920
-
JumaJuice #159 Egyre inkább úgy érzem, hogy ebben a játékban nincs is helyes döntés... Vagy jobban magadra haragítod már a 2. részben a lelki nyomorékot vagy pont neki kedvezel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy nem tudom hogy hallottátok, de van rá esély, hogy Jefferson bácsi kinyírta Nathant és azért nem találkozhatott a két csaj vele a Vortex clubban. Meg az se biztos hogy Rachel teste van a földbe eltemetve én szerintem. -
#158 Ne légy benne olyan biztos az Episode 5-ben bármi megtörténhet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Alyssának tuti lesz még valami fontos szerepe az Episode 5-ban mert nem hiába lehetett csak úgy 4x-er megmenteni, kitudja lehet hogy az Episode 5-ban most ö ment meg minket amikor szükségünk lenne rá, és attól függ hogy segítettünk neki-e vagy sem?
Mert az EP1-ben Zach fejbe dobta lasztival, az EP2-ben valaki fejbe dobta WC papírral amúgy az alternatív univerzumban Alyssa dobta fejbe Max-et a WC papirral, az EP3-ban amikor megvan Frank kulcsa és jövünk ki az ebédlőből akkor egy kocsi lefröcsköli, az EP4-ben meg az egyik srác miatt esik bele a medencébe. Szóval nem tartom elképzelhetetlennek hogy az Episode 5-ban a játék figyelembe veszi hogy segítettünk neki-e vagy sem ?
Meg ami Davidet illeti én is megszívtam mert nálam is ki lett penderítve a házból pedig nagyon sok mindent tud a Dark Roomról Nathan-röl és Jeffersonról. Szerintem a Dark Room-ban egyedül David jöhet szóba aki segíthet nekünk a Dark Roomból kiszabadulni, mert nem hiába közelített a játék Chloe laptopjára a pontos koordinátákkal ahol a Dark Room van. -
#157 Attól függően mennyi jót tettél másokkal, más lesz az epilógus, tipp. :) -
Evoluti0N #156 Szerintem semmi. Gondolom, hogy ez csak ilyen visszatérő poén, hogy minden epizódban meg lehet menteni a megaláztatástól. -
JumaJuice #155 Nem tudjátok, mi lesz a hatása annak, amikor figyelmezteted azt a nagydarab csajt hogy fejbe akarják dobni, na meg hogy álljon félre az úton? -
Evoluti0N #154 Nekem csak olyan bugom volt, hogy amikor beszéltem a szemüveges drónos csajjal (nem tudom a nevét), akkor egy részen nem válaszolt a kérdésekre, hanem mondta a magáét, amit akkor mondd, ha csak úgy áll ott és nem beszélünk vele. -
#153 Próbáld újratölteni a chekpointot. Néha bekavarja a játékot ez az időt visszapörgetősdi.
Nekem még a második epizódban ragadt be egyszer úgy, hogy semmit nem tudtam csinálni, meg itt a 4.-ben csinált olyasmit, hogy nem állt meg a pontnál, hanem végig a spirálon, míg be nem vörösödött a képernyő.
Elvileg biztonságosabb, ha manuálisan tekersz, nem a pontig tekerőssel. -
preziosi #152 futott már bele valaki olyan bugba, hogy az időt nem lehet csak egy adott tevékenységig visszapörgetni, hanem a ctrl-t figyelmen kívül hagyva végigfut az idő visszafelé az egész spirálon? a 4. rész végén lehetek abban az eldugott kis házban, van ott egy feladvány a földön lévő ajtó kinyitására, sejtem is, mit kell csinálni, de ezzel együtt ez kivitelezhetetlen. -
#151 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#150 Azért annyira én sem vagyok mazoischta ! -
#149 Fuhhh, már megijedtem :D -
#148 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt elfelejtettem leírni hogy azt én is tudtam hogy a számok amik megvannak kopva azokat kell használni. :D
Ugy értem hogy csak a 2-4-5-ös variáciokat számoltam ki a többivel nem is fogllakoztam. :D
-
#147 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chloe és Max felfedezte a titkos bunkert amihez szintén egy 3 jegyű kód kellett mivel nem találtam sehol se a kódot ezért kiszámoltam az összes lehetséges variációt és végig próbáltam az összes kódot amit lehetett miután sikerült Chloe és Max bement a Dark Roomba.
