2874
  • alma2
    Dirt rally 1-ben sok autohoz kotott napi challange volt.(amit jatekbeli penzert vettel meg), itt valoban eddig nem, ahogy tapasztaltam, de akkor ez mi?
    Ide nem enged be, csak season 3-mal.
    Pedig r5, ausztral.
    ja meg 20 percig lehet ellenorizni, de gondolom most mar folyamatosan telepakoljak ilyennel.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.09.08. 11:52:19
  • Zanetti
    Ha megvan az adott helyszín, akkor nem tudja írni, mert kategória szerűen kell menni a kocsikkal és nem csak egy meghatározott autót engedélyez.
  • alma2
    Igazabol auto van dogivel, ahogy nezem a regi szakaszokat pl germany meg 3,5 euroert lehetett megvenni.
    Igy gyarkolatilag 7 euro, csak majd szepen irogatni fogja a daily stb challengen biztosan, hogy nincs meg a megfelelo content. Erre biztos ugyelnek majd :)
  • Zanetti
    Nem is ér annyit, bár külön is meg lehet venni a tartalmakat.
  • alma2
    Azert nem aprozzak el, a season 3-4 amiben gyakorlatilag ket regi szakasz kerul majd bele,(meg par auto) gorog, finn, 30 euro es a deluxe-os tulajoknak mar nem jar.
  • endy papp
    Thx....
  • bottleopener
    Szeptember 1-ig ingyen beszerezhető a Dirt Rally.

https://www.humblebundle.com/store/dirt-rally

Steamen lehet aktiválni a megkapott kódot.
  • alma2
    vauu, sikerult megkerulni a problemat, minden kihuz, csak a kormany bill marad.
    A jatekot elinditom, akadozik, bedugom valamelyik cuccot amit azonnal felismer a jatek, pl kezifek, valto. A jatek meg mindig laggol.
    Majd kihuzom es az akadozas megszunik. Mindezt jatek kozben a versenyen!

Ahh jatszottam vagy ket orat, mintha uj jatek lenne, hatalmas idoket mentem (magamhoz kepest) vegre nem azon problemaztam, hoyg kifolyik a szemem, meg ugral a kepernyo, ugye a hasznalhatatlan argentinaban, hanem csak mentem mint az allat, gyak szinte hibatlanul, minden erofeszties nelkul! Na tudom mivel toltom mostanaban a szabadidom! SEmmivel sem rosszabb vezetni a dirt -nel sot, sok helyen csomo fejlodest lehet erezni.

ui: persze most mastol folyik ki, a fenyerot pl egy lengyel palyan 0-ra kell vennem, hiaba van hdr hack rajta. mert ugy vilagit az utttest, a homokos uj zelandrol nem is beszelve.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.08.20. 00:11:31
  • alma2
    mindegy igazabol, a vicc, hogy ha bedugom a kormanyt, vagy a valtot, vagy a kezifeket, barmit amit a jatek felismer es hasznalna, ekezd akadozni a jatek. Csak most olvastam utana, hogy dirt4 ota letezo problema ez, es csesznek megcsinalni, ha kihuzom a kormanyt, egybol megjavul a jatek... bekaphatja a codmasters.
  • balazsgigi
    Igen,igen.Bár azóta nem toltam,másra ment el az időm.
  • alma2
    kormannyal jatszol? steames verzio?
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.08.17. 19:27:21
  • alma2
    Nem neztem mindegyiket, mondjuk az szomoru, hogy total nincs figyelve a poligonok max szama, nem kapcsoltam be progit, hogy irogassa, de vannak olyan reszek pl lengyel szakaszon, ahol kb leall a jatek ugy ugral. Meg angol szakaszokat neztem amiket atemeltek ugye a regibol, annal nem volt ilyen gond.(De ezzel meg minek menjek itt, amikor a regiben is megvan ugye) Varunk egy-ket hetet, hatha veszik a faradtsagot es utana neznek, javitjak. Viszont progirt bekapcsoltam, neztem minden esetben megvan a fix 90 fos, semmi reprojectio, de megis ugral pl masodpercenkent egy ausztral szakasz. Az nem lassulgat, csak ugral.
  • balazsgigi
    Mindegyik pályán?Nálam most sem akad,low-on,meg ultra low-on.Msaa 2.
    Medium-on már igen,olyan,mint a videón.Igaz bűn ronda.
  • alma2
    pedig izzik a codemasters forum es sok mas hely is, hogy gyakorlatilag jatszhatatlan, mindegy mit csinalsz. kiveve azoknak amit lent irtam, a maradek meg vak es immunins :)
    (persze a jelenlevok kivetelek :) )
    sot mar csinaltak hivatalos bug riporot oldalt is, bar az annyira meg nem porog. steamen ott a link.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.08.10. 15:51:01
  • balazsgigi
    Nekem nem akad,de mindjárt rálesek újra.
  • alma2
    ja itt van csak minek :) jatszatatlan vele, mindegy hova allitod, valamit nagyon eltoltak a steamvr-es verzioval,plusz hianyzik belole a native oculus tamogatas.
    Egyedul elvileg az oculus store-s megy jol rift-tel.
    A tobbi jatekos egyelore dogoljon meg.
    (Azot amar jott egy patch, de ez a resze nem valtozott.)
    Pedig tegnap elkapott a gepszij, vegre elmeny volt menni vele.
    igy megy a steames verzio, mindegy hova es mit allitasz na es mindegy mivel probalod.
    dirt 2 vr
  • Solt
    Urak, a sok frissítés után milyen a fizika, vezetési élmény? Van olyan legalább mint az előző rész?
  • Marcinko
    Megszívattam magam 400 Ft.-ért mert azt hittem DR 2 teljes játékot tudom megvenni 3 példányban, de ehelyett valami DLC-t sikerült vennem

