Total War: Attila
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul Attila azért is fordult a nyugat római birodalom ellen mert a keleti rész az megállította már az elején.
A birodalom teljesen "liberálisan" degenerált fele az a nyugat római volt ami könnyebnek igérkezet.
hun vs roma
Ezzel szemben pl. simán el tudnám képzelni az egységkártyákat itt, az Attilában pl. az - igaz, történelmileg jóval későbbi - bayeux-i kárpit képei stílusában.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
és most bunkó leszek: hol van a szlovák és a román nép? hol? na hol?
angelus1991ster.blogspot.hu
(Ja, bunkó vagyok, de írjuk a meglepetés számlájára... a videó megtekinthető itt!)
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.01.08. 17:53:18
Magyar Birodalom 400-as években.
Turulmadár van az ikonban?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.08. 17:49:47
Nem mintha játszhatóak lennénk, nyilván, na, de na!
Különben a jó öreg Barbarian Invasion-ben én is átírtam volna a Clibinarii Immortal-okat "rohadt szemétládák"-ra... :D
Első Magyar Gárda Lövészhadosztály és ilyenek.
Tenger Hadura , Szent István csatahajók.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.01.07. 10:06:46
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.07. 09:26:35
Random kép a hunokról:

Egyébként játszhatóak lesznek a hunok!
Dvd is megfog jelenni vagy csak letölthető formátumban?
Meglátjuk milyen lesz megjelenéskor és majd akkor eldöntöm
Úgy értem, aggasztóan gyorsan egy teljes árú játékhoz. :D
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.22. 17:37:33
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"As a final note, it’s worth mentioning that the damage done to your buildings in the settlement on the battle map will bear itself out on the campaign map, and likewise any damage done to your settlement on the campaign map (be it through Agent action or otherwise) will have an effect on the settlement in battle."
Azt a szentségit! Ezek a srácok újra-feltalálták a Rome 1-et... :P
kezelőfelület első benyomásra 10-ből erős 7-es.
Igazándibóla romaiaknak a gót nehézlovasság tette be a kaput előtte/utána,mint a hunok, bármilyen jo a mostani marketingjük))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
A város nem véletlen lesz hangsúlyos, terepen semmi esélyed nem lesz a hunok ellen a rómaiakkal az elején.
Már csak az a kérdés lesz pár kör különbség mielőtt a frankok is beindulnak meg a vandálok. :) Legendaryt úgy csinálnám meg mindezek egyszerre :D Persze lehet elidőznek Pannoniába :) Meglátjuk esetleg ha meg tudjuk állítani őket olasz hegyes részen, akkor mint a valóságban elindulnak e észak felé. :) Tehát semmi értelme nem lesz a hunokkal kezdeni. Ha igazam van.
A hangulatot dobná még a sok ( a játék motorjával ) egység, ügynök és átvezető videó. mennyire jó volt a sok ügyetlenkedő orgyilkos darwin díjas mutatványa.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.11. 22:20:44
Atillás kiegészítővel nincs bajom, az általad leírt újítások jók, örülök neki. De az egykor dicső CA, ma nagyot zuhan. Shogun 2 nél tört/törhetett el valami.
Amúgy jó lenne ha drága államunk fejesei megvennék a motorlicenszet, jogokat és magyaroknak szóló tw-t adna ki.
Ez a városmenedzsment interfész nagyon jó volt, Population, ezt nagyon szerettem. bár szarul volt megírva de jó volt számolgatni satöbbi.
De akkor is egy standalone dlc-nek jó ez az Atillás tw.
Medieval III-at jobban vártam, a megint elcseszett ( mostmár kijavíthatatlan ) Magyar Királyság határaival.
Hunok azért nem lesznek játszhatók ( a barbarian invasionnal ellenben ), mert a CA képtelen beleprogramozni már azt, hogy régió/provincia nélkül tudjál kampányt indítani. BI-ben az volt, hogy volt 2-3-4 sereged a hunokkal oszt menjél, nem kellett provincia.
