920
6d6d2634-4efe-48c0-bc43-6a1223c6b3dc.jpg
  • molnibalage83
    Érdekes számok. A 11 órás átlagos végigjátszás viszon durva. Akkor nagyon sokan, csak átrohantak a játékon.
  • Fulcrum11
    Kíváncsiságból megnéztem a LiS Steames statisztikáit SteamSpyon és van pár érdekesség:
    (regisztrálni kell az összes adathoz)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1,1 millió eladott példány, ebből 850 ezer játszott vele, a bal oldali halványabb statisztika is érdekes (96%-os pozitív értékelés, 11 óra alatt játsszák végig átlagosan)

ezt az utolsót nem értem teljesen.

Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2016.02.20. 19:35:48
  • molnibalage83
  • Kit--Kat
    Ó én nem kételkedtem ebben, csak tényleg kíváncsi voltam honnan az infó. Mindenesetre kösz a részletes tájékoztatást.
  • molnibalage83
    Meg én rövidebbre vágtam volna össze és az Obstacles zenére.
  • molnibalage83
    Bár azt hozzá tenném, hogy ez esetleg egy 3. befejezés lenne, mert a 2. befejezést részbe értelmetlenné tenné, hiszen hol van az áldozat? Mondjuk ezen videó alapján sem derül ki, hogy ki élte még túl és ki halt bele ebbe.
  • molnibalage83
    Tényleg jó.
  • wesker24
    Új Life is Strange Extended ending ! Ezt mindenkinek látnia kell egyszerűen tökéletes.

Új Life is Strange Extended ending after you saved Chloe and destroy Arcadia Bay

• wesker24
    Tessék parancsolj itt a bizonyíték 2015 május 29-röl amikor épp hogy csak vége lett a Life is Strange Episode 3-nek és ugye a Life is Strange Episode 4 csak julius végén jelent meg.

Episode4="Dark Room"
    Episode4Sub1="Alternative Beach Ugye itt beszélgettünk Chloe-val a parton az alternativ unverzumban"
    Episode4Sub10="Junkyard Max és Chloe ekkor találta meg Rachel holtestét "
    Episode4Sub11="Main Campus - Before The Party Max és Chloe ekkor beszél Warrennel a party elött"
    Episode4Sub12="Swimming Pool - Party Max ekkor beszél mindenkivel hogy látták-e Nathan-t és ugye figyelmeztetjük Vicky-t."
    Episode4Sub13="Jefferson's Car Ez nem tudom hogy került ide mert Jefferson kocsiját Max csak az Episode 5-ben használta"
    Episode4Sub14="Junkyard - Evening Max és Chloe este a Junkyardba megy és ugye kiderül hogy Jefferson áll az egész mögött. "
    Episode4Sub2="Alternative Chloe's House - Downstairs Ez az amikor Max és Chloe beszélget és Williammel és beszélgetünk."
    Episode4Sub3="Alternative Chloe's House - Upstairs" Max épp morfiumot keres Chloe-nak és Joyce-al és beszélget.
    Episode4Sub4="Chloe's House - Focus" Amikor Max arról dönt hogy teljesíti Chloe utolsó kivánságát vagy se?
    Episode4Sub5="Chloe's House - Upstairs" Amikor Max visszatér az eredeti unverzumba és Chloe-val beszélget
    Episode4Sub6="Chloe's House - Downstairs" Amikor Max David cuccait keresi
    Episode4Sub7="Beach - Frank's Showdown" Amikor Max és Chloe Frank-el beszélget a listáról
    Episode4Sub8="Boys Dormitories" Amikor Max és Chloe Nathan szobájában kutakodik.
    Episode4Sub9="Old Farm Amikor Max és Chloe megtalálják a Dark Roomot "
    Episode5="Polarized"
    Episode5Sub1="Dark Room" Ugye amikor Max el van kábítva és a Dark Roomban ébred
    Episode5Sub10="Swimming Pool - Focus" Ez az a fotó amikor Warrennel csináltunk selfiet még a party elött
    Episode5Sub11="Cliff - In The Storm" Ez lehetett amikor Max meghozza az ultimate döntést
    Episode5Sub12="On The Road - Ending" Gondolom ez lehetett a Sacrifice Arcadia Bay vágatlan verziója
    Episode5Sub13="High School Toilets - Focus" És ez lehetett a pillangós kép a fürdőszobában ahol minden elkezdődött
    Episode5Sub14="Cliff" Ez nem tudom mi lehetett ??? Talán az a pillanat amikor Max-re ráesik a világító torony ?
    Episode5Sub15="Hospital - Ending" Na ez az ami soha se jelent meg mert törölve lett gondolom ez lett volna az original ending mert ugye az artbookban van egy concept art ahol Max bekötött fejjel kórházi köntösben van.
    Episode5Sub16="Nightmare" És ugye Max rémálma ahol minden a feje tetejére állt.
    Episode5Sub2="Dark Room - Focus" Ez amikor a saját képére megy vissza amit Jefferson csinált a Dark Room-ban
    Episode5Sub3="Art Class - Focus" Amikor Max visszamegy amikor az elsö selfiet csinálta az osztályteremben
    Episode5Sub4="Plane To San Francisco" Amikor ugye Max San Fransisco-ba megy mert nyert az Everyday heroes-on
    Episode5Sub5="San Francisco's Art Gallery" Ugye amikor Max galéria kiállításon van az igazgatóval
    Episode5Sub6="Max's Room - Focus" Ez az amikor az univerzum kezd szétesni és ugye Max eltépi a fotóját.
    Episode5Sub7="Chloe's Truck - In The Storm" Ez nem tudom mit keres itt ?? Mert itt Jefferson kocsijával ment Max a Diner felé.
    Episode5Sub8="E5_5B MainStreet" Amikor Max a viharban próbál mindenkinek segíteni. (Alyssa Fisherman Evan Trucker guy)
    Episode5Sub9="Diner - In The Storm" Ugye amikor Max találkozik a többiekkel a Dinerben Frank Warren és Joyce.

