Total War: Attila

← ElőzőOldal 27 / 27

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok épület, tereptárgy, eszköz, teljes város. Úgy látom még lejjebb vehetem a beállításokat. Lehet ezt már csak új gépre, ha lesz veszem meg jövő tavasszal.

Pluskast
Egyetértek. A végére egész pofás lett, és igen ha jót akarsz játszani kell hozzá mod. De én az első részt is csak moddal toltam.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Torzonborz
Azért az RTW1 is inkább egy jobb moddal volt teljesen élvezhető és volt ott is hiba dögivel.

Nem rossz ez az RTW2 sem csak iszonyat optimalizálatlan és bugos volt. Ezeket nagyrészt javították , most már nem annyira vészes.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szerintem meg a Rome egy gyönyörű, képes és áttekinthető UI-jáért a fél karunkat adnánk a Rome2-ben, ahol a kevés számú épület és az egységek idióta hieroglifa rajzokkal vannak pótolva, a jobbklikkes enciklopédia teljesen áttekinthetetlen és használhatatlan, és a kezelőfelület(városok, hadseregek) működése is erősen nyakatekert. Vagy összehasonlíthatnánk a Rome 1 tízmásodperces end turnözési idejét a Rome2ével. A listát napokig lehetne fojtatni. Lényeg hogy a Rome2 közel se lett olyan jó játék mint annó az előd volt.

PrasCo
Pár infó:

Az UI egészen korrektnek tűnik az eddigiekhez képest.
Nagy rome 1 rajongó voltam, vagyok de a 2 messze sokkal jobb mint az 1. Nem csak az AI amelyik már hardon is szarrá ver időnként de a managment rész is fantasztikusan megoldott. Már nincs az, hogy lerombolom az épületeket és a szerzett pénzből felépítek egy hadsereget és még max fokozaton is relatív könnyen nyerek.
Remekül felépített játék. Sorolhatnám mi minden van benne amiről az egybe nem is álmodtunk. Nem csak a fejleszthető ügynökök a játékba rejtett ügyes kis felépíthető rendszerek, mely lehet vallásra, vagy kereskedelemre vagy hadi rendszerre és ezek ötvözeteire de ezek hatásai is zseniálisak, ha valaki elkezdi érteni mi miért, hogyan működik akkor a történelmet kapja meg lemodellezve, pl látja mi kényszerítette a hadi alapú germán, kelta törzseket a rablásra. Vagy a római rendszert és a korrupció.
Az eddigiek alapján az Attila még további pár apróságot fog tartalmazni. Egyedül A SEGA üzletpolitikája ami zavaró lehet. De ma ezek a cégek élnek meg ilyenek mint ők meg az EA. A Bioware meg megroppant 2008-ban. A fogyasztói társadalom termelte ki őket.

DasIsFuck
Pedig pont az az időszak ahol még tudna fejlődni a tw.
Taktikusabb,stratégiásabb tudna lenni mint a róma,középkor vonalon.
Egyszerűen abban az időszakban komplexebb tud lenni az egész játék..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Szerinted, és sokak szerint. Szerintem viszont az M2-vel sikerült a legunalmasabb, legrondább kampánymapat összehozniuk. A csaták tényleg jók voltak.
Nekem nagyon bejött a Napoleon, de azt az időszakot olyan sokan nem szeretik. Szerintem egyébként az jól össze volt rakva.
PrasCo
Én a hét éves laptopomon továbbra is az RTW1 elé ülök le nagy-nagy néhanapján, de alig tagadható, hogy a nosztalgia most már egy igen nagy szeletét adja a tortának. 😊
DasIsFuck
Szerintem az Empire vonal még egy jó irány volt, de ez a rómás visszatérés már nem kellett volna.
A tw játékok elérték ebben a témakörben a határukat, a nagytérképes része a játéknak meg mindig is gyenge volt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Ha emlékem nem csal, az eredeti Barbarian Invasion (az Attila nyugodtan tekinthető BI2-nek) szintén standalone játék volt, nem kellett hozzá az alap, úgyhogy ebben nincs új.

A rome 1-et meg leginkább az idő szépíti meg szerintem... hülyét kapnál ha most elkezdenéd, az áttörhetetlen lándzsás hoplitákkal, egy kör - egy egység képzéssel, gyenge történelmi hűséggel, hülye AI-val meg az állandó chain routeokkal... 😉

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

A SEGA kiadó összes játéka így működik. A játék tartalmának 40%-át kivágják, és utólag veheted meg külön pénzért, DLCként.