Ez most komoly???? Szakadok! Ha jól emlékszem a 2-es 4-es és 5-ös billentyű volt megkopva, és 5-össel kezdődött a kód. Képes voltál 500x beírni? Pedig még mondja is Max mikor próbálkozol, hogy meg vannak kopva a billentyűk.
Amúgy nagyon fasza kis rész volt. Nekem tetszett. Egyre jobban tetszik, hogy sötétebb, komorabb és betegebb a sztori.
Eddig szerencsére legtöbb kis döntést is befolyásoltam. Valamint megvan mindegyik részből az összes kép :)
Remélem okosan oldják meg a végét, és nem valami idióta magyarázat lesz az egészre. -
#146 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vazee erre nem is gondoltam de amit mondtál az sem tűnik hülyeségnek mert a Dark Roomból azért ugrik vissza az Episode 1 elejére mert Max már tudja Jeffersonról az igazat és ahhoz hogy lebuktassa Jeffersont beadja ő is a photo-ját a versenyre de csak azt nem értem hogy előbb mennek San Fransiscoba és az Art Galleryba, mielőtt még Jefferson kihirdetné az eredményt, a Swimming Pool Focus (Warren selfie) csak jóval később lesz mint az egyik lehetséges befejezés amikor már javában tombol a tornádó.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.07.30. 16:30:43 -
Hoz_Hun #145 THX!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!EZ érdekes!
Ez alapján valóban úgy tűnik Max került a Dark Roomba és ott kezdődik a szori. Ezt megerősíti a későbbi "San Fransisco Art Gallery", ahova elvileg most Victoriával megy. Hacsak nem azért ugrott vissza a Dark Roomból az Art Class-ba, hogy beadja a képeit és ő nyerje meg a versenyt így ő menjen San Fransisco-ba (de ez nem valószínű). -
#144 Na itt is van ! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval az Episode 5 a Dark Room-al kezdődik érdekes és szerintem Max van fogságban de valakinek a segítségével kijut és használja valamelyik fényképet hogy megmentse Chloe-t, elég sok Focust látok itt, szóval igen csak meg lesz kavarva az egész.
- Swimming Pool Focus na talán ez lesz a Warren készült Selfie kép a Party elött !.
- High School Toilet Focus - Na ez az amitől tartok mert ez a lepkés fotó lehet amikor Max felfedezi a képességét és menti meg Chloe életét
- Hospital Ending nem tudom mi lehet ez de bármi lehet Max feláldozza magát vagy esetleg elveszti a képességét de kórházba kerül.
- Dark Room Focus Vajon miért használná Max a Dark Room-ot nem tudjuk.
- Art Class Focus ez csak nem az EP1 kezdete amikor először csinált magáról Selfiet ?
- Plane to San Fransisco és a San Fransisco Art Gallery gondolom itt lesz dolgunk Jefferson-al és mentsük meg Victoriát ?
