DiRT Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Jó ezt nem én mondom, engem hidegen hagy, csak simán lehet ez is ....😊

Elenyésző vásárlóerő a VR, viszont plusz munka ....
A másik oldalon meg busás haszonnal adják a vr termékeket .....

Innentől nem egy bonyolult képlet ..😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

És a periféria gyártók is... Logitech, Fanatec, stb... 😊

www.smart-bus.hu

Így van, de akkor a monitor gyártók is😊)
lac coo
Ha a fejlesztőknek esze van, simán mindenki bojkottálja a vr-t...teleljenek csak szépen a VR gyártók ... 😊

alma2
Volt valami dirt rally1 vs dirt rally 2 es utobbira buszkek vagyunk hivatalos video?
Mert ez tenyleg egy 6 szakszos dlc-nek jobban beillene, ja nem annak sem, mert a vr-t kiszedtek belole 😊

szerintem

Reméljük nem Dirt4 "fizika"... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bardocz
sertrex

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Ha beszorzod ~50 euróval, akkor az ~135000 euró... ez egy átlag feletti programozó cirka 1 éves bére. Szerintem 1 programozónak kb 1 havi munka felkészíteni rá a motort és még egy hónap a tesztelés. Plusz egyenesen átültethető az F1 szériába... részemről azt is megvenném, ha lenne benne VR támogatás, míg anélkül egyiket sem veszem meg. És akkor ott van még a PR értéke, mert az előző rész VR támogatása után elég gáz, ha ebből a részből ez kimarad... A támogatással csak nyerni tudnak, ha kötik az ebet a karóhoz, azzal csak veszíteni... a kérdés az, hogy utóbbi mennyire érdekli őket.

Egyébként az a ~2700 aláírás valóban kevésnek tűnik, ennél jóval szélesebb réteg szimezik VR-l...

www.smart-bus.hu

alma2
azert ez szomoruan kis szam, igy lassan masfel honap utan 😞
Erre nem fogjak felkapni a fejuket.

2,716 have signed. Let’s get to 5,000!

szerintem

lac coo

😊

JUVEfun
Köszi . megpróbálom

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Nekem egyszer csinált ilyet, csak a VGA driver és DirectX újratelepítés oldotta meg (Win7).

JUVEfun
Sziasztok. megjelenése óta játszom Dirttel. Most egyik pillanatról a másikra elkezdett szaggatni fps lemegy 15 20-ra. Megpróbáltam teljesen lebutított graffal , de úgy is . Járt vki hasonlókép ? Ötlett esetleg , hogy mit csináljak ? ( már arra is gondoltam ,hogy jön ki hamarosan a 2.0 és azért jött vmi frissités ami miatt )

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

alma2
dirt rally a steamen 8,74€
na meg mar ilyen is van egy ideje
dirt rally 2

Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.18. 21:13:36

szerintem

www.smart-bus.hu

alma2
ohh lehet elmentem ezt a kommentedet, aztan evek mulva, mikor a fejeden valami vr headset csucsul es ugyanezt a dumat tolod, mint mi most, akkor majd pisloghatsz.

szerintem

<#eljen><#taps>
lac coo
E inditottam egy peticiot, hogy ne kelljen napontta olvasnom, hogy no vr no buy ! 😊)

Nincs vr, ok,megertem , tipli....😉

alma2
nem sok eselyt, latok arra, hogy atlepik az elso reszben megismert, ket szakasz/orszag felhozatalt, pedig azert jo lenne.
Ha valaki belefutna valamilyen komolyabb nem vesszuk meg amig nincs vr tamogatas peticioba, ne tartsa magaban!

Ezektol a baltaval faragott tokegyforma palyabiroktol azert mar megszabadulhatnanak igy 2020 kozeleben, legalabb azoktol amiket latunk is a startnal.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.02. 12:56:30

szerintem

Nyers
Eléggé kiherélték Phil Mills hangját, miért kellett teljesen ilyen "semmilyenre" hangolni. A rally egyik legnagyobb varázsa a vezetésen kívül, szerintem az ahogy a co-driver diktálja az utat.

My Life for Freedom!

Nyers

My Life for Freedom!

ITT van róla cikk.

