Life is Strange
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: DaarioNaharis575 #Lastofus #AC:Unity
Viszont azt nem lehet tudni, hogy a magyarosítás az mikorra készül el? Nem mintha nem tudnék angolul csak hogy azért na 😄
Remélem, hogy ezt a 4.-dik epizódban valahogy ki lehet fixálni mert ez áá..sikítok.
mondjuk eltűnt személy nem tudom miért dobálna papírgalacsint valakire, de mindegy. lehet csak valami random csaj
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.05.27. 10:40:56
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És a legdurvább dolog az hogy ez már akkor is benne volt amikor a LiS Episode 2 épp hogy csak megjelent, és akkor még sehol nem volt a LiS Episode 3
.
Csak én gondolom azt hogy aki fejbe dobta Alyssát az EP2-ben az mi magunk voltunk ? <#nyes>#nyes> csak egy Darkos "Evil " Alteregoja Max-nek az új Alternate Timeline-ban ami az Episode 3 végén volt ?
Mert szerintem a két személy egy is ugyanaz a jelenben lévő Max és a Dark Evil Max
Csak az Evil Max-nek vörös haja van és más ruhában van tisztára mint egy Vortex tag !
Azért az elég durva lenne ha már össze is keveredhetnének az egyes idővonalak. 😄
Csak én gondolom azt hogy Alyssának még nagyon fontos szerepe lesz az elkövetkező 2 Episode-ban ? Mindig is volt egy gyanum hogy Alyssa fontos karakter lehet majd később mert ugye 3x-szor is megmentettük segítettünk neki, EP1 amikor Zachary fejbe dobja EP2 amikor EVIl Max ? fejbe dobja WC papirral és EP3 amikor a kocsi lefröcsköli.
Lehet Max annyit vacakolt az idővel hogy létrejött egy olyan alternatív univerzum ahol létezik egy Evil Max is és lehet hogy miatta lesz majd később a Tornado söt lehet hogy az EVIL Max-nek köze van Rachel eltűnéséhez is.
Amúgy mindenki ellenőrizheti saját maga csak Collectible mode-ban indítsa el az Episode 2-öt és amikor megy tusolni akkor ugy álljona WC elé hogy látható legyen és amikor fejbe dobja akkor ha vissza pörgeted akkor látni fogod hogy ki is volt az. <#nyes>#nyes>
Mert az 5 Final Episode már a lezárásokról kell hogy szóljon szerintem, és szerintem több fajta befejezés is cárható pl a Tornadónak is több vég kifejlete is lehet, lehet Chloe sorsa is eldőlhet lehet vissza kerülünk oda ahol minden elkezdődött amikor választanunk kell hogy hagyjuk-e Chloe-t meghalni vagy sem ? De lehet olyan végkifejlet is habár szerintem erre van a legkevesebb esély, hogy akárhogy is próbál dönteni Max igyis ugyis valamelyik barátjának szerettének rossz lesz, Lásd Episode 3 Chloe alternatív idősík, akárcsak a Pillangó Effektusban, igy áldozatot hoz és feláldozza önmagát hogy mindenkit megmentsen.
Warennek nem írtam át az osztályzatát, mert csak ő cseszne rá, de az előző epizódban segítettem neki a feladatban.
Party listán rajta vagyok. Jah, előző epizódban lehetett bejutni.
Az utána levők szintén mind ugyanaz. Kivéve az utolsót. Összefirkáltam. 😄
Én ezeket <#hehe>#hehe>
Amikor Chloe arra kért hogy csókoljam meg én bizony elkaptam egy csókra Ki nem ? <#nyes>#nyes>
Chloe mellett álltunk ki David-el szemben amikor vitáztak
Amikor a csontot kellett dobni Frank kutyájának akkor a parkolóba dobtam ez nem kérdés eleve logikus hogy nem az utcára dobom én kedvelem a kutyákat vazee <#hehe>#hehe>
És Chloe-nál van David fegyvere
Lisa halott 😞(( ez az amit nem értek pedig gondosan öntöztem 😄
Segítettünk Warennek a vizsga feladatnál
Nem vagyunk a Vortex Party listán gondolom EP2 mert nem sikerült bejutnom akkor
Nem változtattunk a Vortex Party listán az uszodában Max nem gonosz <#nyes>#nyes>
Töröltem a zsaru üzenetét Chloe üzenetrögzítőjéről
Segítettünk Alysánnak az ebédlönél
Figyelmeztettem a hajléktalan nőt a tornádó veszélyre
Csináltam fotót a múltban Chloe-ról és Williamról
És persze a múltban nem firkáltam össze a tűzhelyet (pillangó)
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.05.19. 21:43:02
Habár olvastam hogy az is neki állhat a Witcher 3-nak aki nem játszott az előző részekkel esetemben ez a Witcher 2 😄
Melyiket kezdjem el előbb? Mert a Life is Strange-be szerintem közel 5 órát fogok fektetni (az előző részek is 5 órámba teltek), de ugyanakkor ezt az 5 órát a Witcher 3 játszásával is eltölthetném és legszívesebben a W3-at megállás nélkül játszanám. A Life is Strange csak kizökkentene a Witcher hangulatból. Hmm....kellemetlen! :-\ #wpp
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Habár a Witcher 3-hoz úgy se lesz elég a gépem xD
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.04.17. 10:24:42
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Szerintem neked is túl élénk a fantáziád vazee eddig a te elméleted volt eddig a legelborultabb olvastam már egy párat de a tied mindent visz <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.04.16. 19:01:17
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.16. 18:50:27
Azóta még nem jutottam túl az 5. részen, szóval nem akarom nagyon szapulni, lehet hogy ez majd szépen összeáll a későbbiekben.