Akinek meg van eredetiben annak itt van három steam kód a - ugyanaz a Porsche 911 DLC - vegyétek-vigyétek-használjátok !!

PVZWT-TJ22M-6100Z
    6V9BK-PYY45-08HKT
    EX820-6WL2I-LPHIG az utolsó I lehet L vagy 1
  • balazsgigi
    Itt a vr!
  • lac coo
    https://www.facebook.com/smokeandcharmtdiclub/videos/1944732678965758/
  • flyinghigh
    A steamstat szerint a Dirt Rally-t napi kb. 600 játékos röffenti be valamilyen szinten a Dirt Rally 2 cirka 900-ával szemben, ez már első nekifutásra elég indok a miért részleteit meg már úgyis mindenki tudja.
  • ntex
    Kicsivel több mint 3 hónapja jelent meg és máris -50%-on? Nem fogy annyira vagy mi a bánat van?
  • sertrex
    50%-os leárazás, Steamen!
  • bardocz
    Lassan itt az egész mezőny :D
    Szerintem közel 10 éve lehettek azok a futamok.
  • Prézli
    Most nézem, nekem is ismerős a neved :D
    Azok a GTL futamok azért nem tegnap voltak :)
  • flyinghigh
    Gondolom nem véletlenül van a fájlok között az openvr_api.dll, a headtracking eddig is működött tehát onnan már nem kell magukat nagyon megerőltetni.
  • alma2
    Itt a valasz a codemasterstol, ma szurt szemet. Elokaptak a jo oreg grid-et. A kepeken valamelyik palya egy az egyben ugyanaz, mint 10 evvel ezelott, nem tudom mennyi uj tartalommal jon, az nem derult ki szamomra
    grid

De szerintem sokaig lehetne sorolni mit tudna meg fejlodni a dirt rally, ha csak dirt rally akarna maradni.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.05.22. 10:28:32
  • Nyers
    Pusztán komiki vágta le miről van szó, többiek személyes támadásnak vették a kommentemet. Miért ne lehetne egy korrekt terep rallys része a DiRT univerzumnak - ugyan ezzel a nem felvizezett fizika motorral.
    Nagyon jó lett a mostani DiRT Rally 2.0, de innen merre tovább. Egyrészt az ára szerintem igen magas ahhoz képest mennyi content van benne, másrészt mi lenne a következő iteráció? Ugyan ez csak grafikai tuning?
  • bardocz
    Szerintem GTL lesz az, régi szép idők :) Esténként jó futamok voltak itt SG-n.
    rF HistoryX-ban szerintem én nem mentem online futamokat, legalábbis nem emlékszem rá, offline keveset mentem vele.
  • RedRiot
    El lehet ezekkel marhulni nyilván de ha egy megáll a játék a lábán csak rali tartalommal kár felvizezni mással. De nyilván van aki a fröccsöt szereti van aki meg csak magában issza a bort. :)
    Egyébként nagyon ismerős a neved, nem versenyeztünk mi valahol online? :) Kb az ókorban? GT Legends vagy rFactor HistorX?
  • alma2
    Ha tobben gondolnak igy, akkor nepszeru is lenne :)

