920
![6d6d2634-4efe-48c0-bc43-6a1223c6b3dc.jpg](https://compass-ssl.xbox.com/assets/6d/6d/6d6d2634-4efe-48c0-bc43-6a1223c6b3dc.jpg?n=Life-is-Strange-2_GLP-Page-Hero-1084_1920x600.jpg)
-
Nekem az elsőre sikerült. Kaotikus jó vagyok [mindenek felett a sérülékeny]. A telefont is szó nélkül felvettem. -
Evoluti0N #38 Én először azt hittem, hogy nem lehet, mert próbáltam a legjobb dumákat választani és jófej voltam vele mindig. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt gondoltam, hogy ez csak ilyen látszatlehetőség és csak egy végkimenetele van, mert túlságosan megkomplikálná a későbbi fejezetek írását, ha kétféleképpen alakulhatna a dolog. Aztán megláttam a statisztikákat és néztem, hogy WTF. Szóval újrapróbáltam a rész, immár sikeresen, majd felállítottam a szobámban a Dontnod oltárt.Mondjuk azt mondtam neki, hogy ne menjen a rendőrségre. -
A negyediknél elemnél én is figyelmetlen voltam... :) -
Pedig az az igazi sikerélmény, ha annyi infót szedsz össze és annyi megfelelő döntést hozol, hogy elsőre is meg tudod utána csinálni. No persze jól is kell dumálni, jókat és jókor. Én büszke vagyok, mer az ilyenek általában elsőre mennek. :D Pedig én is hoztam egy "rossz" döntést ezzel kapcsolatban (ami más szempontból viszont jó). -
Jah ott én is próbálkoztam, de inkább azért, mert félreértettem a szöveget pár helyen (mármint ahhoz képest ami/akik ott voltak). Volt aki fel sem tűnt, hogy ott ül stb. -
Evoluti0N #34 Nekem 4 és fél óra volt. Ebben ugyanakkor benne van az, hogy elolvastam még egyszer a naplóbejegyzéseket, karakterleírásokat, meg az is, hogy először SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem sikerült megmentenem Kate-et és úgy voltam vele, hogy én bizony azt a részt újból megpróbálom és megmentem.
Az első részt 3 és fél óra alatt játszottam végig, szóval ha levonjuk a fent említett dolgokat, akkor egy picit hosszabb lett nekem a 2., vagy kb. ugyanannyi. -
Mókuskákat, madárkákat is nézegettem - a lombikos képen kívül mindegyiket meg is találtam, el is készítettem amúgy.
Ma végigjátszom újra, és maxi lesz az öcsi is.
Spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Maxnek bizonyítania kell az étteremben, hogy "meg tudja jósolni" a következő 30 mp eseményeit... na, én papír nélkül csináltam, és kellett néhány próbálkozás, mire sikerrel jártam. -
Amúgy spoilerben megírhatnád, hogy a tudjuk hol az neked melyik rész, mert nem tom mire gondolsz? Nekem nem volt ilyesmi benne. -
Mókusot is? -
Minden levél alá benéztem szinte - mindent elolvastam, és a <tudjuk hol> kicsit még molyoltam is az idővel, mert nem jöttem rá, hogy mit rontok el folyton...
-
+1, bár órában rövidebb (nekem). -
Evoluti0N #28 Az. Kegyetlen volt. -
Briliáns lett a 2. epizód is. Most győzöm kivárni a 3. érkezését... :( -
Evoluti0N #26 Fiúk, kijött a 2. epizód. Azt hittem, hogy este valamikor fog, de aztán meglepő módon tapasztaltam, hogy a Steam azzal fogadott, hogy "Episode 2 is out". Ugyanakkor nem kezdte el magától tölteni valamiért. Ha nálatok is ez a helyzet, akkor jobb klikk a játékra, Tulajdonságok, DLC fül, majd kapcsoljátok ki a pipát, majd vissza be. -
TomStorm #25 Jöhet,vártam már -
Remélem hamar felkerül enkórra ez is. Ja, hogy már ott van a Steam accountomon. OK, nincs több kérdésem...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.16. 19:13:29 -
bendáj17 #23 Remélem hamar lefordítják és mehet is a folytatás. Az első nagyon tetszett. Hamar itt van 24. :D -
Evoluti0N #22 Március 24-én jön a 2. epizód. -
bendáj17 #21 Most toltam ki a játékot nekem is volt vagy 3 óra de nem bántam. Élvezetes volt na meg a döntések ma az idő vissza tekerés nagyon jó kis game lett. Várom a folytatást és köszönöm a magyarítást a fordítóknak. -
Otherworld bemutató
Nekik is bejött az első rész, ahogy a Remember Me is. -
Evoluti0N #19 Heh!
