920
-
#199 Oké belegondolva igaz. -
#198 Ez az állítás: "Minkét befejezés esetén minden alapállapotba került" ez így nem igaz egyikre se. -
#197 Szerintem semmi szükség elmagyarázni miért van a képessége. Van és kész. Fikció. A befejezés elcsépelt lenne, ha nem lenne megalapozott, megmagyarázott, nem erről szólna az 5. epizód teljes második fele. Lehet nem értetted teljesen. Játszd újra hallgasd végig figyelmesen, vagy olvasd el a #193-ban linkelt összefoglalót. -
Morinad #196 Szerintem meg igen ostobára sikerült a történet. Ahogy teltek az epizódok, folyamatosan éreztem, hogy fogynak ki az ötletekből. A történések nagy része nem lett tisztázva, beleértve azt, hogy vajon miért tudja tekergetni az időt egy kislány hipp-hopp, minden átmenet nélkül. A befejezés elcsépelt, lopott, kinek mi tetszik.
A sok hűhó semmiért találó a sztorira, meg a játékra is. Ebből az alapsztoriból sokkal jobbat lehetett volna kihozni.
Érdekelnének az eladási mutatók, de gyanítom, hogy erősen lejtmenetben voltak részről részre. -
#195 Szerintem nem volt ott igazi választás. Mármint egyértelmű épeszű ember számára az 1 vs 1000 kérdés (ez látszott a "rossz" befejezés kidolgozottságán is). A játék egy jól összerakott kerek utazás volt, imádtam majdnem minden percét. Az alcíme meg lehetne a "Sok hűhó semmiért" :)
Maga a befejezés (aki végigjátszotta a fentiekből kitalálja melyikről beszélek) pedig tökéletes volt.
Az már más dolog, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Minkét befejezés esetén minden alapállapotba került, azaz Katie, Viktoria, Nathan és mindenki más aki a vihar előtt halt meg, az meghalt. Jefferson meg szabadlábon van:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.10.23. 21:07:15 -
Evoluti0N #194 Nekem tetszett a befejezés. Volt mondanivalója és a két választás erős morális dilemma volt. -
#193 Jó ez az írás, olvastátok már? link Ez után látom, teljesen rosszul fogtam fel a játékot. Ezért sem voltam annyira megelégedve az EP5 befejezésével amikor világossá vált, hogy mégis miről szólt az egész játék. Mondjuk ez nem MARVEL
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.10.22. 15:44:14 -
#192 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nem számítsuk bele az Episode 5 végét akkor igenis nagyon jó játék lett de a vége hogy mondjam kicsit el lett cseszve nem kicsit nagyon, tisztára mintha a Mass Effect 3-at láttam volna a játék konkrétan leszarja milyen döntéseket hoztál eddig, az összes eddigi meghozott döntés ment a kukába, konkrétan válassz a két rossz lehetőség közül hogy melyiket akarod befejezésnek. Max = Female Shepard Chloe= Liara Tornado = Starchild. Én bármennyire is kedveltem Chloe-et még annál is jobban azt még se hagyhattam hogy egy kisvárosnyi ember pusztuljon el csak Chloe miatt, ezért a Sacrifice Chloe.t választottam ez ugye azzal járt hogy Max visszament az időben semmisé téve az összes eddigi meghozott döntést ahol Nathan először lőtte le véletlenül. Chloe meghalt, a tornádó abba maradt a város megmenekült, és mi ott vagyunk Chloe temetésén, és látjuk a kék pillangót Chloe koporsóján. Ez még talán elviselhetőbb habár ez is nagyon megható ending volt, mint a másik (Save Chloe destroy Arcadia Bay) mert azt nekem nem vette be a gyomrom olyan összecsapottnak tűnt hogy a város elpusztul és egy temérdek hulla közt csak úgy vígan elautókáznak, nem is kutatva túlélők után, meg Chloe elég hamar túltette magát rajta hogy a szülei valószínű halottak. -
