2874
  • Alexease
    Ja, full arkad az egesz, nem is pattog az auto, leragad a foldre...:)
  • GPx8
    Milyen arcade fizika ez már?
    Röpködnek az autók össze-vissza...
  • JUVEfun
    KÖSZÖNÖM
  • flyinghigh
    Ha eredeti a játék és nincs kikapcsolva a felhő szinkronizálás akkor a következő indításkor ellenőrzi/letölti a mentésfájlokat (amik tartalmazzák a saját setupokat is) és a behúzott steam műhely elemeket kivéve ha azt a készítője időközben törölte. A skinekkel kapcsolatban neked kell tudni hogy melyik mod managgerrel használtad vagy csak simán felülírtad az eredeti fájlokat.
  • JUVEfun
    Sziasztok .
    - Mit kell lementenem ,ha újra akarom rakni és azt szeretném , hogy mindenem megmaradjon ??? -
    ( pontjaim ,kormánybeállitásaim , skinek és a letöltött setupok stb )
  • Pitti
    VR-ben mindenképp kell a virtuális kéz+kormány. Aki nem próbálta, úgy kell elképzelni, hogy teljesen valós 3D képet látsz, a szemnek ugyanúgy kell dolgoznia mint élőben. A virtuális kéz olyan mintha a saját kezed lenne, ha nincs ott akkor az nagyon illúzióromboló. Ha pl 3 monitorral játszom akkor természetesen kikapcsolom ezeket, hiszen látom a saját kezem és a valós kormányt is, úgy a bekapcsolt virtuális az illúzióromboló.
    Jelenleg én csak telefonnal és gear vr-el "bohóckodtam" ami nagyon messze van egy rifthez vagy vivehoz, de a 3d élmény nagyon zsivány. Pl a célegyenesben a lelátók előtt elhaladva teljesen olyan stadionélményt lehet átélni mint pl hungaroringen a boxutcában sétálgatva. (máshol még nem jártam) :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.09. 14:46:47
  • lac coo
    Be kell dobni elotte egy fel liter kevertet, maris nem zavaro....! :))
  • Solt
    VR alatt csak egy kormányt, kezet látsz, az pedig a virtuális! :) Ha azt kikapcsolod miközben az agyad meg úgy érzi, fogsz valamit, fordítod a kezed és ez a szemed által nincs visszaigazolva, akkor az zavaró.
  • barcalaci84
    VR-ban nem látod a saját kezed , úgyhogy nem árt a fasza animáció..
    én se tudom elképzelni VR-ben animáció nélkül a játékokat...
    Szerintem eleve azért működik ilyen jól szimekben a VR élmény , mert fizikailag is egy kormányt fogunk , meg a virtuális térben is ezt látjuk...
    másfajta VR játékokban nincs ez meg (vagy nem ennyire) pl a hadonászós játékokban fura h a kontroller nem pisztoly és nincs súlya stb
    szimekben meg tök természetes minden , persze kell hozzá jó animáció (is)
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2017.10.09. 14:07:00
  • tobias88
    Nekem nélküle furcsa. iRacingben is kikapcsoltam és itt is, de sokkal jobb hogy ha ott van, élethűbb úgy és pont az miatt vettem a VR-t
  • Alexease
    De miert jo bamulni a kormany/kezet, foleg VR-rel?!
  • Solt
    Azért nem fordul annyit a kéz, mert az animáció csak 180 fokot enged! Kapcsold ki az animációt és kéz nélkül a kormány annyit fog fordulni mint a te kormányod a valóságban.
  • barcalaci84
    linearity 0 szaturáció 0 és 900 fok driverben?
    nem lehet h 1080 fokon maradt neked a t300 driverében?
  • tobias88
    Nem, jól mondja Barcalaci, az a bajom hogy nem 1:1 a kormánymozgás T300al. Az a zavaró hogy a soft lock be van kapcsolva és ennek ellenére nem annyit fordul a kéz mint a valóságban...
  • Solt
    Neki az animáció a nyűgje... zavaró a 180 fok VR alatt. :)
  • barcalaci84
    1:1-es kormánymozgást be lehet állítani (az animáció viszont 180 fokig lesz csak)
    driverben 900 fok mellé 0-s linearity kell természetesen...(meg persze -s deadzone-k)