Mire lesz olyan VGA ami bírná a CV1-t DCS alatt, addigra jön majd újabb HMD nagyobb felbontással, amihez megint nem lesz VGA ami bírná a DCS-t. Ördögi kör... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.09.27. 21:28:55

www.smart-bus.hu

Engem nem zavarna a vr,de amíg nem megy 36K-ban addig no buy. 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

lac coo
A no vr no buy kb mindenhol megy 😊))

Lehet később belekerül. Én mondjuk nem olvastam ki mondta , hogy nem lesz vr, csak itt olvastam ..

Ha DCS-t bírná a gép VR-el még én is beruháznék egyre ... 😊

Dejó!😊 Hátha hatással lesz rájuk...
FB-n kapják az ívet a VR hiánya miatt! Megy a no VR no buy! 😊

www.smart-bus.hu

Ha jól emlékszem a Dirt-ben sem volt a megjelenéskor, sőt Ac-ban és PC2-ben se, és most a Competizione-ban sincs, "még"
Hiába sír a "többség" szimulátorban a VR a jövő. CRT-nél is, aztán a full-hd-nál is, most a 4K, 8K is ez megy😊)
Dirt Rally, AC, PC2. Ezeknél szép éles a kép és a 90 FPS is megvan, de az összes játék iszonyat jó amiben van... a repülés meg teljesen más dimenzió VR-ban.

www.smart-bus.hu

Kicsit off:
Melyik szimben tetszik a legjobban a VR?

Így nekem is felejtős. Szívesen megvenném ezt is, meg az F1-eket, de VR nélkül ma már nem.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Nyers
Lehet, hogy a VR user-base kicsi, de egyszer már megvolt, így kissé furcsa, hogy már másodszor se tudják belerakni.

Másrészt, nagyon jól lehet vele promózni kiállításokon, akár sport eseményeken, illetve a social mediaban is menni szoktak ezek a dolgok, Augmented Reality-s RBR is nagyon komoly.

My Life for Freedom!

Ki a kicsit nem becsüli....😊
Passz, nem nagyon vagyok a konzolos dolgokkal képben.

www.smart-bus.hu

lac coo
Ki tudja... Hogy egszeru e vagy sem azt nem tudhatjuk...
Amugy PS4 -re van barmi ertelmes grafika vr re ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.27. 13:02:30

Ha egy valami biztos, az az, hogy ennek a pénzhez semmi köze... az első rész után minimális erőforrást (programozóit) igényel a VR támogatás. Tuti, hogy ez nem pénz kérdése, valami más van a háttérben.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.09.27. 13:00:17

www.smart-bus.hu

lac coo
Ha nem lesz azert nem lesz mert nem eri meg nekik. Ez biztos...

Konkrétan minden valamire való szimulátorban (autóverseny, repülés) van, vagy készülőben van a VR támogatás. Ráadásul egyre elérhetőbb áron vannak a HMD-k. Ezen túl a Dirt Rally elérhető PS4-n... PS VR-ból több mint 3 millió fogyott eddig... ha ez kevés nekik ahhoz, hogy VR támogatás legyen a második részben, akkor minek volt már az első részben is? Persze ha nem érdekli őket egy 3-4 milliós potenciális piac... ők tudják! 😊

Az tuti, hogy én már semmiért nem adok pénzt amiben nincs VR támogatás... gyanítom nem vagyok egyedül vele! 😉

www.smart-bus.hu

lac coo
Amugy nincs bajom a vr el, tobb jatekhoz lenne, be is ruhaznek ra, de valjuk be nagyon egy helyben topog az egesz, draga es retegcucc meg mindig...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.27. 12:23:21

<#eljen><#taps>
lac coo
Talan kigazdalkodjak valahogy. Meg a tobbi talan 1 % -ot....😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.27. 12:21:23

Mindenesetre engem, mint vásárlót, ezzel a bejelentéssel el is buktak......
😊))

www.smart-bus.hu

lac coo
Vr felhaszbalok elhanyagolhato szamuak.
Most, hogy erosen be is allt a vr mizeria, felhasznalok szama alig emelkedik csak elvetve lesz tamogatas itt ott...

SimaSuna
RBR-en kívül más értelmes játék nem készült... :/
Szerintem nőt a gépigény és nem menne normálisan... más értelmes indokot nem tudok elképzelni.

www.smart-bus.hu

Visszafejlődnek? <#fejvakaras>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Nem lesz a 2.0-ban VR támogatás, innentől részemről leszarom kategória! 😊

www.smart-bus.hu