Cities: Skylines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A stadionépítési hullám elérte a Csepel SC-t is.
Csepel City über alles
Csepeli éjszaka
Ezt a bejegyzést a facebookon hol találtad és mikori volt?
Köszönöm a gyors válaszotokat.
facebookon ezt írták:
"Akik a Cities Skylines - After Dark magyarítást várták a hétvégén, azoktól elnézést kérek, az utolsó pillanatokban előkerültek hibák, amiket most javítottam, ma még tesztelni fogom a biztonság kedvéért és a héten már tényleg tölthető lesz smile hangulatjel"
"Akik a Cities Skylines - After Dark magyarítást várták a hétvégén, azoktól elnézést kérek, az utolsó pillanatokban előkerültek hibák, amiket most javítottam, ma még tesztelni fogom a biztonság kedvéért és a héten már tényleg tölthető lesz smile hangulatjel"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Teljesen jó az eddigi is, annyi csak az új dolgok nem lesznek magyarul.
Sziasztok!
Magyarítás van hozzá vagy jó a sima játéké is?
Magyarítás van hozzá vagy jó a sima játéké is?

bizony szép ez az after dark...
Okt. 5-ig féláron van a játék a steam-en. 😊
Le van írva minden pl steamen, meg a paradox saját oldalain is, hogy mit ad alapból a patch, és mit a dlc. Elég hosszú mindkét lista. A sötétedés csak egy dolog...
Buszsávok is vannak(én nem emlékszem h a játék elején voltak)
az európai mapokon nem is épülnek felhőkarcolók a lvl 5ös házakból?
az európai mapokon nem is épülnek felhőkarcolók a lvl 5ös házakból?
I met God. She's black
sztem nem érdemes megvenni. dlc nélkül is besötétedik de inkább zavaró az egész. a simcity-ben legalább este is lehetett látni, építkezni. hát itt felejtsd el mert nem látsz semmit se kb. én kb kétszer megnéztem milyen a sötét aztán kinyomtam off-ra. a day-night ciklus nem különösebben érzékelhető, kevesebb kocsi indul útnak meg ilyesmi, de nem tudtam semmi rush-hour feelinget csinálni. ezenkívül van benne pár hülye policy meg taxit. nemis igazán értem minek kellett ehhez a dlc. inkább csináltak volna többféle úttípust meg kereszteződéstípusokat, az egész útépítést sokkal jobban kifejleszthették volna. a kocsik ugyanúgy hülye útvonalakat választanak, stbstb. pedig a főjáték eladásából volt egy csomó bevételük, felvehettek volna pár embert és fejleszthettek volna a játékon.
Ezzel az új DLC-vel csak annyi változik, hogy besötétedik vagy van más extra is?
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Anno az alapjátékot én is RU régiókóddal vettem, azt csak az aktiváláskor kellett "oroszországból" vpn-nel belőni, utána 1x sem kellett variálni vele. Gondolom ez is ilyen. De persze csak saját felelősségre. <#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy G2A-n 2700Ft most épp a az alap és 2500Ft az orosz régiókódos verzió. Minusz ha tud valaki bónusz kódokat.
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.29. 00:04:53
Amúgy G2A-n 2700Ft most épp a az alap és 2500Ft az orosz régiókódos verzió. Minusz ha tud valaki bónusz kódokat.
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.29. 00:04:53
köszi...holnap nekifekszek, bízom benne hogy hamar meglesz a bűnös 😊
Van itten ez az oldal:
http://www.nuuvem.com/item/cities-skylines-after-dark
Az lenne a kérdés, hogy vajon ez régió kódos-e? A vásárláshoz VPN kell, de a serial-t vajon ellenőrzik, hogy hol aktiválom?
(Megérné, kb. 1700 Ft-ra jön ki, a steam 4500-ához képest.)
http://www.nuuvem.com/item/cities-skylines-after-dark
Az lenne a kérdés, hogy vajon ez régió kódos-e? A vásárláshoz VPN kell, de a serial-t vajon ellenőrzik, hogy hol aktiválom?