- Max Room Focus Ez az amikor már nem tudom melyik Epizódban csinált magáról selfiet a szobájában a tükör előtt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Episode5Sub1="Dark Room"
Episode5Sub10="Swimming Pool - Focus"
Episode5Sub11="Cliff - In The Storm"
Episode5Sub12="On The Road - Ending"
Episode5Sub13="High School Toilets - Focus"
Episode5Sub14="Cliff"
Episode5Sub15="Hospital - Ending"
Episode5Sub16="Nightmare"
Episode5Sub2="Dark Room - Focus"
Episode5Sub3="Art Class - Focus"
Episode5Sub4="Plane To San Francisco"
Episode5Sub5="San Francisco's Art Gallery"
Episode5Sub6="Max's Room - Focus"
Episode5Sub7="Chloe's Truck - In The Storm"
Episode5Sub8="E5_5B MainStreet"
Episode5Sub9="Diner - In The Storm"
És itt van az Episode 4 ha a számokat nézzük akkor ki lehet következtetni hogy mi lesz az EP5-ben !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Episode4="Dark Room"
Episode4Sub1="Alternative Beach"
Episode4Sub10="Junkyard"
Episode4Sub11="Main Campus - Before The Party"
Episode4Sub12="Swimming Pool - Party"
Episode4Sub13="Jefferson's Car"
Episode4Sub14="Junkyard - Evening"
Episode4Sub2="Alternative Chloe's House - Downstairs"
Episode4Sub3="Alternative Chloe's House - Upstairs"
Episode4Sub4="Chloe's House - Focus"
Episode4Sub5="Chloe's House - Upstairs"
Episode4Sub6="Chloe's House - Downstairs"
Episode4Sub7="Beach - Frank's Showdown"
Episode4Sub8="Boys Dormitories"
Episode4Sub9="Old Farm"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval ha a számokat nézzük akkor valami ilyesminek kellene lennie az Episode 5-ben lennie.:
A Dark Room-al kezdődik ahol szerintem Max fogságban és valaki segít neki és itt Max talán 2 photo közül választhat mert ugye itt
van a Dark Room Focus és az Art Class Focus (Selfie EP1 ) vagy a Dark Roomban olyasmi történik ahol megint ugrás lesz vissza az EP1-be lévő Selfi képre, aztán gondolom jefferson nyomába erednek aki gondolom elrabolja Victoriat
És a San Fransisco Art Galleryben szembe nézzünk Jefferson-al, de lehet valami balul sül el, mert Max talán itt használja a Selfie képet (tükör) vagy a Photo falat és ekkor jön a Tornádó (Chloe Truck In The Storm) és utána már Joyce étkezdéjében vagyunk és itt szerintem több befejezés közül lehet választani vagy itt is történik valami mert újabb ugrás következik most viszont a party előttire (Warren selfie) talán ez lesz amikor figyelmeztessük Chloe-t hogy ne menjen a Junkyard-ra és számolunk le Jeffersonnal, de itt is történik valami mert már a sziklánál vagyunk a Viharban (EP1 vége amikor a jövőben volt) és jön az On The Road Ending.. Másik lehetséges befejezés ? Talán Max vissza megy az EP 1 legelejére a pillangó fotóra amikor mielőtt még felfedezte volna a képességét és talán közbe avatkozik hogy Nathan ne Chloe-t ölje meg és véletlenül Nathan Max-et találja el Chloe helyett vagy itt is lesz választás hogy közbe avatkozunk vagy se, de ezután ismét a sziklánál vagyunk a viharban és jön a Hospital Ending (gondolom ha közbe avatkozunk Nathan nem Chloe-t találja el hanem Max-et és ö kerül kórházba vagy Chloe kerül kerül kórházba ki tudja ? DE még ott van a Nightmare ami nem tudom mit jelent talán célzás a Season 2-re
-
Evoluti0N #143 Különben hadd ne mondjam, hogy milyen béna voltam. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A bulin először a WC-be mentem be, mert azt hittem, hogy az az ajtó vezet a VIP részlegbe. Aztán néztem is nagyot, hogy WTF a WC a VIP részleg? :D Körbenéztem, keresgéltem, hogy esetleg van-e valami ajtó, ami tovább vezet valamerre. Aztán kimentem és rájöttem, hogy rossz helyen járok. Mondjuk ott is volt egy fényképezős acsi, szal azért csak megérte bemenni. -
Hoz_Hun #142 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tök mindegy hogy figyelmeztettük Victoriát vagy sem, mert Max ugye Nathan-re figyelmeztette és nem Jeffersonra. Jefferson simán bármikor belőheti/lenyúlhatja Victoriát, amikor csak akarja.
