DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.10.09. 09:19:23
én is pont most nézegetem a Fanatec oldalát,áhh milyen cuccok vannak...
összeraktam a kis csomagomat cockpit nélkül és így nem olyan vészes 2000€ 😊)
de kiváncsi lennék különbségben Logitech,Thrustmaster kormányok meg ezek közt...persze ég és föld gondolom..
azok a shifterek,kormányok,pedálok ez nagyon magas szint..
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2017.09.30. 23:34:02
https://hardverapro.hu/apro/fanatec_gt2__club_sport_1__wheel_stand_pro__usb_adapter
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.28. 16:35:13
szerintem
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
dirt rally 13 euro
szerintem
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu
"Tíz évvel ezelőtt, tragikus helikopter-balesetben vesztette életét Colin McRae. A skót versenyző nem véletlenül lett igazi ralilegenda: a gyorsasági szakaszokon megalkuvást nem tűrt, félelmet nem ismert. Ennek eredményeként persze számos óriási bukás is becsúszott, és nem véletlenül idézik máig egyik leghíresebb mondását: "If in doubt, flat out!" Nyugodj békében, Colin!"
(Nyilván H-váltós autókkal kell menni) 😊
Bar gondolom g29 a tamogatott eszkozok kozott van ettol fuggetlenul, igy nem lenne erre szukseg.
http://www.isrtv.com/codemasters-dirt-series/setting-up-unsupported-wheels-in-dirt-rally/
szerintem
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Es ugye, ha az auto amit vezetsz nem H valtos, akkor nem fog azzal mukodni.
szerintem
Szeptember végén rajtol a VSR DiRT Rally Challenge! A két kategóriával futó bajnokságban van lehetőség ingyenes részvételre is, valamint az összetett címért menni! Nyolc verseny, egy eldobható forduló, teljesen vegyes szakaszok.
Információk és jelentkezés
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.07.28. 17:18:58
szerintem
De azt mondták hogy az még nem most lesz, mert meg kell venni, tesztelni a multis részét stb.
Szóval nem 1-2 hét lesz.
De egy jóárasításnál érdemes lesz megvenni a D4-et.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Es ugye lesz arcade -simulator valaszthato opcio a jatek elejen, ahogy mar sokan mutogattak.
Bar ha tul arcade-os lenne, biztos kisebb reteget veszitenenek vele, mintha nem, de csak van mar annyi eszuk a sok-sok pozitiv visszajelzes alapjan, hogy nem lovik tarkon magukat.
Es az f1 sorozat is teljesen jo iranyba indult el, igy nem hinnem, hogy rosszabb elmeny lesz mint ez most.
Par het es kiderul.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.05.24. 17:32:00
szerintem
Miert maradnanak ennel...
Egyetlen okot tudok amiert nem valtana valaki igy latatlanban, hogy az elejen (vagy talan soha ) nem lesz vr support a 4-re, de ez igen kicsiny tabora az egesznek.
Itt nincs olyan, hogy igenyes versenyzo, foleg mostansag a magyar jatekosokat nezve a napi, heti szakaszokon...Tisztelet annak az 1-2 kivetelnek
(marha igeny alatt, hogy emberi idon belul vegiger a szakaszon, mondjuk top 1-5 %-on belul a teljes mezonynek)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.05.24. 17:17:40
szerintem
Múltkor beszélgettünk, akkor éppen azt mondta, hogy ritkán néz fel ide, na mind1... 😊 Gondoltam segítek.
Azért idegesítő ez mert olyankor jobban nyomom neki, hogy na előny és mégis fogy folyamatosan, és már zúgok is kifele 😄.
Vagy meg van határozva, hogy szakasz vége előtt x méterrel jön be minidg?
"Nulla tenaci invia est via"
Ennel valoszinu meg rosszabb lesz az arany a dirt 4 eseteben, legalabbis az elejen.
szerintem
a mai ROVID szakaszon 90 magyar indulobol a harmada meg csak be sem fejezte, (leszamitva az egy-ket net eltunes, csorgott a telefon dolgot, akkor is nagyon elszomorito) de mar a 11 helyezet is csak kb egyesben ment vegig az uton.
Tobb mint 5000 indulo a napi atlag 1000-hez kepest, lathatoan sokan rakaptak.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.05.13. 11:22:01
szerintem