920
6d6d2634-4efe-48c0-bc43-6a1223c6b3dc.jpg
  • PiszkosFred
    Ez meg nem a par napja bejelentett folytatas, sot, nem is az eredeti fejlesztok keszitik. Mivel nem lesz benne idomanipulacio (hiszen Max jelenleg nincs meg az egyetemen/Arcadia Bayben), igy valoszinuleg tenyleg "csak" egy kalandjatek lesz sok-sok hatterinfoval (Rachel es Chloe, az egyetemi diakok, tanarok, stb.) es nemi QTE cuccal. Aztan majd jon a folytatas is :)
  • molnibalage83
    Szép, szép, csak ebben, ha nem lesz időutazás kíváncsi vagyok, hogy mitől teszik érdekesebbé, hogy ne csak egy tinidrámaszerűség legyen. Mert a LiS azért több volt, mint az.
  • Evoluti0N
    Pár egyéb infó: 3 évvel játszódik az első rész előtt. Chloe és Rachel kapcsolatának a kezdetét ismerjük meg. Max természetesen nem lesz benne az említett 3 epizódban, mivel már/még nem élt Arcadia Bayben ilyenkor. Azonban lesz egy bónusz epizód, ami a 3. után jelenik meg és ahol őt irányíthatjuk.
  • Evoluti0N
    Life is Strange: Before the Storm

3. epizódos. Első epizód augusztus 31-én. Az első játék előtt játszódik. Chloét irányítjuk. Apró megjegyzés: Nem a Dontnod készíti, hanem a Deck Nine Games és ez nem a beígért 2. évad. Az jövőre jön és a Dontnod fejlesztésében.

• molnibalage83
    Zsír.
  • Evoluti0N
    Mindegy mi. Csak jöjjön.
  • wesker24
    Life is Strange Prequel or Season 2 ?

• Evoluti0N
    De úgy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem fog sírni az elején April temetésén.
  • MerlinW
    Nem árt, de önmagában is érthető, max a lore-t nem ismeri. A lényeget elég jól elmagyarázzák a karakterek.
  • Evoluti0N
    Azért ott nem árt a The Longest Journey-t és a Dreamfall The Longest Journey-t se végigvinni a Chapters előtt. Habár az előző hagyományos point and click. Mondjuk a legjobb rész is a három közül.
  • wesker24
    Galaxis örzöi első Episode azt most jön Április 18-án,
  • Malakai
    Guardians of the Galaxy első rész április közepén már lesz.
  • MerlinW
    Dreamfall Chapters, Illetve ha a Walking Dead nem is tetszett a többi TellTale játékra ránézhetsz. Wolf Among Us, Tales from the Borderlands zseniálisak. Illetve az új Batman játékuk is nagyon jó. Trónok harcával még nem játszottam. Galaxis őrzői TT játék meg most nyáron jön.
  • molnibalage83
    Semmi hasonló nincs szerintem. Azért szólt ekkorát a LiS. Én előtte a Remember Me-t letoltam. Tetszett.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.03.31. 10:53:07
  • kastil
    Na most nagyon feldobtad kedvem. Tegnap este ültem neki, fel sem álltam végéig. ME trilogia óta nem élveztem így játékot. Esetleg tudnátok mondani valami hasonlóan jó játékot PC-re? Valahogy a Walking Dead nem jön át, bár nagyon elején járok, valahogy nem adja, szóval ne telltale cuccot légyszi.
  • molnibalage83
    Most 75%-kal olcsóbb.
  • MerlinW
    pl. Kate vagy Alyssa esetében nem babrálsz te semmivel.
  • molnibalage83
    A kérdés önmagában értelmetlen az idő babrálása miatt.
  • Evoluti0N
    Húha! Nem értem, h most pontosan mire gondolsz, de a válasz az, h: rajtad múlik. Szóval nem, nem csak egyet. Vagyis nem okvetlenül csak egyet. Ennyi. Nem akarok semmit lelőni :D
  • RoboKutya78
    A kérdésem a köv lenne:A válasz megkapása után ha jelzem töröljétek a bejegyzésem
    hány emberkét tudok a játék alatt megmenteni?Csak egyet?
  • Lunki88
  • Lunki88
    Kár hogy nem láthattuk Chloe-t és Max-et erre a zenére bulizni. 1.25-ös sebességre állítva még keményebb.
  • Anonymusxx
    Nemrég vittem végig, 22 óra alatt, nem hittem volna hogy fogok találkozni olyan játékkal, ami ennyire hat az érzelmekre, kb el is baszta a napomat annyira lehangolt...
    Amúgy érdekes hogy mennyire hitelesen készítették el a szereplőket, mármint mennyire bele tudja magát élni az ember, ha fogékony rá, el is gondolkoztam a két főszereplő barátságán, mármint tudom hogy ez egy fikció, mese, de érdekes hogy a valóságban szerintem nem nagyon van ilyen szintű barátság, vagy a fene tudja :) Lehet a lányoknál másképp van...