Amúgy nálam szopás, mert David ki lett penderítve a házból. Frankel jóban lett Max, de nem látom okát hogy ő honnan bukkana fel. Nathan meg szóba se jöhet.
Én továbbra is azt látom logikusnak, hogy Victoriát rabolta el Jefferson. Warren-es képpel vissza lehet húzni az időben megmenteni Chloe-t és Ep.5 szólhat arról, hogy valahogy Victoriát kell megmenteni. Legalábbis nekem ez tetszene. -
#141 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Episode 5-ben szerintem is Chloe valahogy meg lesz mentve ugye Episode 4 a party előtt Selfie Warren-el a közös selfie a Pool után Episode 3-ban de szerintem még az is meg lehet de ez eléggé egy örült felvetés, hogy Max-nek valahogy sikerül visszahoznia Chloe-t és Rachelt is de ez már túl sok lesz neki és megszűnik az időben létezni vagyis feláldozza magát hogy Rachel és Chloe együtt legyenek.
De Max-nek valahogy még ki kellene szabadulnia a Dark Room-ból szerintem is csak David jöhet szóba mert ö nagyon sokat mindent tud Jeffersonról Nathanról és a Dark Room-ról ha az Episode 3-ban Chloe mellett álltál ki akkor David elhagyja Chloe házát és figyelmezteti Max-et egy bizonyos Dark helyiségről, de viszont ha David mellett állsz ki akkor az Episode 4-ben ott van és kiderül hogy ki nem állhatja Jeffersont és elég sok mindent Nathanról és a Dark Room-ról de figyelmezteti Max-et hogy maradjanak ki ebből Chloe-val, meg ugye a laptop is nyitva maradt az útvonal tervvel, de a laptopos megoldás csak abban az esetben lehetséges ha David mellett állunk ki az Episode 3-ban és Joyce nem küldi el a házból. DE Daviden kívül nem tudom ki jöhetne még szóba , Nathan elég kevés esélyt látok rá talán Warren szerintem ö kissé berúgott a party-n esetleg Frank jöhetne még szóba de arra se látok sok esélyt.
Amúgy amikor a party-n vagyunk a VIP részlegbe és ugye kiderül hogy Victoria a következő áldozat és beszélünk is vele és figyelmeztessük is akkor sokan elkövették azt a hibát hogy az Episode 1-ben kinevették és lefotózták ahelyett hogy barátságosak lettek volna vele, mert ha az Episode 1-ben kinevettük akkor hiába figyelmeztessük nem fog hinni nekünk és elhajt minket a francba, de ha barátságos voltunk vele akkor hinni fog nekünk szóval az Episode 1 beli döntés visszaüt az Episode 4-ben ki hogyan döntött.
