2874
-
Zoolee1976 #2472 Én speciel örülök hogy az elmúlt 4 évben ennyi jó rally játék jelent meg.Mindegyik tetszik a maga nemében.Petsze még mindíg a legprofibb az Rbr rallysimfans plugin,de azért a WRC 6-7,a Dirt Rally,a Dirt 4 és persze az én személyes kedvencem a Sébastien Loeb Rally Evo.Ez utóbbit a béka segge alá húzta le mindenki!Tény izmosabb gép kell alá (és úgy sem szép a Dirt Rallyhoz képest) de ha minden jól be van állítva, kormánnyal igazán jó fizikája és hangulata van.A Wrckben meg a motor hangok és az a borzasztó mitfahrer robot hangja a legkiakasztóbb!A szakaszok viszont nagyon rendben vannak.De hát ha kiadnák a tökéletes Rally játékot akkor utána felkopna az álluk mivel senkinek nem kellene más már. -
#2471 Kis túlzással a két játék ad ki egy teljes rallys játékot majd. -
#2470 Lehet, hogy a motor hangok nagyon ütnek, de ennek a replaynek az akusztikája valami borzasztó, ha távoli a kamera.
A co-driver fejrángatózása meg nagyon adja (1:15)! -
Timbu #2469 Ezek szerint nem hozzájuk került a WRC licensz...
A finn és a brit rally azért hiányozni fog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
peti79 #2468 Ha nem lesz átfedés az első résszel, akkor ez a rali felhozatal édes kevés. 5 murva +1 aszfalt. Sehol egy havas pálya? Nemár.... -
#2467 Pontosan, nem értem miért nem lehet(ett) egy 10-15 euros DLC formájában 3-4 új helyszínt kiadni, ziccer. Ehelyett tényleg 1.5 évente kicsit hegyeznek rajta és kiadják újra.
DiRT Rally - 6 rally / 3 rallycross
rally - Argolis [Greece], Powys [Wales], Monte Carlo [Monaco], Baumholder [Germany], Jämsä [Finland], Värmland [Sweden]
rallycross - Lydden Hill [England], Höljes [Sweden], Hell [Norway]
DiRT4 - 5 rally / 5 rallycross
rally - Fitzroy [Australia], Tarragona [Spain], Värmland [Sweden], Michigan [USA], Powys [Wales]
rallycross - Lydden Hill [England], Höljes [Sweden], Hell [Norway], Montalegre [Portugal], Lohéac [France]
DiRT Rally 2 - 6 rally / 8 rallycross
rally - New Zealand, Argentina, Spain, Poland, Australia, USA
rallycross - TBA
Meglepődnék, ha bármelyik előző rész helyszínei benne lennének a felsoroltakon kívül. Fura, hogy nincs GB, az egyik legikonusabb rally és gondolom odahaza azért mennek az eladások is. Ha jól emlékszem, itt a többség nem volt oda se az USA, se az ausztrál szakaszokért DiRT4ben. És megint egyetlen aszfalt rally, és az is holtunalmas spanyol. Sajna engem WRX annyira nem fog meg, de úgy tűnik (megint) azon lesz a hangsúly.
Gondolom, ha visszatérnek a DRes "handling model"-re, mindenki örülni fog - nekem sok bajom a DiRT4ével nem volt, igaz csak kisebb teljesítményű kocsikkal szoktam általában próbálkozni.
Kérdés, hogy a surface deformation mekkorát fog ütni, vajon számít majd, hogy hányadikként teljesítünk egy szakaszt? -
Zoolee1976 #2466 A WRC 7 ben pont most van egy olyan kihívás ahol azon a szakaszon kell menni ahol a videó végén az Audival csapatták.Én már csak a hangok miatt is megveszem!Ha "csak" olyan jó lesz a fizika mint az elsőben és ezt megspékelik annyi szakasszal ami pl a Wrc 7 ban van,akkor már megéri.A grafika meg le van sz.rva,így is szép volt már egy autóversenyhez mérten. -
Solt #2465 Köszönöm!
