2874
  • alma2
    ha dirt1-hez adtak volna ki ezt a par uj helyszint, pont ugyanott tartana a jatek, mint most, persze anyagilag nem jottek volna ki ilyen jol.
    Pedig mar 2 eve is dlc-ert sirt mindenki a dirt1-nel, es sok penzt adott volna mindenki erte.
    Na mindegy. Ha te orulsz, akkor mi is orulunk :)
  • RedRiot
    Azért nem folyamatos 25fps, az elég ritka, általában jól fut, meglehet a 60 is, de mondjuk úgy hogy minden nap belefutok egy olyan részbe ahol kurvára belassul a játék. Ráadásul ezek pont szűk, sötét helyek, sok fával, éjjel vagy esős időben. Screen-tearing is befigyel egy-két hajtű kanyarban. De szerintem ezeket még orvosolhatják, az előző patchek már így is javítottak a játékon.

Autótörés: hát ez sokmindentől függ. Mennyire vagyok fáradt, milyen az autó vagy a helyszín. Most az USA-ban lenyomtam 9 szakaszt egy közepes buktával viszont a polákoknál hajlamos vagyok nagyokat zakózni. Kurva gyors pályák, aztán ha nem adja ki és a fa fog meg akkor kész. Terminal damagem eddig talán 3 volt, azt kb. el tudom kerülni. Szerelőket fejlesztettem párszor de kösz az emlékeztetőt. Eléggé el van dugva a játékban, könnyű elfeledkezni róla.

"Szoval gyakorlatilag semmi nem indokolja a dirt 2 letezeset. " Hé, ne má'! Nekem tetszik, gyakorlatilag is! :D
  • alma2
    minden elismeresem, hogy 30 fps alatt tolod, nekem 60 alatt is egyenlo a halallal, rohadtul idegesitene, foleg a sok kesleltetes. De azert vannak kivetelek, akik ennek ellenere, kurva gyorsak es kitartoak. Jellemzoen ez is visszafele mukodik, pl headset 90 fps, minimalis kesleltetes a kijelzonel, halal visszaterni a 60 fps-re is. szivtam is a fogam. Aztan par nap alatt megszoktam, most mar nem zavar, de messze nem olyan jo erzes igy porogni. meg reagalni a dolgokra. (bar leginkabb a tv lagja miatt, game mode ide vagy oda)
    Amugy a gamepados dologhoz huzzaszolva, anno pl assettoval oke, monza, nem egy tul komplikalt, hosszu kanyarokkal tuzdelt palya, siman gamepaddal leverte valaki a fel vilagot innen a forumbol, szoval ez is szokas es kepesseg kerdese, kevesbe a hardware erdeme a tempo.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.04.04. 12:44:35
  • alma2
    nem tudom mennyire torod az autod, jellemzoen, (ha nem ejszakai szakason vagyok tul) nekem par perc alatt megjavitjak, messze boven beleferek az idobe, de a staff kepzese jol johet egy monthly versenyen, ha mindig ido szukeben jarsz. Nagyon nem is hivja fel ra a figyelmet a jatek. Na meg a legfontosabb egy elnezett kanyar utani terminal damage utan sem bukod az egeszet, van ilyen "kepesseg" kemeny 30 000 rugoert. Szoval ezekre nem art figyelni vegignezni ezeket.
  • alma2
    Raneztem erre a fomenus dologra, marmint ha lejart a napi challenge, megkapom a lovet, utana valoban meg tudom nezni a teljes listat.
    Lattam egy ket nagyon gyors ismeretlen magyart. De szurni tovabbra sem lehet, pl nemzetiseg alapjan, de gyakorlatilag sehogy.
    Az sokat elarul a jatekrol, hogy mig az egyiknel napi 1200, a masinal 1700 indulo volt. ranezve a dirt1-re, csak a tegnapi napi chellengen ami kadettal volt, majdnem 1000 indulo volt!
    Azert a kockak meg mindig ott toljak pl Je55eJame5-el mar 3 eve is versenyeztem szerintem :) De sok uj nevet is latok.
    Szoval gyakorlatilag semmi nem indokolja a dirt 2 letezeset. Mondanam, hogy tolom az egyet, bar egy palyat sem tudok fejbol, de ott mar csak az szamitott, hogy tudtam mikor nem nyomom padlon a gazt (es vissza is lehetett nezni a masikkal) es pont annyival maradok le, a szakasz vegere, igy mar reg precizios oramuve ment at az elvezeti resze. De ahogy nezem itt is gyorsan absztolvaltak paran, ki tudja mennyi jatekoraval ezt a "kepesseget" igy lenne hova felzarkozni.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.04.04. 12:31:04
  • RedRiot
    Ha benne vagy a challengeben (megcsináltad a szakaszt, de még nem léptél ki, háttérben megy a replay) akkor még nem látod az összes időt hanem ahogy írtad kb 50 előre 50 hátra. Ha megcsináltad a challenget teljesen és kiléptél akkor a főmenüből már mutatja a teljes leaderboardot. (Most a hónapos challenget csinálom, így a főmenüből sem tudom megnézni ki az első, csak majd ha mind a 4 komplett versenyt teljesítem. Most járok az utolsónál, egyelőre 52. vagyok (Xbox játékosokat nézem csak). Kíváncsi vagyok hogy hány induló közül, a végén csekkolom.

