2012
A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
  • Borg
    Nekem úgy tűnik a Road Color Changer mod volt a ludas. A mentés betöltése után mindig kifagyott tőle a játék a patch után. Azt kilőttem, és újra rendben van minden. (Majdnem...)
  • tkari77
    na az upgrade után minden mod eltűnt a menüből a városomból meg egy kék folt maradt és a zóna feliratok...
    köszönöm CO.
  • Dreko7
    köszi
  • mokuci74
    Csak megkerestem neked :
    Fine Road Heights

A Ctrl + nyil gombbal allithatod a fokozatokat
  • Dreko7
    az sajnos nem az.
  • mokuci74
    A precision engineering, de nem vagyok benne biztos.....
  • Dreko7
    tudja valaki hogy az melyik mod ahol a hidak magasságát méterrel lehet emelni?
  • Borg
    Na, nálam nem is tölt be... load után egyből cities stopped responding...
    Gondolom valamelyik modot még meg kell hegeszteni a patchhez...
  • Borg
    Nice bár nem értem hogy fog 50%kal több ház működni egy már eleve elert vehicle limittel. ..
  • mokuci74
    Building limits increased | Patch 1.2.2-f2
  • sluqR
    Better Call Saul tábla nagyon nagy! :)
  • tuvixplayer
    A régieket ideiglenesen ki tudod kapcsolni a játékban, kitörölni pedig a játékban és a Steam worksopban is tudod, egyszerűen 'leiratkozol' róla.
  • WinStar
    Sziasztok. A Steam workshopba hogyan tudom beállítani hogy az aktuális verziómmal kompatibilis modok jelenjenek meg?
    A régieket hogy tudom leszedni(leiratkozni)
  • Borg
    Nem tudom van e olyan, ami az AD patch után is működik... mindenesetre én egyelőre nem láttam értelmét ilyet felrakni. Lévén a vehicle limitet is elértem, igazából a populáció feljebb csalása is csak egy pofon lenne a szarnak.
    De a játék azért feltalálja magát. 434 ezer lakosnál beadott egy massdeathet -> 260 ezerig pusztult mindenki. 390 ezerig viszonylag könnyen visszament, de most a housing limitet még nem értem el, szal tudok alakítgatni a városon, optimalizálni.

Aki hasonló gondokkal küzd már, annak egy jó tipp: Ki kell irtani az 1-2 kockás zónákat, csücsköket stb. Ezek csak pazarolják a housing limitet. Igy azért be lehet tolni szépen 450 ezerig is, de szerintem még akár 500e is összejöhetne.
  • vutang37
    Sziasztok, nem tudja valaki hogy Borg által írt poluláció növelő mód - ot hogy lehet letölteni? Találtam valamit, de nem jöttem rá hogy lehet megszerezni. Nem látok letöltést vagy valami hasonló utalást rá....
    Ez így nagyon érdekes hogy egy 10 emeletes panelházban 10 ember lakik...
    A válaszokat előre is köszönöm
  • tkari77
    végülis csak a töltés lett lassú, aztán normál sebességgel működött tovább pedig van többszáz asset letöltve.
  • Borg
    Igazából a játék alapból nem annyira gépigényes. Csak a város méretének növekedésével kezd egyre éhesebbé válni.
  • RepeszElek
    Hát igen, ez valóban komolyabb a sim city-nél félek nagyon megizzasztaná a laptopot... . i5 GTX 660m
    Lehúzott grafikával is simán élvezhető azért nem?
  • Borg

• WinStar
    Megtaláltam a pálya szerkesztőt.Viszont miért írja ki a rendőrösre hogy bulid_... szövegek meg ilyenek?Magyarítás miatt lehet?
    Illetve még egy kérdés: parkokat nem lehet bővíteni?Pl. a játszótérbe több hinta,vagy valami?
  • tkari77
    kéne valami sziklás rakpart meg egy normális hajókikötő. nem tud valaki ilyen modot?
  • tkari77
  • WinStar
    Sziasztok.A pálya szerkesztőt hogy tudom elérni?Szeretnék vízesést csinálni,vagy valamit amire egy tök jó várost tudnék feldobni :)
  • Madi92
    Ha valaki felrakja a save fájlokat, lehet nézelődni a városokban? Vagy zavaró tényező lehet tört, illetve modolt játék?
  • tkari77

• tkari77
    akkor kénytelen leszek dél-pestet ledózerolni...
  • megyjooo
    Köszönöm a segítségedet.

A hiba a 466158459 Building Themes (Beta) módtól volt.
  • tkari77
    kapcsold ki a mod-okat majd egyesével vissza és rájössz melyik okozza a hibát.
  • megyjooo
    Sziasztok.

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Idáig semmi gondom nem volt vele. De kb 2 napja szívok vele. Folyamatosan kapok egy hiba üzit, és nem tudok rájönni, hogy miért. Pedig már a játékot újra raktam többször is. De a hiba elő jön. Mitől lehet?

Köszönöm előre is a segítségeteket.

• zaki
    Az szep nagy varos... Betolsz par kepet rola? :D
  • Borg
    Kevés a ramod gondolom... 8 gigát megtölti gyorsan.
    Nekem 6700k+16gb+gtx980 kombóval 388ezer lakossal sincs gondom még.
    Ellenben elértem a housing limitet :( 32k... nem is enged többet tenni. Most vagy belövöm azt a populáció túltoló modot, amivel minden házba több ember fér, vagy már csak a kozmetikázás marad...
  • tkari77
    egyvalami hiányzik nagyon, a villamos. illetve 160.000 lakosnál 5x5-ös moddal már kicsit akadozik Core i7 GTX980-al is.
  • zaki
    Fenyevekkel. Sztem jelenleg ennel jobb varosepito game nincsen.
  • RepeszElek
    Sziasztok, mik a tapasztalataitok, jobb mint a simcity?
  • tkari77
    nyertél
  • WinStar
    Csepeli átjáró.Pesterzsébeten azt hiszem. Pontos kerületet s nevet nem tudok.
  • tuvixplayer
    Ennyire nem ismerem Budapestet.
  • tkari77
    Kitalálja valaki hol járunk?

• tkari77
    berlin
  • tuvixplayer
    Ez melyik style?