na de lehet tolni a nemet szakaszokat matol!
  • bardocz
    Stadium truck van az Automobilistában, és nagyon jó vele menni, kár, hogy nem népszerű. De pl az iR-ben lesz majd hasonló. Ezekkel a kreténségek tipikus olyanok, amikkel marha jó élvezetes versenyeket lehet menni, pl. dirt oval is ilyen.
  • RedRiot
    Próbálkoztak ezzel a vonallal: Kenblokk, mansztörenördzsi, dzsimkana, babámf@sza valamelyik régebbi Dirt ilyen volt. A Dirt4-ben volt stadium truck vagy mi a fene, ez az amerikai kreténség.
    Igazából nem tudom ezek kinek szólnak. Volt olyan ember aki azt mondta hogy engem annyira nem érdekel a rali de ha van 3 motokrossz pálya amin böszme pickupokkal ugrathatok akkor az az én játékom?
    A mostani Dirtben komoly ralikrossz tartalom van de a hivatalos fórum és a facebook kommentek alapján kevesen játszanak vele. Az emberek 90%a a rali miatt veszi a Dirt Rallyt, bármilyen meglepő. :)
    Ami nagyon megdobná az eladásokat az egy hivatalos WRC licensz volna. Tele a Codies fórum az új WRC autókért áhítozókkal.
    De ha megnézzük a dolgok eddigi menetét sanszos hogy a köv. Dirt ismét lightosabb játék lesz, nem hardcore rali szim. Kár mert szerintem meg inkább onthatnák tovább a tartalmakat a mostani részhez, ellennék vele évekig. :)
  • alma2
    ja, meg piros lufik is repuljenek, ha atmesz a celvonalon, este meg mehessel el dizsibe. A neont se felejtsuk el az auto aljarol. es akkor kattingathatsz az uberfasza fotomodban.
    Tudnam ajanlani neked a forza horizon sorozatot, ott mindent megkaphatsz ami a jelek szerint hianyolsz. Ezt meg hagyjak meg annak aminek keszult.
  • komiki
    Még csak ez hiányozna pont.Így is televan arcade fosokkal a piac.Ezt az irányt kellene komolyabban venni és jó lenne.Persze ez meg nem kell annyi embernek.Nehéz ügy.
  • Nyers
    Jó lépés volna a Codies részéről még a két hiányzó országot megcsinálni. Így (lenne) kerek az egész. Photo Mode-t még igazán belerakhatnák.
    Jövőre ha minden igaz új konzolok érkeznek, arra meg alaposan rá kéne nézi a grafikus motorra, mert a konkurencia azért nem pihen. Üzleti szempontból meg érdemes volna valami nagyobb hangvételű dologra ráfeküdni. Ebben a formátumban nincs több. Dirt Festival vagy valami ilyesmi. Összedobni a DiRT vonalat, terep rallyt, quadokat és Wreckfest jellegű rombolás is jöhetne - mindez egy csomagban.
  • Solt
    Engem a vezetési élmény érdekel, ha nem hozza azt aszfalton is amit a DR1 tudott murván, akkor nálam ez kimarad. Talán majd valami nagy akcióban egyszer majd...
  • GPx8
    Grafikában jobb, meg a visszajátszásokban. De amúgy nincs még meg az a szint.
  • Solt
    Ja, hogy még a DR1 szintje sincs meg jelenleg? Az kiváló! :D
  • GPx8
    Nyilván nem egy AC vagy IR, ill. rF2, de már egész jó.
    Érdekes, hogy pályafüggő. A Monte nagyon jól sikerült, érzésre az FFb is jó. Az alap pályák nekem egyáltalán nem jönnek be. Az ugratásokat még nem lehet eléggé érezni. Még reszelnek rajta és kb. olyan lesz mint a DR1. Esetleg aszfalton még jobb is. Szerintem.