Kormányt/kontrollert nem mutatja leaderboardon, a főmenüben annyit lehet bekapcsolni hogy az összes platform időit mutassa vagy csak az Xbox játékosokét. (Én utóbbira állítottam. Ugyanaz a hardver, a legtöbb konzolos kontival nyomja mint én, kiegyenlítettebb a meccs. Egy komoly épített pécén , ahol 100fps-el hasít a játék + gyakoribb hogy rendes kormánnyal játszanak azért szerintem némileg előnyben lehetnek. (normál Xboxon néha szerintem 30 alá is beesik az fps.) Nem beszélve arról hogy a más platformon versenyzők nevét nem írja ki, csak annyit hogy "Dirt Player" Úgy meg nem igazán érdekes a dolog.)

Challenge-en csak azzal az autóval indulhatsz, amit megvásároltál, konkrétan azzal a példánnyal, így élnek azok az upgrade-ek amiket megvettél rá. Szóval karrier módban challenge-re a konkrét, saját autóidat tudod benevezni, és amíg az autó "ott van" egy adott challange-en addig nem tudod máshol azt a kocsit használni, nem tudod egy folyamatban lévő rali közepéről elhozni.
    Ha nem így lenne akkor megkavarná a dolgokat. Pl. most Amerikában van a Kadettem, csinálom vele a Monthly-t. Tegyük fel elvinném egy Daily-re, azt megcsinálnám, utána leszervízelném: utána visszavinném a Monthly-ba a fullosan megjavított autót? Akkor ott azon a ralin értelmét vesztenék a szervíz-idők.
    Free playben (custom és time trial) nem saját autóval mégy hanem választasz egy típust és ott van. Hogy azok upgradeltek-e nem tudom, gondolom nem. Upgradeknél hiányolom hogy nem mutatja hogy változnak a műszaki adatok. Lóerő, nyomaték, súly, stb. Azok a csíkok elég árkádosak, nem illenek a képbe egy komoly játéknál.

"Az is bosszanto, hogy pl egy tobb szakasos versenyen nem mutaja meg az aktualis szakaszos idoket.dirt1-ben igen, emlekeim szerint."

Jah, az tényleg jó volna. Az előbb mentem egy gyorsat de jó lenne megnézni hogy tényleg rendesen siettem vagy csak úgy éreztem. :D
  • alma2
    na meg az sem egyertelmu szamomra, ami az elso reszben teljesen az volt, pl melyik napi challengen, mesz olyan autoval, ami nincs meg, de megkapod full-osan upgradelve, illetve itt mikor szamit az upgrade status a napi challengen. Na meg egyaltaln az egesz egy kalap kaki ahogy megvarialtak.
    Ott egyertelmu volt, fejlesztetted a turbot, motort, gyorsabb lett az auto, itt meg csak a kodosites van. Elejen egybol veszel 5 upgrade-t aztan utana meg csak a kilometerekkel jon valami ami 1-5-ig, de hogy mi, azt senki nem tudja es egy mondat a leirasa.
    Hirtelen leirast sem talaltam rola a neten.