Szerintem (és sokak szerint) a medieval 2 kiegészítője óta nem tettek le minőségi játékot az asztalra. Azóta minden TW vontatott, unalmas. Legutóbb a Rome2-vel sikerült nekik talán minden idők leggyengébb minőségű TW-jét lerakniuk az asztalra, amit sírva töröl mindenki két óra játék után, aki játszott a Rome TW legendás első részével. Itt tartunk jelenleg.

PrasCo
Interjú a vezető designerrel.

A videóban elhangzik mindaz, ami eddig már napvilágot látott (ostromok, felégetett provinciák, tűz, "éghajlatváltozás" stb.), illetve két érdekesebb infó:
- A magyarok - még távoli kis törzsként - megjelennek a játékban.
- Az interjú elkészítésének a pillanatában még vita tárgyát képezte, hogy Attiláék játszhatóak lesznek-e.
Montanosz
nyilván ez lesz az első amivel nem játszok

amugy nem zavarna egy részletesebben kidolgozott rövidebb történelmi intervallum mondjuk
Total War: Byzantine Empire vagy hasonlo..de ne 3 várossal :-D

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

PrasCo
Az első mondat második állítása roppantul felemelő.
Pár infó: a játék 2015 februárban fog megjelenni és olcsóbb lesz mint a rome 2, a hunok nem lesznek játszhatóak mert az egy boss frakció lesz. A játék survival stílusu lesz, tehát az a cél hogy tuléld a frakcióddal a barbárok támadását.
Torzonborz
"Legalább minőséget tesznek le az asztalra. " Rome 2 mond valamit ? 😊 Na köszi de olyan "minőséget" szerintem nem szeretne senki sem még egyszer.

ratgab : a WH rts már biztos ? Vagy csak mendemonda ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hát a kiegészítő lehet különálló játék is. 😊 De köszi 😊

Pluskast
Although. Neked is mondom, úgy látszik páran nem hiszitek el vagy nem akarjátok megérteni. NEM DLC LESZ HANEM KÜLÖN ÁLLÓ, ÖNÁLLÓ JÁTÉK!

A unit cardokon a képeket meg lehet valahogy változtatni hogy ne azok a görög vázakép jellegű kártyaképek legyenek az egységről?
Legalább minőséget tesznek le az asztalra. Amit elvárok egy ilyen játéktól az benne van és jól megvalósítva. Igen, ma már csak akciósan érdemes a steamen vásárolni csomagként. Persze kell hozzá lelkierő az ember ki tudja várni. kicsit sajnálom, hogy megvettem az alapjátékot. Valami nagyon nagyon akció keretében fogom megvenni ezt a kiegészítőt. Tény úgy is csinálják meg, külön menüben indul el nem az empireből.
Így volt az első résznél is.

Ha minden igaz készül már a Warhammer fantasy RTS-ük is... Na ott lesz újdonság dögivel... Ha más nem a különböző népek közt mindenképp, de én azzal már maximálisan elégedett is leszek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pluskast
Ez nem DLC lesz hanem külön álló játék. Bár szerény véleményem szerint ez még rosszabb. Legutoljára ez még csak DLC volt, most meg új játékként akarják lenyomni a torkunkon. Nem is néztem végig a videót mert annyira unalmas volt.. Komolyan ezért most adjak majd ki 50 eurót? CA emberei úgy látszik kifogytak az ötletekből és a kreativitásuk már nem a régi. Pedig annyi jó téma lenne még, nem értem miért kell egy újabb rókabőr 😞

MarkBlade
Dlc=játszhatsz +1néppel.. sajnos ez nem csak rájuk igaz. Elkurvult a játékipar a sok dlc meg early játékkal csak hogy még többet húzzanak le.
Pluskast

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Pluskast
Itt a trailer:

Itt meg néhány infó+csata+térkép:

Kicsit sokallom a rókabőrt!
Nem kéne így és ennyire leadni a színvonalat - ez egy DLC-ben is elférhetett volna (azaz, ilyen mélységűeknek kéne lenniük a játékkiegészítőknek - csak nem ennyiért, ugye)!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Montanosz
én jobban örültem volna ha végre lenne egy olyan rész is ami am róma előtti időszakról szól

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Bejelentették az új Total War játékot, Total War: Attila...... hát érdekes lesz, nekem olyan érzésem van mintha az Rome-hoz tartozó Barbarian Invasion-t nem mint DLC adnák ki, hanem mint külön játék, már csak azt remélem, hogy tartalomban azért fel fog érni egy teljes játékkal.
← ElőzőOldal 27 / 27