Total War: Attila
  • Yag
    Segítenétek kicsit rendbetenni a kampányok kezdését és azok célkitűzéseit ?
    Nem vagyok perfect angolból és nem is néztem végig a kezdő poziciós célkitűzéseket. Amit írok csak saját kútfő. Örülnék ha kiegészítenétek mert bár akármelyik néppel elkezdhetnék egy komolyabb kampányt, valahogy egyikhez sem éreztem eddig akkora ihletet. Talán ha jobban azonosulni tudnék a népekkel ...
    Nagyvonalakban amit eddig leszűrtem :
    Barbarian Kingdoms: Barbár királység kezdő várossal. célja meglévő területet megtartani, elfoglalni amit csak lehet ... ellenség főként KRB-NYRB
    Great Migrations: Horda népek, letelepedés nélkül is jól feljleszthető. célja : népvándorlás közbeni csatákkal fejlődni, nyugatra vándololni és területet foglalni .. ellenség főként KRB-NYRB és egyéb nyugati provinciák.
    Nomadic Tribes: Nomád törzsek, Hunok. Hordanép, Célja : nyugatra vándorlni megdönteni a NYRB hatalmát ...
    Roman Empire: Római hatalmak. A Kelet és Nyugat megmaradt védőbástyái a felerösödő és nyugat felé vándorló hordák ellen harcoló utolső védvonalak. Célja : megtartani hatalmát, ellenálni az északról és keletről érkező barbár és hordák támadásainak.
    Estern Empire: Keleti birodalmak - győzzük le és hódítsuk meg a nyugatot ...