2874
  • rbal
    Sziasztok! Az idén kezdtem el játszani a Dirt rallyval. Segítségre lenne szükségem. Full eredeti steamról vásárolt a game. A problémám vele, hogy időnként nem menti el az állást. Többször csinálta már, de ma nagyon felidegesített. Masteron is több szezont mentem, és már full a nyerésre megyek, de így mentés nélkül csak felidegesít, és nagyon zavar, hogy egy megnyert egész országnyi 12országnyi szakasz megy a levesbe, a setupal együtt, mert azt sem menti. Ha nem szezonban megyek, hanem csak szakadszt setupolni, a beállítást sem menti el. Mindent kezdhetek elölről. De az az érdekes hogy többségében(eddig) meg jó. Egy előző ilyen nem mentős időszakban újra is telepítettem a gamet, de akkor az sem segített. Aztán egyszer csak ismét mentett. Mit lehet állítani játékban, steamen hogy ez ne legyen? THX!
  • danikosz

Várunk mindenkit sok szeretettel a Pikes Peak versenyünkön. Február 18.-ig lehet lefutni a szakszokat, vagyis még van több, mint 1 hetetek, hogy meghajtsátok valamelyik autót.

Információk és jelentkezés
  • JUVEfun
    2419 / mit nem adnék ha egy üzeskezű csinálna egy ilyen kéziféket nekem (akár dupla áron). én sajnos seg hulye vagyok hozá . esélyem sincs
  • bardocz
    A nyomtató hozzá alig volt drágább mint a fanatec kézifék, ami ugyan úgy potméteres mint ez :D Ha még loadcelles lenne.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2018.01.11. 19:22:15
  • KTMNORBI
    Én nem csúnyának hanem inkább ötletesnek, és egyedinek mondanám. Célnak maradéktalanul megfelel
  • bardocz
    Csúnya, de működik, nekem elég. Majd a szekvenciális váltót kívánatosabbra akarom tervezni.
  • KTMNORBI
    Hadd lássuk mien
  • bardocz
    Csináltam magamnak, de ezt nem tudnám hova rakni, meg nem is lenne elég erős a cockpit hozzá.
  • flyinghigh
    Ha egyszer kipróbálnál egy analóg kéziféket simán találnál neki helyet ha másol nem hát a H váltó mellett, mellesleg pár darab ezresből megoldható hall effekt szenzorral is, úgy már mehet az elnyűhetetlen kategóriába.
  • Solt
  • bardocz
    És van egy sokkal minőségibb kéziféked, mint a fanatec, ami valami 130 euro, és ha akarod későbbiekben megcsinálhatod akár hidraulikusra is. Kár, hogy egy ilyet nem tudnék hová rakni.
  • KTMNORBI
    ha mindent beleszámolok, a legapróbb csavart és lemezt is 17k volt
  • Solt
    Gratulálok!

És mibe fájt a vége?
  • KTMNORBI
    igen ez alapján, szorosan követtem mindent, és láss csodát: működik
  • bardocz

Valamilyen leírás alapján csináltad?
  • lac coo
  • KTMNORBI
    Sziasztok. Nemrég valaki amikor kézifék ötletet kerestem, annyit mondott "csinálj magadnak", ezt megfogadtam, és csináltam. Az alábbi videón láthatjátok is, az inspirációt pedig külön köszönöm