ui: viszont, hoyg ne szakadjon le a szemed egy argentin palyan, erzesre picit, de latvanyban sokat segit, hogy nem razza ugy a kepernyot egy puha felfuggesztes. Na meg itt eldugtak a csapat fejlesztest, azt se felejtse el az ember, igy ha szukseg lesz ra tobb dolgot tudnak megjavitani egysegnyi ido alatt egy szakaszon, (mint az elsoben).
    De itt is csak a kodosites van, egy kiba*s*t egyszeru autos jateknal, hihetetlen.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.04.04. 11:06:52
  • alma2
    xboxon, megengedi nezni az elso es az utolso idejet is?
    Itt elore 50 hatra 50 ido, aztan ennyi.
    Az is bosszanto, hogy pl egy tobb szakasos versenyen nem mutaja meg az aktualis szakaszos idoket.dirt1-ben igen, emlekeim szerint.

Eseleg a segitsegeket is mutatja?
    A regiben meg az iranyitas alapjan is lehett szurni. kormany gamepad.
    Persze ez a normalis, hogy fenyszoro nelkul nem latsz, csak arra probaltam celozni, hogy ezt is egy-ket emberke lovi be jatekban. Ennek hala hmd-vel tok jol lattal a sotetben is, mindenfel extra fenyero nelkul, mert igazabol semmi nem volt tok feketere beallitva. A vilagitast meg kikapcsoltad, hogy egysegesen lassal mindent, ne zavarja a szemed a kozel fenyes minden, tavol meg kevesbe. Igy megszokta a szemed, aztan mehettel ezerrel.
  • RedRiot
    A kamu idők engem is zavarnak. PC-n gondolom a csalók jobban meg tudják buherálni a játékot, Xboxon is vannak pálya-levágók. Lehet látni az időkön: ősparaszt versenyző az első helyen + még egy kettő hasonló idővel, utánuk minimum 10-15 másodperces szünet és jönnek a többiek, sokkal kisebb különbségekkel egymás közt. Egy kb. 2 és fél perces pályán. A cheater-parasztok néha azonos nemzetiségűek (gondolom haverok és megosztják egymással hol tudják levágni a pályát.) Ezeket ignorálom.

Time-trialban annyiszor próbálkoznak újra elmenni a susnyásban a fák között ahányszor akarnak, de az online challengekben azért már nehezebb lehet a dolguk.

Fényviszonyok: szerintem az OK hogy lámpa nélkül semmit nem látni éjszaka. Régen volt egy öreg Vectrám és hibás volt a világításkapcsoló. Kecskemétről jöttem haza éjjel, eccercsak hopp minden lámpa magától OFF, de még a műszerfalvilágítás is. Én meg megyek százzal a feketeségben! Majdnem befostam, nemhogy az utat de a kormánykereket se láttam! :D
    Na komolyra fordítva a szót: inkább azzal van baj hogy szerintem olyan nem létezik hogy minden világítás nélkül engednek elrajtolni egy éjszakai szakaszon. Valahogy felhebrákolnak rá minimum egy pár fényszórót szervízidő ide-vagy oda. Vagy akkor feladják a versenyt? Nem tudom de ez így tényleg sántít.
    Próbálom elképzelni a szitut:
    Versenyző: Gyeremá, lekéssük a rajtot!
    Navigátor: De nem megy a világítás bazmeg!
    V: Ne szórakozz má', összetettbe' hatodikok vagyunk! Üjjé má' be oszt gyerünk!
    N: Dehogy ülök! Nem látsz semmit buzigyerek!
    V: (pisztolyt elővesz az overall zsebéből és a navira céloz) Beülsz bazmeg!!!!

Vagy mégis hogy? :D
  • alma2
    ja az lemaradt, pl porscheval. Mondjuk ez az egyetlen marka, amit kizarolag a vezetesi elemenye, reakcio miatt ruhellek mint az allat. igazi szemetdombok az utcai verziok.

