920
-
#399 Én TPS akciót láttam a videóban. Kalandjátékokban nincs ilyen. Én a Monkey Island féle "Point and Click" kalandjátékokra utaltam. Mert a LiS és a TellTale játékok is azok, csak modernebb kialakításban. Nem ugyanaz. De mindegy is, A téma is vámpíros, valszeg kihagyom a játékot. Várjuk a LiS 2-őt. -
#398 Ez is az lesz.... -
#397 Maradniuk kellett volna a kalandjátékoknál.. -
#396 A DONTNOD új játékáról videó.
-
#395 Concept art-ok. -
#394 Köszönöm a segítséget, kipróbálom! :) -
FartingSquirrel #393 Wow, csak ebben a három sorban 6 hiba... -
FartingSquirrel #392 Élőszereplős, nem rajzolt. -
Flecsy #391 Igen elsőre én is töketlenkedtem vele fura megoldás. Ajj gyerekek most ,hogy ingyenes volt az első rész nekem is ki kellett próbálni (Valamiért azt hittem ez csak új generációs konzolokra jelent meg.) aztán most itt vagyok végeztem az ötödik résszel. Szerelmes Maxbe és Chloéba. Gondolom egyértelmű ez alapján mit választottam a végén SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a harmadik rész végén bántam ,hogy nem lehetett azonnal úgy dönteni ,hogy nem piszkáljuk meg a múltat. Sőt az ötödikben is volt egy-két hely ahol ép ésszel gondolkodva jobban alakultak volna az események. Kate nekem meghalt akkor jöttem rá, hogy kicsit önző vagyok (már, hogy IRL) de na Cholét levarrnám ;). Érdekes módon elég sok mindent előre "kitaláltam" 4 rész nem okozott meglepetést egyáltalán, de nem is bántam mert megvolt az " I knew it". Magyarításról annyit ,hogy öcsém úgy játszotta és az első részből amit láttam személy szerint nem ajánlom ha megvan hozzá az angol tudás. pár példa: kate-et megkérdezni akar-e teázni magyarul meg kávézni. Szexting helyett nudi képek, naplóból kimaradt utalások, néhány helyen a választási lehetőség se egyértelmű (ep 2-ben a rendőr mit csinál) inkább csak zavaró apróságok ezek, de mégis.egyedül Joyce volt akit talán kicsit sajnáltam, de ugye az se derül ki ,hogy tényleg mindenki meghalt-e a városba. Warren engem inkább irritált végig -de azért sokszor csalt mosolyt az arcra-
Összeségében egy életre szóló élmény biztos előkerül még párszor a következő hónapokban. -
#390 Elsőre én sem értettem. Szóval vidd a nyilat a tárgy fölé. Nyomd le a gombot és akkor tudsz a radial menüből választani. A LiS fordító csapatnak saját oldala van, ami most már más néven fut, ők azok. -
#389 Sziasztok!
Köszi a korábbi válaszokat! De már az elején kezdem elveszíteni a lelkesedésem a játékkal kapcsolatban.
A forgás a joy kihúzásával megszűnt.
De szerintem az irányítás nem oké. Van ez a kép, és max. ennyire tudom rávinni az egeret a képre. A bal egérgombra kattintva nem történik semmi
Van ötletetek? Köszi! :)
A fordítási hibákat lehet valahol jelezni? :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.07.28. 20:02:07 -
#388 Az index is lehozta
elvileg élőszereplős lesz. Kivancsi vagyok, hogyan oldják meg az időutazós részét. -
Evoluti0N #387 Hát, gondolom, h vmilyen CGI/rajzolt sorozat lesz LiS alapján. Ennyit lehet tudni. Semmi többet. -
#386 Ez mit jelent? Nem tudom értelmezni a hírt. -
Evoluti0N #385 Ilyen is lesz. -
#384 Írj a supportnak. -
sznorbi88 #383 én most vettem meg a limited edition-t de nem tudom aktiválni steamen csak az episode 1 el tudok játszani tud valaki segíteni ? -
Kamionsofőr123 #382 Sziasztok! Van itt valaki aki Xbox One-on végigvitte a játékot? Lenne egy kérdésem -
#381 Nekem asszem be volt dugva, de nem volt gond. -
#380 nálam 2 kontroller volt anno "bedugva" (1 vezetékes x360, és 1 vezeték nélküli xbox one e. controller ) nem volt velük gond.
Nekem inkább az egér+billes irányítással volt bajom. Gyakorlatilag hiába kattintgattam az egérrel, kb semmi nem történt. (utánaolvastam, sajna nem egyedi volt a probléma)
Szal inkább gamepad-el toltam végig.. :) -
#379 Sziasztok!
