920
-
#279 Interjú Hannah-val -
#278 Beszarás "Maxine" tolja... :)
-
#277 A másik választásnál szinte semmi nincs köztük pedig Max feláldozott érte egy egész várost, egyedül a feláldozós végnél van köztük egy csók ha mindvégig Chloe pártján állsz.
Jah én is kíváncsi lennék majd a Hospital Endingre hogy mi is lett volna remélem majd a Developer Commentary-ben szót ejtenek róla. -
#276 Még arra lennék kíváncsi, hogy ha a feláldozós választásnál végső csók van a csajok között, akkor a másik választásnál mi van. A hospital ending nagyon remélem, hogy a dobozos extrák között legalább meg lesz említve, hogy mit képzeltek el.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.01.04. 11:40:59 -
#275 Igen az egyik befejezés az tényleg nagyon jó lett, a másik befejezés az kissé agyon lett nyirbálva , a harmadik befejezést meg sohasem adták ki, pénz hiány miatt, igy már sose tudjuk meg mi lett volna benne, csak sejteni lehet hogy mi lett volna benne. (Hospital Ending). -
#274 Vannak olyan játékok, amihez nem lehetne sanszosan méltó folytatást készíteni. Ez lehet, hogy olyan. (Szerintem a The Last of US is ilyen.) Eleve a két eltérő befejezés miatt az egyikből lehetne csak tovább írni a sztorit, mert két teljesen eltérő játék készítése elég húzós lenne. -
#273 Egy kicsit elcsúsztak a betűk sorry... Újra:
Pótold be minél előbb sokan a Nulladik órát tartják a valaha készült legjobb coming of age filmnek. Ugyanaz készítette, mint aki a Meglógtamot. Én meg a Nagy borzongást nem láttam, szóval erről nem tudok nyilatkozni.
Egyébként sok érdekességet és infót találsz a játék wikia oldalán oldalán. -
Evoluti0N #272 Látom, hogy alaposan felpörgött a topic. :) Én még anno az első rész megjelenésekor megvettem és fejezetenként játszottam, ahogy kijöttek. Most, hogy olvasom a hozzászólásaitokat, jöttem rá, hogy hiányzik a két havi rendszerességű LiS adagom. Szép volt, jó volt, kerek volt és be lett fejezve, de nem bánnék valamilyen fajta folytatást. -
#271 Pótold be minél előbb splan a Nulladik óár tartják a a valah készült legjobb coming of age filmnek. Ugyanaz készítette, mint aki a Meglógtamot. Én meg a Nagy borzongást nem láttam, szóval erről nemt udok nyilatkozni.
Egyébként sok érdekességetf és infót találsz a játék wikia oldalán. -
#270 A FBDo-t láttam, imádom, kedvencem. A másik rajta van a listámon, de még nem jutottam el oda. A St. Elmo-nak csak a zenéjét ismerem, de valakik a '80-as évek Nagy Borzongásának hívják. Asszem.
Ja, még a pénz elfogyása ellenére is, legalább az egyik befejezés fantasztikus lett. A második nem rossz, csak kicsit kidolgozatlan. A zene azért kisegíti. -
#269 Aláírom jó régen. Nulladik óra (The breakfast club) Meglógtam a Ferrarival (Ferrys Buller's day off - bár ez könnyebb hangvételű) American Graffity ezek jutnak az eszembe a jobbak közül. Kis jó indulattal a St Elmo tüze bár itt inkább a szereposztás.
Warren: Igen mondtam az autós mozis randira, segítettem a kémia tesztnél, az A-, A+-ra javítottam, a koliban felírtam a táblájára, hogy cute.Ezek ha nem is ordító befolyással, de azért bírt a sztorira. A 4. részben többször tesz rá utalást, hogy miért ne próbálhatnák meg megérdemlik stb, és végül kialakul Mayban a vonazlom Warren felé és megágyaz a csóknak. Mert volt akinél ez az opció nem volt meg, csak az ölelés meg nem reagálsz. Ezt az érzelmi vonalat teljesen ellehet hanyagolni, attól még Warren segíteni fog, csak nem alakul ki köztük végül semmi és a srác végül Brooke-ot választja (szemüveges drone-os csaj), aki viszont így Maxra nem lesz féltékeny.