Szerintem Jeffersonnak más terve van Victoriával mert emlékeztek mit mondott Jefferson az Episode 1-ben aki meg nyeri az Every Day Heroes Contest-et az egy 2 hetes San Fransisco utat nyer vele. És olyat is olvastam a neten hogy Max Focus-al egy San Fransiscoi képre nem hiába van ott a foto kollekciója szerintem Max valakinek a segítségével kiszabadul, hogy megállítsa Jefferson-t San Fransiscoba mert az Episode-5-ben ott is lesz egy jelenet. -
Hoz_Hun #140 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az is megfordult a fejemben, hogy Max-et otthagyta, mert nem akarta kinyírni (úgy sincs bizonyítéka, ki hinne neki). Akit pedig elrabolt az Victoria. Csak abból gondolom, hogy nem mutatták Max-et lekötözve viszont (akár figyelmeztetjük akár nem) Victoria mindenképp átveszi a díjat és ezt a készítők fontosnak látták bemutatni. Jefferson egy művész, ha Victoriát akarta fényképezni, akkor szerintem nem mond le róla és Max-et meg úgy tűnik kedveli, tehetségesnek tartja. Szóval ezért jutott eszembe, hogy Max-et ezért nem nyírta ki és nem is vitte el. -
Hoz_Hun #139 NAtan kód és a farm kód:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Natahan PIN kódja a szülinapja (hónap/nap). A fram kódja meg pirossal felírt három szám a kis Natan féle cetlin. Asszam 542. Amúgy az elején a garázsban is kóddal ki lehet nyitni a lakatot, ha korábbról megvan a fotó a nyitott lakatról a számmal (asszam 7171, de ez se biztos fejből nyomom, nem emlékszem pontosan)
A kódok általában megvannak, csak át kell nézni a doksikat amik nálunk vannak. Egyedül Natan PIN-je trükkös, de az mindegy is a PUK kód miatt. -
Hoz_Hun #138 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha hagyod Warrent akkor Chloe elteszi Nathan fegyverét... just sayin'....
Én hagytam és most sokan szeretik Warrent, mert végre valaki szembeszált a Prescottokkal, meg elkezdte magát Alfának hívni. -
#137 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én nem öltem meg Chloet, nekem valahogy jobban illet Maxhez az, hogy életben hagyja és a "nem öllek meg, más megoldásom van" hozzáállás.
Kate kapcsán kíváncsi vagyok lesz-e valami jelentősége, hogy megüzeni Nathan szobaszámát és visszatekertem inkább és nem említettem Nathant inkább neki, minél kevesebb köze legyen a dolgokhoz.
Warrent én is megállítottam, azért megnéztem, hogy mi lesz, ha mégsem. :) Korábban egyébként bennem volt valahogy, hogy nem akartam, hogy Chloenak fegyvere legyen, rossz előjelnek tartottam. És annak a jelenetnek a végén is az lett a vége, hogy fegyverhez jut. Meg Warren szempontjából se tűnt jó ötletnek hagyni. Végül a fegyver persze nem számított.
PIN-el eszembe se jutott próbálkozni mikor láttam, hogy a PUK, amit meg ugye nem lehet megváltoztatni.
Victoriát én is figyelmeztettem, hitt is, jól is váltak el Maxel, de nem hiszem, hogy a keresésünkre indulna, akármennyire jól jön ki vele az ember.
Aki szerintem megjelenhet majd a farmnál az David, a kamera rá is közelített, hogy Max és Chloe úgy hagyta a laptopot, amin az útvonalterv van megnyitva.
Jefferson szerintem annyira nem volt meglepő, voltak jelekből sok, hogy lehessen rá is gyanakodni és mint sok krimiben itt is boldogan mondja sok játékos, hogy "tudtam, hogy ő az."
Speciel szerintem Chloe meg lesz mentve, a parti előtti fotó Warrennel kb mintha egy mentéspont lett volna. :)
Olvastam, hogy valakik mondják az első részben elkészített selfiet visszaugrási pontnak, de nem hiszem, ráadásul nem csak ez a kettő selfie volt a játékban, volt közös pl Chloeval is valamelyik epizódban. Első rész idejére visszamenni jelen állás alapján nem sok értelme, akkor is meg kéne újra menteni Chloet és a Prescott-Jefferson trió (?) megállítása se tűnik könnyebbnek.
De Max esélyei igen alacsonyak. Azzal, hogy a történet egyáltalán nem fókuszált az erejének eredetére, az összefüggésre a viharral, annak esetleg megfékezésére inkább tűnik úgy, hogy csak Max halálával (vagy ez időből eltűnésével), esetleg valami kalapból előrántott módon a képessége elvesztésével van lehetőség. De egy hirtelen a semmiből előszedett megoldás nem lenne szerencsés.