Nálatok nincs olyan probléma, hogy amennyiben joy(ok) vannak bedugva gépbe, akkor a játék irányíthatatlan (folyamatosan forog a kamera)?
Köszi a válaszokat! :) -
Coolfire #378 Ez egy nagy átb@szás.Szegény,tudatlan gamer letölti,a játék beszippantja,s utána megveszi a teljes pakkot.
Utoljára szerkesztette: Coolfire, 2016.07.22. 06:27:47 -
Valdien #377 Ingyenes az első rész! -
Valdien #376
9GAG-en találtam, piszok jó szerintem.
Utoljára szerkesztette: Valdien, 2016.06.04. 17:17:25 -
#375 OFF
Hírek az új DONTNOD alkotásról.
ON -
#374 Én direkt hagytam leugrani. Irritált a kiscsaj:) -
#373 Azért 36%-nak nem sikerült, ami ha úgy nézzük, nagy arány. Bár lehet volt közte sok olyan akit nem is érdekelt sikerül-e, illetve a youtube-ereknél mentség lehet az, hogy nem figyeltek, koncentráltak eléggé a játékra, ha olyan aki közben a nézőknek is beszél, és nem tiszta gameplay.
Másodikra már jobban figyelek majd, bár most se voltam túl felületes, de tény, hogy pár dolog kicsit kevesebb figyelmet kapott tőlem, mint kellett volna. -
#372 Nekem is sikerült.
Sőt Franket is.
Viszont a második végigjátszás már teljesen más lesz. Átmegyek az önző köcsögbe, mást hibáztatok, nem mentem meg se franket se kate-et, szivatom victoria-t, ilyesmik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó epizód álom része elég para volt nekem, kicsit fusztrált, meg olyan kényelmetlen volt... fura... -
#371 Számomra megdöbbentő, hogy a sok youtuber (és ezek szerint mások is) nem tudták Kate-et megmenteni. Nem túl nehéz feladat, ha olvasol, beszélsz és meg is hallgatod, hogy mit mondanak a szereplők.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.04.17. 22:54:58 -
#370 Tegnap fejeztem be én is, és tényleg eléggé mély nyomott hagyott bennem. Mondjuk nem siettem el a dolgot, még december 29-én toltam le első részt, de az utolsó 3 részt elmúlt 1 hétben. És már tervezem, hogy újra végig tolom, egyrészt összes opcionális képet elkészíteni, valamint pár helyen máshogy dönteni (vagy más kimenetellel tovább menni).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Például nem sikerült megmentenem Kate-et, és abban a tudatban voltam, hogy nem is tudnám, mivel nem lehetett vissza pörgetni, és a beszéd nem hozott sikert. Végén szembesültem azzal, hogy ez nem volt megírva, kicsit sokkolt.
Valamint például Frank-től úgy szereztem meg kódokat, hogy saját késével szúrta lábon Cloe, és ez volt több próba alatt a legkevésbé rossz (volt hogy Chloe lelőtte, vagy lábon lőtte, végén eldobattam vele fegyvert inkább, de még akkor is ölre mentek).
És még sok más terv, például átírom legközelebb Warren dogáját, nem írom alá petíciót, bele csempészem magam a meghívottak közé a buliba, megcsókolom Chloe-t, Jeffersont hibáztatom Kate állapotáért, na meg a végén máshogy döntök. -
#369 Uhhhh... Hát ez a játék... Megérte a limited edition az árát...
Kész voltam a végétől! -
#368 -
#367 Valahogy én is igy képzeltem el mi lett volna ha SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Max saját magát áldozza fel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Adaminho #366 Az a baj, hogy mostanság nagyon lassú ez az oldal :( én még régebben regisztráltam rá, akkor elég gyors volt... úgy tűnik nem szereti a szerver a tömeget :D -
#365 Fan site. -
Coolfire #364 Köszi,megoldódott.Másfél nap kínlódás után elindult.:)
És valóban nagyon jó kis játék.:) -
#363 Már meg is van a probléma Windows 10 sok játék nem komálja a Windows 10-et köztük a Life is Strange sem de majd utána nézek hogy mit lehet tenni ilyenkor. -
Coolfire #362 Sziasztok!Ki szerettem volna próbálni eme remek játékot,de mindenféle hibaüzikkel kidobál.Most speciel a 0xc00007b van soron.Már milliószor újratelepítettem,directx,redistek újrapakolva,és már manuálisan is betettem a msvcp110.dll-t etc.Sajnos-eddig semmi nem használt,egyszerűen nem indul.:/
Windows 10 x64 OS van fent.
Valakinek valamilyen tipp esetleg? -
#361 Vidi -
#360 Nekem 16 óra volt és elég alapos voltam. (acsikkal nem foglalkoztam, mint fotózás, stb)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.24. 19:20:40