• GPx8
    Elég szar a fizikája...
  • lac coo
  • bardocz
    Ami segített, hogy a beállításoknál ahol kiválasztod, hogy egér, bill, kormány, ott nem a kormányt választom ki, hanem előbb valami mást, majd megint a kormányt. Így engedte használni. Logikátlan amúgy, mert ugyan azt a gombot be tudtam állítani bármi másra, kivéve a váltóra.
  • flyinghigh
    Win10 alatt nálam még a Preference alatt sem látta a H váltó opciót a g29+gyári váltó esetén, viszont win7 alatt rendenben volt. Így letöröltem mindent a Documents\my games\DiRT Rally mappából és következő indításkor már mindent érzékelt frankón, amíg helyre nem állt wheel helyett csak gamepad beállítást mutatott.
    Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2017.12.20. 19:19:12
  • bardocz
    Eddig nekem is, ezért furcsa. Olyan volt, hogy mindent be kellett állítanom újra, de működött.
  • lac coo
    Nem tudom mi lehet..
    A CM F1 az elég gáz input beállítás terén, de ezzel soha nem volt bajom, mindent mindenhogy megevett ..
  • bardocz
    Az a vicc, hogy rákeresve másnak is volt ilyen, de megoldás sehol. MAjd holnap próbálkozok vele ha lesz idpm. Ha nem, marad az automobilista.
  • lac coo
    Valami uj kontroll sema esetleg....
  • bardocz
    Van a kormány, meg van a pedál+vűltó egy elektronikán. Eddig működött. Ha csak szekvenciálisra állítom, akkor a váltó gombját be tudom állítani sebességi fokozatnak. Ha ezután váltok hváltóra, akkor nem tudok beállítani semmilyen gombot sebességi fokozatnak. Lehet holnap csinálok egy videót róla.
  • lac coo
    De mire van dugva a valto ?
    Vagy kulon eszkoz ?
  • bardocz
    Nekem is, egészen eddig. Érthetetlen. Kormányt is kalibráltam, nem tudom mi kéne még.
  • lac coo
    Nem tudom, anno nekem ment gond nélkül, külön vezérlőröl is ...
  • bardocz
    Preferenceben be van állítva hváltó + kuplung. Rámegyek a controllsra, ott van az összes sebességi fokozat, mint unassigned. Kiválasztom, hogy beállítsam, akármit nyomok meg, látszik, hogy érzékel valamit, majd visszaáll unassignre. Se billentyű, se kormány gombja, se a váltó, semmi nem jó neki.
  • bardocz
    Az be van, addig még a sebességi fokozatokat sem mutatja. Ez a része nagyon gagyi a játéknak.
  • lac coo
    Ugy remlik preference resz alatt be kell allitanod eloszor, h kuplung + h valto...
  • bardocz
    H-váltót miért nem tudom beálíltani? Véletlenül kikapcsolt kormánnyal indítottama játzékot, minden beállítás elveszett. A pedálok ugyan azon az elektronikán vannak, mint a váltó, és azt be tudom állítani. Viszont amikor a sebességeket állítanám be, nem csinál semmit, semmilyen gombra nem engedi rakni.
  • Gadfly13

Sziasztok

Hétfőn indult a 3 hónapos bajnokság sorozatunk! Eddig 15-en vagyunk (korábbi RBR-es tagokkal kiegészülve), viszont a létszám korlátlan!
    Akiknek kedve van csapatni, azokat szívesen várjuk!!!

Részletek: LINK
  • Zozzer
    értetlenkedtem :)
  • lac coo
    Ha a kormanyrol vezerled mit irjon, jobbra fent a masodik gomb ? ;))
  • Zozzer
    Én még nem nagyon láttam ilyet hogy a replay mellett vagy alatt ott van hogy 18-as gomb.... :) Szerintem félreértjük egymást.. De majd délután befotózom.
  • alma2
    Ennel jobban nem fogja kiirni, (mint a legtobb jatek)
  • Zozzer
    Sziasztok! Verseny után nyomnám az újrakezdést, vagy a tovább-ot, és nem írja ki rendesen melyik billentyűzet, csak számokat ír hogy 18-as meg tizenakárhanyas. G25-öt használok. Ok, rányomok az enterre és tovább lép, azt tudom, de azért jó lenne ha kiírná rendesen mit kell nyomni. Volt valakinek ilyen problémája?
  • KTMNORBI
    Sziasztok! Miért nem maradhat meg a kormány mentésem ki-be lépés után? Mentem látni azt amit megadtam név szerint, aztán ha kilépek a játékból majd vissza nem látok semmi olyat, hogy hol lenne bármiféle mentés. (Fanatec csl elite wheel BMW rimmel)