A vidéki kisvároson és a felszíni idillen kívül (mely alatt mély és sötét titkok lapulnak), túl sok hasonlóságot még nem találtam a két mű között. Talán még ez a kicsit vontatottabb, hangulattal mesélő történet vezetés lehet még hasonló, kivéve hogy a LiS-be jobban (legalábbis mai korban jobban befogadhatóbban) sikerült megoldani
A LiS első része több tekintetben is inkább a Donnie Darkora emlékeztetett. A második rész már kevésbé. Várom a folytatást
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.04.13. 16:16:00
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De áh......már most pörög az agyam, egyszerűen még túl keveset tudok és ez idegesít. Jöhetne már az a cseszett epizód 3! 😄
De most mondjuk azt hogy Rachel az egy másik személy, semmi köze Max-hez. Itt a másik dolog amiről titeket kérdeznélek. Én az epizód 2-ben eléggé gyanús lettem Jefferson-ra. Ránézek és túl creepy, egyszerűen tuti titkol valami beteg dolgot. És amúgy pont hogy az ilyen művészlelkek fejében szoktak furcsa dolgok lenni, vagy nem? Mert most gondoljuk át. Rachel nagyon népszerű volt az iskolában, ezt mindenki tudja, plusz az is kiderült hogy nagyszerű modell volt, tehát arra is látok esélyt hogy Rachel modellkedett Jefferson-nak és eközben volt valami köztük, aztán valahogy eldurrant Jefferson agya és megölte Rachel-t.
A másik dolognak megint köze van Jefferson-hoz, az epizód 2 végén mikor az iskolában vagyunk újra és már mennénk művészeti órára, láthatjuk ahogy Kate beszélget Jefferson-al, de mire odaérnénk Kate el is szalad nagy sírás közepette. Már ez is elég gyanús volt, lehet hogy a következő áldozat Kate?
A legvégén, az igazgatónál én Jefferson-t mártottam be, egyszerűen nem bízom abban a fickóban.
David Madsen nem lehetett. Lehet hogy egy hatalmas seggfej, de szerintem ő csak simán meg akarja oldani a rejtélyt, ezért akarja ennyire a kamerákat és ezért lesifotózza Kate-et, mert azt hiszi hogy valami köze lehet Rachel eltűnéséhez.
Nathan-t egyből bemocskolhattam volna, de szerintem Ő......ártatlan, vagy legalább is félig-meddig az. Olyan elméletet is olvastam hogy Nathan ugye elvitte Kate-et a Vortex Klbubból - feltételezem azt - Jefferson-hoz, Jefferson pedig bedrogozta Kate-et és......hát megbecstelenítette. Mert Kate még korábban azt mondta hogy miközben feküdt az ágyban bekábulva, sima, kellemes hangot hallott. Jefferson hangja is ilyen sima, kellemes. Meg még az epizód 1-ben mikor Nathan bemegy a női mosdóba ott is harcol maga ellen, mikor pedig bemegy Chloe is, Nathan ott kiabálja hogy őt aztán senki nem irányíthatja. Ez is azt bizonyíthatja hogy Jefferson Nathan-t csicskáztatja.
Ti mit gondoltok ezekről? Nagyon őrült elméletek? Szerintem ezek közül valamelyik lehetséges.
Tehát sok kérdésem van, ez tény, de pont ez a jó az ilyen játékokban, sokat lehet róluk csevegni. 😊
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.04.04. 12:50:31
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A jelek szerint o sem rajong az interaktiv filmekert, mint ahogy en sem, most legalabb kiderult, de akkora volt a hype korulotte gondoltam megnezzuk.
De ha ugy nezzuk, hogy "film" nehol lehetne latvanyosabb, jobban elengedett fantaziaval, kihasznalva, hogy szamitogep igyis-ugyis az egesz.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.04.03. 14:41:36
szerintem