Nekem olyan Dirt Rally + Dirt4 keveréknek tűnik. Meglátjuk, egyelőre tartok tőle! :) -
peti79 #2464 Bízzunk benne, hogy az első rész helyszínei megmaradnak, ahhoz jönnek még pluszba a felsorolt országok. A rallycrosshoz is nyolc pályát ír. Gondolom az első rész pályái megmaradnak. Sosem értettem miért nincs dlc az első részhez. Úgy látszik inkább csinálnak egy új részt. -
GPx8 #2463 "new authentic handling model"
Ezért a "demó" után veszem csak majd meg. :/ -
#2462 Összefoglalom:
Locations: New Zealand, Argentina, Spain, Poland, Australia, USA
New stuff: new authentic handling model, tyre choice and surface deformation.
Egyébként ez most komoly, hogy nem lesz Wales/GB? Kinézetre néhol tiszta DiRT4 feelingje volt. Az nem derül ki, hogy hand-made stagek lesznek vagy marad a generált. -
GPx8 #2461 Az a jó, ha nincs! ;) -
GPx8 #2460 http://www.dirtrally2.com/ -
Solt #2459 Ti láttok valami különbséget az első részhez képest? :)
-
peti79 #2458 Holnap minden kiderül! -
Solt #2457 Na erre kíváncsi leszek! :) -
GPx8 #2456 Reméljük, nincs ápr. 1.! :)
Tweet -
peti79 #2455 De jó lenne! Még több pálya (pl. Korzika, Szardínia), még több autó (pl. Peugeot, Toyota,)! Tuti vétel lenne! -
GPx8 #2454 Twitteren 2.0 -át rebesgetnek... -
Szacsibacsi #2453 Várlak, eddig veled együtt 4-en mondták, hogy jönnek rallyzni xd. Első 4 pályát már lefutottam, úgyhogy már idő van amivel lehet versenyezni :) -
balazsgigi #2452 Sima rally jöhet,fel is nézek. -
Szacsibacsi #2451 Sziasztok!
Vadi új Dirt Rally bajnokságot szervezek 4wd autókkal havi 24 versennyel. És az első Dirt rally nemzetközi rallycross bajnokság is jó eséllyel a hétvégén elindul XDDDDD.
Több mint fél éve játszom a játékkal, az online rallycross a nagy kedvenc nálam, ezért is a rallycross bajnokság ötlete. Ha szeretitek a játékot és van kedvetek versenyezni, várlak titeket is a versenyekbe! Meghívtam a tavalyi Dirt rally VSR bajnokot is Cs.Marcell-t, azt mondta kinyújtja a jobb lábát ő is a versenyünkön :))
Weboldalunkon találod a bajnokság részleteit. http://rally.netvarazs.hu/
Utoljára szerkesztette: Szacsibacsi, 2018.08.22. 15:13:58 -
#2450 Soha nem igertek, szerintem.pont lazabbat igertek.... -
GPx8 #2449 Simán! -
Solt #2448 Ígértek ilyet? :) -
GPx8 #2447 DiRT4 amiről azt ígérték, hogy besz*rok annyira rally sim lesz... :) -
Solt #2446 Miben csalódtál? -
GPx8 #2445 Én már nem tudok hinni a Codemasters-nek... :(
Látatlanban tuti, hogy nem veszem meg. -
Solt #2444 El is csöppenek... -
Timbu #2443 Dirt Rally 2?
-
#2442 Van még aktív külföldi liga? Ahol normális a szervezés.
A Racedepartment-es liga teljesen profi volt. -
Finkoo #2441 OFF!
Ez a hozzászólás nagyban hozzájárult a topic témájához, a legmagasabb szinten... Köszönjük, Emese!
ON! -
#2440 latom az evek alatt meg mindig nem sikerult osszehozni egy normalis tagok jelentkezes megoldast vagy barmit. Ez a behanyom a furomba az adataimat eleg visszataszito(bar latom nem mindenkinek).
