2874
  • lac coo
    RD ne olyanokat is irnak, hogy a Cars ubermega szimulacio .....:)
    Tomsteelnek hiszek...nem az ottani gyokereknek :))
  • lac coo
    A fek milyen, normalis fektavok vannak, vagy a dirt fele otmeteres .
  • Alexease
    Lenyegeben "nulla" befektetessel ("ujrarendezgettek" a DIRT3-at) kiadtak valamit, ha lesz bevetel, akkor fejlesztgetik, ha nem nagyon, kitologatjak hozza a mar korabbrol meglevo kismillio tartalmat.

Szamomra a fejlesztes onnan indulna, hogy lecserelnek az effekt alapu FFB-t, es tizenev utan eloszor, lenne benne cockpit allitas:DDDD
  • Tomsteel
    Nálam is külön vannak csatlakoztatva a pedálok, működik a kész eszköz együtt, kormányforgást meg annyit használ amennyi a kormány szoftverében be van állítva.

Nem mondom én sem, hogy hibátlan élmény, az FFB valóban sokat ront rajta, ahogy Alex is írta érezhetően generált effekt és abból se a legjobb, de vezetve az autót egy pillanatra sincs az az érzésem, hogy itt vagy ott most mást kellett volna tapasztalnom, ami szerintem nagyon jó. Sokrétűnek tűnik az autó mozgása és a hajtás leadása.

3 helyszín van, Greek, Wales és Monaco, autókból 60-as, 70-es 80-as(RWD), Group B, Group A és 2010's.
  • Jackal
    Ma esős nap van, nyakamat teszem rá hogy csak egy újabb lehúzott bőr.
    Racedepartmenten olvasom a hozzászólásokat:
    http://www.racedepartment.com/threads/dirt-rally-out-on-steam-early-access.104618/page-3
    Ilyeneket írnak hogy:
    G27-et 270 fokra kell állítani hogy jó legyen, kormányamnimáció szintén annyi. FFB beállítások tök ugyanazok és olyanok is mint eddig, grafikai engine az F12014-esé.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.27. 20:26:20
  • lac coo
    En a nyakamat teszemra, hogy a CM probabol engedett egy ilyen fejlesztest, de csak minimalis kerettel, a tobbit mar elo kell teremteni a jateknak :-)
    Tok uj fiatal arcokat latok, tuti valami ilyesmi a koncepcio.
  • lac coo
    En karogtam egyedul evekig, hogy a CM tudna jo fizikat is, meg a vegen igazam lett :-)
    Ha Tomsteel mondja, neki meg siman elhiszem !:-)
  • Alexease
    Itt az Early Access csak "parasztvakitas", lenyegeben semmi ertelme. Ez egy sok-sok eve keszre gyartott es sokszor kiadott engine, kismillio letesztelt tartalommal.
  • lac coo
    Grafikailag szerintem egyelore maradt a fix kormanyanimacio.
    H valto mar ment D3-on is.
  • CamelX
    Legjobb hír a mai nap!! :))
    Legyen legalább olyan fizika mint 2-3-ban (adná ég a gyengébb fékerőt hozzá!), és ami képeket elém villantottak, meg vagyok véve kilóra
    Early access viszont kizárt...
  • Jackal
    Ha az is fixen 360 fokra van belőve mint eddig és nem kezel csak 1 kontrollert, akkor végleg eldőlt a "most más lesz" szlogen.
  • barcalaci84
    900 fok és H váltót lehet állítani normálisan?
  • Jackal
    A találós kérdés: ha az autóra nehezedő X irányú erőt ráküldik simán a kormányra(valamennyivel leosztva), akkor elvileg már tökéletes ffb érzetnbek kellene lennie a kezed alatt. Ilyet még egyetlen codemasters játék se tudott felmutatni, pedig rém egyszerű lenne(feltéve ha rendes gumifizika van).
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.04.27. 20:08:33
  • Alexease
    Fizikai mukodesre a Codies-nal igazabol nincs gond, nagyon sokmndent szamoltatnak, csak mindig "egyszerusitik" a vegere, hogy kezelheto maradjon (F1, GRID stb). Ennel elofordulhat, hogy nem butitottak rajta.

