DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.05.04. 22:28:20
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De biztos vannak itt paran hasonlo konfiggal majd azok nyilatkoznak, van-e problemajuk.
Bar ha jol szamolom ez mar 4 darab eszkoz, lehet itt van a kutya elasva 😊
Mondjuk csak egy kormannyal meg a kezifekkel, siman ki tudod zarni a fenti problemat.
szerintem
pl egy kezifek, ami nincs jol kalibralva es folyamatosan vagy azt pakolgatna be mindenhova, (vagy akar csak egy felretekert kormany is bezvarhat) amikor inputot var egy jatek, vagy ezert nem fogad el semmi mas inputot.
Illetve a mai napig van olyan program, hogy max 2 eszkozt lat igy a harmadik mintha nem is lenne, vagy olyan is van ami egyet lat es azt amit eloszor "megmozditasz" vagy nem "semleges" allapotban all.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.05.04. 16:20:44
szerintem
Találkozott már valaki olyannal, hogy a Dirt rally-ba ha manual H váltót akarok beállítani akkor nem fogadja el a fokozatok beállítását? (billentyűzet gombjaira sem). Köszi a segítséget.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
A team-et elfelejtettem atallitani az elso hosszu palyara igy csak az 5 fejlesztheto dologbol az elso 60 %-a lett meg.
Aztan gyorsan beallitottam, pedig csak olcso janos szereloim vannak 65/75-osok a fonokot leszamitva es egy ROVID szakasz alatt az elso 60%-rol, 4 dolgot kifejlesztettek. Vagyis a gyakorlatban ennel a csapatnal OSSZESEN 2 ROVID szakaszt kell csak menni egy teljesen upgradelt 5/5 kocsihoz
Azt hiszem ez tobb mint boven belefer, gyakorlatilag ~6 perc..
Megis lehet latni, hogy jo esetben a fele indulo van ilyenkor, feltetelezem, mert jaj nincs ilyen auto a garazsaban.
I
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.04.28. 22:55:54
szerintem
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
VSR Mazda Mx5 ->
1. forduló : Március 21 – ACI Vallelunga Circuit
2. forduló : Április 4 – Red Bull Ring
Vagyis ket futam mar lement a fenitek alapjan. Pontverseny nem jon be nekem.
VSR Formula Hybrid Series 2017 versenykiírása!
1. április 9. Kínai Nagydíj – Sanghai – 40 kör
1 futam lement mar a fentiek alapjan. Pontverseny nem jon be.
Na de mindegy, valakinek meguti az igenyeit az egesz, valakinek nem. Alexnak is igaza van, igy mukodok pl az egyik konkurens szervezo brigadnal.
A tobbit megirtam privatban, nem offolok tovabb.
szerintem
Aki nagyon akar, az tud indulni. Csinal egy uj email cimet, csak a versenyzeshez, a valodi nevnel meg azt ad meg amit akar, lehet kamu, nem kernek igazolvany (pl. Nagy Istvan😛). Ha meg szivatni akar, akkor meg lehet a "valodi" Gründerbücher Luszotyky Honorátusz <#idiota>#idiota>
Nicknevet nem fogunk engedni. Van olyan liga aki engedi, azon kevés követelményeink egyike ez, amihez ragaszkodunk. Oké,hogy a valóságban is mennek néhol, pl Csucsu, de mi nem szeretnénk Fütyiharcos, Kriszvok:3 és társait látni sem a pontversenyben,sem a bajnokok falán, sem esetleg a díjátadón. Nehéz is lenne a Ádivagyokosztcshhő-t eleve felkonferálni is. És akkor még nem is beszéltem arról, hogy a Formula.hu vagy akármelyik más partner oldalán kirakni egy olyan cikket,ahol ilyen nevű embereket sorolunk fel az kicsit komolytalan. Ez nem anonim klub.
Utoljára szerkesztette: danikosz, 2017.04.11. 19:08:37
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Egyébként meg mivan, meg kell adni egy nevet, és be vagyunk sz*rva? 😊
Na mindegy, ha majd valtozik ugyis latom a kovetkezo beharangozonal.
Csak parat kattintottam, de nekem a bajnoksagaink -> pontverseny sem mukodik.
szerintem
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Foleg, ha regisztralt tag, csak egy gombot kellene nyomnia, hogy "indulok"
Koszi.
szerintem
Sziasztok!
Hamarosan rajtol a VSR DiRT Rally országos bajnoksága! A 6 fordulós, fordulónként 15 szakaszból álló versenyeken 3 kategória autóit eresztjük össze. VSR szervertagsággal kell rendelkezni, ha WRC autóval szeretnél menni, ha KitCar vagy a '70-es évek sztárjai mellett döntesz, akkor pedig ingyenesen is részt tudsz venni a bajnokságban. Várunk sok szeretettel!