Life is Strange's License Plates are all TV show References -
Evoluti0N #18 My Documents\My Games\Life is Strange -
LMNO #17 Hol tárolja a mentéseket a játék? -
TomStorm #16 Na várom a következő részt.3 órát kihúztam az első epizódot.Nagyon jók a szinkronhangok! -
TomStorm #15 Megvan és az se mindegy mire esik:)persze megint idő visszapörgetéssel lettem okosabb:D -
Csavarhúzó készletet,amivel megjavítod a polaroidot! -
TomStorm #13 Chloe lakásán lennt mit keressek?5X végigjártam a lennti részt de semmi -
A Borderlands pedig nagyon üt:) -
-
Hát akkor tényleg felejtős, valahogy ezek az interaktív filmek nem igazán jönnek már be nekem, TWD első évadát végigjátszottam de az új évad már nem érdekelt, ahogy a többi TT cucc sem, egyedül a MI volt az ami tetszett tőlük, de hát az ugye az eredeti koncepcióra épült. -
Evoluti0N #9 Olyan, mint a The Walking Dead, meg a többi új Telltale játék, csak itt nincs QTE, hanem helyette az idő visszatekerés. Szóval itt is a hangulatra és a sztorira, meg a döntésekre fókuszálnak inkább, mint a gameplayre. -
Hát én elkezdtem nézni yt-on de roppant unalmasnak véltem az egészet, de amúgy biztos jó csak engem nem igazán fogott meg már a bemutatója sem. -
Evoluti0N #7 Nekem annyi volt. -
csgj #6 Három órán át is el lehet szórakozni vele. :) -
Episode 1 letudva. 1 óra 48 perc volt egész jóféle cucc lesz ez. -
GameSpot 7/10
Polygon 8/10
Game Informer 8.5/10
Destructoid 8.5/10
GameReactor 8/10
Kotaku No Score
GamesBeat 72/100
PlayStation Universe 8.5/10
PlayStation LifeStyle 9.5/10
Hardcore Gamer 4.5/5
Metro 8/10
Xbox Achievements 80/100
Arcade Sushi 7.5/10
Trusted Reviews 8/10
Game Revolution 4/5
Shacknews No Score
GamesRadar No Score
Examiner 5/5
Nerd Reactor 4.5/5
PC World No Score
God is a Geek 7.5/10
-
Így tekerjük vissza az időt a Life is Strange-ben -
Evoluti0N #2 Fav. Ha sikerül egy jó sztorit összehozniuk és az idő visszatekerős mechanikát jól kidolgozniuk, akkor rendben lesz ez. A Remember Me esetében is egyedi is jól kidolgozott újítás volt a memory remix. Kár, hogy csak 3(?) volt a játékban. -
A Square Enix bejelentette legújabb IP-jét, a Life is Strange-et!
A Final Fantasy kiadója, a Square Enix a mai napon egy új IP-t jelentett előző és új generációs konzolokra, valamint PC-platformokra, amit digitálisan és epizodikusan terveznek kiadni, ez a Life is Strange.
A játék különbözik a kiadó eddig látott játékaitól, hiszen nem csináltak hasonlót, sem a narratíva, sem a játékélmény szempontjából.
A Life is Strange egy főiskolás korú lányról, Max Caulfieldről szól, aki szülővárosába visszatérve megtudja, hogy egy osztálytársa rejtélyes körülmények között eltűnt. Max, hogy kiderítse az igazságot, összefog régi barátjával és rájön, hogy vissza tudja pörgetni az időt.
A játék különlegessége, hogy minden textúrát egyedileg rajzoltak meg, és minden tettünk a pillangóhatás szerint megy végbe, azaz minden tettünk kihatással lesz a jövőre és a következő epizódokra. A Square Enix nem adott megjelenési dátumot, de a játékot bemutatják a holnap induló gamescomon.
Januárban jön a Life is Strange első epizódja
A Square Enix egy friss trailer társaságában megerősítette, hogy a Remember Me-vel nagyot alkotott Dontnod Entertainment következő videojátékának első epizódja január végén válik elérhetővé minden platformon.
Mint ismert, a Life is Strange öt részletben mesél majd egy egészen különleges kalandot, méghozzá PC-n, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on is.
Az első felvonás megjelenésére a legfrissebb hírek szerint napra pontosan január 30-án számíthatunk majd, méghozzá 5 dolláros árcédulával, de vehetünk hozzá két Season Pass-t is, amelyek közül a 17 dolláros az első rész kivételével minden későbbi epizódot tartalmaz majd, míg a Complete Season 20 dolláros áráért mind az öt epizódhoz hozzájuthatunk.
Gépigény
Minimum:
Processzor: Dual Core 2.0GHz vagy egyenértékű
Memória: 2 GB RAM
Grafikus kártya: ATI vagy NVidia kártya, 512MB RAM (nem ajánlott az Intel HD Graphics)
DirectX: Version 9.0
Merevlemez: 3 GB szabad hely
Ajánlott:
Processzor: Dual Core 3.0GHz vagy egyenértékű
Memória: 2 GB RAM
Grafikus kártya: ATI vagy NVidia kártya, 1024MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 260 vagy ATI HD 4890)
DirectX: Version 9.0
Merevlemez: 3 GB szabad hely
info: Gamechannel