(Megérné, kb. 1700 Ft-ra jön ki, a steam 4500-ához képest.)
Kapcsold ki először a felét, aztán maradék felét és így tovább, hamar meg lehet találni. Kivéve ha több asset is bekavar.
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.28. 17:16:40
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.28. 17:16:40
Hali! Lehet megvan a probléma okozója. Számtalan újraindítás és a contentek kapcsolgatása után úgy tűnik, hogy a probléma akkor jelentkezik, ha az Assets-nél valami be van kapcsolva. A gondom csak az, hogy ebben a mappában kb. 100 épület van, és nem tudom kizárni melyik lehet a hibás, ha csak nem egyenként elkezdem őket be/kikapcsolni, hacsak nincs rá valakinek valami okossága. Amúgy most már hibaüzenetet is ír ki, ha az Asstes be van kapcsolva:
"Broken assets:
Custom Assets: 439415414.New Asset_Data: Private building cannot include roads or other net types
Details:
No details
BrokenAssetException: Broken assets:
Custom Assets: 439415414.New Asset_Data: Private building cannot include roads or other net types"
de számomra ebből nem egyértelmű sajnos hogy mi okozza ezt a grafikai hibát 😞 ha nincs más mód, akkor elkezdem egyesével kapcsolgatni az épületeket....
Amúgy modok vannak fent, azok bekapcsolva nem okoznak problémát
"Broken assets:
Custom Assets: 439415414.New Asset_Data: Private building cannot include roads or other net types
Details:
No details
BrokenAssetException: Broken assets:
Custom Assets: 439415414.New Asset_Data: Private building cannot include roads or other net types"
de számomra ebből nem egyértelmű sajnos hogy mi okozza ezt a grafikai hibát 😞 ha nincs más mód, akkor elkezdem egyesével kapcsolgatni az épületeket....
Amúgy modok vannak fent, azok bekapcsolva nem okoznak problémát
Elég furcsa, én ilyent még "sajnos" nem láttam, nem tudom mi lehet a gond. Modok vannak fent?
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.28. 16:09:21
Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.28. 16:09:21
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Megvettem a játékot, de nem tudok vele játszani, mert valami grafikai hibája van, de csak a menünek. Mi okozhatja a problémát? Találkozott-e már valaki vele? Újratelepítés többször megvolt, VGA driver legfrissebb, más játékoknál nincs grafikai probléma.... tököm ki van vele, hogy végre a kezemben van, de nem tudom használni, mert ilyen ocsmány 😞
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-09/234965_cities1.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-09/234965_cities2.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-09/234965_cities3.jpg
Utoljára szerkesztette: vitya81, 2015.09.28. 15:52:55
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-09/234965_cities1.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-09/234965_cities2.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-09/234965_cities3.jpg
Utoljára szerkesztette: vitya81, 2015.09.28. 15:52:55
Na lemértem a mostani utolsó betöltés idejét. Extrém soknak érzem. 😄
21k-s város feloldva a 25 területtel és átfutva a modokat semmi olyan komolyabbat nem láttam ami megterhelhetné a rendszert.
4perc 55mp kellett neki míg beadta a várost. Remélem, hogy nem a procit/vga-t kevesli hanem az elavuló rendszer és a lassú winyó a ludas benne.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2015.09.28. 13:41:39
21k-s város feloldva a 25 területtel és átfutva a modokat semmi olyan komolyabbat nem láttam ami megterhelhetné a rendszert.
4perc 55mp kellett neki míg beadta a várost. Remélem, hogy nem a procit/vga-t kevesli hanem az elavuló rendszer és a lassú winyó a ludas benne.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2015.09.28. 13:41:39
Radeon HD 7850 OC ezen elvileg menni kéne rendesen.
Na most szerinted a MOD vagy a sok hozzáadott épület park stb zavarhatja? Azok Assets-ek vagy mik.
És olyan hatalmas modmennyiséget nem is használok.
Na most szerinted a MOD vagy a sok hozzáadott épület park stb zavarhatja? Azok Assets-ek vagy mik.
És olyan hatalmas modmennyiséget nem is használok.