Persze ez feltételezve, hogy a vihar tényleg egy vihar és nem valami képletes dolog csak vízióként. :) -
Evoluti0N #136 Kegyetlen brutáldurva volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megöltem Chloet az alternatív univerzumban, hogy ne szenvedjen. Na meg különben is alternatív és utána visszacsináltuk, mintha nem történt volna semmi. Szal tök mindegy úgyis, hogy megöljük-e vagy se.
Kate rész tetszett. Sokan úgy voltak vele, hogy mindegy, hogy meghal-e vagy se, kiírják teljesen a játékból, mivel ha életben van, akkor kórházban van úgyis. Hatalmas plusz a fejlesztőknek, hogy belerakták a kórházas részt.
Warrent megállítottam. Nem akartam, hogy azért agyonverje Nathant. :D
Frankes résznél csináltam jó pár visszatekerést, mire sikerült békésen elintézni. Elsőre úgy sikerült, hogy Chloe lelőtte őt is, meg a kutyát is. :D
PIN-nel próbálkoztam, de a rengeteg szám közül nem sikerült eltalálnom a megfelelőt. Szal maradt a PUK.
A farmnál szerintem nem is lehet találni kódot. A kombinációkat kellett próbálgatni a megkopott billentyűk alapján és visszatekerni, ha lezár teljesen a túl sok próbálkozás miatt.
Victoriát figyelmeztettem. Mivel próbáltam mindig jó fej lenni vele, hitt is nekem.
Nagyon tetszett ez az epizód is. Jeffersonon kurvára meglepődtem. Ha most valami folytán nem sikerül visszatekerni és Chloe végleg meghal, akkor kiakadok.
-
#135 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És amit észrevettem még hogy az Episode 2-ben a Ghost Doe pontosan ott állt ahol szegény Rachel volt eltemetve az Episode 4-ben. és amikor megtalálták Rachel holtesttét akkor a Ghost Doe eltünt. -
#134 HOLY MOTHER OF GOD !!! :Y :Y
What Do we Now ? WTF ?
Csak az olvassa el aki végigvitte a Life is Strange Episode 4-et !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Emlékeztek mit mondott Jefferson a Life is Strange Episode 1-ben amikor épp hogy csak elkezdődött a játék, amikor Max felébredt a rémálomból és csinált volna magáról egy Selfie-t.
Seriously though, I could frame any one of you, in a "DARK" corner and "CAPTURE" you in a moment of "Desperation"
HOLY SHIT ! ez nem lehet véletlen pontosan ugyanez történt az Episode-4-ben is, Dark Room CHECK, Capture, CHECK, Desperation CHECK. Azt gondoltam hogy Nathan is sáros ebben az ügyben de azt sose gondoltam volna hogy Jefferson lenne a fő EVIL ? Vagy csak Jefferson is Nathan faterjának dolgozik.
Amúgy arra lennék kíváncsi mi van akkor ha Jefferson--t függesztik fel az Episode 2 végén ? Mert az Episode 4-böl kiderült hogy Nathan is és legfőképpen Jefferson sáros ebben az ügyben.
Az Episode 4-ben az alternatív univerzumban ti hogyan döntöttetek ? amikor Chloe megkér arra hogy vessünk véget a szenvedéseinek és adagoljuk túl a gyógyszerét ?
Én akármennyire is önzőnek hangzik megtagadtam a kérését nem lettem volna képes megölni, mert titokban bíztam abban, hogy valahogy mégis csak meg lehet menteni Chloe-t és nem muszáj megölni öt.
És igazam lett mivel megtagadtam Chloe kérését lehetőségem volt visszamenni hogy helyre hozzak mindent, vissza mentem megint amikor gyerek volt Max és Chloe de most Max hagyta hogy William elmenjen és az Original Timeline helyre állt, és Chloe ott volt a jelenben élt és virult.
