1333
Total War: Attila
-
Angelus1991ster #132 Remélem lesz all playable factions mód, vagy valami későbbi east factions pack-os dlc.
Engem az egséz játékból a Magyars frakció érdekel és egy modding kit.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.18. 17:51:47 -
#131 BI-ben nem próbáltad Keletrómát? Katonailag nem kap kevesebbet a pofájába, mint a vörös haverja, viszont nem áll romokban a gazdasága, ezenkívül a késői egységei kb. bármivel feltörlik a padlót.
Számomra valahogy éppen a Barbarian Invasion adott jóval mélyebb élményeket, pedig anno én sem gondoltam volna, hogy így lesz. Persze, azt hiszem, végeredményben azon áll vagy bukik, hogy kinek milyen alapszituáció fekszik igazán. -
Although #130 Akkor ne vedd meg :) Ezt megígérték, szenvedés lesz. Ilyet anno nem ígértek most igen. :)
Mondjuk választhatod a támadókat is úgy biztos fun :) -
#129 Írtam már róla pár sort, csak elveszik ebben az "így fut, úgy fut" szövegelésben... Amúgy itt meg tudod nézni a népeket, faszán össze vannak foglalva: népek!
Utoljára szerkesztette: Riddick21, 2015.02.18. 17:45:03 -
DantesHUN #128 Amúgy milyen a játék? Régóta ez a első TW, amit nem vettem meg. Azon kívül milyen hogy így meg úgy fut?
A barbarian invasion anno nem bírt lekötni. Az összeomló római birodalommal lenni, bár szórakoztatónak tűnik de szívás. De nomád hordák valahogy meg nem érdekelnek.
De amúgy milyen, mi változott? Milyen népek vannak? Hunok, barbárok kelet-nyugat róma? Mennyire nehéz, rossz például Rómával menni( a BI-ben rohadt szívás és nehéz volt) -
EM64T #127 Érdekes, egyeszer elindítottam, mikor letöltöttem, azóta most nem tudom elindítani. Illetve elindul, de a kezdőképernyő olyan szinten akad (talán swappel?), hogy tkp. teljesen belefagy a játék. Induláskor figyelmeztet, hogy a driverek talán nem a legfrissebbek, hát a Radeon HD 4890-esemhez nem is lesz újabb. Na, várunk... -
#126 Millió program van. Windows-os monitor nem képes a gpu-ra, viszont cpu-ra tökéletesen alkalmas. Én például Everest-et használok, mert az van fent (nem feltétlenül a legjobb)
Ilyen statisztikát csinál ha beállítod (akár az összes mag kiíratható, testreszabható):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.02.18. 16:21:30 -
EM64T #125 Huhh, elsőre igen bonyolultnak tűnik a Rome 2 után. Na még majd ízlelgetem. -
sakkay #124 Most telepítem. Amúgy Rome DEI módban 4 kör, egy év. -
EM64T #123 Jól hangzik, már jön is lefelé :) Öröm a családfa megjelenése, és ha jól veszem ki, akkor két kör per év? Végre újra lehet kötődni a hadvezérekhez, ez nem volt erőssége a Rome 2-nek, ott alig tudtam megkülönböztetni őket. Ha majd kipróbálom, én is leírom a benyomásaimat.
Utoljára szerkesztette: EM64T, 2015.02.18. 14:50:43 -
#122 Ma volt egy kis időm, letoltam az első 5 évet (ugye évszakonkénti váltás van, vikingekkel nyomulok), hát szerintem rohadt hangulatos. Bugokkal nem találkoztam egyáltalán, kifagyás nem volt, Quality minőség fölött játszom az alább linkelt, meglehetősen átlagos géppel. Nagyon nagy ötlet volt, hogy kijjebb lehessen zoomolni a térképen és harc közben is, most már brutális magasságból, teljesen áttekinthetően lehet élvezni a játékot. Persze irányítani nem a legkönnyebb így, de nem is erre lett kitalálva, faszán átlátható minden. A családfával rengeteget lehet szórakozni, mármint a politikai résszel, használhatóbbnak tűnik a diplomácia, már az első 20 körben is voltak egészen ésszerű lépései. Még az elején vagyok, de mintha több vegyes támadási módú egység is lenne, szóval nem csak kard-lándzsa-íj, hanem látok most olyanokat is, amik mindenben jók egy kicsit, így már tudnak kezdeni valamit a lovasokkal, illetve nem annyira védtelenek íjzáporban! Picit mintha árnyalódna a kő-papír-olló szisztéma ezzel, nagyon pozitív!