De az FFB kezeles maceras kerdes, mert az alapbol "csak" effektezett van/volt mindig. Altalaban ott halt el a dolog. Persze ha csak kormanyra allitgatnak be, talan meg jo is lenne. Ha nem is HC-nak, de elvezetesnek talan.
  • Tomsteel
    i5 2310, Radeon 7870, ultrán 4x élsimítással vígan fut, ahogy Laccoo is írta, nagyon pesszimisták voltak a becslésnél.
  • Tomsteel
    Szerintem fizikát tekintve senkinek egy szava nem lehet rá, simán átjön ahogy a szegecsek kaparják a jeget, hozzám hasonló maximalisták se tudnak belekötni. Ilyen alapokkal nekiindulni egy early access-nek szerintem csak jót eredményezhet.
  • grebber
    Ha nem hadititok leírhatnád milyen géped van és mit jelent a lag nélküli futás. Gondolom nem csak engem érdekel!
  • lac coo
    Pont emiatt akartak egy komolyabb rallit ! :)
  • Tomsteel
    Kipróbáltam, fizika nagyon kellemes, grafika pont annyira szép, hogy lag nélkül fusson legszebb minőségben átlagos gépeken is, ahogy egy ilyen játékban lennie kell.

Egyedüli kifogásom az egyelőre elég butáscska FFB, csúszásnál egyáltalán nem akar ellenkormányozni egy ponton túl.
  • Jackal
    Majd osszátok meg a tapasztalatokat (ha lehet kevés elfogultsággal), nem fűzők hozzá túl nagy reményt. Nekem az utolsó élvezhető Dirt a 2-es volt, azóta csak egyre butábbak lettek..
  • lac coo
    Nekem is jo, azert ez a garfika meg ma sem csunya, sot...!

Gepigeny az kamu, mar tavalyi F1 - hez is I7 et irtak :)))
  • grebber
    Ajánlott gépigény elég bivaly 290/GTX 780
  • Alexease
    A grafikaval nincs gondom, nekem boven jo, legalabb elfut a gepemen:D
  • lac coo
    Grafikailag ez egy az egyben Dirt3....Szinte centirol centire :)
    Hogy aztan kesobb mi lesz benne a fene tudja .....Ez Codemasters, mindent tudnak de keveset akarnak :)
  • Alexease
    FAV+, es varom, hogy valaki kiprobalja, foleg az FFB erdekelne ;)
    Meg persze a cockpit allitas (pozicio, fov, dinamika), de az valszeg (szokas szerint) tuti nincs.
  • Adam Jonas
  • botyika

élőbe most játszik vele egy fazon itt
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.04.27. 18:25:57
  • Szabi #1
    Ma jelent meg Steam-en a DiRT Rally korai hozzáféréses verziója. :)

"Rég tudjuk már, hogy jön a következő DiRT, és azt is, hogy a ralira fog koncentrálni, arra azonban nem számítottunk, hogy a Codemasters egy keményvonalas szimulációval fog előhozakodni, pedig ilyen a frissen bejelentett DiRT Rally.

A játék vezető tervezője, Paul Coleman a való életben is szokott versenyezni, így ő garantálja azt, hogy hiteles digitális lenyomata legyen a murvás vagy jeges utakon való száguldozásnak a program. Itt nincs kegyelem, minden a kitartáson és a koncentráción múlik, egy rossz lépés pedig a verseny végét jelenti, nincs ugyanis idő visszatekerés.

A DiRT Rally tehát jelentősen eltér a sorozat eddigi részeitől, de nem csak ebben különleges, hiszen ez a Codemasters első olyan játék, ami korai hozzáférésben jelenik meg. A játék a jelenlegi változatában 17 autót tartalmaz és 36 pályán száguldozhatunk, mindez pedig később, nagyjából havonta fog bővülni. A DiRT Rally most 10%-os kedvezménnyel 27 euróért vásárolható meg, és aki már most benevez, annak további költségeket nem számolnak fel." pcguru.hu

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.04.27. 18:23:51