-
a harom oras vesszofutasom a jatekkal. sose gondoltam, hogy fogok meg vr nelkul jatszani. Gyakorlatilag ugy elszokik az ember tole, azt se tudom mi hol van. Leginkabb a monitor, tv lag-ja ami zavaro, vagyis minden kesobb tortenik, tiszta kinect erzesem van :) vegre megint hasznaltam a kezifeket, mondjuk pont itt van egy bug, hogy kezifekes indulasnal, meg kell nyomnom a kormanyon levo kezifeket is. Ilyen nem volt a dirt1-ben. na mindegy ez legyen a legnagyobb baja.
A sok palyaverseny utan total elbutul az ember, fel sem fogtam mit magyarazott az elejen a co-driver. szepen allitgattam a kormanyt, az ffb-t, aztan ami szamomra is hihetetlen volt, szepen vettem vissza a grafikabol, mert simm fullhd-ban, meg meg roccent. Ha kikapcsolja az ember a fuvet, amibol kb vegtelen van a palyan szepen latja a palya geometriajat, kb pont dirt 1. Jellemzoen a nezoket nem szereti, akarcsak az egy.
Egyeduli fejlodes grafikailag szerintem, az esos szakaszokon van, ahogy a palyan elterul a viz, bar jellemzoen semmi hatasa az autora. Amit elvezni lehet pont mint a dir1-ben eros hatsokerekes auto esoben, ott kelloen ficankol az auto. Az aszfalt szakasz maradt a lathatatlan magnes effektus, foleg a mai 4 kerekes autokkal, persze ettol meg elvezheto. Az autok tipikus jellemzo reakcio is a legtobbet ereztem mar a dirt1-ben, szoval itt sem erzem a nagy "fejlodest" ha kellett egyaltalan fejlodnie. Bar a motorert mfolyamatosan pampogott, vagy konnyebben "romlik" vagy mar kevesbe szereti kb a tiltas felletti visszavaltogatast. iA szakaszok szerencsere fixek, bar ket het es olyan idok lesznek emaitt online, hogy meg sem tudod majd kozeliteni, ha nem tanulod be tipikusan a palyat centril centire. Szerintem, most is csak orszagonkent 2 hosszu szakasz van, mint az elso reszeben. aztan azokat darabolja, illetve oda vissza. igy harom ora utan, elkezdtem elvezni, mar nem a megvaltozott kornyezetre figyeltem, innentol kezdve nekem mar egy az egyben dirt1. elinditottam egy historit versenyt, a default ai-t, 70%, nem nehez elverni, 2-3 nekifutasra.
Szoval dirt1 dlc igazabol. De inseges idok vannak, es jol esett az egomnak az egyben jellemzoen a top 10-ben lenni a napi random versenyeken, lehet nem varom meg mig lesz vr tamogatas. de a a twitter sokan irogatjak, hoyg refundoltak, bar nem feltetlen pc-n, mert nem tudnak online jatszani, nem kell elkapkodni. Ja vegre, lehet az osszes platformon futott idoket egyben nezni, nem kell 3rd alkalmzas ra. Aki rafuggott a dir1-re, szerintem erre is ra tud, ha tobbet nem is nyujt, de legalabb vannak vegre uj szakaszok.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.02.22. 18:07:52