Nekem valamiért nagyon laggol és rengeteget tölt a játék pl mentésnél. Na most a nagy kérdésem az, hogy vajon a 4 magos processzort kevesli AMD 4x2600mhz gondolom a 8GB 1600as DDR3 memória nem okozhatja vagy esetleg a már nem túl gyors winchester a ludas a közel fél éves win 7 64bites rendszerrel?
Netalántán a néhány mod és mellé a rengeteg letöltött épület és egyéb látványelemek lassíthatják be?
Napokon belül érkezik egy SSD meghajtó remélem javulni fog a helyzet. Új rendszeren.
Ti is tapasztaltok hasonlót vagy csak engem tisztel meg vele, hogy nem úgy megy mint kéne?
Netalántán a néhány mod és mellé a rengeteg letöltött épület és egyéb látványelemek lassíthatják be?
Napokon belül érkezik egy SSD meghajtó remélem javulni fog a helyzet. Új rendszeren.
Ti is tapasztaltok hasonlót vagy csak engem tisztel meg vele, hogy nem úgy megy mint kéne?
hát nem dobtam hátast ettől a kiegtől... pont ami érdekes lenne benne, a rush hour reggel meg délután hiányzik. vagy csak én nem tapasztalom benne?
Szép lett azért ez az éjszakai kivilágítás...
És tényleg. Nálam is ez volt. 65.000 főről lecsökkent a lakosság 48.000 főre mire rendbe jött. Most már növekszik ismét és 53.000-en vannak. A gazdaság is hanyatlásnak indult és a tetőpont a -10.000 heti kiesés volt. Nagyjából olyan 100-150 ezret bukhattam de szerencsére 10.000.000 alá nem esett a pénzem. Most 10.245.744-em van. Bár azért a gazdaság jóval nehezebben indul be mint a lakosság növekedés. Még mindig alig akar pluszba átlendülni, de majd idővel hátha. A minél kevesebb kiesés érdekében csökkentettem a parkok támogatását (105%-ról 100%-ra) és ugyan így tettem az áram szolgáltatással (105%-ról 90%-ra). Szerencsére a koponya ikonok is eltűntek.
Köszönöm az információ megosztást. A felső két lépésen kívül nem csináltam semmit csak hagytam, hogy menjen a játék magának én pedig csináltam a dolgom.
Köszönöm az információ megosztást. A felső két lépésen kívül nem csináltam semmit csak hagytam, hogy menjen a játék magának én pedig csináltam a dolgom.
Korrigálom saját magam. Az éjszakai áram- és vízigény kevesebb, mint a nappali.
Egy kis áttekintés az After Dark újdonságairól:
After Dark Tutorial
After Dark Tutorial
Nálam egyszer csak majdnem teljesen leállt a szél. Ahol max erősségű volt ott pl. teljes szélcsend lett, de mondhatni az addig szeles terület a felére csökkent.
Én reméltem, hogy a nappali és az éjszakai vízigény, áramigény különbözni fog. Mondjuk éjjel kevesebb lesz, de úgy tűnik, hogy nincs különbség.
Na, kipróbáltam én is. Nem variáltam semmit, rögtön betöltöttem a legutolsó mentésemet, ami még After Dark előtti volt. A T++ simán működik, ránéztem egy kereszteződésre, kötögettem a sávokat, max. sebességet állítottam, stb., minden ment. A Traffic Report ikonja viszont elcsúszik bal felül az Info View ikon bal oldalára, éppencsak látszik, és valamiért (talán emiatt) az Info View felső négy ikonja sem kapcsolható.
Az éjszakai város viszont gyönyörű... aztán hanyattestem, mert napsütés híján a két naperőmű kiesett és az egész városban elment az áram, a kis szélerőművek nem tudták kipótolni. 😄
Az éjszakai város viszont gyönyörű... aztán hanyattestem, mert napsütés híján a két naperőmű kiesett és az egész városban elment az áram, a kis szélerőművek nem tudták kipótolni. 😄
A T++ és a Traffic Report Tool tegnap frissült, mindkettő azt írja, hogy már kompatibilisek a DLC-vel. Még nem volt alkalmam kipróbálni, most tölti a 700 megás frissítést.