Mondjuk ac-ben egy gt4-es mar rancba van szedve, de egy ruf, meg a tarsai igazi halal.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.04.04. 10:10:50
  • alma2
    Leforditva, szoval egy gt autoval sem tudtal egyelore vegigmenni hibatlanul egy rovid esos murvas szakaszon, igy nem erolteted, ertjuk :)
  • alma2
    Bar nem kovetem az eletben a rally szakaszok kozti osszefuggeseket, szabalyokat, de egy jatekban szimplan idiotasag igy hagyni, hogy jon ket szakasz es a masodik a full sotet ejszakai, teljes hossz, elotte termeszetesen egybol a lampad tort, aztan gyakorlatilag buktad az egeszet, mert semmit nem latsz.
    Na majd abban bizok mint a dirt1-ben, ahogy belottek a fenyviszonyokat, ezekre az ocska monitorokra, tv-kre, csak hmd-vel dirt1-ben, az oled kijelzon, siman LAMPA (fenyszoro a kocsimaniasoknak) nelkul csinaltam meg az ejszakai szakaszokat, mert annyira jol lehetett latni, szoval itt sem lesz maskepp gondolom.
    A tv-n amin nyomom, ha a fel kepernyo "fekete" kb a feher is sotetszurke, nincs benne local dimming(bar papiron van). szoval igaz ez a tok sotetben vezetes igy szivas. Persze van kivetel, mert mondjuk ahol van tereptargy amit megvilagithat, pl spanyol sziklafalak, ott konnyu az uton maradni, de a pusztaban, ilyen szarul meg az eletben egy autoval sem lattam ennyire semmit. A multit nyomnam, ha egyaltalan meg lehetne nezni az idoket, mert olyan kamu idok vannak, hogy csak na, igy meg nem sok ertelme, hogy meg a replayet sem latom, mint a dir1-ben. Na meg a segitsegeket sem lehet szurni, gyakorlatilag semmit. mindezt mar tobb mint egy honapja a megjelenes utan...
    Meg kijon az elso reszbol a maradek 3 szakasz ev vegig, aztan megy a sullyesztobe a jatek, codinal igy szokas.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.04.04. 10:03:43
  • lac coo
    Nekem összességében nem jött be, grafika meg ilyen jók, de vezetési élmény sehol nincs a az előzöhöz....
  • RedRiot
    Elcsendesedett a fórum. Letették az urak a játékot? Nyilván vannak hibái néha elég zavaróak de mikor minden összeáll akkor szerintem óriási rali élményt ad.
    Abban reménykedem hogy nem jut a Dirt4 sorsára, amit a Codies egy-két hónap után dobott mint egy forró krumplit. Szomorú lennék ha elengednék a 2.0 kezét hogy jó, ez ennyi volt, és új projectbe vágnának amit újra "majdnem kész", sorjás állapotban adnának ki.
    Van ebben a játékban potenciál, már most is jó a fizika, izgalmasak és élethűek a pályák, brutál jók a motorhangok, alapjában véve a grafika is rendben van. Ehhez képest az FFB-t feljavítani és konzolokon még kicsit optimalizálni a framerate-et meg a Racenet-es baszakodást megoldani talán nem volna lehetetlen.

Jó lenne ha jövőre egy új Dirt helyett a 2.0-hoz jönnének patchek, új DLC-k.

Tegnapelőtt elkezdtem a Monthly Challenget. Opel Kadettel nyomom, most járok a második rali közepén. Baromi izgalmas. Azt hittem hogy lesz vmi pontrendszer, hogy az egyes futamok elkülönülnek egymástól, de nem! Megcsináltam a lengyelt, aztán az első új-zélandi szakasz után látom hogy az idő hozzá van adva az addigi eredményhez. Kemény!

