb mondom tényleg de beérem ezzel. Mert ezzel már be lehet érni!
  • Sunsetjoy
    Tárolóban lévő tisztított víz? Milyen tárolóban? A világban (és a telepeiden, amikor a lakosok gyűjtik össze) a tisztított víz nem attól függ, hogy mi van a telepen (kút, tisztító).
    Tisztított vízet tudsz készíteni a főzőállomásokon, ha jól tudom 3 koszos vízből lehet 1 tisztát csinálni.

Legjobb tudomásom szerint a településeken saját házat nem hozhatsz úgy létre, hogy kinevezed sajátodnak. A történet alapján bizonyos helyszíneken vannak "saját" helyek, de csak a Kastély alagútjaiban van a Minuteman települések közül olyan, amire így ráfoghatod.
  • Sunsetjoy
    Az a beállításokban ott van, HUD színek (RGB csúszkák) és Pip-Boy színek (RGB csúszkák). Ha ott állítod, mutat egy kis képet, hogy milyen színt állítasz épp be.
  • krisztinv
    Elnézést kérek volna még egy fontos kérdésem. Ahhoz, hogy tisztított vizet találjak a tárolóban csak minél több kút kell vagy a viztisztító is megdobja esetleg más. Valamint egy noob kérdés, hogy tudok kinevezni egy házat sajátomnak. Köszönöm előre is!!
  • krisztinv
    Sziasztok! Néztem egy yt videot hol található a legerősebb power armor. Oda is lopóztam... Kicsit naívan mivel őrzi az a bazi nagy robot. Remélem majd odaadja a lánctalpát Adának. A kérdésem az volna, hogy a videóban rendkívül jó színekl voltak amiket abszolut elloptam gondolok itt hud pipboy, viszont ha belépek a p armorba ez megszűnik van rá lehetőség mod nélkül. hogy az is olyan legyen? Lila pip és fehér hub..
  • broman191
    ...és még egyes oldalak megírták vagy 1 évvel ezelőtt erre-arra, hogy milyen hamar döglött lett a Fallout 4 modder közössége...ha csak 1 hónapra felejtem is el a játékot, valószínűleg lesz bőven érdekes új tartalom utána, ha többet, akkor 99%...jó látni, ahogy tolják kifelé folyamatosan ezeket a komolyabb sztoris, szikronos modokat. :)

ui.: A bloodbug getzi volt modolatlanul is, a power armort is átszúrja, lvl140 körül is tud kellemetlen meglepetést okozni a magasabb szintű kivitele, ha figyelmetlen voltam...mondjuk erre is van mod ha jól rémlik, hogy legalább a power armor védjen ellene...bár soha nem használtam, mivel lehetne vitázni, hogy de az armor részek közötti puhább területeken tényleg átszúrhat...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2017.10.22. 12:40:51
  • Although
    A szúnyogok de a légy radioaktív támadása nagyon erős lett. Arra már gondolni se mersz low levelen megtámadj egy rákot, alap rákot sem. De a feral is gáz ha nincs jófajta páncélod egy ütéses vagy, vagy valahogy túléled de kezed lábad el van törve és vánszorogsz fokozza az élményt ha az Agony fent van mert a végtag töréseket a stimpak nem gyógyítja. Érdekes lett nagyon érdekes.
  • Although
    Változott valami a survival szinten?
    Nagyon más lett nekem egy szimpla perk modot használok ami neglegálja a túlkapásokat és tényleg szinthez igazit. De ez akkor is meglepetés. Minden lény más, a szúnyogok halálosak, a feral eltöri valamelyik végtagom.
    Éppen Danse questet csinálom, de szinte csak bujkálok mögötte oké lv7 de ez akkor is új. Minden lény halálos tud lenni. Fura ez így de mókás is. Danse neked egy low level karakternek igazi hős, ahogy legázol mindent ami neked nehéz. Ez a fallout 4 most vagy mi történt?
  • Although
    Oké úgy néz ki jobb a helyzet mint reméltem. Kis adalék azoknak akik éheznek egy jó kis sztori modra. Most van több is.
    Elsőnek, ezt a tagot ajánlani tudom mert nem az első ilyen módja jelenleg folyamatban van egy nuka world sztori fejlesztése is.
    The Secret of Huntress
    Írt már a nagy titkos társaságra is, van brotherhood sztori is. Alig várom személyesen is elmerüljek benne.
    A másik egy új sziget új történettel.
    Barrenwood
  • SaGa
    Igen, élnek, most töltöm lefelé őket. Még néhány más modhoz is van külön textura csomag.
  • Dante73
    Itt is van ha minden igaz, amit linkeltél, az eredeti feltöltő weboldalán. Nem próbáltam, remélem, még élnek a linkek.
  • broman191
    Kíváncsi leszek, hogy mennyire fog különbözni a játékod a teljes Ultra csomaggal vs. okosban modolttal, mivel a modder szerint jelentős különbségek lehetnek bizonyos hardveren adott szituációkban...ugye a modder a mod leírásában egészen részletesen, érthetően, de visszafogottan leszólta a fejlesztőket a fércmunkáért, hogy bizonyos apróbb textúrákat is ugyan miért mentettek el hatalmas felbontásban, amikor nincs semmi értelme, nem is élesítettek rajtuk stb. rengeteg a felesleges erőforrás pazarlás az állítása szerint...a leírást olvasva megvilágító erejű volt számomra, hogy miért foglalja egymagában a teljes alapjáték kb. másfélszeresét a vinyón az eredeti Ultra DLC, amikor látványbeli javulást elég korlátozott mértékben értek el...és különféle minőségibb, átfogóbb textúra mod csomagok sem voltak soha akkora méretűek mint a hivatalos Ultra - 4K textúrákkal sem, azokkal meg lehet háttértárat és frame buffert gyilkolni - pedig látványosabb javulást mutattak nála. Lehetséges, hogy ezért is törölték a modot a Nexusról, ciki volt a savanyú igazságot olvasni a fejlesztőknek, bár az is lehet, hogy ráfogtak valamiféle jogsértést...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2017.10.20. 18:19:57
  • Sunsetjoy
    Pontosan így van, a magyar feliratos grafikáink is így működnek, a Textures mappából vett fájlokat veszi figyelembe, ha talál az eredetiben és a textures mappában is.
  • broman191
    Nem szükséges leszedned az eredeti Ultra DLC-t, hanem a megjelenéskori textúrákat fogja betölteni a játék, azoknál a textúráknál, amelyeknél a Best of Ultra nem írja felül azokat.