2874
-
rbal #2432 Sziasztok! Az idén kezdtem el játszani a Dirt rallyval. Segítségre lenne szükségem. Full eredeti steamról vásárolt a game. A problémám vele, hogy időnként nem menti el az állást. Többször csinálta már, de ma nagyon felidegesített. Masteron is több szezont mentem, és már full a nyerésre megyek, de így mentés nélkül csak felidegesít, és nagyon zavar, hogy egy megnyert egész országnyi 12országnyi szakasz megy a levesbe, a setupal együtt, mert azt sem menti. Ha nem szezonban megyek, hanem csak szakadszt setupolni, a beállítást sem menti el. Mindent kezdhetek elölről. De az az érdekes hogy többségében(eddig) meg jó. Egy előző ilyen nem mentős időszakban újra is telepítettem a gamet, de akkor az sem segített. Aztán egyszer csak ismét mentett. Mit lehet állítani játékban, steamen hogy ez ne legyen? THX! -
Várunk mindenkit sok szeretettel a Pikes Peak versenyünkön. Február 18.-ig lehet lefutni a szakszokat, vagyis még van több, mint 1 hetetek, hogy meghajtsátok valamelyik autót.
Információk és jelentkezés -
#2430 2419 / mit nem adnék ha egy üzeskezű csinálna egy ilyen kéziféket nekem (akár dupla áron). én sajnos seg hulye vagyok hozá . esélyem sincs -
#2429 A nyomtató hozzá alig volt drágább mint a fanatec kézifék, ami ugyan úgy potméteres mint ez :D Ha még loadcelles lenne.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2018.01.11. 19:22:15 -
#2428 Én nem csúnyának hanem inkább ötletesnek, és egyedinek mondanám. Célnak maradéktalanul megfelel -
#2427 Csúnya, de működik, nekem elég. Majd a szekvenciális váltót kívánatosabbra akarom tervezni. -
#2426 Hadd lássuk mien -
#2425 Csináltam magamnak, de ezt nem tudnám hova rakni, meg nem is lenne elég erős a cockpit hozzá. -
flyinghigh #2424 Ha egyszer kipróbálnál egy analóg kéziféket simán találnál neki helyet ha másol nem hát a H váltó mellett, mellesleg pár darab ezresből megoldható hall effekt szenzorral is, úgy már mehet az elnyűhetetlen kategóriába. -
Solt #2423 -
#2422 És van egy sokkal minőségibb kéziféked, mint a fanatec, ami valami 130 euro, és ha akarod későbbiekben megcsinálhatod akár hidraulikusra is. Kár, hogy egy ilyet nem tudnék hová rakni. -
#2421 ha mindent beleszámolok, a legapróbb csavart és lemezt is 17k volt
-
Solt #2420 Gratulálok!
És mibe fájt a vége? -
#2419 igen ez alapján, szorosan követtem mindent, és láss csodát: működik
-
Valamilyen leírás alapján csináltad? -
#2417 -
#2416 Sziasztok. Nemrég valaki amikor kézifék ötletet kerestem, annyit mondott "csinálj magadnak", ezt megfogadtam, és csináltam. Az alábbi videón láthatjátok is, az inspirációt pedig külön köszönöm
-
GPx8 #2415 Elég szar a fizikája... -
#2414 -
#2413 Ami segített, hogy a beállításoknál ahol kiválasztod, hogy egér, bill, kormány, ott nem a kormányt választom ki, hanem előbb valami mást, majd megint a kormányt. Így engedte használni. Logikátlan amúgy, mert ugyan azt a gombot be tudtam állítani bármi másra, kivéve a váltóra. -
flyinghigh #2412 Win10 alatt nálam még a Preference alatt sem látta a H váltó opciót a g29+gyári váltó esetén, viszont win7 alatt rendenben volt. Így letöröltem mindent a Documents\my games\DiRT Rally mappából és következő indításkor már mindent érzékelt frankón, amíg helyre nem állt wheel helyett csak gamepad beállítást mutatott.
Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2017.12.20. 19:19:12 -
#2411 Eddig nekem is, ezért furcsa. Olyan volt, hogy mindent be kellett állítanom újra, de működött. -
#2410 Nem tudom mi lehet..
A CM F1 az elég gáz input beállítás terén, de ezzel soha nem volt bajom, mindent mindenhogy megevett .. -
#2409 Az a vicc, hogy rákeresve másnak is volt ilyen, de megoldás sehol. MAjd holnap próbálkozok vele ha lesz idpm. Ha nem, marad az automobilista. -
#2408 Valami uj kontroll sema esetleg.... -
#2407 Van a kormány, meg van a pedál+vűltó egy elektronikán. Eddig működött. Ha csak szekvenciálisra állítom, akkor a váltó gombját be tudom állítani sebességi fokozatnak. Ha ezután váltok hváltóra, akkor nem tudok beállítani semmilyen gombot sebességi fokozatnak. Lehet holnap csinálok egy videót róla. -
#2406 De mire van dugva a valto ?
Vagy kulon eszkoz ? -
#2405 Nekem is, egészen eddig. Érthetetlen. Kormányt is kalibráltam, nem tudom mi kéne még. -
#2404 Nem tudom, anno nekem ment gond nélkül, külön vezérlőröl is ... -
#2403 Preferenceben be van állítva hváltó + kuplung. Rámegyek a controllsra, ott van az összes sebességi fokozat, mint unassigned. Kiválasztom, hogy beállítsam, akármit nyomok meg, látszik, hogy érzékel valamit, majd visszaáll unassignre. Se billentyű, se kormány gombja, se a váltó, semmi nem jó neki. -
#2402 Az be van, addig még a sebességi fokozatokat sem mutatja. Ez a része nagyon gagyi a játéknak. -
#2401 Ugy remlik preference resz alatt be kell allitanod eloszor, h kuplung + h valto... -
#2400 H-váltót miért nem tudom beálíltani? Véletlenül kikapcsolt kormánnyal indítottama játzékot, minden beállítás elveszett. A pedálok ugyan azon az elektronikán vannak, mint a váltó, és azt be tudom állítani. Viszont amikor a sebességeket állítanám be, nem csinál semmit, semmilyen gombra nem engedi rakni. -
Sziasztok
Hétfőn indult a 3 hónapos bajnokság sorozatunk! Eddig 15-en vagyunk (korábbi RBR-es tagokkal kiegészülve), viszont a létszám korlátlan!
Akiknek kedve van csapatni, azokat szívesen várjuk!!!
Részletek: LINK -
Zozzer #2398 értetlenkedtem :) -
#2397 Ha a kormanyrol vezerled mit irjon, jobbra fent a masodik gomb ? ;)) -
Zozzer #2396 Én még nem nagyon láttam ilyet hogy a replay mellett vagy alatt ott van hogy 18-as gomb.... :) Szerintem félreértjük egymást.. De majd délután befotózom. -
#2395 Ennel jobban nem fogja kiirni, (mint a legtobb jatek) -
Zozzer #2394 Sziasztok! Verseny után nyomnám az újrakezdést, vagy a tovább-ot, és nem írja ki rendesen melyik billentyűzet, csak számokat ír hogy 18-as meg tizenakárhanyas. G25-öt használok. Ok, rányomok az enterre és tovább lép, azt tudom, de azért jó lenne ha kiírná rendesen mit kell nyomni. Volt valakinek ilyen problémája? -
#2393 Sziasztok! Miért nem maradhat meg a kormány mentésem ki-be lépés után? Mentem látni azt amit megadtam név szerint, aztán ha kilépek a játékból majd vissza nem látok semmi olyat, hogy hol lenne bármiféle mentés. (Fanatec csl elite wheel BMW rimmel)