2874
  • alma2
    azert ez szomoruan kis szam, igy lassan masfel honap utan :(
    Erre nem fogjak felkapni a fejuket.

2,716 have signed. Let’s get to 5,000!
  • lac coo
    Csak egy Lada :)))

https://www.facebook.com/klim.baykov/videos/10217134978676337/?t=76
  • GPx8
    :)
  • JUVEfun
    Köszi . megpróbálom
  • GPx8
    Nekem egyszer csinált ilyet, csak a VGA driver és DirectX újratelepítés oldotta meg (Win7).
  • JUVEfun
    Sziasztok. megjelenése óta játszom Dirttel. Most egyik pillanatról a másikra elkezdett szaggatni fps lemegy 15 20-ra. Megpróbáltam teljesen lebutított graffal , de úgy is . Járt vki hasonlókép ? Ötlett esetleg , hogy mit csináljak ? ( már arra is gondoltam ,hogy jön ki hamarosan a 2.0 és azért jött vmi frissités ami miatt )
  • alma2
    dirt rally a steamen 8,74€
    na meg mar ilyen is van egy ideje
    dirt rally 2

Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.18. 21:13:36
  • Solt
    #No VR no buy!
  • alma2
    ohh lehet elmentem ezt a kommentedet, aztan evek mulva, mikor a fejeden valami vr headset csucsul es ugyanezt a dumat tolod, mint mi most, akkor majd pisloghatsz.
  • endy papp
  • lac coo
    E inditottam egy peticiot, hogy ne kelljen napontta olvasnom, hogy no vr no buy ! :))

Nincs vr, ok,megertem , tipli....;)
  • alma2
    nem sok eselyt, latok arra, hogy atlepik az elso reszben megismert, ket szakasz/orszag felhozatalt, pedig azert jo lenne.
    Ha valaki belefutna valamilyen komolyabb nem vesszuk meg amig nincs vr tamogatas peticioba, ne tartsa magaban!

Ezektol a baltaval faragott tokegyforma palyabiroktol azert mar megszabadulhatnanak igy 2020 kozeleben, legalabb azoktol amiket latunk is a startnal.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.10.02. 12:56:30
  • Nyers
    Eléggé kiherélték Phil Mills hangját, miért kellett teljesen ilyen "semmilyenre" hangolni. A rally egyik legnagyobb varázsa a vezetésen kívül, szerintem az ahogy a co-driver diktálja az utat.
  • Nyers
  • Solt
    ITT van róla cikk.

Mire lesz olyan VGA ami bírná a CV1-t DCS alatt, addigra jön majd újabb HMD nagyobb felbontással, amihez megint nem lesz VGA ami bírná a DCS-t. Ördögi kör... :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.09.27. 21:28:55
  • haflac
    Engem nem zavarna a vr,de amíg nem megy 36K-ban addig no buy. :)
  • lac coo
    A no vr no buy kb mindenhol megy :)))

Lehet később belekerül. Én mondjuk nem olvastam ki mondta , hogy nem lesz vr, csak itt olvastam ..

Ha DCS-t bírná a gép VR-el még én is beruháznék egyre ... :)
  • peti79
    Dejó!:) Hátha hatással lesz rájuk...
  • Solt
    FB-n kapják az ívet a VR hiánya miatt! Megy a no VR no buy! :)
  • zimapeti
    Ha jól emlékszem a Dirt-ben sem volt a megjelenéskor, sőt Ac-ban és PC2-ben se, és most a Competizione-ban sincs, "még"
    Hiába sír a "többség" szimulátorban a VR a jövő. CRT-nél is, aztán a full-hd-nál is, most a 4K, 8K is ez megy:))
  • Solt
    Dirt Rally, AC, PC2. Ezeknél szép éles a kép és a 90 FPS is megvan, de az összes játék iszonyat jó amiben van... a repülés meg teljesen más dimenzió VR-ban.
  • GPx8
    Kicsit off:
    Melyik szimben tetszik a legjobban a VR?
  • ManoNegra
    Így nekem is felejtős. Szívesen megvenném ezt is, meg az F1-eket, de VR nélkül ma már nem.
  • Nyers
    Lehet, hogy a VR user-base kicsi, de egyszer már megvolt, így kissé furcsa, hogy már másodszor se tudják belerakni.

Másrészt, nagyon jól lehet vele promózni kiállításokon, akár sport eseményeken, illetve a social mediaban is menni szoktak ezek a dolgok, Augmented Reality-s RBR is nagyon komoly.
  • peti79
    Ki a kicsit nem becsüli....:)
  • Solt
    Passz, nem nagyon vagyok a konzolos dolgokkal képben.
  • lac coo
    Ki tudja... Hogy egszeru e vagy sem azt nem tudhatjuk...
    Amugy PS4 -re van barmi ertelmes grafika vr re ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.27. 13:02:30
  • Solt
    Ha egy valami biztos, az az, hogy ennek a pénzhez semmi köze... az első rész után minimális erőforrást (programozóit) igényel a VR támogatás. Tuti, hogy ez nem pénz kérdése, valami más van a háttérben.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.09.27. 13:00:17
  • lac coo
    Ha nem lesz azert nem lesz mert nem eri meg nekik. Ez biztos...
  • Solt
    Konkrétan minden valamire való szimulátorban (autóverseny, repülés) van, vagy készülőben van a VR támogatás. Ráadásul egyre elérhetőbb áron vannak a HMD-k. Ezen túl a Dirt Rally elérhető PS4-n... PS VR-ból több mint 3 millió fogyott eddig... ha ez kevés nekik ahhoz, hogy VR támogatás legyen a második részben, akkor minek volt már az első részben is? Persze ha nem érdekli őket egy 3-4 milliós potenciális piac... ők tudják! :)

Az tuti, hogy én már semmiért nem adok pénzt amiben nincs VR támogatás... gyanítom nem vagyok egyedül vele! ;)

• lac coo
    Amugy nincs bajom a vr el, tobb jatekhoz lenne, be is ruhaznek ra, de valjuk be nagyon egy helyben topog az egesz, draga es retegcucc meg mindig...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.27. 12:23:21
  • endy papp
  • lac coo
    Talan kigazdalkodjak valahogy. Meg a tobbi talan 1 % -ot....:))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.09.27. 12:21:23
  • peti79
    Mindenesetre engem, mint vásárlót, ezzel a bejelentéssel el is buktak......
  • Solt
    :)))
  • lac coo
    Vr felhaszbalok elhanyagolhato szamuak.
    Most, hogy erosen be is allt a vr mizeria, felhasznalok szama alig emelkedik csak elvetve lesz tamogatas itt ott...
  • SimaSuna #2476
    RBR-en kívül más értelmes játék nem készült... :/
  • Solt
    Szerintem nőt a gépigény és nem menne normálisan... más értelmes indokot nem tudok elképzelni.
  • ManoNegra
    Visszafejlődnek?
  • Solt
    Nem lesz a 2.0-ban VR támogatás, innentől részemről leszarom kategória! :)