Elvileg, ha Maxal egyfolytában Chloé pártján állsz és mindent úgy tesz ami Chloé szempontjából a legkedvezőbb, és megcsókolja a double darenél, akkor fejlődik ki ilyen egyértelmű vonzalom, ami a 2. csókban tetőzik be.
Azért egész komolyan lehetett bizonyos dolgokat befolyásolni. Vajon, ha a pénz nem lett volna akadály mit alkottak volna?! Sajnos soha nem tudjuk meg.
-
#268 A legjobb jelent pedig a betörés és éjszakai fürdőzés volt. A legjobb coming of age filmek hangulatát idézte meg.
Ha lenne ilyen jó film egyáltalán. Mikor volt ilyen utoljára...?
A Warrenes részt mire érted? A választást az étkezőben? Az mindig meg van tudtommal.
Ami meglepett, hogy a végén, amikor C-t feláldozod, akkor egyes longplay videóknál csak ölelkezik C és M, de másoknál csók is van. Ez vajon melyik választásoktól függ?
Nálam nemhogy az év, de az évtized játéka eddig a LiS. Sőt, minden idők legteljesebb játákélményét adta nekem. Ja, ez volt az első játék, amin sírtam. Film már volt, de játék még nem. (A Witcher III hozott először sírásközeli helyzetbe.)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.01.03. 23:28:18 -
#267 Én csodálkozom, hogy Square Enix az első 3 rész sikere után nem állt jobban a project mögé nagyobb anyagi támogatással. Nagyon sajnálatos, ha ezen bukott egy sok opciós befejezés, mert ez a játék minden centet megért. Nálam is GOTY pedig sosem voltam különösebben oda a kaland játékokért és csak pár elejtett dicséret és a leárazás miatt vettem meg ( azóta már a donozost is előrendeltem).
Egyébként nekem megfelelt Chloe feláldozása, a csajt hányszor is mentettük meg a sok eszetlensége miatt? És Maxot is csak bajba keverte, ez volt a végzete. + én a Warrenes szerelmi szálat erőltettem mind a 2 végigjátszásnál és csak videóból tudta meg, hogy az 5. részre ilyen közel is kerülhetnek egymáshoz Chloéval (bár másodjára azért jobban feltűntek az utalások + a napló). Jó nem szívesen áldoztam fel, Chloét, de igazából én Joyce-ra gondoltam erősen aki a férje után a lányát is elvesztette a döntésem nyomán.
Az Arcadia Bay feláldozása utén kapott videó pedig tényleg összecsapott volt.
A legjobb jelent pedig a betörés és éjszakai fürdőzés volt. A legjobb coming of age filmek hangulatát idézte meg. -
#266 Ezt küldd el vagy ird meg a moderátor topikba a Játékosok fórumán és beteszik neked. -
#265 Bannerba betenné a HG ezt vagy ezt a képet? -
#264 Top 10 Life is Strange Heartbraking Moments
Csak az nézze meg aki végigvitte mind az 5 epizódot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#263 Jópofa fan art képek. -
#262 Nem hittem volna, hogy lesz még ilyen, de meg fogom venni a limited edition-t is. Részemről ilyen pénzügyi támogatást tudtok adni és érdekel is, amit mellé adnak.