Amúgy meg kár a magyarításért, jobb mint a semmi, de sajnos elég sok hiba van benne...
  • Lunki88
    Igen, nekem is hasonló érzésem volt a másik befejezéssel kapcsolatban.
    Vajon Chloe-t akkor is üldözné a végzete, ha Arcadia Bay-t hagytuk megsemmisülni? Bár ha Max "őrangyalként" mellette maradna, akkor mindig visszatekerhetné az időt hogy megmentse. Ami miatt szerintem teljesen életszerűtlen ez az ending, hogy hosszú távon egyikük sem tudna megbékülni a történtekkel.
  • Evoluti0N
    Az univerzum rendje tiltakozik az ellen, h Chloe életben maradt, mert ott és akkor meg kellett volna halnia, amikor lelőtte Nathan. Tökéletes bizonyíték erre az is, h a játék folyamán még többször megpróbálja megölni. Szóval azzal, h hagyod meghalni, rendbe teszed a dolgokat. Amúgy nekem az a bajom igazából, h a Chloe megmentős befejezés sokkal kidolgozatlanabbnak tűnt, mint a másik. Mintha csak úgy belerakták volna fejlesztők, h meglegyen a választási lehetőség a végén, de sugallnák a játékosnak, h a másik a "megfelelő, igazi" befejezés.
  • Lunki88
    Tegnap este értem a végére a játéknak. Hát ahogy sokan írták már, tényleg egy érzelmi hullámvasút volt az egész. Bevallom férfi létemre, több alkalommal is a sírás kerülgetett, a végére meg teljesen kikészültem. :) Utoljára talán a Gone Home-nál éreztem hasonlóan, de közel sem ilyen szinten mint ennél a játéknál.
    Egyébként csak számomra volt csalódás hogy a nagy keresgélés, nyomozás ellenére sem adott lehetőséget arra a játék, hogy még életében találkozhassunk Rachel-el? Már az alternatív idősíkban is halott volt, pedig ott megoldhatták volna hogy ha Chloe nem is ismerte, de mi azért összefutunk vele valahogy. Esetleg Max figyelmeztethette volna a gyerekkori Chloe-t, hogy lesz egy nagyon fontos ember az életében, akit ekkor és akkor meg kell védenie, különben örökre elveszíti.
    A két lehetséges befejezés meg olyan mintha kést döfnének az ember szívébe és még jól meg is forgatnák benne... Először úgy döntöttem hogy leszarom Arcadia-t, akkor is Chloe-t mentem meg. Persze ezt mindenki tudja hogy csak a felháborodás elkerülése végett tették be, mert valljuk be őszintén, ki tudna úgy élni tovább hogy egy egész városnyi ember vére tapad a kezéhez? Max-et ismerve, biztos beleőrült volna előbb-utóbb. Persze ezután visszatöltöttem a checkpointtól, hogy lássam a másik endinget is, amitől talán még rosszabbul éreztem magam. :( Rendben van hogy a készítők nem akartak happy endinget, de így meg szinte az egész játékban hozott döntéseink mentek a kukába. Ki tudja hányszor mentettük meg Chloe-t a történet során, csak hogy a végén visszamenjünk oda ahol az egész elkezdődött és hagyjuk szerencsétlent meghalni, ennek így aztán sok értelme volt. Alapjában véve Max idő-visszatekerő képessége vált haszontalanná ezáltal. Na ennyi lett volna a rinya, ezt ki kellett írjam magamból. :)

Nekem nagyon megérte az árát a játék, úgy meg főleg hogy akcióban vettem, de így utólag már úgy gondolom, a teljes árat is hajlandó lennék kifizetni érte.
  • Evoluti0N
  • molnibalage83
    Aztarohadt. Kate féle tetős jelenet összes változata.
  • kirol
    Remélem erre majd 2016 december 1-én tudok válaszolni. :)
  • MerlinW
    Kell benne verekedni, lövöldözni? Én nem láttam olyat. Ha mégis lesz, akkor szégyelljék magukat, mert a Syberia sosem arról szólt.
  • kirol
    Pedig a Syberia 3 is hasonló lesz.
  • molnibalage83
    Tehát akkor igazam volt...
  • Malakai
    Igen, ez ugyanaz az interjú, és amit azóta már frissítettek is emiatt, mert sokan félreértelmezték, főleg félrefordítás okán. Eredetileg itt is csak annyit mond lényegében, hogy szeretne dolgozni az esetleges folytatáson is.

Itt az interjú eredeti nyelven.
  • MerlinW
    Tessék interjú, Egyébként 2 oldalnyi google találat van a S2-ről.
  • wesker24
    Persze hogy nem láttál mert most a a Vampyr- című játékkal vannak elfoglalva, amint kész lesz a játék akkor esetleg többet tudunk majd arról hogy lesz-e LIS 2 !
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.08.28. 18:07:17
  • molnibalage83
    Az is csak pusmogás volt. Még tavaly novemberi hír többszöri leacsapódását láttam. Örülnék, ha lenne LiS 2, de eddig és DONTNOD oldalán semmi ilyet nem láttam.
  • FartingSquirrel
    Félrefordítása? Elég ciki, ha egy félrefordításra alapul egy egész cikk.
    Amúgy nem hiszem, hogy az lenne. Én is hallottam róla, hogy lesz Season 2, csak már helyszínnel meg szereplőkkel.
  • molnibalage83
    Ez csak egy korábbi bejelentés félrefordítása szerintem...
  • MerlinW
    Dontnod. Season 2 lesz jövőre. Februárban jelentették be.
  • molnibalage83
    Ki mondta, hogy lesz LiS 2...?