2012
A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
-
tuvixplayer #1051 Nem a depok számától függ, hanem a vonalon lévő megállóktól. Ezzel a IPT - Improved Public Transport 3.8.2 moddal beállíthatod, hogy melyik vonalon mennyi és milyen jármű járjon stb. -
megyjooo #1050 Sziasztok
Van rá megoldás, hogy a villamosok ne vegyék át a hatalmat a városon? . Mert egy szakaszon, olyan 40 -50 villinger rohangál.
Van valami mód rá, hogy korlátozni lehessen a mennyiséget? Egy depó van ösz-visz építve.
Utoljára szerkesztette: megyjooo, 2016.04.19. 09:24:17 -
TokraFan #1049 Ráadásul elcseszett egy megoldás a hó jelenleg, mert vagy havas pályát választasz és akkor az idők kezdetétől a végéig havas lesz minden, vagy nem azt választod de akkor meg nem lesz hó. Évszakváltozás realtime jelenleg nincs... -
#1048 Sejtettem :(
Most ezért nem fogok új pályát kezdeni. -
tuvixplayer #1047 Havazni nem, csak eső lehet, -
#1046 Akkor ezek szerint, ha jól vettem ki a szavaidból, ha nem választottam "havas pályát", akkor is elképzelhető, hogy havazni fog? :D -
Abrams124 #1045 nem,pl villamost ad a játékba,lehet építeni útkarbantartó épületet amitől gyorsabban mennek majd az autók az utakon,havas pályákon az utakról lefújja a havat,stb,fűteni is kell a házakat -
#1044 A Snowfall ugye nem csak abban merül ki, hogy vannak "havas pályák"?? :( -
#1043 Annak a nem magyar barátodnak is meg kellett találni valahogy.
Ő éppen tudott segíteni mert már megtalálta, ami neked nem ment.
Vagy
Megkereste neked. Ha meg olyan gyorsan megtalálta hogy rögtön linkelte akkor a hiba benned van.
De ne vitázzunk ezen. Nem volt válaszunk és kész. A lényeg hogy megvan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én már nem is azt válaszolnám hogy "A google a barátod." hanem "Tanuld meg használni a googlet." mert ha tudod használni akkor "mindent is" meg lehet vele találni.
De nem csak neked, mindenkinek. -
TokraFan #1042 Akkor talán legközelebb a nem magyar barátodnál kezdj érdeklődni... -
Abrams124 #1041 csak szólok,hogy ez elött órákat kerestem,és eldugva megtaláltam.érdekes módon ugyanezt megkérdeztem egy nem magyar barátomtól,rögtön küldte a linket.
Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2016.04.17. 15:02:18 -
#1040 Az ilyen hozzáállást úgy imádom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A köszönésed jogos, ugyanis elérte hogy megkeresd magadnak.
Miért kellene feltétlenül másnak fáradni a te kedvedért?
Ha valaki tudja úgy is válaszol.
De mivel neked sem kerül többe összebarátkozni a googleval ezért az a beszólása is jogos. -
Abrams124 #1039 már mindegy,megtaláltam,kösz a semmit -
Abrams124 #1038 ár kerestem googlen,kösz hogy ilyen segítőkész vagy... -
#1037 Angliában megjelent a Gold változat, Amazonon most is kapható még, de elég vaskos ára van és Mo.-ra nem szállítanak. -
#1036 Én abban sem vagyok biztos, hogy árulták DVD-sen :D -
Norbertboy #1035 Google a barátod! ;-) -
Abrams124 #1034 valaki tudna linket adni raktáron lévő dvd-s változathoz? -
#1033 az after dark-nak még igen, de snowfalnak nincs, csupán frissítve lett, hogy ne krixkraxok legyenek hanem normál angol feliratok ott ahol már nem lett lefordítva.
itt van egyébként, még ezen az oldalon xD -
#1032 Sziasztok!