Aztán itt van az Episode 4 első EXTRA BONUS jelenete ami csak akkor elérhető ha megmentettük Kate-t az Episode 2 végén, mivel Chloe és Max meglátogatja Kate-t a kórházban, sőt Kate felajánlja a segítségét hogy segít lebuktatni Nathan-t és amikor a Boy Dormban vagyunk akkor már Kate küldi is az SMS-t hogy Nathan szobaszáma a 111-es.
Itt ugye lehet választani hogy amikor Warren elkezdi ütlegeleni Nathant akkor közbe avatkozzunk vagy ne ?
Én leállítottam Warren-t hogy hagyja abba de akkor nálam ott volt Max Chloe és Warren és persze Nathan is a földön kiütve :DDD.
Aztán jött a neheze amikor Frank-el találkoztunk komolyan I HATE THIS GAME vazee nekem sikerült ugy elintézni a dolgokat hogy senkinek se esett baja, mindenki megúszta, Frank is a kutyája is meg mi is . :D
Aztán jött ugye a puzzle feladványos rész hát itt elég sokat eltököltem vele mire sikerült összerakni öket.
Sikerült egyáltalán valakinek megfejteni Nathan PIN kódját ? Én szándékosan elrontottam 3x-szor és a PUK- kóddal oldottam fel Nathan telefonját. :D
Miután minden nyom egy elhagyatott farmra vezetett, Chloe és Max együtt mentek oda ahol Chloe vezette a kocsit amikor oda értünk, Chloe és Max felfedezte a titkos bunkert amihez szintén egy 3 jegyű kód kellett mivel nem találtam sehol se a kódot ezért kiszámoltam az összes lehetséges variációt és végig próbáltam az összes kódot amit lehetett miután sikerült Chloe és Max bement a Dark Roomba.
Max és Chloe némi kutakodás után megtalálta azt a szekrényt ami teli volt mappákkal a lányok neveivel ami ugye az Episode 2 végén volt, és itt végre választ kapunk a legfontosabb kérdésre mi is történt Rachel Amber-rel, ugyanis Rachel aktájából kiderült, hogy elfogták, megkötözték, bedrogozták, és sajnos a fotók szerint Rachel drog túladagolásban halt meg. :O
Aztán ott volt Kate aktája amiben Kate-t is bedrogozták ugye Nathan volt az elfogták, megkötözték, és lefotózták öt is szerencsére Kate öntudatlan volt és nem tudta milyen borzalmas dolgokat tesznek vele.
A következő VICTORIA aktája volt ami még üres volt szóval Victoria lesz a következő áldozat.
Miután megtudtuk mi történt Rachel-el a Dark Room-ot elhagyva jön az Episode 4 második EXTRA BONUS jelenete amikor Chloe és Max a Junkyardhoz sietnek ezerrel ahol sajnos megtalálják Rachel sírját a kedvenc helyükön ahol Chloe elkezdi ásni ezerrel. és megtalálják Rachel holtestét. Komolyan az a jelenet annyira hogy megható hogy én nem vagyok egy érzelgős fajta de ott nálam is eltört a mécses. :O
Aztán eljött a Party ideje ahol ugye sikerült bejutnuk a VIP szekcióba mert az Episode 2 végén beszélünk Courtney-val vagy az Episode 3-ban az uszodában felirjuk a nevünket a listára.
Ugye itt megint lehetőségünk volt segíteni Alyssának az úszó medence előtt amikor figyelmeztettük és nem esett bele a vizbe, komolyan mondom Alyssának már 4x-szer segítettünk vajon milyen szerepe lesz a Final Episode-ban.
Miután bejutottunk a VIP részlegbe megtaláltuk Victoriát is komolyan te tényleg nem figyelmeztetted Victoriát a DARK ROOM-ra ? :Y hogy ö lesz a következő, olvastad egyáltalán az aktákat a Dark Room-ban ?