Szerintem ne féljen tőle senki, nem tudom ugyan, hogy milyen volt a Rome 2 induláskor, de ennek nem sok baja van. -
EM64T #121 Mivel nézed ezt? A CPU kihasználást a Windows figyelőjével? A GPU kihasználást? -
obe #120 igen, ez is zabálja a gpu-t, tehát élsimitás kilöve...bár bizok benne, hogy 1-2 honap mulva akár 8-10 plusz fps-t is kipreseljenek a játekbol :)...egyebkent itt az ideje hogy az ATI 6950 -et 6970-re "kapcsoljam " át, evvel elmeletileg 15-25 % ot nyernem kell...jövöre pedig vga csere, 6 év után aktuális lesz :) -
#119 Érdemes megnézni játék közben a cpu - gpu kihasználást. Nálam a Rome 2 nagyon ette a gpu-t, ezért minden ilyen gpu specifikus dolog ki volt kapcsolva (anti***-ok) -
obe #118 nem hiszem el hogy a 4 szeres élsimitás kikpcsolása kb 120 % ot emel az fps-en :))...elnézést a tech off-ért mindenkitöl..igy már játszható a csata is -
obe #117 azt fürkészem én is, mit hagytam bekapcsolva, de semmi..nekem is minden quality, kivéve unit details, az max quality...az élsimitás csak 4 szeres, az anizo meg trillinear, d.o.f. - be, particle is quality....ssao kikapcsolva .. -
#116 Nincs valami elbaszott opció bekapcsolva? Nyomd be simán Quality-re az opciókat, aztán próbáld úgy, hogy nem variálsz semmit. Én is így csináltam, csak még rádobtam az élsimítást, meg néhány dolgot felnyomtam fullra, de nem lett lassabb! -
Hunor1 #115 megjelent az első virágbolti is :) -
obe #114 egyelöre csak a nagy térképen játszom, ott vaj, szepen fut...de ha a játek benchmarkját futtatom akkor csunya eredményt hoz...mindegy, várok majd egy erre optimalizált driver-t...sok a különbség a te és az én vga-m közt ?...ennyire nem lehet , a proci kb ugyanaz...nem értem -
obe #113 igen, én is erre apellálok :)
-
Zozzancs #112 hát amit eljátszottak a rome 2... nekem mai napig nem megy rendesen -
#111 Szó nincs ilyesmiről. Quality-n (kb. high-nak felel meg) 45 fps-es átlaggal megy nálam fHD-ben.