>Bajnokság információk és jelentkezés<
A cucc nagyon komoly, de ez így illúzióromboló mikor az összes vezérlő össze vissza mászkál irreálisan, gondolom a pedálok sem egyszerre mozognak az üléssel. Szóval ez így el van cseszve... mellesleg egy fanatev v2 pedál csak úgy be van támasztva a sarokba mert az már felesleges... 500eurós kormány perecek a fogason, meg egy gitár ha már Kunosnak is van... ejj...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.04.07. 07:13:23
Ne mondjátok már, hogy ez így annyira jó. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.04.06. 18:27:51
szerintem
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.03.11. 19:34:33
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
www.smart-bus.hu
Azt nem tudjátok, a karrierben ha elkezdem valamelyiket, akkor nem lehet a felénél abbahagyni és másikat indítani? Csak másik autó választását ajánlja fel.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A lenyegre terve anno valaki hianyolta a keresztbe autokazast, na itt aztan megkapja az ember, olyan alulkormanyzott az auto, hogy Monte Varlot gyakorlatilag kezifekkel mentem vegig. Viszont cserebe, szinte lehetetlen megpordolni vele, nemhogy kilinccsel elore, de a segge van elol akkor is megfoghato, iranyithato marad. Erdekes elkepzeles.
szerintem
Az ultra low meg nézhetne ki szarabbul is mint ahogy akkor biztos nagyobb lenne a különbség tehát valamit valamiért.
Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2017.02.26. 07:45:38
szerintem
Vírus/malware tuti nincs, mert szoktam nézegetni a Feladatkezelőben is a dolgokat.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.02.25. 18:07:33
Keress ra neten egy par lepes, hogy veglegesen kiirtsd szegenyt.
Amugy barmi megszhivathatja az embert, ha ilyen durva teljesitmeny visszaeses van, akar a feladatkezeloben is latod, mi porgeti a procit a vinyot stb.
Barmelyik windows telemetry app, de tenyleg barmi, mukodhet rosszul, vagy akar egy regebbi update, ami sose telepult fel, mindig ujra probalkozik, a lehetosegek szama vegtelen.
Nekem is neha bebugzott az egyik windows komponens ami tipikusan akkor lep mukodesbe, akkor egy 32-bites exe-t inditasz,, a'la dirt rally elindit, es tekerte az egyik procit fullra, de mas esetekben is, azt is registry stb turkalassal lehetett vegleg elinditani.
Vagy rakeresel hasonlora "How to disable Telemetry and Data Collection in Windows 10"
kezzel mahinalod, de biztos van ra mar rengeteg egy gombos app is, ami megcsinal helyetted mindent.
Ezeket nem probaltam, de ezeket kidobta elsore a google:
http://www.ghacks.net/2015/08/14/comparison-of-windows-10-privacy-tools/
szerintem
Az áruház magától nem telepíthet programot - a Windows igen...
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.02.25. 15:13:47
Nagyon jó példa erre, pont ebből a hónapból: OneDrive. A teljes OneDrive szolgáltatás ki van nekem kapcsolva a gépemen, egyik nap mégis dobálta fel videókészítés kezdetekor, hogy a OneDrive használatra kész. A legdurvább az, hogy rá 1 vagy 2 napra, haveromnak is elkezdte ezt - pedig neki telepítve sem volt a program.
Nem tudhatod, hogy mikor milyen bugfixet/micro update-t szedd le a Win10, amiről "elfelejtenek" szólni és/vagy értesíteni a nagy publikumot.
Kedden este játszottam a DiRT Rally-val, de már az előtte lévő napokban/hetekben is észrevettem, hogy igencsak alacsony az FPS-em a korábbiakhoz képest. EA idején bőven megvolt a legrosszabb helyeken is a 60-70, most ugyanolyan beállítások (meg olykor még alacsonyabb beállítások mellett is...) esetén volt, hogy lement 40-ig az FPS-em. Szerdán bejelentették az AMD Ryzen CPU-családot, csütörtökön nem játszottam, most vettem elő pénteken...ugyanaz az autó, ugyanaz a szakasz, bő 100+ FPS. Még a görög szakaszokon is! Micsoda véletlen egybeesés, nemigaz? 😄 😄 😄 😄
Látszólag a Steam nem frissített semmit, de ki tudja, hogy a Win10 mit frissített a háttérben...besz*rt az Intel vajon, és gyorsan driverekkel kifacsarta a plusz teljesítményt a procijaiból? 😄