Although#7264
Nem egyről beszélünk a quanity meg a quality között tudhatnád a különbséget, hasonló szavak de ég és föld ha eladok valamit nagy számban egy kommersz világban az nem biztos mértékegység. Lehet neked az nekem nem. A perk rendszert meg még a nexuson is szidják. Így igaz csak a lové számít viszont olyan modereket már nem nagyon látsz az F4 körül mint az FNV-nél. Jópárat végigkövettem aki onnan jött és az utolsó a 2017 júliusába írt. És már akkor se foglalkozott a módjával. Te mindig pénzről beszélsz én viszont arról milyen szar karakterek meg történet van a skyrimbe és szépítheted meg magyarázhatod, nem kell bele, ettől még egy 8 éves szinten megírt mese lesz. Az F4 szerintem már jó de sokan ezt is köpködik. Ettől még eladható mert ehhez ért a Beth a perk rendszer viszont nem jött be.
Az meg érdekes kérdés miért építették be ennyire a motorba. Lehet nem akarták a pc-re valami sokkal jobbat rakjanak rá modderek? Mert akkor a lényeg a konzol esetleg nem lesz annyira vonzó? Lehet, mert így van ez a pénzről szól mi eladható. Én viszont nem arról beszélek arról valamit szarul csináltak meg benne vagy nem és tök mindegy mennyien veszik meg mert az attól nem lesz jó, hogy te meg sokan mondjátok valamire ami minimális szinten sem ad élmény mint karakter fejlesztés, hogy kurva jó. Utoljára szerkesztette: Although, 2017.09.17. 11:53:20