Az is durva hogy Új-Zélandon az első szakasz előtt, szervízidőben kellett megjavítani a polákoknál eléggé lezúzott Kadettet - nem lehetett két futam közt, időn kívül generálozni. Nagyjából ez sikerült is, ennek örömében a második szakaszon felázott sáros úton nekimentem egy kerítésnek és lezúztam a fényszórókat. Utána éjszakai szakasz, 11km. Nincs szervíz. :O Kb. +3 percet bolyongtam a sötétben de végül megtaláltam a célt. Olyan nincs hogy ilyen apróság miatt feladjam a Monthlyt és a kb. 1M creditet! :D
  • Bamas
    Köszönöm a segítséget! Valóban 2.1-es hangszóróm van. Megpróbálom fülessel, ha ott megy keresem a hangkártya driver-t!
  • Ati04
    Szia!
    Hasonló bajom volt nekem is, de csak a 2.1-es hangszórókkal. Fülessel nem volt gond. Rájöttem, hogy nem volt telepítve hangkártya mellé külön illesztőprogi (Realtek ALC 892) és emiatt a 2.1-es rendszer kihagyott hangcsatornákat. Szerintem próbáld meg kideríteni a hangkártyád típusát, és keresni hozzá egy driver-t.
  • Bamas
    Sziasztok! Dirt 2.0-ben nekem nem megy a navigátor hang (gyári dobozos, steam). Próbáltam már többféle beállítást, most a time triálban próbáltam ki és az a furcsa, hogy néha megszólal, talán három kanyart bemond, meg a célt. Segítsetek, hogy mit állíthattam rosszul vagy mit nem állítottam be? Köszönöm!
  • RedRiot
    Mentem pár próbakört Montén, kb. itt a legnagyobb a változás az eredeti Dirt Rallyhoz képest. Ahogy írtad a jégfoltok tényleg fosatósak! :D Havon is jobban kell figyelni, hallgatni a navigátort és időben el kell kezdeni rákészíteni az autót az irányváltásra. Az ólomlábú ősparaszt (vagy bespeedezett orangután) vezetési stílust ami mondjuk Új-Zélandon működhet is itt el kell felejteni! :D
    Nem vártam sokat ettől régi-új pályától de kellemesen meglepett. Most már kifejezetten várós a német és a svéd rali ami még jönni fog.
  • alma2
    Na ami nagy elorelepes meg is neheziti a helyzetet, amikor a elso reszeben mondta, hogy jegfoltok lesznek, valoban voltak latvanyban, de semmi hatasuk nem volt, egeszen addig, amig az egesz utat nem kezdte beboritani a hegy tetejen a jeg, akkor teljesen megvaltozott az auto viselkedese. Na most itt telepakoltak jegfoltokkal, a kocsi meg csuszik jobbra balra vegre. tok jo! Mar egy felpalyas jegfoltnal is befordul, ha rafekezel.
    Gyorsan elinditva a dirt1-et, a grafikai valtozasbol 0-at erzekelek, bar mindkettoben elegge le van csupaszitva. Illetve amit a kettoben pozitivnak erzekeltem a kezifekes kanyarnal is sokkal iranyithatobb marad az auto, (mint murvan szinte).
    Ez meg csak neked sertex, a dirt2 utan dirt1-tol elszokott lelkem, tiszta szarnak ereztem a dirt1-es ffb-t (bar teljesen mashogy vanak beallitva) szoval maris vagytam vissza a ketto megoldasara. ASzfalton meg ugye nincsenek is "gorongyok", igy az a resze nem hianyzott.
  • alma2
    Lehet, hogy csak vak voltam tegnap, igazabol nem is neztem, most nezem, ebben a 8 Gigaban a monte carlo volt benne, Na mindjart futok egy teszt kort.

Mivel mar a proba verzioban is elerheto az utolso patch, plus monte carlo, probalgassad, elobb-utobb eljon az ido amikor tetszeni fog, vagy nem :)

Az a durva, hogy tenyleg izzanak a steam kommentek az ffb hianyossagaroll, kozben szamomra mas fontos dolgokat meg sem emlitenek. Azon hamar tullendultem, hogy nem jon visszajelzes az utrol (egyenletlensegrol) de a sebesseg utviszony fuggo kozeprehuzas is hianyzott. A config file-ban atirva az erosseget az ffb-nek tobbszoresere, legalabb ez a kozepen langyin lotyoges megszunt. Ami kell is, ha a dead zone-t a kormanyzasnal, 0-an akarod hasznalni, ami a termeszetes.