Evoluti0N #191 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk annál a befejezésnél, ahol megmented Chloet azért öö... Az kicsit furcsa volt, hogy ilyen gyorsan megbékélt azzal, hogy mindenki meghal és nem áldozzuk fel. Meg a végén is. Meg se nézik, hogy esetleg valaki életben maradt-e, mondjuk az anyja a munkahelyén, hanem elautókáznak a naplementébe, miközben mosolyognak ("mindenki meghalt, lol"). -
Evoluti0N #190 Uh, bassza meg. Ez ütött! :D Nagyon durva volt az ötödik epizód
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A rémálmos rész zseniális volt. Főleg a visszafelé járó idővel. Az volt a poén, hogy az ottani fényképnél a naplót kellett előhívni és visszafelé játszódott le az a rész is és úgy lett meg a fotó. :D
A vége pedig, huh. Azt sajnálom, hogy nem lett belőle még egy Heavy Rain. Szóval, hogy tulajdonképpen nem számítottak a végénél az egész játék során hozott döntések, hanem a végén kellett kettő közül választani. Ugyanakkor ettől még durva lett. Nagy morális dilemma az egész. Feláldozod a legjobb barátodat (vagyis hát ha úgy döntünk, akkor több is annál) azért, hogy megments egy kisvárosnyi embert? Nagyon kemény. Megnéztem mindkét befejezést. Nem tudok dönteni, hogy melyik jobb. Fenét melyik a jobb. Melyik a kevésbé rossz. :D
Összességében remek játék lett. Le a kalapom a Dontnod előtt. Így kell ezt csinálni. -
#189 Na én pont azért pontoztam le mert pont az vágta ki nálam a biztosítékot de ennek ellenére tényleg jobb volt mint anno a Mass effect 3. -
#188 Azért a leges legvégén volt egy kis mass effect 3 utóíz, de annál nagyságrendekkel jobban tálalva. -
Valdien #187 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megkönnyeztem a végét, főleg azzal a zenével...
Ha nem is GOTY, de egy best storytelling kijár neki. -
#186 Én még nem kezdtem hozzá az 5. részhez, de meglepő a teljesen ellenkező véleményetek :) -
#185 Én is azt gondoltam hogy a Life is Strange GOTY lesz de az Episode 5 után a játék nálam csúfosan megbukott minden szempontból, a játék jól indult egy erös 8-as volt nálam de a végére egy harmat gyenge 3-as lett belőle kár érte.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.10.20. 13:08:08 -
#184 Egy pár órája már lepörgött a credits, de még nem igazán tértem magamhoz.
Egyelőre ott tartok, hogy megvan az idei év játéka nálam. -
#183 Sajnos nem... 02:01-kor lehet majd játszani, mivel UTC szerinti éjféltől megy :((( -
#182 Na már frissített a játék, ha minden igaz éjféltől oldódik fel nálunk a finálé. Jó szórakozást! -
#181 Wow, azért vannak elég spoileres részek benne. -
#180 Life is Strange Finale Trailer !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
HOLY MOTHER OF GOD CAN'T WAIT I WANT IT RIGHT NOW -
#179 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pontosan nem igen tudsz mit tenni ellene mert igyis úgyis Jefferson lesz az Episode 4 végén, amúgy nem biztos hogy Jefferson a föboss lehet ö csak a jobb keze az igazi fő gonosznak, ki tudja, amúgy szerintem az Episode 5 lesz az hogy Max beadja a fotóját a versenyre. Ami Jeffersont illeti hogy ha öt függesztik fel ki tudja mi lesz később az Episode 5-ban. -
tomy88trance #178 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként ha leadunk fotót a versenyre (lehet egyáltalán?) vagy ha Jeffersont függesztik fel ,akkor is Jefferson lesz a fögonosz ? -