ha 900 fok 0 saturáció és bekapcsolod a SOFT LOCK on opciót...akkor minden egyes autónál beállítja a az autó valós kormányszögét...újabbak 540 régebbiek 900 fok stb...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2017.10.09. 12:13:23
  • Solt
    Virtuális kéz nélkül teljesen jól játszható, én is úgy tolom VR alatt és nem fáj tőle a fejem... ;)
  • Nyiri
    A VR alapból egyenes út a fejfájáshoz :)
  • tobias88
    Hát akkor ez ennyi volt, úgy biztosan nem játszok vele, egyenes út a fejfájáshoz (még 2 órán belül vagyok steamen vele, szóval nem nagy gond)
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.10.09. 10:52:40
  • lac coo
    Grafikanal kapcsold ki a kezeket, csak a kormany maradjon !
    Csak igy mukodik.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.10.09. 10:14:44
  • Solt
    Sajnos ez itt nem kivitelezhető...
  • tobias88
    Sziasztok! A játékban hogy tudom beállítani, hogy a kéz mozgása pontosan kövesse a kormányét? Oculus-om van és eléggé zavar, hogy nincs szinkronban a kettő. Feljebb vettem a linearity-t most a Lancianal 10re de még így sem fordult annyit a kerék mint kellett volna. Tehát a kézre és a kormányra is szükségem lenne, csak ténylegesen annyit mozduljon mint a valódi kezem. Assetto-ban és iRacing-ben tökéletesen működik, gondolom itt is megoldották valahogy
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.10.09. 09:19:23
  • chris0000
    jó kis cucc lehet :)
    én is pont most nézegetem a Fanatec oldalát,áhh milyen cuccok vannak...
    összeraktam a kis csomagomat cockpit nélkül és így nem olyan vészes 2000€ :))
    de kiváncsi lennék különbségben Logitech,Thrustmaster kormányok meg ezek közt...persze ég és föld gondolom..
    azok a shifterek,kormányok,pedálok ez nagyon magas szint..
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2017.09.30. 23:34:02
  • Nyiri
    Eladó az alábbi csomag:

https://hardverapro.hu/apro/fanatec_gt2__club_sport_1__wheel_stand_pro__usb_adapter

• alma2
    jobb felul a menuben es barmelyik autot/szakaszt/idojarast valaszthatod.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.28. 16:35:13
  • Zoolee1976
    Sziasztok! Régóta meg van a DR de nem találok olyan opciót ahol ki lehet választani a szakaszt amin menni szeretnék és az autót,persze azok közül amiket már megvettem.Van ilyen a játékon belül csak én nem találtam? Üdv
  • sertrex
    Dirt Rally SUPER ULTRA-WIDE 32:9 Greece Ford Sierra

• alma2
    Ha esetleg van meg valaki aki most maszott elo a foldalatti bunkerjabol es nincs meg neki.
    dirt rally 13 euro
  • GPx8
  • __Jacek__
  • Solt
  • Met
    basszus, már 10 éve
  • sertrex
    OFF

Ezt valaki próbálta már?

OFF END
  • sertrex
  • GPx8
    Kicsit off:
    "Tíz évvel ezelőtt, tragikus helikopter-balesetben vesztette életét Colin McRae. A skót versenyző nem véletlenül lett igazi ralilegenda: a gyorsasági szakaszokon megalkuvást nem tűrt, félelmet nem ismert. Ennek eredményeként persze számos óriási bukás is becsúszott, és nem véletlenül idézik máig egyik leghíresebb mondását: "If in doubt, flat out!" Nyugodj békében, Colin!"
  • GPx8
    Nekem teljesen jól működik a G29+H-vátó kombó.
    (Nyilván H-váltós autókkal kell menni) :)
  • alma2
    Irnak mindenfele dolgot g29 kapcsan, vegig olvasni nem fogom, de ez egy "brutal" megoldas igy szinte a legtobb eszkoz eletre keltheto "allitolag"
    Bar gondolom g29 a tamogatott eszkozok kozott van ettol fuggetlenul, igy nem lenne erre szukseg.

http://www.isrtv.com/codemasters-dirt-series/setting-up-unsupported-wheels-in-dirt-rally/
  • Bamas
    Igen, természetesen, de azzal se működik. Sőt végigpróbáltam az összes beállítást, ahol adja a fokozatok beállítását, de sehol nem fogadja el, hiába próbálom rátolni.
  • lac coo
    A preference resznel beallitottad, hogy h valto plusz kuplung ...?
  • Bamas
    Kipróbáltam már minden beállítást és lehetőséget mégsem működik H váltóként egy autóval sem. Hacsak simán a fel-le beállításra ráteszem a váltó bármelyik fokozatát, akkor ráteszi,tehát érzékeli a váltót. Csak H váltóként nem. Biztosan én nem csinálok valamit jól, de fogalmam sincs mit. Csak használ valaki innen Logitech G29 + váltót és tud segíteni...