És ugye amikor eredetileg szeptember 20-án jelent volna meg a játék akkor pár nappal ezelőtt bejelentik hogy újabb egy hónapot csúszik a játék és amikor az Episode 5 megjelent október 20-án a fájlokat megnézve igencsak felborult a sorrend és a Hospital ending helyett már a Cemetery ending volt.
  • wesker24
    A Life is Strange fájl szerkezete nagyon egyszerű elég hozzá egy Notepad ++ és máris megtudod vele nyitni a szöveg fájlt tartalmazó fájlokat amit simán át tudsz irni. Igy elég volt csak megnyitni az Episode 5 egyik fájlát persze akkor még nem voltak szövegek és dialógusok hanem csak cimek amiből sejteni lehetett hogy mi van. Amikor fordították a Life is Strange Episode 3-at akkor aki akart az kiváncsiságból belenézett az Episode 5 fájlaiba is és akkor még a Hospital Ending volt.
  • Kit--Kat
    De ezt honnan veszitek, hogy a 3. résznél még a Hospital ending tervben volt? Van valami eldugott fájl ami erre utal?
  • wesker24
    Bármennyit a pénz nem akadály egy ilyen játéknál biztos hogy nem a Grim Dawn is Kickstarter project volt annak idején 2012 júniusában akkor is 35 dolcsival támogattam a fejlesztőket :D
  • molnibalage83
    Mennyit fizetnél egyébként érte, ha lenne Kickstarter kapány?
  • Evoluti0N
    Ma egyéves a játék.
  • Evoluti0N
    Jah. Azt hittem, hogy már másik szám kezdődik, aztán megnéztem és mégse.
  • molnibalage83
    Syd Matters - To All Of You szám mindenkinél tovább tart fura levezetéssel a YT-n fent levőhöz képest?
  • MerlinW
    Ahh értem.
  • molnibalage83
    Igen, ez az a félreértelmezett novemberi hír... Néhány helyen 11-e körüli dátummal jött ki a pontosítás, hogy nem egészen... A DONTNOD saját oldalán egy szó nincs a Lis Season 2-ről... Ez pl. 13-i. Szóval nem eszik olyan forrón...

Egy francia oldal fordítása.

REQUEST FOR CLARIFICATION: Alain Damasio reminds that there is no certainty at present regarding the achievement of a sequel to Life is Strange

Egyébként, ha lenne 2. rész nekem hiányérzetem lenne Max és Chole nélkül. Vannak olyan dolgok, aminek nem szabad folytatás készíteni. Lásd Terminator sorozat a 2. rész után... Na, a LiS ilyen vagy pl. a The Last of Us.

Egy tisztességesebb lezárás viszont egészen más tészta...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.01.29. 13:38:54
  • MerlinW
    life-is-strange-season-2-confirmed-by-developer
  • molnibalage83
    Semmiféle hír nincs a Season 2-ről. Volt egy félreértett nyilatkozat, amit szitne senki nem pontosított. Egy teljesen hipotetikus kérdésre az egyik fő rendező (?) közölte, hogy dolgozna a 2. részen. Ezt sokan félreértették és úgy közölték le, hogy dolgoznak a 2. részen.
  • wesker24
    Én is simán fizetnék azért hogy utólag bele rakják az original befejezést mint DLC !

Mert ugye amikor vége lett az Episode 3-nak akkor még multiple befejezések voltak tervben attól függ hogyan döntöttünk az előző epizódokban.

Mert akkor még jelen volt az original Hospital ending és az On the Road ending gondolom ez lehetett a vágatlan Sacrifice Arcadia bay ending.

