DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A co-driver fejrángatózása meg nagyon adja (1:15)! <#banplz>#banplz>
My Life for Freedom!
A finn és a brit rally azért hiányozni fog.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DiRT Rally - 6 rally / 3 rallycross
rally - Argolis
rallycross - Lydden Hill
DiRT4 - 5 rally / 5 rallycross
rally - Fitzroy
rallycross - Lydden Hill
DiRT Rally 2 - 6 rally / 8 rallycross
rally - New Zealand, Argentina, Spain, Poland, Australia, USA
rallycross - TBA
Meglepődnék, ha bármelyik előző rész helyszínei benne lennének a felsoroltakon kívül. Fura, hogy nincs GB, az egyik legikonusabb rally és gondolom odahaza azért mennek az eladások is. Ha jól emlékszem, itt a többség nem volt oda se az USA, se az ausztrál szakaszokért DiRT4ben. És megint egyetlen aszfalt rally, és az is holtunalmas spanyol. Sajna engem WRX annyira nem fog meg, de úgy tűnik (megint) azon lesz a hangsúly.
Gondolom, ha visszatérnek a DRes "handling model"-re, mindenki örülni fog - nekem sok bajom a DiRT4ével nem volt, igaz csak kisebb teljesítményű kocsikkal szoktam általában próbálkozni.
Kérdés, hogy a surface deformation mekkorát fog ütni, vajon számít majd, hogy hányadikként teljesítünk egy szakaszt?
My Life for Freedom!
Nekem olyan Dirt Rally + Dirt4 keveréknek tűnik. Meglátjuk, egyelőre tartok tőle! 😊
www.smart-bus.hu
Ezért a "demó" után veszem csak majd meg. :/
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Locations: New Zealand, Argentina, Spain, Poland, Australia, USA
New stuff: new authentic handling model, tyre choice and surface deformation.
Egyébként ez most komoly, hogy nem lesz Wales/GB? Kinézetre néhol tiszta DiRT4 feelingje volt. Az nem derül ki, hogy hand-made stagek lesznek vagy marad a generált.
My Life for Freedom!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Vadi új Dirt Rally bajnokságot szervezek 4wd autókkal havi 24 versennyel. És az első Dirt rally nemzetközi rallycross bajnokság is jó eséllyel a hétvégén elindul XDDDDD.
Több mint fél éve játszom a játékkal, az online rallycross a nagy kedvenc nálam, ezért is a rallycross bajnokság ötlete. Ha szeretitek a játékot és van kedvetek versenyezni, várlak titeket is a versenyekbe! Meghívtam a tavalyi Dirt rally VSR bajnokot is Cs.Marcell-t, azt mondta kinyújtja a jobb lábát ő is a versenyünkön 😊)
Weboldalunkon találod a bajnokság részleteit. http://rally.netvarazs.hu/
Utoljára szerkesztette: Szacsibacsi, 2018.08.22. 15:13:58
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Látatlanban tuti, hogy nem veszem meg.
www.smart-bus.hu
A Racedepartment-es liga teljesen profi volt.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ez a hozzászólás nagyban hozzájárult a topic témájához, a legmagasabb szinten... Köszönjük, Emese!
ON!
Sebaj minden evben leirom legalabb egyszer😊
Meg amikor sokat toltam a napi versenyeket, remelem nem futottam ossze a aktualis jelentkezokkel, mert amit ott a magyarok osszehoztak (99%-ban) idoket, jobb lett volna, ha gyalog indulnak inkabb utnak.
Mindenestre jo versenyzest!
szerintem
Várunk mindenkit sok szeretettel a tavaszi DiRT Rally bajnokságunkban, ahol egy VB sorozatot megyünk majd az R4-es autókkal.
>Bővebb információk és jelentkezés <
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Net van folyamatosan, azzal nincs probléma.
Mással nem játszom, úgyhogy nem tudom mással lekapcsolna e a netről.
A vírusírtóval csináltam egy olyant, hogy a Dirt rallyt, meg a Steame-et is betettem, hogy nehogy blokkolja. Hátha tényleg ilyen baj van.
Meg most a Steamen visszakapcsoltam a felhőt, vagy mit. Volt is rajta valami januári mentés, amire emlékszem, hogy akkor kezdte ezt a nem mentősdit, és akkor kapcsoltam le. Na ezt most visszakapcsoltam, letöltöttem azt a mentést.
Kiderül mi lesz.
Mas online jatek megy?
Egy cmd ablakban pingess valami-t pl ping -t www.index.hu ( a jatek alatt is menjen) ha ott sosem dobja el magat, akkor erdemes gondolkodni, hogy mi a baj, ha igen, akkor a net, router stb szoval a halozat kornyeken lehet a baj.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.03.03. 17:43:24
szerintem
Úgy tűnik a Racenet nem kapcsolódás a probléma.
Játék elindul akkor még be tudok a lépni a ligába, indítok egy custom, vagy karriert utána már írja hogy később próbálkozzam a racenettel.
Nem ment, még a profilmentésre sem.
Most az Elitről dobáltam el a bajnokságokat vissza ismét az openig, mindent elvesztve.
Friss win telepítéssel, 1 hét alatt megint elment minden, úgy hogy az összes beállítás, profilt, mindent feláldoztam, új lett minden és mégis...
Tele a bugyrom vele.
Egy esélyt most még adok neki, win mard, steam is töröl, újrarak, és a game is, és a profilt is eldobom, újat csinálok. Remélem jó lesz.
Ha esetleg a racenet problémára van valakinek ötlete azt megköszönöm.
rbal vagyok csak új regisztráció kellett sajnos.
Win reinstall is lett a vége ennek a Dirt nem mentésnek, ahol szinte veszett minden elveszett, az itteni jelszavam is..... de nem ez a lényeg.
Figyelem azt a mappát amit írtál, illetve találtam egy olyant, hogy meg kell szüntetni a csak olvashatóságát az almappáknak.
Azóta úgy tűnik ment rendesen, csak el ne kiabáljam.
Kell is neki, mert sajnos ezt a mappát nem mentettem reinstallkor, úgyhogy újratábla van az egész gameban.
Mindegy új kihívás, új autókkal. 😄
A futó játék alatt le alt+tabozol és nem látod megváltozni a fájlok mentési időpontokat, akkor játékon belül a profil menu alatti save paranccsal kényszerítheted a mentést. Régebben akkor volt hasonló probléma ha játék közben eldobta a racenetet vagy már játék indításkor alapból be sem jelentkezett.
Várunk mindenkit sok szeretettel a Pikes Peak versenyünkön. Február 18.-ig lehet lefutni a szakszokat, vagyis még van több, mint 1 hetetek, hogy meghajtsátok valamelyik autót.
Információk és jelentkezés
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2018.01.11. 19:22:15
www.smart-bus.hu