920
-
Valdien #319 Nekem hétfőn érkezik a postára a csomag. -
#318 Pont útba esik, arra járok majd. -
#317 Én önszorgalomból bementem 576-ba. Azt mondták 1 órája érkezett meg és most kezdték volna a hívásokat. -
#316 Nekem sem jött visszajelzés... -
#315 Ma kéne megjelennie, de még 576 nem hívott. :/ -
#314 A lip-syncet is tovább reszelgetik elvileg. -
Valdien #313 Ez bitang jó.
Utoljára szerkesztette: Valdien, 2016.01.21. 17:19:23 -
#312 -
#311 Nekem a tegnapi 4,1 GB után még ma leszedett 2,9-et. -
#310 Összesen 4,1 Gb a patch ebböl 2,9 GB a Directors Commentary a többi 1,1 GB meg a maradél patch ! -
#309 Feliratok és bugfix? #298 -
#308 2,9 GB a directors. Akkor a többi 4,1GB az csak patch? Mit patchelt...? -
#307 Automatikusan leszedte a 4GB-ot. Akkor újra.. -
#306 Nálam leszedte a 4,1 GB-ot de a Directors Commentary-t manuálisan kellett telepíteni utána már jó volt. -
#305 Már most megnézhető a Directors Commentary ha a steam accounthoz irányít akkor az azt jelenti hogy nincs feltelepítve manuálisan kell telepítened, menj oda ahol a játékok vannak telepítve, menj a Life is Strange-re és jelöld be a Director's Commentary-t ekkor elkezdi tölteni lefele amint végzett a letöltéssel már nézheted is. -
#304 A jelek szerint csak pénteken. -
#303 Ez biztos nálunk is egyből aktiválódik? Mert még csak US-ben volt lemezes launch. -
#302 És hogyan lehet megnézni? A commentarty rész a steam accounthoz irányít, ahol hozzá van adva, mert free, de akkor sem változik a játékban semmi... Vagy a régiók miatt itt csak pénteken lesz elérhető...?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.01.20. 00:52:53 -
#301 Mert még nincs kész a végleges fordítás. A kiadott változatot még javítják. -
#300 Miért nem veszi fel a kontaktot velük valaki hát a magyar nyelv is bekerül? -
#299 Zsír. Azt sem tudtam, hogy lesz ilyen. -
#298 Ma 4,1 Gb-os patch érkezett a játékhoz.
-
Evoluti0N #297 Sikerült. Mármint megvettem Ebayen. Ki is fizettem az árát. 1-2 hét múlva jön. "Vicces" volna, ha nem kapnám meg. :D -
#296 Ha nem sikerülne, akkor szólj. Megveszem és postázom. Én 576-ban rendeltem elő. -
#295 , akkor jöhet a türelmes várakozás. -
Evoluti0N #294 Megtörtént. Köszi a tippet. Mondjuk nekem is eszembe juthatott volna, hogy a Square Enix webshopja, valamint az itteni üzletek mellett van más lehetőség is. :D -
#293 Ha ebay is szóba jöhet, akkor itt a link, úgy nézem szállít Szerbiába is. -
Evoluti0N #292 Úgy értem, hogy mennyire lesz limited, hogy nem fog-e elfogyni, mivel keveset gyártanak le belőle. :D -
#291 Hát ugye tartalmazza:
A Life is Strange Episode 1-5-öt Developer Commentary-vel.
Lesz hozzá egy Life is Strange Soundtrack is
Lesz hozzá egy Life is Strange Artbook is (Úgy néz ki mint Max naplója) -
Evoluti0N #290 Jaj, de jó. Én meg aszhatom. Ide Szarbiába nem szállítják a játékot. Emiatt egy itteni üzletben sincs és nem is lesz, plusz neten se tudom a SE oldaláról megrendelni, mert nem szállítják ide. :S Öcsém Szegeden egyetemista, szal azt tervezem, hogy az ő ottani címére megrendelem és elhozza nekem. Azt lehet tudni, hogy ez a limited mennyire limited? Mivel csak februárban valamikor megy majd vissza (most két szemeszter közötti szünet van) és akkor lesz majd csak értelmes megrendelni. Attól félek, hogy addig meg nehogy elfogyjon. -
#289 Néztem ott is, de már csak második körbe fértem volna bele esetleg, így maradt a máshonnan való rendelés. -
Valdien #288 CD Galaxistól rendeltem még hónapokkal ezelőtt, remélem megkapom az elsők közt a csomagot. -
#287 Én is rászántam magam az előrendelésre, kíváncsi leszek mikor kapom meg.
PRODUCT:Life Is Strange Limited Edition (PC Box)
QUANTITY:1
SHIPPING STATUS: Pre-order confirmed.
NOTE:Pre-order. -
#286 Még 8 nap. -
Evoluti0N #285 -
#284 Az USA-ba, ha valaha is elutazok ősszel, akkor az vagy a keleti parton lenne a kisebb hegység vagy Oregon, tengerpart és a Sziklás-hegység. Az ziher. -
#283 Nem rossz. A partszakasz streetview-ban is passzol. Viszont a település lapos. A wikia 4 települést említ meg amelyekből összeollózhatták Arcadia Bayt. Nekem felsoroltak és streetview alapján Tillamook Bay(parti rész) és Lincoln city (hegyes/dombos rész) tűnik az alapul vett településeknek.
Az biztos, hogy nagyon hangulatos miliőt alkottak meg, Oregon meg amúgy is szép hely és ezt fokozták ősszel. Én szívesen körbenéznék alaposabban is Arcadia Bayben. :) -
#282 Arcadia Bay vs. valóság.
Itt is.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.01.07. 12:55:50 -
#281 Még nem hallgattam végig, de máshol Max és Chole hangját hallani furcsa úgy, hogy nem a karakterekként beszélnek. Úgy értem, hogy már mást társítas a hanghoz nagy átlagban. Ebből látszik, hogy igen jó munkát végeztek. A legtöbb mellékszereplőnél hallás alapján nem tudtam belőni, hogy ki adta több szereplőnek a hangját. Tehetségesek no...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.01.06. 22:12:06 -
#280 THX! Érdekes volt meg hallgatni milyen volt belülről. A ügyes lányka a délies akcentjét egyáltalán nem lehetett hallani a játékban és nagyon bájos orgánumot kölcsönzött Maxnek.