(A Risen 2 óta nem vettem dobozosan semmit, azt is csak a benne levő hordóért vettem meg, amiben most piás üvegeket tartok. Ezt leszámítva azért kár volt kiadni annyit...) -
#261 Élményeim zanzásítva. -
#260 Jaja nekünk volt időnk gondolkozni bőven meg spekulálni hogy mi hogyan történt mert kb 1,5 - 2 hónapot kellett mindig várni a következő epizódokra. :D -
#259 Számomra az a durva, hogy elég jól megjósolták sok helyen a következő epizódok tartalmát, amikor még ki sem jöttek. Mikor Max. az 5. fejezetben visszament az 1. elejére, akkor nekem is feltűnt az a sok szimbólum és másegyéb, amit említenek, de én nem sejtettem előre a sztorit. Persze anno nekik epizódok között volt idejük töprengeni és nem kb. 3-4 nap alatt toltam végig megszakításokkal. -
#258 Jah két csaj szokott felrakni mindig videókat az éppen aktuális játékokról, legyen az PC, Xbox One vagy PS4 :D -
#257 Ja, hogy ez "csajos" oldal lenne...? A több és hosszabb videót is strácok követtek el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A videók egyikébe is benne van az, hogy az emberek szokták azt mondani,hogy "bármit megtennének, hogy..." Hát, a LiS-ben a "bármit" résznél a mércével nem spóroltak... -
#256 Naná hogy ismerjük egyik kedvenc csajos oldalam, habár mind a ketten önző ribancok voltak !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inkább hagytak mind a ketten több ezer ártatlan embert meghalni, mintsem feláldozzák Chloe-t, ami nem csoda mert érzelmileg túlságosan is kötődtek Chloe-hoz, habár nagyon nehéz döntés volt de én is Chloe-t áldoztam fel bármennyire is kedveltem, egyszerűen nem hagyhattam hogy több ezer ember haljon meg csak azért hogy megmentsem a legjobb barátnőm/szerelmem.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.12.21. 10:13:19 -
#255 Nem tudom, hogy ismeritek-e ezt a csatornát. A fan elmélkedések egy részét megnéztem. Egy részüket én is észrevettem és gondoltam rá, bár egy részüknél femerült bennem a fejlesztői hanyagság is... :) -
#254 Ez egy nagyon jól sikerült fan made videó, bárki csinálhat ilyet aki elég jól ért a videó vàgàshoz és szerkesztéshez,a Life is Strange videói könnyen szerkeszthetöek mert bik fàjl kiterjesztésüek elég csak egy olyan progi ami kicsomagolja ezeket a fájlokat és màris azt csinàlsz vele amit akarsz. -
#253 Nálam eddig a GoTY annak ellenére, hogy a Witcher III is nagyon jó lett. Összhatásban akkoe is LiS győz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Cholét feláldozós véggel. -
#252 Ilyen anyaghoz hogyan jutnak hozzá az emberek? Vagy ez fan made cucc?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.12.20. 16:17:50 -
#251 Ajánlom figyelmedbe ezt a videót igy kellett volna hogy vége legyen eredetileg is sokkal sokkal jobb befejezés lett volna. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#250 Nagyon köszi, ezt jó volt olvasni. -
#249 Igen ez év májusában még az volt a terv hogy olyan befejezést csinálnak amibe bele számít az is hogyan döntöttünk az eddigi epizódokban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eredetileg 3 befejezés lett volna ezt onnan tudjuk hogy amikor épp hogy vége lett a Life is Strange Episode 3-nak és nagyban készült a Life is Strange magyarra fordítása már akkor bele lehetett nézni az Episode 4 és Episode 5 fájlaiba. És bizony az Episode 5-ban teljesen eltérő befejezések voltak, köztük egy olyan Ending (Hospital Ending) ami soha nem jelent meg.
Ugye volt az On The Road Ending ez volt gondolom a Sacrifice Arcadia Bay ahol Chloe életben van és Max-el együtt elautóznak a naplemente alatt Arcadia Bay-böl, de azt már soha nem tudjuk meg hogy a voltak-e túlélők a Tornádó után esetleg lehet pont azok élték túl akiknek segítettünk az előző epizódokban és mutatták volna hogy mi történt velük Arcadia Bay elpusztítása után. Mert az újra irt On The Road Ending eléggé rövid és kissé elcseszett lett, ugye Max rohadtul önző volt, mindenki halott egytől egyig, mert képes volt feláldozni több ezer ártatlan ember (nök, gyerekek, férfiak, öregek) életét csak azért hogy legjobb barátnője/szerelme Chloe életét mentse.