RTW-t is úgy lehetett móddolni, hogy a REBELS-ekkel is lehetet lenni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.11. 21:32:25
Remélem a Gyűrűk Ura jogait megveszik egyszer és megcsinálják a Total War : Middle Earth-töt. Kiegészítőnek Beleriand, Numenor pályákkal.
Minden tw-s rajongó, köztük én is erre vár. Third Age mód ( inkább már játék ) is ezt mutatja. Atillával csak az gond , hogy csak kiegészítőnek lenne jó. Mert egy az egyben Rome 2 négyszáz-600 évvel később. LOTR-os TW után jöhet a drónok harc mániásoknak a tw-je. De soha nem kérdezik meg a rajongókat, ahogy az összes senkiházi semmirevaló fejlesztő é kiadó gárda.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.11. 21:27:48
Nem tudom melyik videot nézted. Ha más nem ebből a videoból az jött le a város defence hangsúlyosabb, részletesebb lesz. Ez neked visszalépés?
Ahogy mondták már a túlélés lesz a tét, és ehhez jól illeszkedik, főleg városokban van esély a nomád ellen. Ne ma világuralom, valószínű ezért nem játszható népnek tervezik a hunt. Van egy érzésem piszok nehéz lesz ez :)
Edit: Jól át kell szervezzék az élelemre épülő rendszert is másként nem éli túl a város a fosztogatást. Lehet komolyabb lesz a városmenedzsment el tudom képzelni a raktár alap szereltség lesz amit feltöltesz amikor épp nem tarolja földet a vandál a gót, frank vagy a hun :) Szerintem baromi jó játék lesz ez :) szerintem megveszem.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.11. 11:10:22
Seregelnevezés, seregikon módosíthatás mozi kameramód, vezérnélküli seregek. Ennyi. Sajnos egy Shogun 2 remake. Total WAR Attilában számíthatunk arra, hogy az előző részből kiveszik a jó dolgokat és a régebbiből hoznak vissza dolgokat Ezzzel az baj , hogy egyre középszerűbbé válnak.
Szerintem minden ezt következő részben az összes dolgot bele kell tenni ami jobbá tette azóta a sorozatot, nem csak foghíjas részeket csinálni. Ezek a dolgok: jobb , információ dús Családfa, más tech fa, tábornokok képességei (medieval 2-ben szinte ikoncunami volt, pl.: részeg vezér - morál ) régiók népességi adatai.
Sereg lehet raid módban, figyelő, ahol kap tűzlabdákat, barikádot,stb., aztán van erőd mód és erőltetett menet.
Az ügynököt beállíthatod elhárításra és akkor védi a városod a területen vagy sereg elhárítónak vagy az ellenfelet basztatod vele. Ez csak pár dolog ami van. Rome 1 óta nem vettem Tw-t úgyhogy nekem az összes újdonság ahhoz képest van. A provincia managment is megváltozott. Ötletes lett láncok vannak amire ráállhatsz. És a fejlesztéssel együtt eredményezik milyen néped lesz istenfélő és akkor engedelmes és magas adókat tudsz kivetni mint a barbárok voltak. vagy lehetsz olyan mint róma. És akkor korrupt leszel és kellenek majd azok a generálok, vagy ügynök akik csökkentik. Ügyes kis játék lett. A csata ai meg olyan, mod nélkül nyomom. tegnap volt egy 4.7 vs 5.3 ellen ahol sikerült meglepnem a felálló ellenfelet ennek ellenére gyorsan rendeződőt minden lépésemre, hatásos ellenlépése volt, változatos volt eleinte neki állt a zászló de 1 órás harc végére megnyertem. Igen nincs többet nullára kihozott győzelem mint az egyben volt.
Edit: Nekem szinte csak a provinciánkénti beállítás hiányzik adókra pl.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.10. 14:44:14