tomy88trance #177 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én most toltam végig ,kemény volt :D Amúgy én nem is figyeltem,hogy meg van kopva,hanem amikor össze kellett rakosgatni az infókat akkor az egyik cetlin rajta volt pirossal a 245 ,azt hittem a pin kódhoz kell használni,de végül semmi köze nem volt hozzá ,hanem puk kódolni kellett a telót ,mennyit szenvedtem a kódokkal ,meg a variációkkal áá :D Hú nagyon várom a következő részt ,én sajnálom,hogy lelőtték Cloet :/ Remélem vissza lehet még valahogy majd tekerni az időt ,mert ez így elég tré :/ -
#176 Egész tetszetős a magyar fordítás weboldala -
Hoz_Hun #175 Vagy szerintem símán csak tökölnek vele. Meglepődnék, ha csak egy percel is hosszabb vagy bővebb lenne a korábbi epizódoknál. A vége variációk meg a szokásos utolsó fejezet utolsó 5 percében hozott döntésünk alapján kapunk jó esetbe három féle befejezést. Mint a Mass Effectben, a Walking Deadben, vagy a Beyond Two Souls-ban. Ebben egyedül a Heavy Rain volt kiemelkedő a variációival meg most az Until Dawn. -
Evoluti0N #174 Szerintem trollkodnak a fejlesztők és holnap bejelentenek valami olyasmit, hogy elértek október 20-ig, befejezték a játékot és aztán visszatekerték az időt és ezért jövő kedden kiadják. :D -
#173 Vazee akkor még 1 hónap, akkor lehet tényleg hosszú lesz és elég sok befejezés lesz attól függ hogyan döntöttünk. -
Evoluti0N #172 Úgy is fel lehet fogni, hogy valószínűleg annyi fajta befejezés és változó van, ami a korábbi epizódok döntéseit is figyelembe veszi, hogy nem érkeztek szeptember végére befejezni. Plusz jó hosszú is lesz. -
#171 :( -
Evoluti0N #170 5. epizód október 20-án. :( "Kicsit" csúszik.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.21. 16:34:31 -
#169 It's happening right?
BTW holnap kedd és szept. 22. Max szülinapja a játékban. #believe -
#168 megint eljött az idő, hogy a twitterjüket nézem mindennap -
#167 Mivel eddig mindig keddenként jelent meg az új epizód, így egy szerdai napon ez hiú ábránd volt. :D
29-én, vagy október 6-án már reálisabb lesz várni, bár még mostanság is folynak a hangfelvételek.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.09.16. 18:25:13 -
Evoluti0N #166 Minden alkalommal, amikor meglátom, hogy egy új üzi van a topicban, azt hiszem, hogy bejelentették az 5. epizód megjelenési időpontját. :( -
#165 Bocsi, ha vótmá'.
http://katesvid.com/ -
#164 Steamen 50 és 20%-os leárazáson van a LiS 3 napig! Eddig még tudtommal semmilyen akció nem volt, úgyhogy érdemes beszerezni :) -
bendáj17 #163 Készül hozzá 10 % vannak : van facebook oldaluk meg weboldaluk is : Hun -
#162 Az Ep4-hez van már magyarítás? -
#161 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt tudtátok hogyha az EP2 Out of Time-ban ha nem Nathant függesztik fel hanem Jeffersont vagy Davidet vagy Maxet akkor Nathan jacketje még csak fel sem tűnik a Dark Room-ban, tök mindegy hogy választunk az Ep4-ben amikor Warren-nél kell dönteni hogy mi legyen. Szóval elképzelhető hogy az Episode 5-ben Nathan is opcionális segítség lehet Max-nek ? Habár az emberek 80 %-a akkor egyértelműen Nathant hibáztatta. -
JumaJuice #160 Van itt aki nyomott hagyott a kandallón a múltban, vagy eltörte a hógömböt, meg ilyesmi? Nem tudom elképzelni hogy miket befolyásolhatnak ezek.