[[email protected], 8GB, GTX760] -
Zozzancs #110 előre lehetett tudni, hogy ez is egy optimizálatlan fosadék szar lesz mint a rome 2 induláskor , szégyen -
Although #109 A videok alapján ez volt az a dolog ami miatt lehet elnapolom a vásárlást. Egyértelműen sokkal összetettebb, főleg a várostromok. Fog javulni, de a rome 2 szint nem hiszem, hogy meglesz max ha valaki modolja a texturákat is. -
obe #108 nah én hülye, most már bármilyen drivert rakok fel csak 9-10 az average fps :((...nem értem, semmit nem állitottam el -
obe #107 nem hiszem el...felraktam egy friss amd driver-t (14.12-est ) , azota 17 fps helyett, 9 fps :(((...most persze nem találok olyan 13.11-es win 7 64 bit-es drivert , csak mobility -t, a 13.12 es ugyanugy 9-fps-t produkál :(...ehhh -
obe #106 most települt nekem fel...egyelöre grafikai beállitásokon tökölök, hááát, 17 fps átlag, ugyanazon beállitásokkal mint a rome 2...gondolom majd lesz gyorsabb is idövel, patch-ek után...( pentium i5- 3.3 ghz + ati 6950 2 gb +8 giga ram ) meg a catalyst-om is csak 13.11 -es...nem is kezdek el nagy kampányt még, csak kostolgatom :)..a vga-m átkapcsolhato 6970-re ennek azt hiszem most jött el az ideje :D -
#105 Körváltásnál szerintetek mennyi adatot ír/olvas a háttértárról a játék? (azt gyanítanám, hogy nem sokat) Gondolkozom rajta hogy az ssd-re tegyem, de a nagy méret miatt kicsit ódzkodok miatta. Valaki próbálta már? Gyorsabb lett a váltás? Vagy kizárólag proci függő?
Eddig amúgy voltak civilek a városokban? Mert a Rome 2-ben nem nagyon tűnt fel
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.02.17. 12:26:50 -
Hunor1 #104 majd írjon akinek megvan hogy mik a tapasztalatai !
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2015.02.17. 11:43:59 -
#103 Próbáld meg futtatni, órák óta játszható ;) Legalábbis nekem, pedig Magyarországról írok (sajnos :D). -
#102 Időzónák is vannak a világon. A holnap 3 óra hajnal az mondjuk New York-ban este 9, ami 17-e
Steamen minimum gépigénynél:
Graphics: 512 MB NVIDIA GeForce 8800 GT, AMD Radeon HD 2900 XT or Intel HD 4000
Jó vicc. Rome 2 térképénél volt 13 fps-em minimumon egy hd4850es-sel. Szerencsére már lecseréltem, de akkor is vicc hogy ilyent odaírnak -
#101 http://store.steampowered.com/news/15841/
Valamit többen már ingame képeket tettek a fórumba. -
Hunor1 #100 Most voltam a steam oldalon és azt írja hogy a játék 18 ÓRA MÚLVA lesz feloldva! akár hogy is számolom ez holnap hajnal 03:00 . vagy is 18.-a
még is mindenhol 17.-e a megjelenés. most akkor hogy van ez ???? -
Hunor1 #99 akkor elég Dalmácia is, és közelebb is van :) -
#98 Én Itáliáig vagy Ibériáig meg sem állok! Pálmafák, homokos tengerpart, igéző barna szemek, napérlelte szőlőtőkék... Isten hozott! :D -
#97 Ez de jó. És jó helyen is vagyunk. Akkor majd jöhet az összes nép mod és bejövünk Pannoniába -
Hunor1 #96 ráírtam egy tesztelőre és ő azt mondta hogy mindössze 2 darab egység van... egy lándzsás és valami choosen dárda hajigálós! ez nekem kevésnek tűnik, de mindegy majd a modderek adnak hozzá úgy is tömegével egységeket . -
#95 Épp az általad linkelt videóban láttam fél szemmel, ahol a játékos Keletrómát vezeti, hogy a cohorsok mellett azért ott figyelt legalább egy germán lándzsás csapat is. Azt nem tudom, hogy a játék hogyan nevezte őket, lehet, hogy csak zsoldosok, de az is lehet, hogy foederati. :) -
Hunor1 #94 nézegettem az utóbbi pár napban sok videót, és meglepődve láttam)vagy nem láttam) hogy a rómaiaknál nincs föderáti egység.
ezek a könnyű csatlós csapatok akiket a lokális erőkből képeztek mert a birodalom kiterjedtsége miatt nem volt mindenütt légiós képzés és felszerelés.
-
Hunor1 #93 hopp bocsi de most látom már lett linkelve hogy mi is szereplünk benne..(facepalm)