Habár most a Vampyre játékon dolgoznak, de ugye még ebben az évben jön a Life is Strange Season 2 pontos dátumot még nem tudunk.
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.01.29. 12:51:56
  • Cef
    Simán, bár szerintem erre semmi esély, már más projekttel foglalkoznak, illetve az ilyesmi nem szokás. (Nomeg nem az EA a kiadó )
  • molnibalage83
    Csont nélkül, azonnal, simán.
  • Evoluti0N
    Ki fizetne DLC-t azért, hogy belerakják a kimaradt befejezéseket? Én simán. Mondjuk lehet, hogy az emberek nem túl jól fogadnák, mert az lenne a szöveg, hogy külön fizettet a kiadó az "igazi" befejezésért.
  • wesker24
    Jah engem is nagyon érdekelne mi lett volna az eredeti befejezés ?

Szerintem az eredeti befejezés a Sacrifice Max lett volna ugye ahogy a concept arton is látszik a Hospital Ending egyik jelenetében, szerintem tuti az volt hogy rázuhant a világítótorony és emiatt szenvedett fejsérülést, vagy lehet hogy közbeavatkozott amikor Nathan először akarta lelönni Chloe-t és Chloe helyett Max kapta a lövést.
  • molnibalage83
    Én már terveztem írni a DONTNOD-nak, hogy valaha ezt ki szeretnék-e tárgyalni, mert engem baromira érdekelne...
  • wesker24
    Az attól függ hogyan döntöttél az előző epizódokban, mert ha Kate meghalt az Epizód 2 végén akkor a negyedik epizódban egyszerűen átugorják kihagyják a kórházas jelenetet, viszont ha Kate túlélte akkor a negyedik epizódban van a kórházas jelenet Kate-el, ugye ez egy bonus fejezet aki megmentette Kate-t az epizód 2 végén. Ekkor még mindig az original ending volt tervben mert amikor vége lett az epizód 4-nek akkor még mindig ott volt a Hospital ending az Episode 5-ben. Amikor bejelentették hogy csúszni fog egy hónapot na akkor törölték az original Hospital Endinget és alkottak egy harmadik endinget. (Sacrifice Chloe Cemetery ending). Ahogy a concept artot elnéztem Max fejsérülése arra következtett hogy Max-re ráesett a világitó torony ahogy az Episode 1 elején lévő nightmare-ben volt , valószínű hogy fejsérülést szenvedett és ezért került kórházba, kivácsi lettem volna hogy pontosan mi lett volna z original ending.
  • molnibalage83
    Csak nekem van olyan érzésem, hogy Kate kórházos jelenete úgy került be, hogy újrahaszonsították a hospital ending egy részét?
  • wesker24
    Jaja pontosan !

Mikor véget ért a harmadik epizód akkor még a Hospital ending volt az ötödik epizód végén, ugye jött a negyedik epizód még mindig a hospital ending volt az ötödik epizód végén, mikor bejelentették hogy az utolsó epizód csúszni fog egy hónapot na akkor már teljesen más ending volt a hospital ending eltűnt és lett helyette a harmadik ending a Cemetery ending.
  • Kit--Kat
    Amikor az iskolabuszt mímeli?
  • molnibalage83
    Nekem az audio CD-t egyelőre részben nem olvasta be, a 3. számnál beakadt és ugrani kellett... :(
  • molnibalage83
    A concept art-ok egy része.
  • Dj Tommy
    Nekem is ma érkezett meg a játék, csak még nem bontottam ki.
  • Evoluti0N
    Megjött nekem is. Hát, tényleg nem sok minden van benne, de nem baj. Támogatjuk Dontnodot ezerrel. :) Imádom a soundtrack CD borítóját. :D

Szerk: El is kezdtem hallgatni és tökre rám jött a nosztalgia. Lehet, hogy becsúszik még egy végigjátszás nemsokára. :)
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.27. 16:36:31
  • wesker24
    Szerintem az tuti hogy a Hospital ending egyik jelenete volt az lett volna az eredeti befejezés csak végül nem lett belőle semmi és csináltak egy harmadik befejezést ugye Sacrifice Chloe Cemetery ending.

Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.01.26. 10:17:17
  • Cef
    Én kicsit csalódtam az Artbookban, több koncepciórajzot vártam volna, de azért minőségre egész jó az árához képest. Összességében rendben van a csomag, kis szolid gyűjtői kiadás, nem sok, de az ára sem az.

Azért az egyik képen megakadt a szemem:
    Max megy a viharban mint az ötödik epizódban, viszont bekötött fejjel kórházi köntösben, talán egy jelenet a törölt Hospital endingből?
  • Kit--Kat
    Art book nem rossz, de én is többet vártam. Rakhattak volna be további extrákat. Pár polaroid képet, matricákat ilyesmi.
  • molnibalage83
    Furcsa volt egyes szereplőket úgy látni, ahogy a játékban ritkán. A koncepció rajzok azok jók.
  • Valdien
    Szintén, de az Artbook attól még menő. :D
  • molnibalage83
    Ma ávettem. Többre számítottam. Azért így is jó. A támogatás miatt vettem amúgy is. Toljuk a DONTNOD szekerét.