Sebaj minden evben leirom legalabb egyszer:)
Meg amikor sokat toltam a napi versenyeket, remelem nem futottam ossze a aktualis jelentkezokkel, mert amit ott a magyarok osszehoztak (99%-ban) idoket, jobb lett volna, ha gyalog indulnak inkabb utnak.
Mindenestre jo versenyzest! -
Várunk mindenkit sok szeretettel a tavaszi DiRT Rally bajnokságunkban, ahol egy VB sorozatot megyünk majd az R4-es autókkal.
>Bővebb információk és jelentkezés < -
rbalint2 #2438 Köszi srácok a segítségeket!
Net van folyamatosan, azzal nincs probléma.
Mással nem játszom, úgyhogy nem tudom mással lekapcsolna e a netről.
A vírusírtóval csináltam egy olyant, hogy a Dirt rallyt, meg a Steame-et is betettem, hogy nehogy blokkolja. Hátha tényleg ilyen baj van.
Meg most a Steamen visszakapcsoltam a felhőt, vagy mit. Volt is rajta valami januári mentés, amire emlékszem, hogy akkor kezdte ezt a nem mentősdit, és akkor kapcsoltam le. Na ezt most visszakapcsoltam, letöltöttem azt a mentést.
Kiderül mi lesz. -
Timbu #2437 Vagy a tűzfal blokkolja a portot. -
#2436 Nem gondolonam, hogy a rendszerednek van valami baja.
Mas online jatek megy?
Egy cmd ablakban pingess valami-t pl ping -t www.index.hu ( a jatek alatt is menjen) ha ott sosem dobja el magat, akkor erdemes gondolkodni, hogy mi a baj, ha igen, akkor a net, router stb szoval a halozat kornyeken lehet a baj.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.03.03. 17:43:24 -
rbalint2 #2435 Elkiabáltam ezt a mentés dolgot :(
Úgy tűnik a Racenet nem kapcsolódás a probléma.
Játék elindul akkor még be tudok a lépni a ligába, indítok egy custom, vagy karriert utána már írja hogy később próbálkozzam a racenettel.
Nem ment, még a profilmentésre sem.
Most az Elitről dobáltam el a bajnokságokat vissza ismét az openig, mindent elvesztve.
Friss win telepítéssel, 1 hét alatt megint elment minden, úgy hogy az összes beállítás, profilt, mindent feláldoztam, új lett minden és mégis...
Tele a bugyrom vele.
Egy esélyt most még adok neki, win mard, steam is töröl, újrarak, és a game is, és a profilt is eldobom, újat csinálok. Remélem jó lesz.
Ha esetleg a racenet problémára van valakinek ötlete azt megköszönöm.
-
rbalint2 #2434 Köszönöm a választ!
rbal vagyok csak új regisztráció kellett sajnos.
Win reinstall is lett a vége ennek a Dirt nem mentésnek, ahol szinte veszett minden elveszett, az itteni jelszavam is..... de nem ez a lényeg.
Figyelem azt a mappát amit írtál, illetve találtam egy olyant, hogy meg kell szüntetni a csak olvashatóságát az almappáknak.
Azóta úgy tűnik ment rendesen, csak el ne kiabáljam.
Kell is neki, mert sajnos ezt a mappát nem mentettem reinstallkor, úgyhogy újratábla van az egész gameban.
Mindegy új kihívás, új autókkal. :D -
flyinghigh #2433 a Steam\userdata\egyéni ID\310560\remote\ alatt találod a mentéseket
A futó játék alatt le alt+tabozol és nem látod megváltozni a fájlok mentési időpontokat, akkor játékon belül a profil menu alatti save paranccsal kényszerítheted a mentést. Régebben akkor volt hasonló probléma ha játék közben eldobta a racenetet vagy már játék indításkor alapból be sem jelentkezett.