Life is Strange
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én tuti veszem és megy a vitrinbe a többi játék közé 😄
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Golden Joystick Awardot hazavitte amúgy Chloe (és Tiny Tina 😄 ) szinkronhangja Ashly Burch, többi díjat a Witcher 3 elorozta a LiS elől.
Utoljára szerkesztette: Valdien, 2015.11.03. 14:54:59
A Mass Effect 3-nál -ha már szóba hoztátok- ott a végén a sugártalálat utáni eseményeket szerintem Anderson élte meg vágyálomként (tipikus pl hogy a gonosz felfedi magát tehetetlenségében és elbukik amit a mindig faszméregetésben győztes Shepard kényszerít ki stb)
Ha nem szó szerint de képletesen beleillenek ezek a teljes képbe én szerintem - bár inkább utóbbi.
Remélem nem fogalmaztam túl zagyvaságosan, igazság szerint nehéz szavakba önteni azt a sok dolgot amit a két játékról gondolok - főleg azért mert inkább érzek, mint hiszek velük kapcsolatban.
Ui: a Vampyr-ral manapság mi a helyzet?
Az időutazás eredete meg azért irreleváns, mert csak egy eszköz ahhoz, hogy megéljük Max "furcsa életét", ahogy tiniből felnőtt lesz. Nem misztikus, sci-fi lett ez szvsz, hanem egy rendkívül eredetien és igényesen prezentált coming of age sztori. Egy nagy középső ujj a tvájlájt által kitaposott mocsárban dagonyázó young adult szemeteknek.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.10.25. 18:41:19
Utoljára szerkesztette: Valdien, 2015.10.25. 11:39:29
El lehetne tekinteni a magyarázattól, ha a történetnek lenne bármilyen magasabb célja, amit bemutat, vagy bármilyen egyéb összefüggés, amire rávilágít. Ilyen nincs.
Nos, remélem így érthető, mi az az elcsépelt, amire gondolok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
[merlinw.org]
A sok hűhó semmiért találó a sztorira, meg a játékra is. Ebből az alapsztoriból sokkal jobbat lehetett volna kihozni.
Érdekelnének az eladási mutatók, de gyanítom, hogy erősen lejtmenetben voltak részről részre.
Maga a befejezés (aki végigjátszotta a fentiekből kitalálja melyikről beszélek) pedig tökéletes volt.
Az már más dolog, hogy
Minkét befejezés esetén minden alapállapotba került, azaz Katie, Viktoria, Nathan és mindenki más aki a vihar előtt halt meg, az meghalt. Jefferson meg szabadlábon van😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.10.23. 21:07:15
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.10.22. 15:44:14
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A vége pedig, huh. Azt sajnálom, hogy nem lett belőle még egy Heavy Rain. Szóval, hogy tulajdonképpen nem számítottak a végénél az egész játék során hozott döntések, hanem a végén kellett kettő közül választani. Ugyanakkor ettől még durva lett. Nagy morális dilemma az egész. Feláldozod a legjobb barátodat (vagyis hát ha úgy döntünk, akkor több is annál) azért, hogy megments egy kisvárosnyi embert? Nagyon kemény. Megnéztem mindkét befejezést. Nem tudok dönteni, hogy melyik jobb. Fenét melyik a jobb. Melyik a kevésbé rossz. 😄
Összességében remek játék lett. Le a kalapom a Dontnod előtt. Így kell ezt csinálni. <#eljen>#eljen>
Ha nem is GOTY, de egy best storytelling kijár neki.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.10.20. 13:08:08
Egyelőre ott tartok, hogy megvan az idei év játéka nálam.
HOLY MOTHER OF GOD CAN'T WAIT I WANT IT RIGHT NOW
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.21. 16:34:31