Az After Dark-nak, illetve a Snowfal-nak van magyarítása? -
Abrams124 #1031 hol tudok venni dvd-s változatot? -
megyjooo #1030 Köszönöm szépen a válaszokat :) -
tkari77 #1029 ez az, ez van nekem is -
tkari77 #1028 arra esetleg van lehetőség hogy a város alatti térképet megváltoztassuk? -
#1027 ez jobb -
tkari77 #1026 a Better Overlay mod működik nekem, ott a pgup pgdn emeli/süllyeszti a képet, + - pedig nagyít és kicsinyít. -
megyjooo #1025 Köszönöm a válaszodat. Még egy utolsó kérdés. :) Véletlenül ezt a módot nem használtad: OverLayer mód ot? Mert ennek a működésére is kíváncsi lennék. -
#1024 Cimtographernek két verziója van tán, az ujabb a játékból csinál googlemaps térképet, az első verzió pedig OSM térképből csinál a játékba pályát :D
ez a régi nekem after darkal müködött, havas meg más DLC nincs meg.
de ha jól emlékszem én is kézzel rajzoltam be végül, max pozicionálás miatt probálgattam.
pesti térképhez amugy van sok domborzhati, de van letölthető változat is fő utcákkal a műhelybe.
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2016.04.13. 21:49:37 -
Borg #1023 Cimtographer most bugos ma, várni kell a holnapi updateig. -
megyjooo #1022 Igen, sajnos nekem is ez volt a problémám. Ezért próbálkoztam ezzel a móddal: OverLayer mód Mert Csak a fő utakat, autóutakat, autópályákat másolnám át vele.
A leírása alapján nagyon jónak tűnik. De nem tudom használni.
A másik. Az újabbik Cimtographer mód meg nem tölti be nekem a térképet. Pedig abban is van jó pár újítás ami érdekelne. Nem jövök rá, hogy működik. Pedig a leírás alapján próbálkozok. -
tkari77 #1021 az nem fog menni automatikusan, túl sok az út és kereszteződés. megpróbáltam, de kénytelen voltam végül kézzel megrajzolni az egészet.
görgess lejjebb, ott van valahol ahol most tartok.
-
megyjooo #1020 Konkrétan a BP -t szeretném utakkal. -
#1019 melyik várost akarod megcsinálni amúgy? :D -
megyjooo #1018 Köszönöm a válaszokat. :) -
#1017 ez az a mod ami be is rajzolja az tat nem neked kell hanem magától be teszi.
e videó alapján menni fog
előtte a http://terrain.party/ nál ki kell keresned a teleülést, hogy honnan is emelje le a domborzatot. ha kész a "négyzet", akkor a letötött zip fájl readme-jébe lesz egy url, azzal ujra meg tudod nyitni a térképet böngészőbe, de a kkordinátákat be tudod majd írni a programba, hogy ugyanazt a területet kopizza le, és tegye bele az utcákat.
(ugye én anno azzal szenvedtem, hogy fejből probáltam a várost megcsinálni, de még kis utcákat se lehetetttt csinálni, csak autópályát, meg lehajtókat, de van erre is mod, hogy akár földutakat is letesz a pályaszerkesztő :)
Egeydüól a végén arra kell figyelni, hogy legyen viz csatlakozás, meg autópálya a pálya két szélén, stb stb. de ezt már magyarul is ki írja. -
#1016 asszem numerikus gombokkal tudod emelni csökkenteti forgatni növelni kicsinyíteni, eltüntetni. -
megyjooo #1015 Sziasztok.
Van egy, számomra új úthálózat szerkesztő mód. Neve: OverLayer. Elméletileg működése, hogy a betöltött térképre egy réteget vetít és onnan lehet át kopizni a út hálózatot. De valahogy nekem nem nagyon akar össze jönni. Ahol víz van ott tökéletesen látszik, de a szárazföld részénél nem. A térkép méretét (pixelét) az beállítottam.
Valaki el tudná magyarázni, aki használta már, hogy hogyan is működik ez a mód?
Köszönöm a válaszokat. -
tkari77 #1014
Bazilika -
tkari77 #1013 -
tkari77 #1012