Hangulat fuggo, percenkent hanyszor kuldi el az ember a fejlesztoket az anyjukba, de ezt meg mindig elinditom, a dirt4 meg ott rohad meg a 10 orajaval kb amit beletettem, ez meg most mar 8-nal jar es noni fog bizonyosan.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.03.26. 16:32:00
  • flyinghigh
    parancssor kiterjesztés (steamben tulajdonságoknál vagy egy létrehozott parancsikon indító sorába) -benchmark , részletek a játékkönyvtárban található example_benchmark.xml fájlban
    Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2019.03.26. 12:18:35
  • Nyers
    Megvan! -benchmark command line argument
  • Nyers
    Tudnál valami linket dobni erről a benchmark módról. Gyors Google nem igazán adott semmit, kivéve Phoronix Linux benchmark, de nem találtam, hogy lehetne indítani. Kösz!
  • flyinghigh
    Nekem az is elég fura hogy az új tartalomban a custom race alatt nem lehet éjszakai- vagy ködös-hőeséses versenyt indítani, a dlc ára hűen tükrözi ezt a hanyag copy-paste-t. FFB javítás nem jött másképp az lett volna a legfőbb hírük a patch notes-ban. Az FFB terén azzal takaróznak hogy a játékosok egy része elégedett vele, de azt nem részletezik hogy melyik része, ráadásul a steamen már lassan átbillen negatív értékelésbe a játék, ahol a kommentek nagyrésze pont erre hivatkozik. Community FFB bütykölgetések vannak logitól kezdve a direct drive-os megoldásokig, de az egész nem sokat ér ha a játék nem közli a megfelelő adatokat. Biztos nincs elég hozzáértő programozó a CM-nél, csak ha a főprojectre nincs akkor az utómunkálatokra még kevesebb lesz. De már nem csodálkozok semmin mióta megláttam, hogy a benchmark mód parancssorból indul, ez sem tudták berakni a menüben a beállítások alá.
    Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2019.03.26. 11:26:27
  • sertrex
    Ezzel az új patch-csel javítottak valamit az FFB-n és/vagy közelebb került a DR-hez, mint a Dirt 4-hez? Ugyanis töröltem a "demo" verziót és addig nem próbálom ki újra és főleg nem veszem meg, amíg azt nem írjátok itt, hogy DR 2.0 vissza lett terelve a rendes irányba. A DR után ez egy vicc és hatalmas visszalépés.
  • KTMNORBI
    ELADÓ!!!
  • alma2
    Azert egy kepet linkelhetnel, hatha vevo csalogato ereje van :)
  • alma2
    Ezen nem tudom mi 8 giga, de annyit toltott le. Biztos belepakoltak mar valamelyik regi palyat is.

v1.2.1
    My Team Special Events issues fixed

- We've fixed not receiving input from unofficial devices (without re-connecting the device after press start)

- Special liveries and Monte Carlo Rally unlocked for Deluxe Edition players on Steam

• KTMNORBI
    Sziasztok. Hosszú évődés után úgy döntöttem megválnék szeretett, és nagy gonddal épített szimulátor egységemtől. Az alábbi dolgokból tevődik össze.
    Fanatec CSL Elite Wheel
    Bmw M3 GT2 Rim
    Clubsport V3 Pedál
    3 db 24-es Full Hd Monitor(1 db Dell vékony kávás, a két szélső LG) általam készített tartóval
    Bride Héjas Kagylóülés Erős Fém Talppal, ezt is én csináltam
    Általam Készített Kézifék Usb-ről megy.
    Minden patika állapotban van.
    Nem szívesen bontom meg, ti tudjátok mi mennyibe kerül, értelmes ajánlatokat meghalgatok.
    Képeket készítek frissen ha komoly érdeklődő van.
  • lac coo
    https://www.facebook.com/smokeandcharmtdiclub/videos/304240420255046/
  • alma2
    Hol lehet allitani, mint az elso reszben, hogy magamhoz, community atlaghoz stb-hez merje(mutassa a csikon) az idomet? Sehol nem talalom.
    Hol van a jo kis racenet, a felulnezetes visszanezhetoseggel, barmelyik jatekossal? Sehol.
    Jatekon belul, hogy a fenebe, nezem meg a top1-es idot, amikor csak par helyzetet lehet elore hatrafele megnezni? (ami pesze biztos kamu, mert fel perces szakaszon ramver majdnem fel percet.
    Mi ez a szar codemasters!!!
    Eleg vaskos lista lenne, kis apro dolgokkal, amitol tragya ez a jatek osszessegeben es meg az elozo reszeben is mukodott letezett.
    A meg kulon vicc, nem tudok indulni a daily challengen, mert nincs ollyan autom (szerinte) ami megfelel a kovetelmenyeknek. Sot venni sem enged, mert nincs olyan ami megfelelne neki, kozben penzem dogivel. ahhh hogy szarada le a keze aki ezt kiadta
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.03.22. 14:43:52
  • alma2
    Ja lenyeges dolog nem valtozott. De ma delutan megleptek a jatekkal, igy megint elovettem, megnezve mi is ez az online carrier. Na egy nagy semmi, pont mint az offline :)
    Aztan szinte egyultomben neki kezdtem, minden assisst off, elsore vegigvertem oket. legalabbis 4 orszagban.
    Mondjuk fabiaval mentem, hogy ne tepjem ki a hajam ebben a rohadt ejjeli, szakado esos szakaszokon,(miert nem lehet kikapcsolni oket) gyakorlatilag vakon mentem, nem is tudom, hogy sikerult ott is elkapapalni oket. Az biztos, igy kiprobalva 4 orszagot, uj szakaszokkal amiket nem lattam, messze az argentina a legunalmasabb, szarabb (ugy raz a kamera (hiaba veszed nullara) hogy kiugrik a szemed..gyakorlatilag 20-al kanyarogsz oda-vissza a hegyekben. Azert az eletben elegge kompenzalja ezeket a dolgokat az agyad, ezen se fogok tobbet menni az biztos, ha csak nem muszaj. A az idok itt is total inkonzisztensek, akar csak offline, volt amikor 30 masodpercet vertem a masodikra, de olyan is volt, hogy hibatlan szakaszon nem egesz 1-et. Van avalami random faktor beleepitve is biztos, mert egyszer-ketszer nyomtam restartot amikor lerepultem a kepernyorol, es tok mas idoket mentek

Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.03.20. 20:34:55
  • GPx8
    Jött egy patch "természetesen" FFB javítás nélkül...
    Szerintük vannak, akik elégedettek a mostni FFB-vel. :D
    Gondolom, azok, akik Xbox banánnal játszanak.

"Finally: as we’ve mentioned on our forums, we’re continuing to investigate the concerns some of you have raised with FFB. We’re taking your feedback incredibly seriously, and we are giving this the time and investigation it deserves. We know we need to strike a fine balance between the large number of players who are happy with the FFB, and those of you who want an experience closer to the original DiRT Rally. We’ll continue to keep you informed of our progress – and once we’re happy with the update, we’re hoping to announce plans which will enable some of you to playtest it before we roll it out to everyone."

Teljes leírás
  • tonio2006
    Én ez alapján állítottam be a kormányt!

• bardocz
    Nem túl meggyőző a 2.0
    A kormányzás olyan furán nehéznek tűnik, ellenkormányzásnál is nagy az ellenállása, nem jó vele menni.
    A navigátor viszont talán jobb, mint az első részben, a gyors részeken sokkal magabiztosabban tudtam menni ismeretlen szakaszokon, legalábbis olyan érzésem volt. Ha az FFB-t kijavítják jó lehet majd.
  • Finkoo
    Szerintem ahhoz már nem nagyon lehet "fasza" kormánybeállítást "dobni"... 270 fok ide már kevés...

Amúgy Google a barátod!

https://www.youtube.com/watch?v=98QyEuPf7sY
  • dark night
    Hali!
    Valaki tudna dobni valami fasza kormány beállítás logitech momo force-hoz?
    köszi!
  • Leslie878
    Mindenesetre szépen lenullázta a bajnokságomat a progi, kiírta hogy reset championsip! A clubman bajnokság végén! Köszi Codemasters! Valaki találkozott már ilyen hibával,,lehet előröl kezdeni, minden más megmarad, de a bajnokság reset-el!
  • Leslie878
    A Dirt 4 nél sokkal jobb, sztem! Pont ott mozognak furcsán az autók a dirt 1 hez képest is. A Dirt 4 inkább a Dirt 3 folytatása nagyon árkádos.
  • alma2
    Most kezdtem csak ertelmezni a season 1 season 2 jelenteset, mivoltat. Szoval majus vegig toljak ki magukbol nagy nehezen a regi harom palyat amit igertek, par autoval. Ez nekik a season 1. utana gondolom juniustol augusztusig, meg ismet 3 regi palyat, par autoval ez a season 2.
    Aztan kifujt. Ha valaha lesz hozza valoban uj palya, akkor az meg mar mindenkinek fizetos lesz.