Aztán volt a Hospital Ending amiből végül nem lett semmi mert törölték újraírták az egészet, csak sejteni lehet hogy ez mégis mit takart, gondolom ez lehetett a pillangós kép amikor Max vissza megy arra az időre amikor Nathan először lövi le véletlenül Chloe-t. na szóval itt szerintem több variáció lehetett eredetileg, 1. Nathan lelövi Chloe-t és Chloe a halálos lövés miatt a kórházban hal meg a szerettei között Max karjaiban. 2. Max közbe avatkozik amikor Nathan le akarja lönni Chloe-t és habár igyis eltalálja Chloe-t de nem kap halálos lövést és a kórházban tér magához. A Hospital Endigböl lett végül az újrairt Cemetery ending ahol Chloe halálos lövést kap és azonnal meghal.
És végül lett volna a Sacrifice ending, ebből se lett soha semmi, amiben gondolom Max feláldozza a saját életét hogy megmentse a várost és Chloe életét is, mivel ö maga okozta az egész tornádót amikor először közbe avatkozott amikor Nathan véletlenül lelötte Chloe-t. Szerintem itt meg az lehetett hogy Max ugyanúgy vissza megy a pillangós képre és Nathan és Chloe közé lép de a lövést Max kapja Chloe helyett és Max is a kórházban hal meg a halálos lövés miatt , vagy szintén kórházban ébred de már nincs többé ereje.
-
Evoluti0N #248 -
#247 Kíváncsi vagyok, hogy hogyan szerették volna. Hogy ne csak két döntés legyen a végén, hanem az addigi összes döntéstől függjön az egész?
Egyébként ez volt az az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. Másodszorra is végigtolom, eltérően az elsőtől sok helyen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor az 5. fejezet végén előhúzta a képet a pillangóval Chole, akkor mint valami filmben ültem a gép előtt és üvöltöttem, hogy, NE, NE, NE, ezt badzmeg ne...! Aztán de... Én sírtam végén egy kicsit... Második végigjátszánál tök fasza, hogy látszik mikor teszi el a képet Chole, ami a végén olya fontos lesz.
A DONTNOD meg ezután bármit csinál, szeritem sanszoasan megeszem. Két játékával játszottam és mindkettő befosatósan jó volt.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.12.20. 11:40:36 -
#246 Szinte majdnem az összes epizód olyan hogy többféle variáció létezik, úgy alakul a történet ahogy te akarod, ez csak a döntéseidtől függ, a meghozott döntéseidet viszed át a következő epizódba de a játék végén nem tudsz változtatni olyan nagyon csak minimális eltérés változások vannak benne aszerint hogyan döntöttél az előző epizódokban.
Csak az Episode 5-ben lesz lehetőséged arra hogy válasz melyik befejezést akarod ! És az Episode 5 is jól sikerült csak ugye pont a vége nem sikerült úgy ahogy szerették volna. -
#245 4. fejezet vége...
Paff...
Hány befejezése van egyébként a játéknak? Mitől függ a vége? Az összes fejezet során elkövetett dolgoktól, vagy azok csak a mellékesebb beszélgetéseket befolyásolják? A fő fejezetek vége is lehet teljesen más? Tehát az összes epizódnak több fő változata van?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.12.20. 00:37:07 -
#244 Addig is...
-
#243 Direkt ezért vártam meg, míg kijött az Ep 5. is. :) -
#242 Most képzeld el azt, amikor ezt május 19-20-án átélted és júli 28-ig várhattál, spekulálhattál a folytatásról. -
#241 Jah az EP 3 vége ütős volt de ez még semmi várd ki az EP 4 végét na akkor fogsz padlót fogni ! -
#240 Ep3. vége. Paff, én kész vagyok. De kurva messze van a holnap este, amikor folytathatom...