Szerencsére én figyelmeztettem Victoriát hogy Nathan különösen veszélyes és persze hitt is nekem mert az Episode 1-ben barátságos voltam vele, és megígérte hogy vigyázni fog magára, persze a végeredmény nem volt meglepő Victoria nyert, ami azt jelenti hogy Victoria nagyon nagy bajban van ha tényleg Jefferson áll az egész mögött, de szerencsére én szoltam neki Nathanről ki tudja mi lesz.
És ami ezután jött az volt az igazán nagy WTF ? Komolyan még az üdítőmet és kiköptem a monitorra :DDD valaki elkábitotta Nathant és fejbe lötte szegény Chloe-t aki holtan esett össze, :O :O és amikor Max meglátta hogy Jefferson volt az na akkor köptem ki az üdítőmet a monitorra , Holy Mother of God ! :Y
És az előzetes az 5 Episode-röl akit gondolom elfogtak az Max volt az de kinél volt az injekciós tű ? Jefferson vagy Nathan apja ? Ha jól olvastam akkor az Episode 5 az szeptember végén vagy október elején jön.
-
#133 annak aki már végigjátszotta a 4. epizódot.
08:37-től hallgassátok mit mond
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.07.28. 14:32:16 -
Evoluti0N #132 Juhéj! Trailert kihagyom. A spoilereket teljesen a minimálisra akarom csökkenteni. :) -
#131 Júli 28. kedd.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.07.23. 14:39:59 -
#130 ez ugyanaz az a steam topik, ahol 7-14 volt ki írva előzőleg -
Evoluti0N #129 Ahogy a hozzászólásokban is írja, csak spekuláció. Majd akkor lesz biztos, ha hivatalosan bejelentik. Addig csak találgatás az egész, random userektől.
A Facebook oldalukon ennyi szerepel:
"The wait's nearly over! We are applying final touches to our most ambitious Ep yet & we'll share more news ASAP. Thanks for your patience." -
#128 Július 21-28
"• Episode 4: Dark Room – 21-28th, 2015 worldwide (don’t worry it’s still coming in July) on Steam, Xbox Live, and PlayStation Network in America/Canada; Then July 22-29th, 2015 on PlayStation Network in Europe/Australia."
Life is Strange release date
Utoljára szerkesztette: mozesapo, 2015.07.15. 21:35:07 -
Evoluti0N #127 Számomra már az gyanús volt, hogy nem volt a 3. epizód végén kiírva, hogy folytatás júliusban, vagy valami. Az első két epizód végén írta, hogy a következő márciusban, illetve májusban jön. De ne legyen igazam. -
#126 Ha tartani akarják, akkor ma kellene jönnie... :) 6-8 hetes ciklust terveztek (ami eddig mindig 8 volt).
Pár hetes csúszás nem a világ vége, csak nyilatkozhatnának valamit. -
Evoluti0N #125 Ha tartani akarják az eddigi tempót, akkor valamikor 20-a körül ki kéne jönnie. Szerintem csak napok kérdése, hogy bejelentsék. -
#124 De, a hónap végén érkezik várhatóan. Az utolsó epizód pedig szeptemberben. -
Hoz_Hun #123 Nem mostanában kéne kijönnie a következő epizódnak??? -
daario01 #122 Srácok megjött a magyarosítás a 3.-dik részhez, jó szórakozást mindenkinek újból és ha olvassák a felirat készítők akkor örök hálám.^^ MAGYARÍTÁS -
#121 Végig rendesnek kell lenni vele, meg az ominózus epizódban alaposan szétnézni a szobájában, és mindent megjegyezni/lejegyezni kisfüzetbe. Kb. ennyi a nagy titok. :D -
#120 Én felvettem neki, de ha jól olvasom, akkor bármilyen korábbi döntéstől függetlenül meg lehet menteni, tehát próbálkozz.
Steamen valaki csinált egy guideot Kate megmentésére, ha téged nem zavar "végigjátszás" alapján játszani kalandjátékot... :)