Nálam azt jelentette, hogy nem töltött be egyik mentés se. Mindig hibával kidobott. Egy két problémásabbnak tűnő modot leszedtem pl a traffic ++ és utána jó lett.
A 'nem megy vele' nálad is azt jelenti, hogy bekapcsolni sem lehet?
Épületeket, parkokat stb még nem próbáltam bekapcsolni, csak 'mod'-okat.
Utoljára szerkesztette: tuvixplayer, 2015.09.25. 18:47:10
Épületeket, parkokat stb még nem próbáltam bekapcsolni, csak 'mod'-okat.
Utoljára szerkesztette: tuvixplayer, 2015.09.25. 18:47:10
Sajnos nem lehet. Igazad volt.
Viszont jó lenne ha készülne hozzá az Európai mellé Futurisztikus mod érdekes épületekkel 😄
Eddig nagyon tetszenek az újítások.
1 dologgal nem tudtam eddig megbékülni. Milyen már, hogy nem tudták átvariálni az időt.
Most kb 1-2 hónapig van világos és 1 hónapig sötét? Ezen felül minden okés.
Viszont jó lenne ha készülne hozzá az Európai mellé Futurisztikus mod érdekes épületekkel 😄
Eddig nagyon tetszenek az újítások.
1 dologgal nem tudtam eddig megbékülni. Milyen már, hogy nem tudták átvariálni az időt.
Most kb 1-2 hónapig van világos és 1 hónapig sötét? Ezen felül minden okés.
Aha. A Traffic manager a Traffic ++ és pár hasonló közlekedős mod nem megy vele. Végre sikerült belőni úgy a játékot, hogy a modok is működnek a DLC is. Néhol kompromisszumot kellett kötni de a modok 90%-a összefér a DLC-vel.
Tegnap megvettem az After Dark DLC-t. A korábbi módosítások tapasztalati miatt a játék betöltés után minden mod-ot kikapcsoltam. És persze új térképet kezdtem. Azután csak kellett volna 1-2 bevált mod, mondjuk a Traffic manager, vagy az, amelyik az út rajzolásakor, szöget, távolságot mutat, de a bekapcsolás után azonnal kihalt a játék. Korábban legalább a térképet elkezdhetem betölteni, majd ott írta ki a baját, de most bekapcsolni sem engedte. Tapasztalt valaki hasonlót?
Eddig nem volt ilyen lehetőség, a térkép maga döntötte el melyik fajta épületek vannak rajta. Azt hiszem, egy városban csak egy fajta épületek lehetnek, max az új kiegben lehet, hogy változtatni tudsz, hogy melyik fajta legyen.
Ott vettem meg 😄 Sőt beaktiváltam mellé az After Dark DLC-t is. Nem nagyon voltam eddig Steam es nyilván ezért nem tudtam.
Rockstar Games meg Origin es játékaim voltak néhány. De egész jó a Steam is szóval ki tudja.
Amúgy most jön egy lehet buta kérdés. Leszedtem egy olyan mod-ot ahol európai kinézetű stílusú épületek vannak.
Vajon van rá lehetőség, hogy zónák szerint használjam? Pl egy modern felhőkarcolós zónában a hagyományos nevezzük amerikai stílusú míg mondjuk egy óváros féleségnél európai kinézetű házak legyenek. Ilyen létezhet?
Rockstar Games meg Origin es játékaim voltak néhány. De egész jó a Steam is szóval ki tudja.
Amúgy most jön egy lehet buta kérdés. Leszedtem egy olyan mod-ot ahol európai kinézetű stílusú épületek vannak.
Vajon van rá lehetőség, hogy zónák szerint használjam? Pl egy modern felhőkarcolós zónában a hagyományos nevezzük amerikai stílusú míg mondjuk egy óváros féleségnél európai kinézetű házak legyenek. Ilyen létezhet?
Steam alapvetően mindig automatikusan, a háttérben frissíti a játékokat, ha új patch jön ki hozzájuk. Kivéve, ha ezt a funkciót kikapcsolod...